سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
تشکر کنندگان: مامان دو قلو ها ، battosai ، mimi_mar_mas@yahoo.com ، واهيك آقاجاني ، smpf ، milad_magnet ، mana94 ، Ali.karimi ، sanbad ، shbn
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل زمان بالاخره همه چی رو حل کرد و صبر . واقعن به صبر شما مثال زدنیه . و این همه انرژی که تو پستاتون هست . راستی تولدتون هم مبارک همیشه شاد باشید . تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-02 ساعت 22:25
سلام دوستان ببخشید که من کم میتونم بیام و سر بزنم.من ۶ماه ایران بودم و فکر میکردم تو ابن مدت ویزای همسرم میاد که نیومد برای همین باز مجبور شدم بیام آمریکا.قصدم این بود که یک ماه بمونم باز برگردم که افیسر گیر داد که چرا انقدر میری میای علت رو توضیح دادم گفت به هر حال اگه باز میخوای برگردی پاس سفید بگیر چون دفعه بعد احتمال داره که گرین کارتت رو بگیرن.حالا من موندم تا مراحل اداری پاس سفیدم انجام بشه.متاسفانه همسرم آخرین آپدیتش ۳ نوامبر بوده و فعلا خبری نیست.
سمیرا جون انشالا زودتر کلیر بشی و عزیزانت رو ببینی. همه دوستان انشالا زودتر از این بلاتکلیفی در بیان.
Category : F2A
Priority date :1 august 2013 Current date :13 sep 2013 Interview date : 10 june 2015 Ankara Clearance 2 feb 2016 تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، milad_magnet ، mana94 ، Ali.karimi
2016-01-02 ساعت 22:57
(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته: دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون همونطور که بقیه گفتن، اعتبار ویزای شما تا زمان اعتبار مدیکال هست و نکته مهم دیگه اینکه سفارت تشخیص میده شما باید مدیکال مجدد بدین یا نه. پس قبل از هرکاری بعد از کلیر شدن از سفارت در این مورد سئوال کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، پوپر ، milad_magnet ، Ali.karimi ، sanbad
2016-01-02 ساعت 23:00
(2016-01-02 ساعت 21:49)battosai نوشته:(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل برادرِ گُلم اگه اشتباه نکنم علی اقای بسیار عزیز،من هم ازصمیم قلب ازشما سپاسگزارم که به هموطنان عزیزِ ایرانیِ بلاتکلیف،...وبسیار بسیارنگران وپریشان خاطرم(ازجمله خودم)راهنمائی ، کمکِ معنوی ،...و اطلاع رسانی میفرمائید و آلس ُ سپاسگزارم بخاطر پست دل گرم کننده تان.تَن کیو سُ وِری ماچ تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-02 ساعت 23:04
(2016-01-02 ساعت 22:25)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته: سلام دوستان ببخشید که من کم میتونم بیام و سر بزنم.من ۶ماه ایران بودم و فکر میکردم تو ابن مدت ویزای همسرم میاد که نیومد برای همین باز مجبور شدم بیام آمریکا.قصدم این بود که یک ماه بمونم باز برگردم که افیسر گیر داد که چرا انقدر میری میای علت رو توضیح دادم گفت به هر حال اگه باز میخوای برگردی پاس سفید بگیر چون دفعه بعد احتمال داره که گرین کارتت رو بگیرن.حالا من موندم تا مراحل اداری پاس سفیدم انجام بشه.متاسفانه همسرم آخرین آپدیتش ۳ نوامبر بوده و فعلا خبری نیست. عزیزِدلم مهساجان اول ازهرچیزازتون سپاسگزارم و بامیدِ خدایِ بزرگُ خیلی خیلی مهربون بزودیِ زود همسرتان درکنارتان خواهد بود ومطمئن باش حس میکنم که خیلی خیلی طاقت فرساست این جدائی ی موقتی بینتان تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، mimi_mar_mas@yahoo.com
2016-01-03 ساعت 02:07
(2016-01-02 ساعت 22:57)itex نوشته:خیلی ممنون از شما دوست عزیز(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته: دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf
2016-01-03 ساعت 03:09
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل سلام مهسا خانم گل خوبی؟ منم 8 سال که مامان بابام ندیدم ،تولدت مبارررررررک دختر گل امیدوارم هرچه زودتر به خانوادهامون برسیم
F2B
ABD2013XXXX PD 8/Apr/2008 Welcome letter 4/DEC/2014 Interview letter 16/JUL/2015 Interview 3 Aug result : AP آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه Clear : 21 Feb ۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود ۳ مارچ : دریافت ویزا ۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
2016-01-03 ساعت 04:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-03 ساعت 04:10 توسط mimi_mar_mas@yahoo.com.)
(2016-01-02 ساعت 23:04)samiraaa نوشته:ممنونم واقعا از انرژی مثبتت عزیزم.آرزو میکنم در این سال جدید به زودی زود همه بیایم و بنویسیم که کلیر شدیم.تولدتم مبارک عزیزم امیدوارم کادوی تولدت این باشه که کلیر بشی همین دوشنبه(2016-01-02 ساعت 22:25)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته: سلام دوستان ببخشید که من کم میتونم بیام و سر بزنم.من ۶ماه ایران بودم و فکر میکردم تو ابن مدت ویزای همسرم میاد که نیومد برای همین باز مجبور شدم بیام آمریکا.قصدم این بود که یک ماه بمونم باز برگردم که افیسر گیر داد که چرا انقدر میری میای علت رو توضیح دادم گفت به هر حال اگه باز میخوای برگردی پاس سفید بگیر چون دفعه بعد احتمال داره که گرین کارتت رو بگیرن.حالا من موندم تا مراحل اداری پاس سفیدم انجام بشه.متاسفانه همسرم آخرین آپدیتش ۳ نوامبر بوده و فعلا خبری نیست.
Category : F2A
Priority date :1 august 2013 Current date :13 sep 2013 Interview date : 10 june 2015 Ankara Clearance 2 feb 2016 تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-03 ساعت 08:25
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل سلام به همه دوستای گلم و سلام مخصوص به سمیرا جان، تولدت مبارک خانم، وبه قول دوستان انشالله که هم کادوی تولدت رو وهم کادوی سال جدید رو با کلیر شدنت بگیری به زودی زود ...همونطور که قبلا گفتم پتیشنرمون ماه پیش فوت کرد و ماهم وکیل گرفتیم تا کیس رو substitiution کنیم به برادر همسرم، خیلی نگرانیم و داریم مدارک واسه وکیل میفرستیم، واسمون دعا کنید که همه چیز به امید خدا خوب پیش بره، ممنونم و همتون رو کلی دوست دارم.
F3
PD:Sep 2005 Approval notice:march2010 receipt number:wac05 منتظرnvc welcome letter با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم... دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره.... تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-03 ساعت 08:55
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل تولدت مبارک باشه سمیرا خانم. ایشالا سال آینده چنین روزی در کنار عزیزانت جشن مفصلی بگیری. بزودی زود میشنویم که کلیر شدی.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١ مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015 OR در سایت سیس: 19 می 2016 کلیرنس: 6 جون 2016 تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-03 ساعت 09:23
(2016-01-03 ساعت 08:55)sanbad نوشته:(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آل با سلام و تبریک تولدتان امیدوارم هر چه زودتر به آرزوی خود برسید و سال جدید میلادی را با خبرهای خوبی آغاز کنید . به امید پروردگار قادر و توانا کیس F4 - منتظر وقت مصاحبه تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-03 ساعت 10:50
(2016-01-02 ساعت 16:31)مهسا20132013 نوشته: دوستان سلام وقتتون بخیر دوست عزیز در مورد من اعلام تاريخ مصاحبه چيزی در حدود 6 ماه بعد از تکميل مدارکم بود. يعنی بعد از کارنت شدن و پر کردن فرمهای مربوطه و فرستادن مدارک از روزی که اعلام کردن مدارکتون تکميله و منتظره اعلام تاريخ مصاحبه باشيد 6 ماهی طول کشيد. مدارک رو هم که فرستاديم بعد که گفتن دريافت شده 40 روز طول کشيد تا بررسی کردن و اعلام کردن تکميله. اصولا در مورد من که خيلی همه چی طولانی بود از روز اول. حالا تا خدا اين مرحله آخر رو به خير بگذرونه f3 PD may 2003 مصاحبه may 2015 آنکارا خودم و دخترم کلير روز مصاحبه همسرم AP تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
2016-01-03 ساعت 10:50
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته: سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه ودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدم،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون . عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلتولد دیروزتون مبارک سمیرا جان ...ایشالا به زودی کلیر میشین و به خانواده می پیوندین ...
category F3
PD: may 2005 ANK 2010 دریافت نامه اول از NVC و پرداخت 120دلار 13 ژانویه 2016 نامه تکمیل مدارک 1 اپریل 2016 دریافت نامه مصاحبه 6 مارچ 2017 تاریخ مصاحبه 11 اپریل 2017 نتیجه مصاحبه AP اولین آپدیت 14 اپریل 2017 * 17 -19-20 جولای آپدیت * تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
عزیزاااااااااانِ دلم،هموطنانِ نازنین،مهربان وهمیشه ی خدا رنج کشیده ام از اعماقِ قلبم ازهمگیتان بسیاربسیار سپاسگزارم .بخداقسم چنان انرژی یِ مثبتی ازشما نازنینانِ بامحبت دریافت کرده ام که باقدرتِ هرچه تمام منتظر کلیرنس همگیمان در اوایل سالِ جدیدِمیلادی هستم . باامید شنیدنِ خبرهای کلیرشدنمون از همین فردا.لااااااااااااااااااااااااو یو آل عزیزانم
تشکر کنندگان: sanbad ، mrb ، shbn ، smpf ، Ali.karimi
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان