کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-09-05 ساعت 17:52)reza96 نوشته:  ا
کسی نمیتونه در این مورد به درستی اظهار نظر کنه دلایل FBI چک رو کسی بدرستی نمیدونه ولی قدر مسلم نظر افسر پرونه خیلی مهم- شما که بدلیل مشمولیت نمیتونین برگردین ایران چه جوری خواهید رفت؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، romance33 ، amir2640
(2013-09-05 ساعت 18:31)amjad نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 17:52)reza96 نوشته:  ا
کسی نمیتونه در این مورد به درستی اظهار نظر کنه دلایل FBI چک رو کسی بدرستی نمیدونه ولی قدر مسلم نظر افسر پرونه خیلی مهم- شما که بدلیل مشمولیت نمیتونین برگردین ایران چه جوری خواهید رفت؟

باید چند ماهی رو اونجا سر کنم.... من هم خیلی نگران همین موضوعم....
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده آيا اگه به همسرم ويزا ندن (چون تا آخر سپتامبر فرصت هست )من بعد از گرفتن گرين كارتم ميتونم كارهمسرم رو پيش ببرم و چقدر طول ميكشه تا ويزا بگيره و آيا حتما بايد تو آمريكا باشم و اينكارو بكنم يا ميتونم پاس سفيد بگيرم و بيام از اينجا دنبال كاراش باشم؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين،درمورد كيس ما ديگه نيازي نيست ثابت كنيم كه ما زن و شوهريم چون قبلا اين كار انجام شده و تمام مداركمون رو سفارت داره
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-05 ساعت 22:52)smpf نوشته:  سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده آيا اگه به همسرم ويزا ندن (چون تا آخر سپتامبر فرصت هست )من بعد از گرفتن گرين كارتم ميتونم كارهمسرم رو پيش ببرم و چقدر طول ميكشه تا ويزا بگيره و آيا حتما بايد تو آمريكا باشم و اينكارو بكنم يا ميتونم پاس سفيد بگيرم و بيام از اينجا دنبال كاراش باشم؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين،درمورد كيس ما ديگه نيازي نيست ثابت كنيم كه ما زن و شوهريم چون قبلا اين كار انجام شده و تمام مداركمون رو سفارت داره
دوست عزیز
حتما ویزای خودتونو برین بگیرین و صبر نکنید تا همسرتون کلیر بشه
مانند سایر برندگان لاتاری 2013 از نیمه دوم سپتامبر اونجا باشین
اگر مدیکال تا اون موقع منقضی میشه(اگر آنکارا باشین) با مدیکال تجدید شده و نامه ای که شرایط خودتون رو در اون توضیح دادین اواخر سپتامبر به سفارت مراجعه کنید
در کلیرنس سالهای قبل چند موردی اینجوری موفق شدن
با این حال اگر اشتباه نکنم اقدام شما با گرین کارت برای همسرتون در گروهF2A قرار میگیرین که رسیدگی به اون الان باید کمتر از یکسال طول بکشه
در مورد پاس سفید و پیگیری کار ایشون در خارج از امر ی کا با وکیل مشورت کنین ولی بدونین شرط ویزای شما زندگی در آم ری کاست!
انشاا... به اونجا نمیکشه
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، شاپرک ، smpf ، romance33 ، amir2640
سلام دوستان، كسي ميدونه فرق كاغذ سفيد با آبي چيه ؟ منظورم همون برگه هاييه كه روز مصاحبه ميدن تا منتظر كليرنس بشيم، به ما سفيدشو دادن و همه نوشتن برگشون آبيهً، اين چه فرقي داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-05 ساعت 22:52)smpf نوشته:  سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده آيا اگه به همسرم ويزا ندن (چون تا آخر سپتامبر فرصت هست )من بعد از گرفتن گرين كارتم ميتونم كارهمسرم رو پيش ببرم و چقدر طول ميكشه تا ويزا بگيره و آيا حتما بايد تو آمريكا باشم و اينكارو بكنم يا ميتونم پاس سفيد بگيرم و بيام از اينجا دنبال كاراش باشم؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين،درمورد كيس ما ديگه نيازي نيست ثابت كنيم كه ما زن و شوهريم چون قبلا اين كار انجام شده و تمام مداركمون رو سفارت داره

سلام
ایشالله که به ابنجا نمیرسه و همسرتان هم کلیر میشن ولی اگه نشدن مثل من میرید تو کتگوری F2A و رو 2.5 تا 3 سال حساب کنید. در ضمن میتونید بیاید ایران و برید ولی مشکل بزرگ پیدا کردن اسپانسر هست که مثل اسپانسر لاتاری به این راحتی ها نیست. فقط اواخرش هم باید حتما اونجا باشید و تکس داده باشید و رسید اجاره خونه و اینا داشته باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33
سلام دوستان.من 3jul ایروان مصاحبه داشتم.الان 76 روزه هنوز کلیر نشدم.واسه من از طریق گرین کارت خانوادگی اقدام شده.منم مثل خیلی ها معتقدم گرین کارت های لاتاری باعث تاخیر توی پروسه کلیرنس داشتن.امیدوارم با تموم شدن sep یه اتفاقی بیوفته.تنها چیز مهم اینه که چند وقته هیچ کیس نامبر جدیدی برای گرین کارت های خانوادگی اعلام نکردن.به هر حال اگه کسی موردش مشابه من بوده خوشحال میشم راهنماییم کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-18 ساعت 21:56)naka_sach نوشته:  سلام دوستان، كسي ميدونه فرق كاغذ سفيد با آبي چيه ؟
هیچ فرقی ندارن و فکرتونو به این چیزا مشغول نکنین آرامش داشته باشین تا مثل من روز و شبتونو گم نکنید- انتظار خیلی سخت!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh
(2013-09-19 ساعت 14:02)navidshii نوشته:  سلام دوستان.من 3jul ایروان مصاحبه داشتم.الان 76 روزه هنوز کلیر نشدم.به هر حال اگه کسی موردش مشابه من بوده خوشحال میشم راهنماییم کنه
صدها نفر مثل شما هستن که تعداد کمی عضو اینجان
راهنمائی خاصی هم نداره فقط صبر و شکیبائی داشته باش
پاسخ
(2013-09-18 ساعت 22:51)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 22:52)smpf نوشته:  سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده

سلام
ایشالله که به ابنجا نمیرسه و همسرتان هم کلیر میشن ولی اگه نشدن مثل من میرید تو کتگوری F2A و رو 2.5 تا 3 سال حساب کنید.
دوست محترم کیس شما در سال 2011 باز شده ولی چند ماهی هست که در بولتن هر ماه کتگوری F2A را به روز میبینیم بعید به نظر میرسه هنوز 3 سال زمان لازم داشته باشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33
(2013-09-19 ساعت 14:02)navidshii نوشته:  سلام دوستان.من 3jul ایروان مصاحبه داشتم.الان 76 روزه هنوز کلیر نشدم.واسه من از طریق گرین کارت خانوادگی اقدام شده.منم مثل خیلی ها معتقدم گرین کارت های لاتاری باعث تاخیر توی پروسه کلیرنس داشتن.امیدوارم با تموم شدن sep یه اتفاقی بیوفته.تنها چیز مهم اینه که چند وقته هیچ کیس نامبر جدیدی برای گرین کارت های خانوادگی اعلام نکردن.به هر حال اگه کسی موردش مشابه من بوده خوشحال میشم راهنماییم کنه

سلام دوست عزيز من march 19 در ايروان مصاحبه داشتم والان ٦ماه طي شده ولي خبري نيست و كاري نمي شود كرد جز صبر
پاسخ
(2013-09-19 ساعت 14:02)navidshii نوشته:  سلام دوستان.من 3jul ایروان مصاحبه داشتم.الان 76 روزه هنوز کلیر نشدم.واسه من از طریق گرین کارت خانوادگی اقدام شده.منم مثل خیلی ها معتقدم گرین کارت های لاتاری باعث تاخیر توی پروسه کلیرنس داشتن.امیدوارم با تموم شدن sep یه اتفاقی بیوفته.تنها چیز مهم اینه که چند وقته هیچ کیس نامبر جدیدی برای گرین کارت های خانوادگی اعلام نکردن.به هر حال اگه کسی موردش مشابه من بوده خوشحال میشم راهنماییم کنه

دوست عزیز نگران نباشید مادر من بیشتر از 3 ماه میباشد که منتظر کلیرنس است و من هم مانند شما فکر می کنم بعد از سپتامبر( 10 روز دیگر) سرعت جواب به کیس های خانوادگی بیشتر بشه.
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
(2013-09-19 ساعت 23:59)amjad نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 22:51)mohamadtj نوشته:  
(2013-09-05 ساعت 22:52)smpf نوشته:  سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده

سلام
ایشالله که به ابنجا نمیرسه و همسرتان هم کلیر میشن ولی اگه نشدن مثل من میرید تو کتگوری F2A و رو 2.5 تا 3 سال حساب کنید.
دوست محترم کیس شما در سال 2011 باز شده ولی چند ماهی هست که در بولتن هر ماه کتگوری F2A را به روز میبینیم بعید به نظر میرسه هنوز 3 سال زمان لازم داشته باشه!

امیدوارم اینطور که شما میگید باشه ولی لازم به ذکره که این مساله اصلا ثابت نیست و هر ماه که بولتن منتشر میشه ممکنه فرق کنه همونطور که من روزی که اقدام کردم 1.5 زمان میبرد ولی بعدش عقب رفت، کند شد و ........
به هر حال نرمالش رو اگه تو 10 سال اخیر نگاه کنید بین 2 تا 3 هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 23:44)amjad نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 21:56)naka_sach نوشته:  سلام دوستان، كسي ميدونه فرق كاغذ سفيد با آبي چيه ؟
هیچ فرقی ندارن و فکرتونو به این چیزا مشغول نکنین آرامش داشته باشین تا مثل من روز و شبتونو گم نکنید- انتظار خیلی سخت!!!!
سلام دوستان،به منم برگه سفيد رنگ دادند و گفتند از دو هفته بعد هر روز سايت رو چک کنم تا هر وقت کلير شديم براي دريافت ويزا مراجعه کنيم .از اون تاريخ يعني 10 اپريل تا الان 5 ماه و نيم ميگذره و هر روزم با استرس و اضطراب گذشت.از مهر سال 89 که NVC برامون ايميل فرستاد مبني بر اينکه هر چه سريعتر مدارک لازم را براي ما ارسال کنيد و بعدش که ويزا بولتن بطور ناگهاني 2 سال به عقب برگشت ، هر روز برامون صدسال گذشت.همش فکر ميکردم اين چه تقديري هست که بايد تمام عمرمون به انتظار بگذره؟! تا اينکه نامه مصاحبه بلاخره اومد و 21 فروردين امسال با شوق و اميدواري براي مصاحبه به ابوظبي رفتيم.طبق سفارش دوستان مهاجرسرا که مهربانانه قدم به قدم تمام مراحل مصاحبه رو تشريح کرده و تذکرات لازم را داده بودند،حتي تا طرز پوشش و حفظ آرامش در سفارت و عدم پرسش سوال از آفيسر و... را رعايت کرديم تا مبادا با اشکال مواجه شيم که در اينجا جا داره از تمام دوستان و مديران مهاجر سرا خالصانه تشکر کنم.از 27 اپريل 2001 که اپلاي شديم تا الان براي من به سختي گذشته ولي اين 5ماه و نيم انتظار واقعا" کشنده است،بداخلاق و بي حوصله و عصبي ام کرده.مي خواستم ضمن ابراز همدردي با تمام دوستان خوب و مهربان مهاجرسرا براي همگي دعا کنم تا هرچه زودتر انتظارها به اتمام برسد و تک به تک خبر خوش دريافت ويزا را در اينجا به اطلاع همديگر برسانيم.
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، omnia ، amjad ، taghi1311
دوستان عزیز می خواستم اینجا از همه بچهای ویزای خانوادگی بخوام که یکم مثل بچهای لاتاری ماهم این صفحه رو اکتیو کنیم و از روند کار همدیگرو با خبر شیم چون واقعا اون شور و حالی که تو صفحه کلیرنس 2013 آدم میبینه کیف می کنه که این بچه ها اینجوری پشت هم هستن. بهتره هر کدوم از ما اطلاعاتی مثل اینکه کی آپدیت شدیم تو سایت سیس یا کی کیلیر شدیم رو اینجا بنویسیم تا این صفحه هم اکتیو تر شه. Cool
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، Aliraza us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان