کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه CoolBig Grinودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدمSadSad،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون Tongue. عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلCoolBig Grin

پاسخ
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته:  سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه CoolBig Grinودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدمSadSad،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون Tongue. عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلCoolBig Grin

زمان بالاخره همه چی رو حل کرد و صبر . واقعن به صبر شما مثال زدنیه . و این همه انرژی که تو پستاتون هست . راستی تولدتون هم مبارک همیشه شاد باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، Ali.karimi
سلام دوستان ببخشید که من کم میتونم بیام و سر بزنم.من ۶ماه ایران بودم و فکر میکردم تو ابن مدت ویزای همسرم میاد که نیومد برای همین باز مجبور شدم بیام آمریکا.قصدم این بود که یک ماه بمونم باز برگردم که افیسر گیر داد که چرا انقدر میری میای علت رو توضیح دادم گفت به هر حال اگه باز میخوای برگردی پاس سفید بگیر چون دفعه بعد احتمال داره که گرین کارتت رو بگیرن.حالا من موندم تا مراحل اداری پاس سفیدم انجام بشه.متاسفانه همسرم آخرین آپدیتش ۳ نوامبر بوده و فعلا خبری نیست.
سمیرا جون انشالا زودتر کلیر بشی و عزیزانت رو ببینی. همه دوستان انشالا زودتر از این بلاتکلیفی در بیان.
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، milad_magnet ، mana94 ، Ali.karimi
(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته:  دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون

همونطور که بقیه گفتن، اعتبار ویزای شما تا زمان اعتبار مدیکال هست و نکته مهم دیگه اینکه سفارت تشخیص میده شما باید مدیکال مجدد بدین یا نه. پس قبل از هرکاری بعد از کلیر شدن از سفارت در این مورد سئوال کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf ، پوپر ، milad_magnet ، Ali.karimi ، sanbad
(2016-01-02 ساعت 21:49)battosai نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 20:53)samiraaa نوشته:  سلام عزیزانِ هموطنم بخصوص سندبادجانُ مانا خانمِ94عزیز ازشیرازُ مهسا (میمی مَر مَس)خانم گُل که کم پیداهستند چندوقته ومامانِ دوقلوها خانم جان نازنین و...،امروز تولد38سالگیمه CoolBig Grinودقیقا7ماه از مصاحبم میگذره وحدودا 11سالِ پدر مادرم وخواهر کوچولوی 29سالم رو ندیدمSadSad،آرزو کردم هرچه زودتر بتونم ببینمشون درمحلِ زندگیشون Tongue. عزیزانم برام پیلیز انرژیِ مثبت بفرستید این مهم بوقوع بپیوندد.سپاسگزارم و لاو یو آلCoolBig Grin

زمان بالاخره همه چی رو حل کرد و صبر . واقعن به صبر شما مثال زدنیه . و این همه انرژی که تو پستاتون هست . راستی تولدتون هم مبارک همیشه شاد باشید .

برادرِ گُلم اگه اشتباه نکنم علی اقای بسیار عزیز،من هم ازصمیم قلب ازشما سپاسگزارم که به هموطنان عزیزِ ایرانیِ بلاتکلیف،...وبسیار بسیارنگران وپریشان خاطرم(ازجمله خودم)راهنمائی ، کمکِ معنوی ،...و اطلاع رسانی میفرمائید و آلس ُ سپاسگزارم بخاطر پست دل گرم کننده تان.تَن کیو سُ وِری ماچBig GrinShy

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi
(2016-01-02 ساعت 22:25)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام دوستان ببخشید که من کم میتونم بیام و سر بزنم.من ۶ماه ایران بودم و فکر میکردم تو ابن مدت ویزای همسرم میاد که نیومد برای همین باز مجبور شدم بیام آمریکا.قصدم این بود که یک ماه بمونم باز برگردم که افیسر گیر داد که چرا انقدر میری میای علت رو توضیح دادم گفت به هر حال اگه باز میخوای برگردی پاس سفید بگیر چون دفعه بعد احتمال داره که گرین کارتت رو بگیرن.حالا من موندم تا مراحل اداری پاس سفیدم انجام بشه.متاسفانه همسرم آخرین آپدیتش ۳ نوامبر بوده و فعلا خبری نیست.
سمیرا جون انشالا زودتر کلیر بشی و عزیزانت رو ببینی. همه دوستان انشالا زودتر از این بلاتکلیفی در بیان.

عزیزِدلم مهساجان اول ازهرچیزازتون سپاسگزارم و بامیدِ خدایِ بزرگُ خیلی خیلی مهربون بزودیِ زود همسرتان درکنارتان خواهد بود ومطمئن باش حس میکنم که خیلی خیلی طاقت فرساست این جدائی ی موقتی بینتانSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Ali.karimi ، mimi_mar_mas@yahoo.com
(2016-01-02 ساعت 22:57)itex نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 02:17)پوپر نوشته:  دوستان عزیز مدت دقیق اعتبار مدیکال چند ماهه؟ و سوال دیگه اینکه این اعتبار فقط واسه زمانیکه کلیر بشیم و بخواهیم ویزا دریافت کنیم لازمه یا تازمان ورود به آمریکا باید اعتبار داشته باشه؟ پیشاپیش ممنون از پاسختون

همونطور که بقیه گفتن، اعتبار ویزای شما تا زمان اعتبار مدیکال هست و نکته مهم دیگه اینکه سفارت تشخیص میده شما باید مدیکال مجدد بدین یا نه. پس قبل از هرکاری بعد از کلیر شدن از سفارت در این مورد سئوال کنین.
خیلی ممنون از شما دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: Ali.karimi ، smpf

سلام مهسا خانم گل خوبی؟ منم 8 سال که مامان بابام ندیدم ،تولدت مبارررررررک دختر گل امیدوارم هرچه زودتر به خانوادهامون برسیم
F2B
ABD2013XXXX
PD 8/Apr/2008
Welcome letter 4/DEC/2014
Interview letter 16/JUL/2015
Interview 3 Aug
result : AP
آپدیتهای AP در سایت ابوظبی ۴ اگوست و در سایت سیس ۶،13 آگوست،19 فوریه و 21 فوریه
Clear : 21 Feb
۲۸ فوریه : تحویل پاسپورت و ۲۸،۲۹،فوریه آپدیت،۱ مارچ آپدیت و ۲ مارچ ایشود
۳ مارچ : دریافت ویزا
۱۸ مارچ ورود به آمریکا ایالت کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: samiraaa ، smpf
(2016-01-02 ساعت 23:04)samiraaa نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 22:25)mimi_mar_mas@yahoo.com نوشته:  سلام دوستان ببخشید که من کم میتونم بیام و سر بزنم.من ۶ماه ایران بودم و فکر میکردم تو ابن مدت ویزای همسرم میاد که نیومد برای همین باز مجبور شدم بیام آمریکا.قصدم این بود که یک ماه بمونم باز برگردم که افیسر گیر داد که چرا انقدر میری میای علت رو توضیح دادم گفت به هر حال اگه باز میخوای برگردی پاس سفید بگیر چون دفعه بعد احتمال داره که گرین کارتت رو بگیرن.حالا من موندم تا مراحل اداری پاس سفیدم انجام بشه.متاسفانه همسرم آخرین آپدیتش ۳ نوامبر بوده و فعلا خبری نیست.

عزیزِدلم مهساجان اول ازهرچیزازتون سپاسگزارم و بامیدِ خدایِ بزرگُ خیلی خیلی مهربون بزودیِ زود همسرتان درکنارتان خواهد بود ومطمئن باش حس میکنم که خیلی خیلی طاقت فرساست این جدائی ی موقتی بینتانSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
ممنونم واقعا از انرژی مثبتت عزیزم.آرزو میکنم در این سال جدید به زودی زود همه بیایم و بنویسیم که کلیر شدیم.تولدتم مبارک عزیزم امیدوارم کادوی تولدت این باشه که کلیر بشی همین دوشنبه
Category : F2A
Priority date :1 august 2013
Current date :13 sep 2013
Interview date : 10 june 2015
Ankara
Clearance 2 feb 2016
پاسخ

سلام به همه دوستای گلم و سلام مخصوص به سمیرا جان، تولدت مبارک خانم، وبه قول دوستان انشالله که هم کادوی تولدت رو وهم کادوی سال جدید رو با کلیر شدنت بگیری به زودی زود ...همونطور که قبلا گفتم پتیشنرمون ماه پیش فوت کرد و ماهم وکیل گرفتیم تا کیس رو substitiution کنیم به برادر همسرم، خیلی نگرانیم و داریم مدارک واسه وکیل میفرستیم، واسمون دعا کنید که همه چیز به امید خدا خوب پیش بره، ممنونم و همتون رو کلی دوست دارم.RolleyesRolleyesRolleyes
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، smpf ، Ali.karimi

تولدت مبارک باشه سمیرا خانم. ایشالا سال آینده چنین روزی در کنار عزیزانت جشن مفصلی بگیری.
بزودی زود میشنویم که کلیر شدی. Smile
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
(2016-01-03 ساعت 08:55)sanbad نوشته:  

تولدت مبارک باشه سمیرا خانم. ایشالا سال آینده چنین روزی در کنار عزیزانت جشن مفصلی بگیری.
بزودی زود میشنویم که کلیر شدی. Smile

با سلام و تبریک تولدتان
امیدوارم هر چه زودتر به آرزوی خود برسید و سال جدید میلادی را با خبرهای خوبی آغاز کنید . به امید پروردگار قادر و توانا
کیس F4 - منتظر وقت مصاحبه
پاسخ
(2016-01-02 ساعت 16:31)مهسا20132013 نوشته:  دوستان سلام وقتتون بخیر
ما تازه نامه کامپلیت کیس رو دریافت کردیم و نوشتند که به زودی تاریخ مصاحبه را به ما اعلام می کنند حالا چند سئوال دارم که ممنون می شم جواب بدین.
1- معمولا چقدر طول می کشه تا تاریخ مصاحبه را اعلام کنن(ماه یک تا دو ماه دیگه کارنت می شیم)
2- از زمان اعلام تاریخ مصاحبه تا زمان مصاحبه معمولا چند روز طول می کشه؟
3- واسه کارت واکسن و تزریق واکسنها کی باید اقدام شه؟
4- با اتوجه به این که همسرم از سربازی معافه و کار دولتی نداره و خودم هم بخش خصوصی هستم اف بی ای چک معمولا چقدر طول می کشه . گروه f4 هستیم
ممنون از این که وقت می زارید

دوست عزیز در مورد من اعلام تاريخ مصاحبه چيزی در حدود 6 ماه بعد از تکميل مدارکم بود. يعنی بعد از کارنت شدن و پر کردن فرمهای مربوطه و فرستادن مدارک از روزی که اعلام کردن مدارکتون تکميله و منتظره اعلام تاريخ مصاحبه باشيد 6 ماهی طول کشيد. مدارک رو هم که فرستاديم بعد که گفتن دريافت شده 40 روز طول کشيد تا بررسی کردن و اعلام کردن تکميله. اصولا در مورد من که خيلی همه چی طولانی بود از روز اول. حالا تا خدا اين مرحله آخر رو به خير بگذرونه
f3
PD may 2003
مصاحبه may 2015 آنکارا
خودم و دخترم کلير روز مصاحبه
همسرم AP
پاسخ
تولد دیروزتون مبارک سمیرا جان ...ایشالا به زودی کلیر میشین و به خانواده می پیوندین ...
category F3
PD: may 2005
ANK 2010
دریافت نامه اول از NVC و پرداخت 120دلار 13 ژانویه 2016
نامه تکمیل مدارک 1 اپریل 2016
دریافت نامه مصاحبه 6 مارچ 2017
تاریخ مصاحبه 11 اپریل 2017
نتیجه مصاحبه AP
اولین آپدیت 14 اپریل 2017 * 17 -19-20 جولای آپدیت *
پاسخ
عزیزاااااااااانِ دلم،هموطنانِ نازنین،مهربان وهمیشه ی خدا رنج کشیده ام از اعماقِ قلبم ازهمگیتان بسیاربسیار سپاسگزارم .بخداقسم چنان انرژی یِ مثبتی ازشما نازنینانِ بامحبت دریافت کرده ام که باقدرتِ هرچه تمام منتظر کلیرنس همگیمان در اوایل سالِ جدیدِمیلادی هستم . باامید شنیدنِ خبرهای کلیرشدنمون از همین فردا.لااااااااااااااااااااااااو یو آل عزیزانم CoolBig GrinTongue

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، mrb ، shbn ، smpf ، Ali.karimi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان