موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
امروز پدر و مادر من بری مصاحبه به سفارت آمریکا در آنکارا رفتن.
مامور که با هر دوتا مصاحبه کردش به هر دو گفته که قبول شدید ولی پاسپورتها را بیاد بعدا بیارید البته بیاد به وب سایت سفارت مراجعه کنید. و دنبال شماره پرونده تان بگردید. سوال من این بود که برای چه باید صبر کنند و آیا این برای F-B-I چک کردن هست.
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
شما یه توضیحی در مورد پرونده مامان و بابا میدادین ... مشکلی نیست سایت رو چک کنید شماره شما که اعلام شد برین ویزا خوشگل رو بگیرین .
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2013-06-06 ساعت 12:29)SHAHN_ZY نوشته: با سلام
امروز پدر و مادر من بری مصاحبه به سفارت آمریکا در آنکارا رفتن.
مامور که با هر دوتا مصاحبه کردش به هر دو گفته که قبول شدید ولی پاسپورتها را بیاد بعدا بیارید البته بیاد به وب سایت سفارت مراجعه کنید. و دنبال شماره پرونده تان بگردید. سوال من این بود که برای چه باید صبر کنند و آیا این برای F-B-I چک کردن هست.
سلام.
بله . اما معمولا جای نگرانی نیست
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
پدر و مادر من هفتم آپریل در ابوظبی مصاحبه داشتند و به پدرم برگه کلیرنس دادند حدود سه ماه گذشته و وضعیت پرونده در سایت هنوز در حال بررسی است اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید. من شهروند آمریکا هستم و برای گرین کارد براشون اقدام کردم مدارکشون کامل بوده فقط همین مرحله مانده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
جالبه كه چرا ارمنستان كليرينس ويزاهاي مهاجرتي هنوز هيچ كيس نامبري رو از ٢٠١٣ اعلام نميكنند احاملا تمركز را گذاشتند روي لاتاري ها
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 17:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 17:18 توسط amjad.)
(2013-07-07 ساعت 22:24)رضا1354 نوشته: سلام دوستان
پدر و مادر من هفتم آپریل در ابوظبی مصاحبه داشتند و به پدرم برگه کلیرنس دادند حدود سه ماه گذشته و وضعیت پرونده در سایت هنوز در حال بررسی است اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید. من شهروند آمریکا هستم و برای گرین کارد براشون اقدام کردم مدارکشون کامل بوده فقط همین مرحله مانده.
با سلام
دوست من چاره ای جز صبر کردن ندارین به همراه صبر کنترل روزانه سایت CEAC و آدرس ایمیلی که در فرمها معرفی کردین برای سوالات احتمالی اونا هم لازم- حتی spam رو هم چک کنید!
در برگه کلیرنس مدرک خاصی رو نخواستند ؟ سابقه داشته از آدم سوالی رو پرسیدن و چون ایمیل را نگرفته اید در نتیجه پاسخی هم به سفارت ارسال نشده و پرونده بلا تکلیف مانده با ارسال یک ایمیل از این موضوع مطمئن شید
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 09:58)Sepehr77 نوشته: جالبه كه چرا ارمنستان كليرينس ويزاهاي مهاجرتي هنوز هيچ كيس نامبري رو از ٢٠١٣ اعلام نميكنند احاملا تمركز را گذاشتند روي لاتاري ها
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟
سلام سپهر جان چرا چو من تقریبا هر روز سایتو چک می کنم یک بار یک ماه پیش یک کیس 2013 اعلام کرد ولی فقط همون یکی بود تو این مدت 3 ماه که من منتظرم ولی منم امیدوارم بعد سپتامبر که لاتاریها تمومشن کیسهای مارو اعلام کنند.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-30 ساعت 17:06)Sepehr77 نوشته: (2013-08-28 ساعت 11:02)teriole نوشته: (2013-08-23 ساعت 09:58)Sepehr77 نوشته: جالبه كه چرا ارمنستان كليرينس ويزاهاي مهاجرتي هنوز هيچ كيس نامبري رو از ٢٠١٣ اعلام نميكنند احاملا تمركز را گذاشتند روي لاتاري ها
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟
سلام سپهر جان چرا چو من تقریبا هر روز سایتو چک می کنم یک بار یک ماه پیش یک کیس 2013 اعلام کرد ولی فقط همون یکی بود تو این مدت 3 ماه که من منتظرم ولی منم امیدوارم بعد سپتامبر که لاتاریها تمومشن کیسهای مارو اعلام کنند.
البته قاعدتاً چون آخرين مهلت براي لاتاريها براي گفتن ويزا ٣٠ سپتامبر هست و كليه شماره پرونده ها الان مربوط به لاتاري هست
شايد پرونده هاي مهاجرتي خانوادگي در اولويت نيست فعلاً
حداكثر بايد تا ١٥ سپتامبر صبر كرد از طرفي ممكنه كليه پرونده ها را بعد مهلت لاتاري اعلام كنند كه سفارت سرشون شلوغه الان
به نظرم جواب همه آمادست ولي اعلام نميشه فعلاً
واقعا امیدوارم همین باشه و هممون تا آخر سپتامبر کلیر شیم
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-05 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-05 ساعت 18:34 توسط smpf.)
سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده آيا اگه به همسرم ويزا ندن (چون تا آخر سپتامبر فرصت هست )من بعد از گرفتن گرين كارتم ميتونم كارهمسرم رو پيش ببرم و چقدر طول ميكشه تا ويزا بگيره و آيا حتما بايد تو آمريكا باشم و اينكارو بكنم يا ميتونم پاس سفيد بگيرم و بيام از اينجا دنبال كاراش باشم؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين،درمورد كيس ما ديگه نيازي نيست ثابت كنيم كه ما زن و شوهريم چون قبلا اين كار انجام شده و تمام مداركمون رو سفارت داره
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