کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تو سایتشون نوشتن یک نفر از اعضای خانواده که خودش هم عضوی از پروندس میتونه برای گرفتن ویزای بقیه مراجعه بکنه من با ضامنم هم تو آمریکا مشورت کردم ایشون وقتی ایمیلو خوندن گفتن شما یک وکالت محضری از اعضای خانواده بگیر با ترجمه رسمی باخودت ببر ازت قبول میکنن.
فردا صبح باز باسفارت حتما تماس میگیرم فقط نمیدونم اونا فارسی پاسخگو هستند یا نه دوباره باید ایمیل بدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
اره وكالت محضري هم نظر خوبيه به نظر من به جاي زنگ ايميل بزن و بعد كه كاملا" هماهنگ كردي از ايميلشون يك پرينت هم بگيرو با خودت ببر
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، f1f
ممنون از شما که حمایتم کردیید آخربخش سوم ایمیل نوشتهor a third party with an official power of attorney.یعنی (یا شخص سومی که قدرت وکالت رسمی ازشما را دارد میتواند مراجعه کند )-این همه خرج کردیم یه وکالتم روش -بلیطمو شبونه برای دوشنبه گرفتم برگشتشم اپن520تومن شد آخه نمیدونم خبر دارید یا نه متاسفانه امروز بلیطهای پروازهای داخلی 70%گرون شد زود رفتم گرفتم تافردا بلیطای خارجی رو هم گرون نکردن -فقط برام دعا کنیدبا این همه داستان نتیجه بگیرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، Acaro ، f1f ، dreamer60 ، Blaze ، girl ، frozen mind
خيلي خوشحال شدم دوست عزيزم Smile خدا به همراهت

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: 327faranak ، الهه سابق ، frozen mind
اینم جواب ایمیل امروزشون
Dear inquirer,

One of the family members can come and by presenting his passport copy can receive the visas for all the family members.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
یعنی یک نفر از اعضای خانواده به همراه کپی پاسپورتش مراجعه کنن وویزای همه رو بگیرند.
وکالت محضری هم گرفتم دادم ترجمه کنن برای محکم کاری باخودم میبرم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Acaro ، f1f ، girl ، الهه سابق ، battosai ، farshid.ok1 ، frozen mind
فرانک عزیز تبریک می گم ٫ دیگه وقتشه قسمت آخر امضات رو ویرایش کنی و به جای Sad از این Big Grin استفاده کنی
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60 ، 327faranak ، ladan ، الهه سابق ، frozen mind
من اين مطلبو داخل فروم بروبكس لاتاري گذاشتم، دوستان با تجربه تر اينجام اگه يه نظري بدن ممنون ميشم Smile
-----------------------------

و اما بعد .... Smile
اقا ما بيكار بوديم زديم تو خط اطلاعات وب سايتو خوندن ، كه فهميدم با توجه به نزديك شدن به سال نو ميلادي ، اگر تا اخر امسال كلير شديم كه شديم اگر نه ، با توجه به اينكه در زمان مصاحبه فرم مالياتي مربوط به ٢٠١١ رو داديم ، حال بايد فرم مالي ٢٠١٢ رو ببريم (البته قابل توجه دوستاني كه از اسپانسر استفاده كردن )....
كسي اطلاع داره ؟ من درست ميگم يا انشا... يه جا يه اشتباهي كردم ؟؟؟؟
اييييي خدا Sad

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، f1f ، الهه سابق
(2012-11-27 ساعت 02:59)dreamer60 نوشته:  من اين مطلبو داخل فروم بروبكس لاتاري گذاشتم، دوستان با تجربه تر اينجام اگه يه نظري بدن ممنون ميشم Smile
-----------------------------

یه خرده تجربه داشتم که همونجا عرض کردم . امیدوارم مفید باشه (:-)
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، f1f ، امیر مهاجر ، الهه سابق ، abdolreza
ممنون هستي جان ، كاملا" اطلاعات كامل و تخصصي گرفتم Smile
خدا سايه امثال شما رو از سر ما كم نكنه Smile
اين هم لينك پاسخ هستي خانم براي دوستاني كه دنبال جوابن

پاسخ
(2012-11-27 ساعت 03:24)dreamer60 نوشته:  ممنون هستي جان ، كاملا" اطلاعات كامل و تخصصي گرفتم Smile
سلام دریمر جان
ویزارو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟
من چند بار هم برات پیام خصوصی فرستادم نرسید؟؟؟؟
موفق باشیCool
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Blaze ، الهه سابق
سلام تورنج جان
معذرت اگه پيام خصوصيتو دير جواب دادم
اره بالاخره ويزا رو گرفتم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، Blaze ، girl ، الهه سابق ، comrun
سلام. تو قسمت لاتاری خوندم روز مصاحبه به یه نفر برگه قرمز دادن!!!!!!!! نوشته بود که چک خورده ولی من تا حالا درباره برگه قرمز هیچی نشنیده بودم معمولا همه برگه ابی میگیرن.. دوستان کسی اطلاعی داره؟! یهو نرم اونجا بهم یه برگه بنفش بدن لطفا درباره همه رنگا توضیح بدید بدونیم هر رنگ چه معنی میده. ممنونم Smile
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق
(2013-01-25 ساعت 19:06)girl نوشته:  سلام. تو قسمت لاتاری خوندم روز مصاحبه به یه نفر برگه قرمز دادن!!!!!!!! نوشته بود که چک خورده ولی من تا حالا درباره برگه قرمز هیچی نشنیده بودم معمولا همه برگه ابی میگیرن.. دوستان کسی اطلاعی داره؟! یهو نرم اونجا بهم یه برگه بنفش بدن لطفا درباره همه رنگا توضیح بدید بدونیم هر رنگ چه معنی میده. ممنونم Smile

جودی خانم ظاهرا سفارت رنگ برگه ها رو تغییر داده و رنگ قرمزی که ایشون گرفته به معنی همون کلیرنس بوده
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، الهه سابق ، battosai ، Saeedv13 ، dreamer60
سلام پدر مادر من 2 تا کیس نامبر متفاوت دارند و هر دو برگه ابی گرفتند سوال من اینه که در زمان کلیر شدن هر دو نفر باید برن سفارت انکارا و ایا خواهر من که برای پدر مادرم اقدام کرده میتونه بجای اونا بره و پاسها رو برای گرفتن ویزا تحویل بده
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
نه خواهر شما نمیتونه ... مگه تا اونجا یادم باشه که باید یه وکالت یا ... درست یادم نیست ... پدرم بعد از کلیر رفتن و هم برای خودشون و هم برای مادرم رو گرفتن یکی از افراد برن کافیست...نیلو بیشتر توضیح میدادی در مورد پرونده خانواده...
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان