کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-02-26 ساعت 11:39)مير منصور نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 11:21)arezoue نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان. منم به جمع این فروم آمدم. قبل هر چیز از همتون به خاطر اطلاعات ممنونم. من برای مامان و بابام اقدام کردم که ۲۳ فوریه در ابو ظبی مصاحبه شدند. بابام کارمند بازنشسته بانک و سربازی سال ۴۶ رفته. مادر هم خانه‌دار هست. افسر بد از مصاحبه گفته همه چیز خوبه و ۲ ماه مراحل اداری طول میکشه. خیلی‌ هم خوش اخلاق بوده. تاکید هم کرده که این کاملا نرمال هست. ورقه آبی داده. تا حالا پدرم یک بار آپدیت شده. با امید موفقیت برای همه

باسلام چقدر خوبه تعداد كه زياد ميشه انگاري اميد هم زياد ميشه هر كسي گوشه كار را يعني در اوردن پاسخ به سوالات را پيدا كنه و به همه بگه چون مسابقه كنكور دانشگاه كه نيست جا كم بياد . براي همه جا هست . راستي مسعود جان مشكل اسپانسر را خودت يا اسپانس اولت بايد برايت پيدا كند مي دونم خيلي سخته ولي پيدا ميشه . موفق باشيد .

سلام .من هم خوشحالم که میتونیم کمکی برای هم باشیم یادمه سال 2014 دوستان گروه f4 چقدربه هم کمک میکردن و من از نوشته ها شون استفاده کردم و همینطور نوشته های دوستان سالهای پیش امیدوارم هر جا هستند سلامت و موفق باشن به امید گرفتن ویزای بدون تجدید مدیکالBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، arezoue ، مير منصور
جالبه من این تاپیک رو ندیده بودم. خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم به دوستان. فکر بدی هم نیست بچه های اینجا هم در جدول منتظران که در امضای من هست اسمشون رو وارد کنن.
به امید کلیر شدن همه دوستان.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، masmori ، sanbad ، مير منصور ، montazerf4
(2015-02-26 ساعت 20:32)itex نوشته:  جالبه من این تاپیک رو ندیده بودم. خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم به دوستان. فکر بدی هم نیست بچه های اینجا هم در جدول منتظران که در امضای من هست اسمشون رو وارد کنن.
به امید کلیر شدن همه دوستان.

به به صفا آوردین ممنون یه گوشه چشمی هم به ما دارین itexShy
آغا من این لیست معروف شماراخوندم.همین اول کاری یه سوال داشتم از خدمتتون به لیست منتظران که نگاه میکنیم میشه دید که مدت زمان کلیرنس هی داره کمتر و کمتر میشه حالا شما که تجربه ات بیشتره این واقعیست؟
یعنی در مقایسه با سال های پیش روند کلیرنس واقعن سرعت بیشتری گرفته یا اساسا نمیشه این طور سریع قضاوت کرد؟
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، barfi1 ، مير منصور ، itex
(2015-02-26 ساعت 11:39)مير منصور نوشته:  
(2015-02-26 ساعت 11:21)arezoue نوشته:  با عرض سلام خدمت دوستان. منم به جمع این فروم آمدم. قبل هر چیز از همتون به خاطر اطلاعات ممنونم. من برای مامان و بابام اقدام کردم که ۲۳ فوریه در ابو ظبی مصاحبه شدند. بابام کارمند بازنشسته بانک و سربازی سال ۴۶ رفته. مادر هم خانه‌دار هست. افسر بد از مصاحبه گفته همه چیز خوبه و ۲ ماه مراحل اداری طول میکشه. خیلی‌ هم خوش اخلاق بوده. تاکید هم کرده که این کاملا نرمال هست. ورقه آبی داده. تا حالا پدرم یک بار آپدیت شده. با امید موفقیت برای همه

باسلام چقدر خوبه تعداد كه زياد ميشه انگاري اميد هم زياد ميشه هر كسي گوشه كار را يعني در اوردن پاسخ به سوالات را پيدا كنه و به همه بگه چون مسابقه كنكور دانشگاه كه نيست جا كم بياد . براي همه جا هست . راستي مسعود جان مشكل اسپانسر را خودت يا اسپانس اولت بايد برايت پيدا كند مي دونم خيلي سخته ولي پيدا ميشه . موفق باشيد .
آغا میرمنصور تشکر حالا من یه چیز جالبی پیدا کردم که تو تاپیک اسپانسر مطرح کردم اینجا میگم شاید بدرد بخوره و اون اینه که در مواردی که اسپانسر دوم پیدا نشه میتوان از asset یا املاک فرد اصلی(یعنی مهاجر)در هر جایی که باشه کمک گرفت پس میشه ترجمه سند املاک رو بجای اسپانسر معرفی کرد
من دارم رو این کار میکنم ببینم چی میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue ، مير منصور
شما اجازه‌ی دسترسی به این صفحه را ندارید
پاسخ
تشکر کنندگان:
میرمنصور تشکر حالا من یه چیز جالبی پیدا کردم که تو تاپیک اسپانسر مطرح کردم اینجا میگم شاید بدرد بخوره و اون اینه که در مواردی که اسپانسر دوم پیدا نشه میتوان از asset یا املاک فرد اصلی(یعنی مهاجر)در هر جایی که باشه کمک گرفت پس میشه ترجمه سند املاک رو بجای اسپانسر معرفی کرد
من دارم رو این کار میکنم ببینم چی میشه
[/quote]

با سلام .
نمي دوتم چرا سايت روزهاي شنبه يكشنبه دچار ماي بي بي ميشه . ادم ياد اهنگ زيباي ماي بي بي قديم مياندازه .
مسعود جان مطمئن هستي تا حالا نشنيده بودم . يعني بجاي كو اسپانسر از املاك شخصي كه در ايران داري مي توني استفاده كني ؟ بعيده ولي اين خيلي خوبه چون ديگه مهاجر مزاحم كسي نمي شه دلخوري هم پيش نمي ياد . ولي مي دوني يكي از دلايل داشتن اسپانسر اين است اگه شما فردا در يو اس با ماشين رفتي توي ويترين يك مغازه و گفتي " ساري " اونا مي گن موفق باشي يعني بايد خسارت رو يا بيمه بده يا خودت يا اسپانسرت مثل دوستي كه رفته زايمان كرده و گفته پول ندارم و اونها يقه اسپانسر را گرفتن چون مقدمات را رعايت نكرده و از اول خودش رو بي پول معرفي نكرده بعد كم اورده و اونها قبول نكردن . ولي آقا مسعود لطف كن اطلاعات بيشتر بده .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
تا جاییکه یادم میاد شرایط خاصی برای دارایی دارند. تو سایت travel نوشته شده. امیدوارم که masmori عزیز بتونن که حتما یه حامی مالی پیدا کنند. تا وقفه ای در روند کارشون نباشه. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
دوستان سایت سیس امروز یه نگاهی بندازید. DWink
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، masmori
دوستان سلام یک سوال دارم اگر بیش از پنج ماه از مصاحبه بگذره و برای گرفتن ویزا بریم ویزا شش ماه اعتبار داره یا باید مدیکال مجدد بدیم
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue
چک کردم چیز خاصی‌ نبود. من خودم یکی‌ از دوستان خواست که برای دو تا پسرش اسپانسر بشم. من هم صادقانه گفتم مسولیت داره و نمیتونم. بهانه الکی‌ هم نیاوردم. پسرش همون هفته اول جریمه شد. البته بنده خدا خودشون پرداخت کردند اما خلاصه به این آسونیها نیست. حالا انشالا همتون میاد امیکا می‌بینید اینجا هیچ چیز شوخی‌ بردار نیست.
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، مير منصور ، masmori
(2015-03-01 ساعت 11:38)molaie نوشته:  دوستان سلام یک سوال دارم اگر بیش از پنج ماه از مصاحبه بگذره و برای گرفتن ویزا بریم ویزا شش ماه اعتبار داره یا باید مدیکال مجدد بدیم

قبلا مدیکال یک ساله بود ۶ ماه ویزا میدند. اما حالا به اندازه وقت اعتبار مدیکال. مگر مدیکال را تکرار کنید.
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad
(2015-03-01 ساعت 11:38)molaie نوشته:  دوستان سلام یک سوال دارم اگر بیش از پنج ماه از مصاحبه بگذره و برای گرفتن ویزا بریم ویزا شش ماه اعتبار داره یا باید مدیکال مجدد بدیم

سلام. به احتمال خیلی زیاد بهتون میگن اگر امکان سفر تو مدت باقیمانده دارید ویزای یک ماهه میدن. اگر نه باید مجدد مدیکال ارایه کنید. بهتره که حتما قبلش مکاتبه کنید و ازشون سوال کنید. این مورد برای "سیامک ع" پیش اومد که ویزا گرفتند و سریع رفتند.یه نگاهی به پستهای ایشان بندازید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
با سلام .
قطعا در يك ماه نمي تونيد برنامه سفر را تدارك ببينيد . بنابراين جواب بعله است . چون ابوظبي هم با تاكيد ميزان اعتبار ويزا را با اعتبار مديكال يكي كرده . بنا براين بايد مجددا تشريف ببريد و مديكال مجدد انجام دهيد بعد بريد سفارت مثل بار اول فكر كنم با آژانس ها قرارداد دارند !!! شايدم دوباره كنترل مي كنند ... Sad
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، masmori

شما مدت انتظارتون به شش ماه رسیده ست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-01 ساعت 11:40)arezoue نوشته:  چک کردم چیز خاصی‌ نبود. من خودم یکی‌ از دوستان خواست که برای دو تا پسرش اسپانسر بشم. من هم صادقانه گفتم مسولیت داره و نمیتونم. بهانه الکی‌ هم نیاوردم. پسرش همون هفته اول جریمه شد. البته بنده خدا خودشون پرداخت کردند اما خلاصه به این آسونیها نیست. حالا انشالا همتون میاد امیکا می‌بینید اینجا هیچ چیز شوخی‌ بردار نیست.

اسپانسر دوم من خودش اول پیشنهاد داد و همه مدارک رو آماده کرده بود اما بعد از مشورت با وکیل عذر خواستSad
در قبال پرداخت پول چطور؟ مثلن ده هزار دلار. اونوقت به نظر شما اسپانسر پیدا میشه؟
اگر uscis.govچک کنید درراهنمای PDFفرم864 بند6الی10 توضیح برای کمک از نفراصلی پرونده داده شده.
من بند6 رو اینجا عینا میارم :
You may use the assets of intending immigrant regardless where he or she resides. The intending immigrant must provide evidence of such assets with this form. The I-864A is not required to document the intending's immigrant assets.
و در ادامه چند بند توضیح داده مثلن ذکرکرده که مجموع asset اسپانسر و فرد اصلی پرونده باید5برابر کمبود درآمد باشه.
اگه اطلاعی دارید ممنون میشم در میان بگذارید.
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان