موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-24 ساعت 15:27)مير منصور نوشته: [quote='مير منصور
با سلام به دوستان گرامي .
بعد از مشكلات پيش آمده براي 3 كيس فعال خانواده . براي يكي از كيسها در سايت سفارت ابوظبي مطلب زير را بصورت قرمز اعلام مي كرده . لطفا راهنمايي بفرماييد . چه كنيم.
no
information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
با سلام .
در خصوص متن فوق كه بعد از وارد كردن شماره كيس نامبر يكي از اعضا خانواده در سايت سفارت يو اس اعلام شد . بعد 10 بار ايميل به سفارت كه چرا اعلام مي كنيد اطلاعاتي در دست نداريد . و بعد از گذشت 12 روز پاسخ دادن "مشكلي نيست كيس شما در حال گذراندن مراحل اداري مي باشد . و ما چك مي كنيم تا چنانچه اشكالي در وارد كردن شماره كيس پيش امده باشه انرا اصلاح كنيم . شما سعي كنيد هر هفته از طريق سايت سفارت انرا كنترل و چك كنيد " .
ما هم گفتيم بروي چشم .چشممون كور چك مي كنيم .
مطلب فوق جهت اطلاع شما عزيزان اعلام شد . كپي رايت ازاد است . موفق باشيد .
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-02 ساعت 12:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-02 ساعت 13:00 توسط sanbad.)
سلام دوستان. بالاخره سفارت پاسخ ما را هم داد. در مورد افرادی که ویزا معتبر دارند اما از مدیکال شون بیش از 6 ماه گذشته.
البته در ایمیل به صراحت نگفته اما به راحتی اینطور استنباط میشود که منعی وجود ندارد مادامیکه قبل از انقضای ویزا وارد امریکا شویم. همچنین در این مدت که سفارت در ارسال پاسخ تاخیر داشت از یکی از آشنایان با مورد مشابه سوال کرده بودم که ایشان هم بدون هیچ مشکلی رفته بودند. موفق باشید
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 12:56)sanbad نوشته: سلام دوستان. بالاخره سفارت پاسخ ما را هم داد. در مورد افرادی که ویزا معتبر دارند اما از مدیکال شون بیش از 6 ماه گذشته.
البته در ایمیل به صراحت نگفته اما به راحتی اینطور استنباط میشود که منعی وجود ندارد مادامیکه قبل از انقضای ویزا وارد آمریکا شویم. همچنین در این مدت که سفارت در ارسال پاسخ تاخیر داشت از یکی از آشنایان با مورد مشابه سوال کرده بودم که ایشان هم بدون هیچ مشکلی رفته بودند. موفق باشید
با سلام .
پس اينطوري باشه احتياج به مديكال مجدد نيست .
مراحل كار ميشه ------ رفتن فقط يكي از اعضا هم كيس --------- ارائه پاسها به سفارت يا داخل سفارت --------- گرفتن پاسها همراه با ويزا از پست دبي .
آيا درست گفتم ؟
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-02 ساعت 14:17)مير منصور نوشته: (2015-03-02 ساعت 12:56)sanbad نوشته: سلام دوستان. بالاخره سفارت پاسخ ما را هم داد. در مورد افرادی که ویزا معتبر دارند اما از مدیکال شون بیش از 6 ماه گذشته.
البته در ایمیل به صراحت نگفته اما به راحتی اینطور استنباط میشود که منعی وجود ندارد مادامیکه قبل از انقضای ویزا وارد آمریکا شویم. همچنین در این مدت که سفارت در ارسال پاسخ تاخیر داشت از یکی از آشنایان با مورد مشابه سوال کرده بودم که ایشان هم بدون هیچ مشکلی رفته بودند. موفق باشید
با سلام .
پس اينطوري باشه احتياج به مديكال مجدد نيست .
مراحل كار ميشه ------ رفتن فقط يكي از اعضا هم كيس --------- ارائه پاسها به سفارت يا داخل سفارت --------- گرفتن پاسها همراه با ويزا از پست دبي .
آيا درست گفتم ؟
ببینید موضوع به این صورت است که خانواده من قبل از انقضای مدیکال ویزا گرفتند با اعتبار 6 ماهه. بدیهی است که مهلت 6ماهه مدیکال ایشان حدود 2 ماه پس از دریافت ویزا به پایان رسید. سوال من از سفارت این بود حال که ویزا معتبر و پاکت حاوی مدارک داریم آیا نیاز به مدیکال مجدد هست یا نه که پاسخ منفی بود. فقط تاکید کردند که قبل از اتمام مهلت ویزا بروند.
در واقع سفارت این مورد در نظر گرفتند که ممکن است کلیرنس من طی این مدت برسد و همراه خانواده بروم. والا ویزا ها را تا مهلت مدیکال که اوایل فوریه بود صادر میکردند.
این که فرمودید اگر مدیکال معتبر داشته باشید درست است به جز اداره پست دبی؟ چون برای دریافت پاسپورتها مجدد به سفارت مراجعه کردیم و حرفی از پست نبود.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
در مورد رابطه مدیکال و اعتبار ویزا، همونطور که بقیه بچه ها هم اشاره کردن، مدت مدیکل 6 ماه هستش و باید قبل از اتمام این مدت به آمریکا برین هرچند که ویزای شما چند ماه هم ازش مونده باشه.
حالا نکته مهم اینه که مرجع تشخیص این موضوع سفارت هستش و نه شما، یعنی شما باید موقعی که کلیر شدین مستقیم از سفارت سئوال کنین که مدیکل نیاز هست بدین یا نه. مواردی بوده که 3 ماه فرصت داشتن و سفارت گفته مدیکال لازمه تجدید بشه و مواردی هم بود که 6 ماه هم رد شده.
پس بصورت خلاصه، از سفارت سئوال کنین در مورد تجدید مدیکال و قبل از اتمام 6 ماه هم حتما سفرتون رو انجام بدین.
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-05 ساعت 10:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-05 ساعت 13:13 توسط مير منصور.)
(2015-03-04 ساعت 04:15)itex نوشته: در مورد رابطه مدیکال و اعتبار ویزا، همونطور که بقیه بچه ها هم اشاره کردن، مدت مدیکل 6 ماه هستش و باید قبل از اتمام این مدت به آمریکا برین هرچند که ویزای شما چند ماه هم ازش مونده باشه.
حالا نکته مهم اینه که مرجع تشخیص این موضوع سفارت هستش و نه شما، یعنی شما باید موقعی که کلیر شدین مستقیم از سفارت سئوال کنین که مدیکل نیاز هست بدین یا نه. مواردی بوده که 3 ماه فرصت داشتن و سفارت گفته مدیکال لازمه تجدید بشه و مواردی هم بود که 6 ماه هم رد شده.
پس بصورت خلاصه، از سفارت سئوال کنین در مورد تجدید مدیکال و قبل از اتمام 6 ماه هم حتما سفرتون رو انجام بدین.
با سلام .
به موضوع مهمي اشاره كرديد ممنون از توجه تان .
براي فاميل ما كه نامه اماده بودن ويزا رو اعلام كرده اند . و تاريخ پايان مديكالش هم در حدود 2 ماه مانده تا تمام شود . بصورت پيش فرض گفته اند . بايد مديكال مجدد انجام شود . كه بنظر من چنانچه اماده رفتن باشد نيازي به تمديد مديكال ندارد چون حدود 2 ماه فرصت دارد . ولي اگر بخواهد بيشتر در ايران بماند بايد اول برود مديكال - بعد با نامه تمديد مديكال برود سفارت و از انها بخواهد كه مثلا چند ماهي به وقت بيشتر نياز دارد تا انها تاريخ انقضا ويزا را به ميزان و در محدوده تاريخ اتمام مديكال برايش مجوز صادر كنند . وگرنه معلوم نيست انها تاريخ پايان انقضا ويزا را چه زماني ثبت در پاس مي كنند .
ايا درست است ؟
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-05 ساعت 23:03)itex نوشته: (2015-03-05 ساعت 10:37)مير منصور نوشته: با سلام .
به موضوع مهمي اشاره كرديد ممنون از توجه تان .
براي فاميل ما كه نامه اماده بودن ويزا رو اعلام كرده اند . و تاريخ پايان مديكالش هم در حدود 2 ماه مانده تا تمام شود . بصورت پيش فرض گفته اند . بايد مديكال مجدد انجام شود . كه بنظر من چنانچه اماده رفتن باشد نيازي به تمديد مديكال ندارد چون حدود 2 ماه فرصت دارد . ولي اگر بخواهد بيشتر در ايران بماند بايد اول برود مديكال - بعد با نامه تمديد مديكال برود سفارت و از انها بخواهد كه مثلا چند ماهي به وقت بيشتر نياز دارد تا انها تاريخ انقضا ويزا را به ميزان و در محدوده تاريخ اتمام مديكال برايش مجوز صادر كنند . وگرنه معلوم نيست انها تاريخ پايان انقضا ويزا را چه زماني ثبت در پاس مي كنند .
ايا درست است ؟
اگر درست متوجه شده باشم، فامیل شما کلیر شده و از مدیکال قبلیش هم دوماه مونده. سفارت هم بهشون گفته که باید مدیکال رو تمدید کنن.
خوب این قضیه چیزی نیست که شما بخواین روش ریسک بکنین و بهتره توی زمانهای پیش فرض کارها رو انجام بدین.
ایشون وقتی کلیر میشن بهتره در اسرع وقت (زیر یک ماه) برن و مدیکال رو تجدید کنن و برن سفارت ویزا رو بگیرن. بصورت خودکار ویزا براشون 6 ماهه صادر میشه. حالا ایشون هم از نظر مدیکال و هم ویزا 6 ماه وقت دارن که برن آمریکا.
با سلام و تشكر از شما . اميدوارم همه خوب باشند من بعد از چند روز در حالت ماي بيبي امروز وارد شدم . خوب چه خبر همه در حالت قبلي هستيد نوروز بزرگ هم گرفتاري هاي خاص خودش و داره موفق باشيد .
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-12 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-12 ساعت 11:20 توسط مير منصور.)
با سلام .
اقا ما همجنان در حالت ماي بي بي هستيم و از تمام سايت نميشه استفاده كرد بقيه دوستان هم بهمين منوال هستند ؟
بگذريم . دومين كيس خانواده كه در حدود 5 ماه و 3 روز قبل مصاحبه داشته اند نامه اماده بودن ويزا برايشان صادر شده است .
دوستان محترم اصلا به سايت سيس اكتفا نكنيد و حتما سايت سفارت مربوطه خود را كنترل كنيد . چون زياد با هم هماهنك نيستند . موفق باشيد .
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
برا من هم سایت همین جوری بود. مبارک باشه روزی خودتون
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-14 ساعت 09:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-14 ساعت 09:47 توسط مير منصور.)
(2015-03-12 ساعت 14:52)masmori نوشته: (2015-03-12 ساعت 11:17)مير منصور نوشته: با سلام .
اقا ما همجنان در حالت ماي بي بي هستيم و از تمام سايت نميشه استفاده كرد بقيه دوستان هم بهمين منوال هستند ؟
بگذريم . دومين كيس خانواده كه در حدود 5 ماه و 3 روز قبل مصاحبه داشته اند نامه اماده بودن ويزا برايشان صادر شده است .
دوستان محترم اصلا به سايت سيس اكتفا نكنيد و حتما سايت سفارت مربوطه خود را كنترل كنيد . چون زياد با هم هماهنك نيستند . موفق باشيد .
مای بی بی پابرجاست
مبارک باشه. میشه بفرمایید کلیر شده ها F4 بودند؟ و ابوظبی یا..؟ و با این حساب بیست روز بیشتر به مهلت مدیکالشون نمانده درسته؟
با سلام به دوست گرامي .
بله دو كيس مختلف و ابو ظبي هستند كه اولي با فاصله 4 ماه و دومي با فاصله 5 ماه اماده دريافت ويزا شده اند هر دو f4 مي باشند و هر دو از الان در حدود 20 تا 30 روز از مديكالاشان باقي مانده و ماشاله دل بزرگي دارند و اصلا بفكر رفتن و مشخص كردن وضعيتشان نيستند و مي گويند بعد از اتمام شلوغي نوروز مي رويم و عجله اي نيست . نمي دانم اگر بعد از اتمام مديكال بروند مشكلي برايشان يش نمي ايد ؟
جمله اي است كه مي گويد " با اندازه باورهاي هر كسي با او حرف بزن ، وگرنه تو را نادان مي بندارند ." من هر چه بالا بايين مي رم كه آقا يون خانم ها شما 14 سال صبر كرديد و بول خرج كردين عجله كنيد زود بريد از دست مي رود . به من چب چب نگاه مي كنند و ................ خلاصه نمي دونم چه اتفاقي مي افته . موفق باشيد .