کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-03-14 ساعت 09:41)مير منصور نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 14:52)masmori نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 11:17)مير منصور نوشته:  با سلام .
اقا ما همجنان در حالت ماي بي بي هستيم و از تمام سايت نميشه استفاده كرد بقيه دوستان هم بهمين منوال هستند ؟
بگذريم . دومين كيس خانواده كه در حدود 5 ماه و 3 روز قبل مصاحبه داشته اند نامه اماده بودن ويزا برايشان صادر شده است .
دوستان محترم اصلا به سايت سيس اكتفا نكنيد و حتما سايت سفارت مربوطه خود را كنترل كنيد . چون زياد با هم هماهنك نيستند . موفق باشيد .

مای بی بی پابرجاستSad
مبارک باشه. میشه بفرمایید کلیر شده ها F4 بودند؟ و ابوظبی یا..؟ و با این حساب بیست روز بیشتر به مهلت مدیکالشون نمانده درسته؟
با سلام به دوست گرامي .
بله دو كيس مختلف و ابو ظبي هستند كه اولي با فاصله 4 ماه و دومي با فاصله 5 ماه اماده دريافت ويزا شده اند هر دو f4 مي باشند و هر دو از الان در حدود 20 تا 30 روز از مديكالاشان باقي مانده و ماشاله دل بزرگي دارند و اصلا بفكر رفتن و مشخص كردن وضعيتشان نيستند و مي گويند بعد از اتمام شلوغي نوروز مي رويم و عجله اي نيست . نمي دانم اگر بعد از اتمام مديكال بروند مشكلي برايشان يش نمي ايد ؟
جمله اي است كه مي گويد " با اندازه باورهاي هر كسي با او حرف بزن ، وگرنه تو را نادان مي بندارند ." من هر چه بالا بايين مي رم كه آقا يون خانم ها شما 14 سال صبر كرديد و بول خرج كردين عجله كنيد زود بريد از دست مي رود . به من چب چب نگاه مي كنند و ................ خلاصه نمي دونم چه اتفاقي مي افته . موفق باشيد .
با سلام و عرض تبریک شاید چون خیالشون بابت ویزا راحته میخوان با سر فرصت کارها را انجام بدن و بعد بروند ولی بدون مدیکال مجدد چطور میشه رفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، shahin61
(2015-03-14 ساعت 09:41)مير منصور نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 14:52)masmori نوشته:  
(2015-03-12 ساعت 11:17)مير منصور نوشته:  با سلام .
اقا ما همجنان در حالت ماي بي بي هستيم و از تمام سايت نميشه استفاده كرد بقيه دوستان هم بهمين منوال هستند ؟
بگذريم . دومين كيس خانواده كه در حدود 5 ماه و 3 روز قبل مصاحبه داشته اند نامه اماده بودن ويزا برايشان صادر شده است .
دوستان محترم اصلا به سايت سيس اكتفا نكنيد و حتما سايت سفارت مربوطه خود را كنترل كنيد . چون زياد با هم هماهنك نيستند . موفق باشيد .

مای بی بی پابرجاستSad
مبارک باشه. میشه بفرمایید کلیر شده ها F4 بودند؟ و ابوظبی یا..؟ و با این حساب بیست روز بیشتر به مهلت مدیکالشون نمانده درسته؟
با سلام به دوست گرامي .
بله دو كيس مختلف و ابو ظبي هستند كه اولي با فاصله 4 ماه و دومي با فاصله 5 ماه اماده دريافت ويزا شده اند هر دو f4 مي باشند و هر دو از الان در حدود 20 تا 30 روز از مديكالاشان باقي مانده و ماشاله دل بزرگي دارند و اصلا بفكر رفتن و مشخص كردن وضعيتشان نيستند و مي گويند بعد از اتمام شلوغي نوروز مي رويم و عجله اي نيست . نمي دانم اگر بعد از اتمام مديكال بروند مشكلي برايشان يش نمي ايد ؟
جمله اي است كه مي گويد " با اندازه باورهاي هر كسي با او حرف بزن ، وگرنه تو را نادان مي بندارند ." من هر چه بالا بايين مي رم كه آقا يون خانم ها شما 14 سال صبر كرديد و بول خرج كردين عجله كنيد زود بريد از دست مي رود . به من چب چب نگاه مي كنند و ................ خلاصه نمي دونم چه اتفاقي مي افته . موفق باشيد .
خبر خوبی میتونه باشهShy کم شدن زمان بررسی به 5 تا 6 ماه. دو سال گذشته که تا یکسال هم طول میکشید
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
با سلام به دوستان گلم .
و تشكر مي كنم و از محبتتان ممنون هستم .
سوال ايا بنظر شما اگر فاميل هاي ما بعد از اتمام مديكال بعبارتي با تاخير 1 ماهه براي دريافت ويزا بروند برايشان مشكلي بيش مي ايد يا خير .؟ البته همه متعلق به گروه f4 هستيم .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام . كارهاي كه قبل از رفتن بايد انجام دهيم .

