موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
تو سایتشون نوشتن یک نفر از اعضای خانواده که خودش هم عضوی از پروندس میتونه برای گرفتن ویزای بقیه مراجعه بکنه من با ضامنم هم تو آمریکا مشورت کردم ایشون وقتی ایمیلو خوندن گفتن شما یک وکالت محضری از اعضای خانواده بگیر با ترجمه رسمی باخودت ببر ازت قبول میکنن.
فردا صبح باز باسفارت حتما تماس میگیرم فقط نمیدونم اونا فارسی پاسخگو هستند یا نه دوباره باید ایمیل بدم.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
اره وكالت محضري هم نظر خوبيه به نظر من به جاي زنگ ايميل بزن و بعد كه كاملا" هماهنگ كردي از ايميلشون يك پرينت هم بگيرو با خودت ببر
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-07 ساعت 03:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-07 ساعت 03:40 توسط 327faranak.)
ممنون از شما که حمایتم کردیید آخربخش سوم ایمیل نوشتهor a third party with an official power of attorney.یعنی (یا شخص سومی که قدرت وکالت رسمی ازشما را دارد میتواند مراجعه کند )-این همه خرج کردیم یه وکالتم روش -بلیطمو شبونه برای دوشنبه گرفتم برگشتشم اپن520تومن شد آخه نمیدونم خبر دارید یا نه متاسفانه امروز بلیطهای پروازهای داخلی 70%گرون شد زود رفتم گرفتم تافردا بلیطای خارجی رو هم گرون نکردن -فقط برام دعا کنیدبا این همه داستان نتیجه بگیرم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینم جواب ایمیل امروزشون
Dear inquirer,
One of the family members can come and by presenting his passport copy can receive the visas for all the family members.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
یعنی یک نفر از اعضای خانواده به همراه کپی پاسپورتش مراجعه کنن وویزای همه رو بگیرند.
وکالت محضری هم گرفتم دادم ترجمه کنن برای محکم کاری باخودم میبرم.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
فرانک عزیز تبریک می گم ٫ دیگه وقتشه قسمت آخر امضات رو ویرایش کنی و به جای از این استفاده کنی
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-27 ساعت 03:24)dreamer60 نوشته: ممنون هستي جان ، كاملا" اطلاعات كامل و تخصصي گرفتم
سلام دریمر جان
ویزارو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟
من چند بار هم برات پیام خصوصی فرستادم نرسید؟؟؟؟
موفق باشی
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. تو قسمت لاتاری خوندم روز مصاحبه به یه نفر برگه قرمز دادن!!!!!!!! نوشته بود که چک خورده ولی من تا حالا درباره برگه قرمز هیچی نشنیده بودم معمولا همه برگه ابی میگیرن.. دوستان کسی اطلاعی داره؟! یهو نرم اونجا بهم یه برگه بنفش بدن لطفا درباره همه رنگا توضیح بدید بدونیم هر رنگ چه معنی میده. ممنونم
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
سلام پدر مادر من 2 تا کیس نامبر متفاوت دارند و هر دو برگه ابی گرفتند سوال من اینه که در زمان کلیر شدن هر دو نفر باید برن سفارت انکارا و ایا خواهر من که برای پدر مادرم اقدام کرده میتونه بجای اونا بره و پاسها رو برای گرفتن ویزا تحویل بده
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-23 ساعت 00:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-23 ساعت 00:55 توسط battosai.)
نه خواهر شما نمیتونه ... مگه تا اونجا یادم باشه که باید یه وکالت یا ... درست یادم نیست ... پدرم بعد از کلیر رفتن و هم برای خودشون و هم برای مادرم رو گرفتن یکی از افراد برن کافیست...نیلو بیشتر توضیح میدادی در مورد پرونده خانواده...