(2015-03-12 ساعت 11:17)مير منصور نوشته: با سلام .
اقا ما همجنان در حالت ماي بي بي هستيم و از تمام سايت نميشه استفاده كرد بقيه دوستان هم بهمين منوال هستند ؟
بگذريم . دومين كيس خانواده كه در حدود 5 ماه و 3 روز قبل مصاحبه داشته اند نامه اماده بودن ويزا برايشان صادر شده است .
دوستان محترم اصلا به سايت سيس اكتفا نكنيد و حتما سايت سفارت مربوطه خود را كنترل كنيد . چون زياد با هم هماهنك نيستند . موفق باشيد .
مای بی بی پابرجاست
مبارک باشه. میشه بفرمایید کلیر شده ها F4 بودند؟ و ابوظبی یا..؟ و با این حساب بیست روز بیشتر به مهلت مدیکالشون نمانده درسته؟
با سلام به دوست گرامي .
بله دو كيس مختلف و ابو ظبي هستند كه اولي با فاصله 4 ماه و دومي با فاصله 5 ماه اماده دريافت ويزا شده اند هر دو f4 مي باشند و هر دو از الان در حدود 20 تا 30 روز از مديكالاشان باقي مانده و ماشاله دل بزرگي دارند و اصلا بفكر رفتن و مشخص كردن وضعيتشان نيستند و مي گويند بعد از اتمام شلوغي نوروز مي رويم و عجله اي نيست . نمي دانم اگر بعد از اتمام مديكال بروند مشكلي برايشان يش نمي ايد ؟
جمله اي است كه مي گويد " با اندازه باورهاي هر كسي با او حرف بزن ، وگرنه تو را نادان مي بندارند ." من هر چه بالا بايين مي رم كه آقا يون خانم ها شما 14 سال صبر كرديد و بول خرج كردين عجله كنيد زود بريد از دست مي رود . به من چب چب نگاه مي كنند و ................ خلاصه نمي دونم چه اتفاقي مي افته . موفق باشيد .
با سلام و عرض تبریک شاید چون خیالشون بابت ویزا راحته میخوان با سر فرصت کارها را انجام بدن و بعد بروند ولی بدون مدیکال مجدد چطور میشه رفت؟
(2015-03-12 ساعت 11:17)مير منصور نوشته: با سلام .
اقا ما همجنان در حالت ماي بي بي هستيم و از تمام سايت نميشه استفاده كرد بقيه دوستان هم بهمين منوال هستند ؟
بگذريم . دومين كيس خانواده كه در حدود 5 ماه و 3 روز قبل مصاحبه داشته اند نامه اماده بودن ويزا برايشان صادر شده است .
دوستان محترم اصلا به سايت سيس اكتفا نكنيد و حتما سايت سفارت مربوطه خود را كنترل كنيد . چون زياد با هم هماهنك نيستند . موفق باشيد .
مای بی بی پابرجاست
مبارک باشه. میشه بفرمایید کلیر شده ها F4 بودند؟ و ابوظبی یا..؟ و با این حساب بیست روز بیشتر به مهلت مدیکالشون نمانده درسته؟
با سلام به دوست گرامي .
بله دو كيس مختلف و ابو ظبي هستند كه اولي با فاصله 4 ماه و دومي با فاصله 5 ماه اماده دريافت ويزا شده اند هر دو f4 مي باشند و هر دو از الان در حدود 20 تا 30 روز از مديكالاشان باقي مانده و ماشاله دل بزرگي دارند و اصلا بفكر رفتن و مشخص كردن وضعيتشان نيستند و مي گويند بعد از اتمام شلوغي نوروز مي رويم و عجله اي نيست . نمي دانم اگر بعد از اتمام مديكال بروند مشكلي برايشان يش نمي ايد ؟
جمله اي است كه مي گويد " با اندازه باورهاي هر كسي با او حرف بزن ، وگرنه تو را نادان مي بندارند ." من هر چه بالا بايين مي رم كه آقا يون خانم ها شما 14 سال صبر كرديد و بول خرج كردين عجله كنيد زود بريد از دست مي رود . به من چب چب نگاه مي كنند و ................ خلاصه نمي دونم چه اتفاقي مي افته . موفق باشيد .
خبر خوبی میتونه باشه کم شدن زمان بررسی به 5 تا 6 ماه. دو سال گذشته که تا یکسال هم طول میکشید
با سلام به دوستان گلم .
و تشكر مي كنم و از محبتتان ممنون هستم .
سوال ايا بنظر شما اگر فاميل هاي ما بعد از اتمام مديكال بعبارتي با تاخير 1 ماهه براي دريافت ويزا بروند برايشان مشكلي بيش مي ايد يا خير .؟ البته همه متعلق به گروه f4 هستيم .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
(2015-03-14 ساعت 16:39)مير منصور نوشته: با سلام . كارهاي كه قبل از رفتن بايد انجام دهيم .
باسلام. ممنون از شما من یه نگاهی کردم واقعا اینقدر کاره که باید انجام بدیم ؟پس بنابر این ما خیلی اونجا بدو بدو داریم یه 2-3 ماهی حسابی درگیر کارامون میشیم امیدوارم همه چیز به خوبی پیش بره
(2015-03-14 ساعت 16:31)مير منصور نوشته: با سلام به دوستان گلم .
و تشكر مي كنم و از محبتتان ممنون هستم .
سوال ايا بنظر شما اگر فاميل هاي ما بعد از اتمام مديكال بعبارتي با تاخير 1 ماهه براي دريافت ويزا بروند برايشان مشكلي بيش مي ايد يا خير .؟ البته همه متعلق به گروه f4 هستيم .
چیزی که اعلام شده اینه که قبل از اتمام مدیکال برین. تا الان کسی رو ندیدم بعدش رفته باشه چون معمولا سفارت میگه تجدید کنین مدیکال رو و در نتیجه ویزا و مدیکال در یک تاریخ تموم میشن. همه اسناد شما رو در هنگام ورود توی فرودگاه چک میکنن و من جای شما بودم اصلا ریسک نمیکردم.
اصلا ریسک نکنین سفارت به فامیل ما که قبل ما اومدن ویزا رو داد و ازشون هم نخواست مدیکال رو تمدید کنن وقتی رسیدن تو فرودگاه امریکا و مدارکشون رو داشتن چک میکردن گفتن مدیکالت تمدید نشده و 12 ساعتی توی فرودگاه بودن اخرش هم با کلی حرف زدن و اومدن 2 تا وکیل قبول کردن اشتباه از سفارت بوده و بهشون 1 ماه وقت دادن بیان توی امریکا و مدیکالشون رو همینجا انجام بدن در کل خیلی دردسر داره ریسک نکنین مدیکال رو تمدید کنید با خیال راحت بیاید.
2015-03-15 ساعت 10:17 (آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-15 ساعت 11:40 توسط مير منصور.)
با سلام
ازهمه تشكر مي كنم . منظورم از تاخير ، در رفتن به ابوظبي جهت گرفتن ويزا است . بديهي است وقتي برن دوبي مديكال هم انجام مي دهند . البته اين بديهي براي اعضا مهاجر سراي گل است كه بهمديگر كمك مي كنند تا مثل آن دوستان بي اطلاع در فرودگاه با اجنبي سر و كله نزنند .
با سلام .
آقا مسعود گل ، بيا برادر عزيز رفتي قسمت لاتاري وقت مي گذروني
بيا اينجا بما هم در مورد واكسيناسيون كمك كن .
الان كه زمان مديكال منو بقيه همراهان تمام شده يعني در حال اتمام است . زماني كه براي مديكال مجدد بريم فقط بايد همان كارت قديم باستور را ببريم ؟ كفايت مي كند . يا بايد بريم تجديد كارت يا مهر يا نمي دونم كار خاصي انجام بديم . موفق باشيد .
2015-03-15 ساعت 19:54 (آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-15 ساعت 19:56 توسط itex.)
(2015-03-15 ساعت 10:17)مير منصور نوشته: با سلام
ازهمه تشكر مي كنم . منظورم از تاخير ، در رفتن به ابوظبي جهت گرفتن ويزا است . بديهي است وقتي برن دوبي مديكال هم انجام مي دهند . البته اين بديهي براي اعضا مهاجر سراي گل است كه بهمديگر كمك مي كنند تا مثل آن دوستان بي اطلاع در فرودگاه با اجنبي سر و كله نزنند .
وقتی مجدد میرین ابوظبی وضعیت مدیکال مهم نیست. وقتی شماره شما رو اعلام میکنن، تاریخ اتقضای اومدن و گرفتن ویزا هم اعلام میشه. معمولا 3 ماه هست برای بعضیها تا 1سال هم من دیدم که وقت میدن. ولی توصیه میشه توی حدود 1ماه برین. برای اینکه مواردی از بچه های همینجا بوده دیرتر رفتن و بهشون گفتن مجدد AP خوردین و باید صبر کنین دوباره.
البته بعضیها که بیش از یک سال از مصاحبشون میگذره بهشون مجدد وقت مصاحبه میدن که باید سر همون تاریخ برن.
(2015-03-15 ساعت 18:10)مير منصور نوشته: با سلام .
الان كه زمان مديكال منو بقيه همراهان تمام شده يعني در حال اتمام است . زماني كه براي مديكال مجدد بريم فقط بايد همان كارت قديم باستور را ببريم ؟ كفايت مي كند . يا بايد بريم تجديد كارت يا مهر يا نمي دونم كار خاصي انجام بديم . موفق باشيد .
شما میتونین برین پاستور و برگه سفید مدیکال و کارت قبلی رو هم ببرین، اونها هردو رو چک میکنن و مهرها و واکسنهای لازمه رو میزنن.
گاهی کارت واکسن گم شده یا سفارت پس نداده، در این موارد به نظر من بهتره با همون برگه سفید قبلی برین مدیکال اونجا چک میکنن و واکسنهای لازمه زده میشه.
مسئله ای که هست اینه که به هر حال برای کسب درآمد در مدیکال یکی-دوتا واکسن رو میزنن.
2015-03-16 ساعت 10:44 (آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-16 ساعت 10:48 توسط مير منصور.)
با سلام .
و تشكر از itex عزيز كه جواب منو دادي . و خصوصا به نكته مهمي اشاره كردي كه معمولا اكثر برو بچه بي اطلاع هستند . كه وقتي نامه ردي يا اماده بودن ويزا اعلام ميشه ما چقدر فرصت رفتن به سفارت و گرفتن ويزا را داريم . بنابراين انها فرض را بر نداشتن فاصله بين ap و گرفتن ويزا و رفتن به عمريكا مي دانند .............
چون ممكنه در اين فاصله شما وارد كارهايي بشي كه از نظر انها مشروع نيست .
عجبا كه وقتي بن ماجرا را متوجه ميشي مي توني راحتر واكنش انها را نسبت به موضوعات بيش امده ، بفهمي و درك كني . باز هم تشكر مي كنم دوست گرامي .
(2015-03-15 ساعت 18:10)مير منصور نوشته: با سلام .
خواهش می کنم.
واقعیت اینه که برنامه مدیکال و واکسن در کشور ما کمی متفاوته و از طرفی برای مسافرین باز قوانین دیگه ای هست.
اما کلن از واکسن ها td و mmrوهپاتیت فاصله 5 تا 10سال دارن یعنی وقتی یه دوره کامل بزنن دیگه نمیخوان. میمونه آنفولانزا که هر سال باید زد. کارت قبلیشون مشخص میکنه چی رو کم زدن یا نزدن و به نظرمن ارزش داره بررسی بشه چون دبی هر واکسنی دویست هزارتومنه همونطور که مستحضرید.
2015-03-19 ساعت 11:06 (آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-19 ساعت 12:09 توسط مير منصور.)
با سلام به دوستان .
فرا رسيدن بهار طبيعت و نوروز 94 را به تمامي دوستان گرامي تبريك مي گويم و برايتان آرزوي بهترين ها را دارم و اميدوارم كارهايتان سهل و آسان به بيش رود چنانكه بدون دغدغه و نگراني به سفر برويد . و اميدوارم مه و ماه و آفتاب و زمين چنان بگردد كه نيازي به مهاجرت نباشد . موفق باشيد .
با عرض تبریک عید، کسی از دوستان دیروز آپدیت نشدند. مثل اینکه خیلیها قسمت لاتاری آپدیت شدند پدر من یک آپدیت دیروز داشت
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای