موضوعها: 0
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
دوستان ما در تاریخ 15 دسامبر به سفارت ابوظبی رفتیم و ویزامونو گرفتیم
گروه f4 و یک سال و دوازده روز اف بی ای چکمون طول کشید اقدام اولیه 28 زانویه 2002 بود و حدودا 14 سال طول کشید ولی بالاخره گرفتیم برای همتون بهترینها رو ارزو میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به امریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi
Clearance: 1 february 2016
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته: دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
6 ماه هست و از وقتی ازمایش ها تموم میشه و میبریدش سفارت شروع میشه پس اگر نیاز به کلیرنس داشته باشید و بیشتر 6 ماه بشه باید ازمایش ها رو دوباره انجا بدید اما وقتی کلیرنس رو گرفتید و ازمایش رو دوباره انجام دادید اون موقع باز 6 ماه از نوع شروع میشه با این تفاوت که شما ویزا تو دستتون هست و 6 ماه وقت دارید وارد امریکا بشید.(البته به مدت ویزا هم باید نگاه کنید برای ما 1 سال وقت داشت تا وارد بشیم فکر کنم مال همه همین طور باشه)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-02 ساعت 12:19)پوپر نوشته: (2016-01-02 ساعت 05:42)ps5 نوشته: (2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته: دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
6 ماه هست و از وقتی ازمایش ها تموم میشه و میبریدش سفارت شروع میشه پس اگر نیاز به کلیرنس داشته باشید و بیشتر 6 ماه بشه باید ازمایش ها رو دوباره انجا بدید اما وقتی کلیرنس رو گرفتید و ازمایش رو دوباره انجام دادید اون موقع باز 6 ماه از نوع شروع میشه با این تفاوت که شما ویزا تو دستتون هست و 6 ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید.(البته به مدت ویزا هم باید نگاه کنید برای ما 1 سال وقت داشت تا وارد بشیم فکر کنم مال همه همین طور باشه)
ممنون از پاسختون، اما منظورم این بود که اگر قبل از اکسپایر شدن مدیکال کلیر بشیم مثلا 5 ماه بعد از مصاحبه ویزامون بیاد و بگیریم و بخواهیم چند ماه بعد از دریافت ویزا بریم آمریکا و تا اون موقع مدیکالمون اکسپایر شد نیاز به تمدیدهست یا نه؟
ازمایشات 6 ماه بیشتر اعتبار نداره پس اگر قبل از شش ماه مثلا بگیم توی 5 ماه کلیر بشید شما 1 ماه وقت دارید وارد امریکا بشید. اینا رو وقتی ویزا رو میخوان بهتون بدن بهتون میگن خودشون و بهت یاداوری میکنن که اگر تا فلان زمان نری امریکا اعتبار مدیکالت تموم میشه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-02 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-02 ساعت 17:12 توسط mrafatbakhsh.)
(2016-01-02 ساعت 16:31)مهسا20132013 نوشته: دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید
سلام تاریخ مصاحبه بستگی به تاریخی داره که واستون اقدام کردن داره به ترتیب هست که در سایت visa bulletin. Gov هر ماه میزنه که تا چه تاریخی رو در ماه آینده وقت مصاحبه میدن الان سال 2003 هست. تقریبا یه ماه قبل بهتون اعلام میشه. واسه واکسنها هم از همین هقته. اف بی آی چک هم زمان مشخصی نداره از دو هفته میتونه باشه تا بالای یک سال. موفق باشید
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مهسا20132013 عزیز برای مدیکال ترجیحا برید NMC دبی پیش دکتر شوکلا. اونجا هزینه اش مناسبتر. در ضمن جدول منتظران اطلاعات خوبی داره. موفق باشید.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016