فایل‌های پیوست
.pdf   Programming.pdf (اندازه 206.73 KB / تعداد دانلود: 1,416)
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: مهتاب 83 ، sanbad ، masmori ، m_ganj ، shahin61
(2015-03-14 ساعت 16:39)مير منصور نوشته:  با سلام . كارهاي كه قبل از رفتن بايد انجام دهيم .

باسلام. ممنون از شما من یه نگاهی کردم واقعا اینقدر کاره که باید انجام بدیم ؟پس بنابر این ما خیلی اونجا بدو بدو داریم یه 2-3 ماهی حسابی درگیر کارامون میشیم امیدوارم همه چیز به خوبی پیش برهSad
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور
(2015-03-14 ساعت 16:31)مير منصور نوشته:  با سلام به دوستان گلم .
و تشكر مي كنم و از محبتتان ممنون هستم .
سوال ايا بنظر شما اگر فاميل هاي ما بعد از اتمام مديكال بعبارتي با تاخير 1 ماهه براي دريافت ويزا بروند برايشان مشكلي بيش مي ايد يا خير .؟ البته همه متعلق به گروه f4 هستيم .

چیزی که اعلام شده اینه که قبل از اتمام مدیکال برین. تا الان کسی رو ندیدم بعدش رفته باشه چون معمولا سفارت میگه تجدید کنین مدیکال رو و در نتیجه ویزا و مدیکال در یک تاریخ تموم میشن. همه اسناد شما رو در هنگام ورود توی فرودگاه چک میکنن و من جای شما بودم اصلا ریسک نمیکردم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad
اصلا ریسک نکنین سفارت به فامیل ما که قبل ما اومدن ویزا رو داد و ازشون هم نخواست مدیکال رو تمدید کنن وقتی رسیدن تو فرودگاه امریکا و مدارکشون رو داشتن چک میکردن گفتن مدیکالت تمدید نشده و 12 ساعتی توی فرودگاه بودن اخرش هم با کلی حرف زدن و اومدن 2 تا وکیل قبول کردن اشتباه از سفارت بوده و بهشون 1 ماه وقت دادن بیان توی امریکا و مدیکالشون رو همینجا انجام بدن در کل خیلی دردسر داره ریسک نکنین مدیکال رو تمدید کنید با خیال راحت بیاید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، مير منصور ، masmori
با سلام
ازهمه تشكر مي كنم . منظورم از تاخير ، در رفتن به ابوظبي جهت گرفتن ويزا
است . بديهي است وقتي برن دوبي مديكال هم انجام مي دهند . البته اين بديهي براي اعضا مهاجر سراي گل است كه بهمديگر كمك مي كنند تا مثل آن دوستان بي اطلاع در فرودگاه با اجنبي سر و كله نزنند .
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، مهتاب 83 ، masmori ، shahin61
با سلام .
آقا مسعود گل ، بيا برادر عزيز رفتي قسمت لاتاري وقت مي گذروني Shy
بيا اينجا بما هم در مورد واكسيناسيون كمك كن .
الان كه زمان مديكال منو بقيه همراهان تمام شده يعني در حال اتمام است . زماني كه براي مديكال مجدد بريم فقط بايد همان كارت قديم باستور را ببريم ؟ كفايت مي كند . يا بايد بريم تجديد كارت يا مهر يا نمي دونم كار خاصي انجام بديم . موفق باشيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori ، shahin61
(2015-03-15 ساعت 10:17)مير منصور نوشته:  با سلام
ازهمه تشكر مي كنم . منظورم از تاخير ، در رفتن به ابوظبي جهت گرفتن ويزا
است . بديهي است وقتي برن دوبي مديكال هم انجام مي دهند . البته اين بديهي براي اعضا مهاجر سراي گل است كه بهمديگر كمك مي كنند تا مثل آن دوستان بي اطلاع در فرودگاه با اجنبي سر و كله نزنند .

وقتی مجدد میرین ابوظبی وضعیت مدیکال مهم نیست. وقتی شماره شما رو اعلام میکنن، تاریخ اتقضای اومدن و گرفتن ویزا هم اعلام میشه. معمولا 3 ماه هست برای بعضیها تا 1سال هم من دیدم که وقت میدن. ولی توصیه میشه توی حدود 1ماه برین. برای اینکه مواردی از بچه های همینجا بوده دیرتر رفتن و بهشون گفتن مجدد AP خوردین و باید صبر کنین دوباره.
البته بعضیها که بیش از یک سال از مصاحبشون میگذره بهشون مجدد وقت مصاحبه میدن که باید سر همون تاریخ برن.

(2015-03-15 ساعت 18:10)مير منصور نوشته:  با سلام .
الان كه زمان مديكال منو بقيه همراهان تمام شده يعني در حال اتمام است . زماني كه براي مديكال مجدد بريم فقط بايد همان كارت قديم باستور را ببريم ؟ كفايت مي كند . يا بايد بريم تجديد كارت يا مهر يا نمي دونم كار خاصي انجام بديم . موفق باشيد .

شما میتونین برین پاستور و برگه سفید مدیکال و کارت قبلی رو هم ببرین، اونها هردو رو چک میکنن و مهرها و واکسنهای لازمه رو میزنن.
گاهی کارت واکسن گم شده یا سفارت پس نداده، در این موارد به نظر من بهتره با همون برگه سفید قبلی برین مدیکال اونجا چک میکنن و واکسنهای لازمه زده میشه.
مسئله ای که هست اینه که به هر حال برای کسب درآمد در مدیکال یکی-دوتا واکسن رو میزنن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، masmori
با سلام .
و تشكر از itex عزيز كه جواب منو دادي . و خصوصا به نكته مهمي اشاره كردي كه معمولا اكثر برو بچه بي اطلاع هستند . كه وقتي نامه ردي يا اماده بودن ويزا اعلام ميشه ما چقدر فرصت رفتن به سفارت و گرفتن ويزا را داريم . بنابراين انها فرض را بر نداشتن فاصله بين ap و گرفتن ويزا و رفتن به عمريكا مي دانند .............
چون ممكنه در اين فاصله شما وارد كارهايي بشي كه از نظر انها مشروع نيست .
عجبا كه وقتي بن ماجرا را متوجه ميشي مي توني راحتر واكنش انها را نسبت به موضوعات بيش امده ، بفهمي و درك كني . باز هم تشكر مي كنم دوست گرامي .
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori ، itex ، shahin61
(2015-03-15 ساعت 18:10)مير منصور نوشته:  با سلام .

خواهش می کنم.
واقعیت اینه که برنامه مدیکال و واکسن در کشور ما کمی متفاوته و از طرفی برای مسافرین باز قوانین دیگه ای هست.
اما کلن از واکسن ها td و mmrوهپاتیت فاصله 5 تا 10سال دارن یعنی وقتی یه دوره کامل بزنن دیگه نمیخوان. میمونه آنفولانزا که هر سال باید زد. کارت قبلیشون مشخص میکنه چی رو کم زدن یا نزدن و به نظرمن ارزش داره بررسی بشه چون دبی هر واکسنی دویست هزارتومنه همونطور که مستحضرید.
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad
با سلام به دوستان .
فرا رسيدن بهار طبيعت و نوروز 94 را به تمامي دوستان گرامي تبريك مي گويم و برايتان آرزوي بهترين ها را دارم و اميدوارم كارهايتان سهل و آسان به بيش رود چنانكه بدون دغدغه و نگراني به سفر برويد . و اميدوارم مه و ماه و آفتاب و زمين چنان بگردد كه نيازي به مهاجرت نباشد . موفق باشيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: مهتاب 83 ، arezoue ، sanbad ، masmori ، shahin61
نرم نرمک می رسد اینک بهار
خوش به حال روزگار
خوش به حال چشمه هاودشت ها
خوش به حال دختر میخک که می خندد به ناز...

بهار همه ی دوستان خجسته
نوروزتان پیروز باد
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، sanbad ، shandiz
با عرض تبریک عید، کسی‌ از دوستان دیروز آپدیت نشدند. مثل اینکه خیلی‌ها قسمت لاتاری آپدیت شدند پدر من یک آپدیت دیروز داشت
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان