کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام به همه دوستان مهاجرسرا
دوستان ما در تاریخ 15 دسامبر به سفارت ابوظبی رفتیم و ویزامونو گرفتیم
گروه f4 و یک سال و دوازده روز اف بی ای چکمون طول کشید اقدام اولیه 28 زانویه 2002 بود و حدودا 14 سال طول کشید ولی بالاخره گرفتیم برای همتون بهترینها رو ارزو میکنم
پاسخ
(2015-12-21 ساعت 21:19)saman98 نوشته:  سلام دوستان ببخشید که زیاد سر نمیزنم !!
ما حدودا پنجاه روزه که آمریکا اومدیم
گرین کارت ها حدودا یک ماه بعد از اومدنمون و سوشیال ها هشت روز بعد رسید !
از لحاظ کار هم که خانم من فول تایم میره و منم یه کار نیمه وقت پیدا کردم و دخل و خرج میخونه فعلا !
خونه هم یه کندو گرفتیم 700 دلار در ماه متراژ هم حدودا ۷۷۰ sq ft هست در جای خوب plano !
دوستان فقط توجه داشته باشید که ویزا همه چیزش درست باشه مال یکی از افراد خانواده الان اسم و فامیل عوض شده همین طور در گرین کارت الان درخواست تعویض گرین کارت دادیم نه ماه طول میکشه تازه ۴۵۰ دلار هم باید بدیم !
راستی بانک هم اصلا chase حساب باز نکنید که بسیار بانک مضخرفی هست ما بستیم رفتیم bank of america باز کردیم خیلی هم بهتره فقط باید گرین کارت برسه برای بانک آمریکا !
ماشین هم یه تویوتا کمری ۹۹ گرفتیم با کارکرد ۱۲۰ هزار تا خیلی خوبه و تاحالا باهاش سه هزار تا رفتیم خوب کار کرده
در مپرد گواهینامه هم همه گفتن بین المللی نکن چون قبول ندارن من با همون بین المللی هم ماشین خریدم و هم پشت ماشین نشستم تازه یه بار پلیس جلومون رو گرفت واسه کمربند عقب که اونم اخطار داد تا گواهینامه رو دید گفت قبول نداریم اما بعدش رفت چک کرد گفت قبول داریم !!
بیمه ماشین هم با همون بین المللی گرفتیم
کالج هم ثبت نام کردیم برای خانم و بچه ها که ففسا شون درست شد و پولشو دولت میده !
خلاصه اگه سوالی بود درخدمتم

سلام دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل رندگیت موفق باشی
یک سوال داشتم شما کدوم ایالت هستی و چجوری کار پیدا کردی وچه کاری خودت و خانمت انجام میدی
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، shbn ، shahabjafari
(2015-12-29 ساعت 09:53)molaie نوشته:  
(2015-12-21 ساعت 21:19)saman98 نوشته:  سلام دوستان ببخشید که زیاد سر نمیزنم !!
ما حدودا پنجاه روزه که آمریکا اومدیم
گرین کارت ها حدودا یک ماه بعد از اومدنمون و سوشیال ها هشت روز بعد رسید !
از لحاظ کار هم که خانم من فول تایم میره و منم یه کار نیمه وقت پیدا کردم و دخل و خرج میخونه فعلا !
خونه هم یه کندو گرفتیم 700 دلار در ماه متراژ هم حدودا ۷۷۰ sq ft هست در جای خوب plano !
دوستان فقط توجه داشته باشید که ویزا همه چیزش درست باشه مال یکی از افراد خانواده الان اسم و فامیل عوض شده همین طور در گرین کارت الان درخواست تعویض گرین کارت دادیم نه ماه طول میکشه تازه ۴۵۰ دلار هم باید بدیم !
راستی بانک هم اصلا chase حساب باز نکنید که بسیار بانک مضخرفی هست ما بستیم رفتیم bank of america باز کردیم خیلی هم بهتره فقط باید گرین کارت برسه برای بانک آمریکا !
ماشین هم یه تویوتا کمری ۹۹ گرفتیم با کارکرد ۱۲۰ هزار تا خیلی خوبه و تاحالا باهاش سه هزار تا رفتیم خوب کار کرده
در مپرد گواهینامه هم همه گفتن بین المللی نکن چون قبول ندارن من با همون بین المللی هم ماشین خریدم و هم پشت ماشین نشستم تازه یه بار پلیس جلومون رو گرفت واسه کمربند عقب که اونم اخطار داد تا گواهینامه رو دید گفت قبول نداریم اما بعدش رفت چک کرد گفت قبول داریم !!
بیمه ماشین هم با همون بین المللی گرفتیم
کالج هم ثبت نام کردیم برای خانم و بچه ها که ففسا شون درست شد و پولشو دولت میده !
خلاصه اگه سوالی بود درخدمتم

سلام دوست عزیز امیدوارم که در تمام مراحل رندگیت موفق باشی
یک سوال داشتم شما کدوم ایالت هستی و چجوری کار پیدا کردی وچه کاری خودت و خانمت انجام میدی
ممنون
اقای مولائی عزیز plano ناحیه یِ شمال و مُرَفَه نشینِ دالاس است که خودِ دالاس(مرکزِایالتِ تگزاس) شمال ایالت تگزاس است و تگزاس جنوب مرکزی وبزرگترین ایالت ا م ر ی ک ا ست ودارای اب و هوائی بسیار وحشیست.ودر مورد کار نگران نباشید، مردِ کار باشید، کار واستون مهیاست اونجا وباهیچ جایِ دنیا قابِلِ مقایسه نیست وضمنا در ابتدا میتونید باکارکردن درفروشگاههای بزرگ شروع کنید و ابتدائیترین کار کَشیریست(cashier)

پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، battosai ، smpf ، aslant ، sanbad ، Ali.karimi ، alibabax
(2015-07-13 ساعت 19:19)sanbad نوشته:  دوستان عزیز. 11 ماه و چند روز از مصاحبه ام گذشته و آخرین آپدیتم برای مارچ.
بی تابی نکنید.

سلام شما چه کتگوری هستید وبه نظر خودتون علت طولانی شدن کلیرنس احتمالا چی میتونه باشه

(2015-07-13 ساعت 19:19)sanbad نوشته:  دوستان عزیز. 11 ماه و چند روز از مصاحبه ام گذشته و آخرین آپدیتم برای مارچ.
بی تابی نکنید.

سلام شما چه کتگوری هستید وبه نظر خودتون علت طولانی شدن کلیرنس احتمالا چی میتونه باشه

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi
(2015-12-31 ساعت 21:02)tomi نوشته:  
بی تابی نکنید.

بی تابی نکنید.

اقای تامی خان جان،سندبادِ عزیز گروهِf4(برادر/خواهرِسیتیزن برای برادر / خواهر+همسروفرزندانِ زیر21سال)هستند والان حدودا513 روز هست دارن فکرمیکنند چرا APایشان اینقدر طول کشیده ومتاسفانه نتیجه ای حاصل نشده استSadTongue

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi
با سلام
میشه لطفا در مورد Administrative proccessing توضیح جامعی بفرمایین
با تشکر

(2016-01-01 ساعت 17:44)samiraaa نوشته:  
(2015-12-31 ساعت 21:02)tomi نوشته:  
بی تابی نکنید.

بی تابی نکنید.

اقای تامی خان جان،سندبادِ عزیز گروهِf4(برادر/خواهرِسیتیزن برای برادر / خواهر+همسروفرزندانِ زیر21سال)هستند والان حدودا513 روز هست دارن فکرمیکنند چرا APایشان اینقدر طول کشیده ومتاسفانه نتیجه ای حاصل نشده استSadTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: mana94 ، Ali.karimi ، smpf
دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به امریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون
F4
Interview: 20 September 2015
Abu Dhabi 
Clearance: 1 february 2016 
پاسخ
(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته:  دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون

6 ماه هست و از وقتی ازمایش ها تموم میشه و میبریدش سفارت شروع میشه پس اگر نیاز به کلیرنس داشته باشید و بیشتر 6 ماه بشه باید ازمایش ها رو دوباره انجا بدید اما وقتی کلیرنس رو گرفتید و ازمایش رو دوباره انجام دادید اون موقع باز 6 ماه از نوع شروع میشه با این تفاوت که شما ویزا تو دستتون هست و 6 ماه وقت دارید وارد امریکا بشید.(البته به مدت ویزا هم باید نگاه کنید برای ما 1 سال وقت داشت تا وارد بشیم فکر کنم مال همه همین طور باشه)
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، پوپر ، Ali.karimi
(2016-01-02 ساعت 05:42)ps5 نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته:  دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون

6 ماه هست و از وقتی ازمایش ها تموم میشه و میبریدش سفارت شروع میشه پس اگر نیاز به کلیرنس داشته باشید و بیشتر 6 ماه بشه باید ازمایش ها رو دوباره انجا بدید اما وقتی کلیرنس رو گرفتید و ازمایش رو دوباره انجام دادید اون موقع باز 6 ماه از نوع شروع میشه با این تفاوت که شما ویزا تو دستتون هست و 6 ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید.(البته به مدت ویزا هم باید نگاه کنید برای ما 1 سال وقت داشت تا وارد بشیم فکر کنم مال همه همین طور باشه)
ممنون از پاسختون، اما منظورم این بود که اگر قبل از اکسپایر شدن مدیکال کلیر بشیم مثلا 5 ماه بعد از مصاحبه ویزامون بیاد و بگیریم و بخواهیم چند ماه بعد از دریافت ویزا بریم امریکا و تا اون موقع مدیکالمون اکسپایر شد نیاز به تمدیدهست یا نه؟
پاسخ
(2016-01-02 ساعت 12:19)پوپر نوشته:  

6 ماه هست و از وقتی ازمایش ها تموم میشه و میبریدش سفارت شروع میشه پس اگر نیاز به کلیرنس داشته باشید و بیشتر 6 ماه بشه باید ازمایش ها رو دوباره انجا بدید اما وقتی کلیرنس رو گرفتید و ازمایش رو دوباره انجام دادید اون موقع باز 6 ماه از نوع شروع میشه با این تفاوت که شما ویزا تو دستتون هست و 6 ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید.(البته به مدت ویزا هم باید نگاه کنید برای ما 1 سال وقت داشت تا وارد بشیم فکر کنم مال همه همین طور باشه)
ممنون از پاسختون، اما منظورم این بود که اگر قبل از اکسپایر شدن مدیکال کلیر بشیم مثلا 5 ماه بعد از مصاحبه ویزامون بیاد و بگیریم و بخواهیم چند ماه بعد از دریافت ویزا بریم آمریکا و تا اون موقع مدیکالمون اکسپایر شد نیاز به تمدیدهست یا نه؟

ازمایشات 6 ماه بیشتر اعتبار نداره پس اگر قبل از شش ماه مثلا بگیم توی 5 ماه کلیر بشید شما 1 ماه وقت دارید وارد امریکا بشید. اینا رو وقتی ویزا رو میخوان بهتون بدن بهتون میگن خودشون و بهت یاداوری میکنن که اگر تا فلان زمان نری امریکا اعتبار مدیکالت تموم میشه.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، پوپر ، Ali.karimi
(2016-01-02 ساعت 12:39)ps5 نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 12:19)پوپر نوشته:  

ممنون از پاسختون، اما منظورم این بود که اگر قبل از اکسپایر شدن مدیکال کلیر بشیم مثلا 5 ماه بعد از مصاحبه ویزامون بیاد و بگیریم و بخواهیم چند ماه بعد از دریافت ویزا بریم آمریکا و تا اون موقع مدیکالمون اکسپایر شد نیاز به تمدیدهست یا نه؟

ازمایشات 6 ماه بیشتر اعتبار نداره پس اگر قبل از شش ماه مثلا بگیم توی 5 ماه کلیر بشید شما 1 ماه وقت دارید وارد آمریکا بشید. اینا رو وقتی ویزا رو میخوان بهتون بدن بهتون میگن خودشون و بهت یاداوری میکنن که اگر تا فلان زمان نری آمریکا اعتبار مدیکالت تموم میشه.
خیلی متشکرم از پاسختون، آخه ما هدفمون این بود که اگر قبل اکسپایر شدن ویزامون اومد خودمون نریم ابوظبى و به این آژانس های پستی بسپاریم کارمونو انجام بدن اما اینطور که شما فرمودید باید حتما خودمون بریم Sad
پاسخ
دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید
پاسخ
(2016-01-02 ساعت 16:31)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم

1. معمولا بین یک هفته تا یک ماه بعد از کارنت شدن در صورتی که کامپلیت باشید نامه مصاحبه میاد
2. بین یک تا دو ماه حدودا بستگی به تعداد پرونده ها و شلوغی پرونده ها در سفارت مربوطه داره
3.هرچه زودتر بهتر از همین فردا اقدام کنید
4. هیچ فردی نمیتونه در این رابطه نظر بده چون متغیر و ممکن اصلا شامل حال شما و همسرت نشه
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، مهسا20132013
(2016-01-02 ساعت 16:31)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام وقتتون بخیر

سلام تاریخ مصاحبه بستگی به تاریخی داره که واستون اقدام کردن داره به ترتیب هست که در سایت visa bulletin. Gov هر ماه میزنه که تا چه تاریخی رو در ماه آینده وقت مصاحبه میدن الان سال 2003 هست. تقریبا یه ماه قبل بهتون اعلام میشه. واسه واکسنها هم از همین هقته. اف بی آی چک هم زمان مشخصی نداره از دو هفته میتونه باشه تا بالای یک سال. موفق باشید
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، smpf ، Ali.karimi ، مهسا20132013
مهسا20132013 عزیز برای مدیکال ترجیحا برید NMC دبی پیش دکتر شوکلا. اونجا هزینه اش مناسبتر. در ضمن جدول منتظران اطلاعات خوبی داره. موفق باشید.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi ، مهسا20132013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان