کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2015-03-22 ساعت 11:28)arezoue نوشته:  با عرض تبریک عید، کسی‌ از دوستان دیروز آپدیت نشدند. مثل اینکه خیلی‌ها قسمت لاتاری آپدیت شدند پدر من یک آپدیت دیروز داشت

ممنون از اطلاع رسانی. این آپدیت هم داستانی شده. من دو بار فقط تو این ماه آپدیت داشتم اما هیچ خبری نیست. امیدوارم که سایر دوستان خبرهای خوبی داشته باشند.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue
با سلام .
به همه دوستان گرامي بهار و نوروز باستاني را صميمانه تبريك عرض مي كنم اميدوارم سال جديد سر شار از خوبي و بهروزي باشد . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: HERMES7 ، barfi1 ، itex ، sanbad ، arezoue ، masmori ، مهتاب 83 ، goliii
با سلام به سند باد عزيز
با دو بار ابديت شدن و گذشت حدود 5 ماه همين روزها نامه آماده بودن شما مي رسد . سند باد عزيز آماده سفر باش .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue ، masmori ، مهتاب 83
دوستان عزیز اینجا هیچکس آپدیت یا کلیر نشده
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-02 ساعت 14:26)arezoue نوشته:  دوستان عزیز اینجا هیچکس آپدیت یا کلیر نشده

با سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان مهاجر سرابنظر میاد دوستان لاتاری 2015 وضعشون خیلی بهتر از ما هست چند روزیه که مرتب خبر کلیر شدنشونو اعلام میکنند نمیدونم نوبت ما کی میرسه امیدوارم بزودی خبرهای خوش برای گروه مهاجرین هم باشهBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، sanbad ، arezoue ، goliii ، romance33
با سلام ،‌عید همتون مبارک
ظاهرا هیچ خبری نیست . ما هم مثل بقیه منتظریم .
اینجا کسی هست که ۶ ماه رو رد کرده باشه ؟‌
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue ، goliii
(2015-04-03 ساعت 13:55)مهتاب 83 نوشته:  
(2015-04-02 ساعت 14:26)arezoue نوشته:  دوستان عزیز اینجا هیچکس آپدیت یا کلیر نشده

با سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان مهاجر سرابنظر میاد دوستان لاتاری 2015 وضعشون خیلی بهتر از ما هست چند روزیه که مرتب خبر کلیر شدنشونو اعلام میکنند نمیدونم نوبت ما کی میرسه امیدوارم بزودی خبرهای خوش برای گروه مهاجرین هم باشهBig Grin

کلا رویکرد بهتری با برندگان لاتاری دارند. ایشالا که خبرهای خوبی برای گروه های ما هم باشه بزودی
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: arezoue ، goliii
(2015-04-03 ساعت 13:55)مهتاب 83 نوشته:  با سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان مهاجر سرابنظر میاد دوستان لاتاری 2015 وضعشون خیلی بهتر از ما هست چند روزیه که مرتب خبر کلیر شدنشونو اعلام میکنند نمیدونم نوبت ما کی میرسه امیدوارم بزودی خبرهای خوش برای گروه مهاجرین هم باشهBig Grin

(2015-04-04 ساعت 11:09)sanbad نوشته:  کلا رویکرد بهتری با برندگان لاتاری دارند. ایشالا که خبرهای خوبی برای گروه های ما هم باشه بزودی

این بحث همیشه بوده، به نظر من که دو ساله از نزدیک زیر نظر دارم با نزدیک شدن به سپتامبر لاتاریهای بیشتری کلیر میشن طبیعی هم هست چون بعد از اون دیگه ویزایی صادر نمیشه براشون. به غیر از این 4-5 ماه آخر، بچه های ازدواجی/خانوادگی بیشتر کلیر میشن.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arezoue ، negar6043 ، goliii ، مهتاب 83 ، romance33
امیدوارم اینجام بزودی خبر خوب بشنویم
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
پاسخ
تشکر کنندگان: goliii ، مهتاب 83 ، sanbad
(2015-04-04 ساعت 20:00)itex نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 13:55)مهتاب 83 نوشته:  با سلام و عرض تبریک سال نو به همه دوستان مهاجر سرابنظر میاد دوستان لاتاری 2015 وضعشون خیلی بهتر از ما هست چند روزیه که مرتب خبر کلیر شدنشونو اعلام میکنند نمیدونم نوبت ما کی میرسه امیدوارم بزودی خبرهای خوش برای گروه مهاجرین هم باشهBig Grin

(2015-04-04 ساعت 11:09)sanbad نوشته:  کلا رویکرد بهتری با برندگان لاتاری دارند. ایشالا که خبرهای خوبی برای گروه های ما هم باشه بزودی

این بحث همیشه بوده، به نظر من که دو ساله از نزدیک زیر نظر دارم با نزدیک شدن به سپتامبر لاتاریهای بیشتری کلیر میشن طبیعی هم هست چون بعد از اون دیگه ویزایی صادر نمیشه براشون. به غیر از این 4-5 ماه آخر، بچه های ازدواجی/خانوادگی بیشتر کلیر میشن.

آقای itex کاملا منطقیه که با نزدیک شدن به sep این اتفاق بیفته، اما ظاهرا الان خیلی زودتر شروع شده (6 ماه دیگه باقیمونده)! الان خیلی از دوستان لاتاری که همزمان یا بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن، اما از کیسهای ازدواجی/خانوادگی تک و توک کلیر داریم. چون به فرمایش شما sep برای اونا آخرین شانس محسوب میشه، امیدوارم به احوالات اونها رسیدگی بشه (که میشه ظاهرا)، اما کاش درک می کردن چقدر متقاضیان ویزاهای ازدواجی/خانوادگی سخته براشون! یکی اینور دنیا، یکی اونور ...
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: مير منصور ، goliii ، مهتاب 83 ، sanbad ، babak.n ، arezoue ، masmori
(2015-04-05 ساعت 08:36)negar6043 نوشته:  [quote='itex' pid='590779' dateline='1428161406']
[quote='مهتاب 83' pid='590083' dateline='1428053134']

(2015-04-04 ساعت 11:09)sanbad نوشته:  کلا رویکرد بهتری با برندگان لاتاری دارند. ایشالا که خبرهای خوبی برای گروه های ما هم باشه بزود

آقای itex کاملا منطقیه که با نزدیک شدن به sep این اتفاق بیفته، اما ظاهرا الان خیلی زودتر شروع شده (6 ماه دیگه باقیمونده)! الان خیلی از دوستان لاتاری که همزمان یا بعد از من مصاحبه شدن کلیر شدن، اما از کیسهای ازدواجی/خانوادگی تک و توک کلیر داریم. چون به فرمایش شما sep برای اونا آخرین شانس محسوب میشه، امیدوارم به احوالات اونها رسیدگی بشه (که میشه ظاهرا)، اما کاش درک می کردن چقدر متقاضیان ویزاهای ازدواجی/خانوادگی سخته براشون! یکی اینور دنیا، یکی اونور ...

دوست عزیز کاملا درک میکنم من هم ۱۰ ماه از همسرم دور بودم چقدر سخت بود توکل به خدا این روزهای سخت هم تمام میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: negar6043 ، sanbad
دوستان سلام
اندر احوالات چک کردن استوس به یه سایت دیگه برخورد کردم (‌ ابوظبی )‌ ، که ظاهرا از اونجا هم می شه ID داد و وضعیت رو چک کرد .
لطفا شما هم ببینید اگر به درد می خورد که از اینجا هم چک کنیم .

http://dubainiv.net/index.asp

البته فقط کیس نامبر رو به صورت عدد و بدون حروف ABD تایپ کنید .
پاسخ
تشکر کنندگان: Alisalimi ، arezoue ، masmori
(2015-04-06 ساعت 17:16)Farajvan نوشته:  دوستان سلام
اندر احوالات چک کردن استوس به یه سایت دیگه برخورد کردم (‌ ابوظبی )‌ ، که ظاهرا از اونجا هم می شه ID داد و وضعیت رو چک کرد .
لطفا شما هم ببینید اگر به درد می خورد که از اینجا هم چک کنیم .

http://dubainiv.net/index.asp

البته فقط کیس نامبر رو به صورت عدد و بدون حروف ABD تایپ کنید .
با سلام و تشكر از شما .
پاسخ
تشکر کنندگان: masmori
You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Assistant in the following order:
□ DS-260 Form (please visit https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx) and barcode page
□ Passport pickup location receipt (please visit https://usvisa-info.com/en-TR/selfservic...nformation)
□ A copy of I-864/I-134 for all family members is required.
□ Proof of petitioner’s domicile in the US (please click on http://travel.state.gov/visa/immigrants/...183.html#3 or http://www.uscis.gov/files/form/i-864instr.pdf for detailed information on the domicile requirement).
با سلام خدمت دوستان عزيز بعد از كلى آماده شدن براى روز مصاحبه امروز از سفارت انكارا براى من همچيه ايميلى امده
ممنون ميشم اگر مينونيد سريع راهنماييم كنيد چون وقت كمى دارم 2هفته تا مصاحبه كل مداركم را اماده كردم يكدفعه اين ايميل برام امروز امد ميشه دقيق بگيد چى خواسته ايا من كه سال2010 كل هزينه ها را پرداخت كردم دوباره بايد پول بدم و اين رجيستر كردن پاسپورت چه كارى هست كه بايد انجام بديم و پستى كه در انكارا بايد انتخاب كنيم كه نزديك ميدان كيزي لاى باشه ممنون ميشمf4. هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-07 ساعت 17:39)Ninashd نوشته:  You may use this e-mail message in lieu of an appointment letter.

Before coming to our office for an interview, all immigrant visa applicants need to register their passport pickup location through usvisa-info.com or by calling 0850 252 6355 (from Turkey) / (703) 439-2348 (from the U.S.). Please note that each passport holder needs to register visa pickup location separately. After successful registry, please print the receipt and bring it with you on your interview date.
On the day of your interview, please bring the following documents to our office and hand them to the Consular Assistant in the following order:
□ DS-260 Form (please visit https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx) and barcode page
□ Passport pickup location receipt (please visit https://usvisa-info.com/en-TR/selfservic...nformation)
□ A copy of I-864/I-134 for all family members is required.
□ Proof of petitioner’s domicile in the US (please click on http://travel.state.gov/visa/immigrants/...183.html#3 or http://www.uscis.gov/files/form/i-864instr.pdf for detailed information on the domicile requirement).
با سلام خدمت دوستان عزيز بعد از كلى آماده شدن براى روز مصاحبه امروز از سفارت انكارا براى من همچيه ايميلى امده
ممنون ميشم اگر مينونيد سريع راهنماييم كنيد چون وقت كمى دارم 2هفته تا مصاحبه كل مداركم را اماده كردم يكدفعه اين ايميل برام امروز امد ميشه دقيق بگيد چى خواسته ايا من كه سال2010 كل هزينه ها را پرداخت كردم دوباره بايد پول بدم و اين رجيستر كردن پاسپورت چه كارى هست كه بايد انجام بديم و پستى كه در انكارا بايد انتخاب كنيم كه نزديك ميدان كيزي لاى باشه ممنون ميشمf4. هستم
معمولا یک ماه قبل خبر میکنن نه دو هفته. به هر حال فرصت دارین به نظر من.
شاید در تاپیک سفرنامه ترکیه دوستان بهتر کمک کنن.در این نامه نگفته پاسپورت را رجیستر کنین بلکه گفته محلی را که می خواهید مدارکتون که همان پاسپورت باشه تحویل بگیرید(اگر سفارت آن ها را برای مهر ویزا از شما گرفت) مشخص کنید.
در ترکیه برخلاف دبی اگر مهر ویزا به پاسپورت زدن اونا را برای شما پست می کنن. به محلی که شما مشخص می کنید با ثبت نام در آدرس سایتی که در نامه تون نوشته.بعد از ثبت نام پرینت می گیرین و رسید را در روز مصاحبه به همراه می برید
می ماند باقی مدارک که خودتان بهتر می دانید شامل
فرم DS260 و کپی I864 , I134
و بالا خره مدرک اثبات سکونت یا domicileبودن پتیشنر شما در امریکا که برای این کار باز باید سایتی را که نوشته بازدید کنید
هرچند این آخری را از ما نخواسته بودن.
با آرزوی موفقیت شما
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان