کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-02-23 ساعت 00:54)alisarvareharchiabi نوشته:  نه خواهر شما نمیتونه ... مگه تا اونجا یادم باشه که باید یه وکالت یا ... درست یادم نیست ... پدرم بعد از کلیر رفتن و هم برای خودشون و هم برای مادرم رو گرفتن یکی از افراد برن کافیست...نیلو بیشتر توضیح میدادی در مورد پرونده خانواده...

ممنون من پدر مادرم نقص مدرک داشتن و برگه ابی گرفتن خواهرم براشون اقدام کرده خوب چون مسن هستن نمیتونن تنها برن حالا اگه این طور باشه که باید یکی باهاشون بره من فکر میکردم خواهرم میتونه این کارو انجام بده
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، dreamer60
با سلام

امروز پدر و مادر من بری مصاحبه به سفارت آمریکا در آنکارا رفتن.

مامور که با هر دوتا مصاحبه کردش به هر دو گفته که قبول شدید ولی‌ پاسپورتها را بیاد بعدا بیارید البته بیاد به وب سایت سفارت مراجعه کنید. و دنبال شماره پرونده تان بگردید. سوال من این بود که برای چه باید صبر کنند و آیا این برای F-B-I چک کردن هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60
شما یه توضیحی در مورد پرونده مامان و بابا میدادین ... مشکلی نیست سایت رو چک کنید شماره شما که اعلام شد برین ویزا خوشگل رو بگیرین .
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، dreamer60 ، amir2640
(2013-06-06 ساعت 12:29)SHAHN_ZY نوشته:  با سلام

امروز پدر و مادر من بری مصاحبه به سفارت آمریکا در آنکارا رفتن.

مامور که با هر دوتا مصاحبه کردش به هر دو گفته که قبول شدید ولی‌ پاسپورتها را بیاد بعدا بیارید البته بیاد به وب سایت سفارت مراجعه کنید. و دنبال شماره پرونده تان بگردید. سوال من این بود که برای چه باید صبر کنند و آیا این برای F-B-I چک کردن هست.

سلام.
بله . اما معمولا جای نگرانی نیست Wink
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام دوستان
پدر و مادر من هفتم آپریل در ابوظبی مصاحبه داشتند و به پدرم برگه کلیرنس دادند حدود سه ماه گذشته و وضعیت پرونده در سایت هنوز در حال بررسی است اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید. من شهروند آمریکا هستم و برای گرین کارد براشون اقدام کردم مدارکشون کامل بوده فقط همین مرحله مانده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
جالبه كه چرا ارمنستان كليرينس ويزاهاي مهاجرتي هنوز هيچ كيس نامبري رو از ٢٠١٣ اعلام نميكنند احاملا تمركز را گذاشتند روي لاتاري ها
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟ 
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-07 ساعت 22:24)رضا1354 نوشته:  سلام دوستان
پدر و مادر من هفتم آپریل در ابوظبی مصاحبه داشتند و به پدرم برگه کلیرنس دادند حدود سه ماه گذشته و وضعیت پرونده در سایت هنوز در حال بررسی است اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنمایی کنید. من شهروند آمریکا هستم و برای گرین کارد براشون اقدام کردم مدارکشون کامل بوده فقط همین مرحله مانده.
با سلام
دوست من چاره ای جز صبر کردن ندارین به همراه صبر کنترل روزانه سایت CEAC و آدرس ایمیلی که در فرمها معرفی کردین برای سوالات احتمالی اونا هم لازم- حتی spam رو هم چک کنید!
در برگه کلیرنس مدرک خاصی رو نخواستند ؟ سابقه داشته از آدم سوالی رو پرسیدن و چون ایمیل را نگرفته اید در نتیجه پاسخی هم به سفارت ارسال نشده و پرونده بلا تکلیف مانده با ارسال یک ایمیل از این موضوع مطمئن شید
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، GBUSA ، رضا1354 ، minoo meh
(2013-08-23 ساعت 17:16)amjad نوشته:  
با سلام
دوست من چاره ای جز صبر کردن ندارین به همراه صبر کنترل روزانه سایت CEAC و آدرس ایمیلی که در فرمها معرفی کردین برای سوالات احتمالی اونا هم لازم- حتی spam رو هم چک کنید!
در برگه کلیرنس مدرک خاصی رو نخواستند ؟ سابقه داشته از آدم سوالی رو پرسیدن و چون ایمیل را نگرفته اید در نتیجه پاسخی هم به سفارت ارسال نشده و پرونده بلا تکلیف مانده با ارسال یک ایمیل از این موضوع مطمئن شید
موفق باشید

ممنون از راهنمایی شما. مدرک خاصی در خواست نشده بود و چندین بار هم نامه فرستادم. ولی چاره ای جز صبر نیست.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amjad
(2013-08-23 ساعت 09:58)Sepehr77 نوشته:  جالبه كه چرا ارمنستان كليرينس ويزاهاي مهاجرتي هنوز هيچ كيس نامبري رو از ٢٠١٣ اعلام نميكنند احاملا تمركز را گذاشتند روي لاتاري ها
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟ 

سلام سپهر جان چرا چو من تقریبا هر روز سایتو چک می کنم یک بار یک ماه پیش یک کیس 2013 اعلام کرد ولی فقط همون یکی بود تو این مدت 3 ماه که من منتظرم Sad ولی منم امیدوارم بعد سپتامبر که لاتاریها تمومشن کیسهای مارو اعلام کنند.Cool
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزیز,پدر و مادر من 1 سال fbi check شون طول کشید,متاسفانه هیچ جواب درستی هم نمیدادن و چاره ای جز صبر نیست,نمیخوام ناامیدتون کنم منظورم اینه که مدت مشخصی برای جواب دادن وجود نداره,بعضی ها تو 3 هفته هم جوابشون اومده
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، رضا1354
(2013-08-28 ساعت 11:02)teriole نوشته:  
(2013-08-23 ساعت 09:58)Sepehr77 نوشته:  جالبه كه چرا ارمنستان كليرينس ويزاهاي مهاجرتي هنوز هيچ كيس نامبري رو از ٢٠١٣ اعلام نميكنند احاملا تمركز را گذاشتند روي لاتاري ها
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟ 

سلام سپهر جان چرا چو من تقریبا هر روز سایتو چک می کنم یک بار یک ماه پیش یک کیس 2013 اعلام کرد ولی فقط همون یکی بود تو این مدت 3 ماه که من منتظرم Sad ولی منم امیدوارم بعد سپتامبر که لاتاریها تمومشن کیسهای مارو اعلام کنند.Cool

البته قاعدتاً چون آخرين مهلت براي لاتاريها براي گفتن ويزا ٣٠ سپتامبر هست و كليه شماره پرونده ها الان مربوط به لاتاري هست
شايد پرونده هاي مهاجرتي خانوادگي در اولويت نيست فعلاً
حداكثر بايد تا ١٥ سپتامبر صبر كرد از طرفي ممكنه كليه پرونده ها را بعد مهلت لاتاري اعلام كنند كه سفارت سرشون شلوغه الان
به نظرم جواب همه آمادست ولي اعلام نميشه فعلاً  
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، mortezass
(2013-08-30 ساعت 17:06)Sepehr77 نوشته:  
(2013-08-28 ساعت 11:02)teriole نوشته:  
كسي نظري نداره ؟؟؟؟؟ 

البته قاعدتاً چون آخرين مهلت براي لاتاريها براي گفتن ويزا ٣٠ سپتامبر هست و كليه شماره پرونده ها الان مربوط به لاتاري هست
شايد پرونده هاي مهاجرتي خانوادگي در اولويت نيست فعلاً
حداكثر بايد تا ١٥ سپتامبر صبر كرد از طرفي ممكنه كليه پرونده ها را بعد مهلت لاتاري اعلام كنند كه سفارت سرشون شلوغه الان
به نظرم جواب همه آمادست ولي اعلام نميشه فعلاً  
واقعا امیدوارم همین باشه و هممون تا آخر سپتامبر کلیر شیم Rolleyes
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
Sadما خرداد سال 1392 مصاحبه داشتیم و اونجا به آفیسر گفتیم که من مدرسه دارم و باید به مدرسه برسم اون گفت که باشه ما اینو می دونیم ودر نظر داریم الان شهریوره و من فقط می تونم برم گرین کارت و بگیرمو بیام و نمیتونم آمریکا برم اگه کسی می دونهمن چی کار باید بکنم زودتر بگه مرسی راستی من نمیتونم تماس بگیرم و بهشون اطلاع بدم؟

میشه لطفا سریع منو راهنمایی کنین
پاسخ
تشکر کنندگان:
بالاخره نامه مصاحبه ما هم رسید ،برای ۲۳ اکتبرBig Grin

اول خیلی‌ خوشحال بودم ولی‌ الان نگرانم ااف بی‌ آی‌ چک بخورمSadSadSad چون من مشمولم و بعد از مصاحبه نمیتونم برگردم ایران

چقد فکر می‌کنید ممکن ااف بی‌ آی‌ چک بخوره پدرم؟ پدرم ۷۳ سالشه،سربازی نرفته،چند سال استاد دانشگاه بوده که بعدا استعفا داده،یک بر هم قبلا آمریکا رفته...؟؟؟؟؟
pd:july 30 ,2001
cat:f4
interview:ankara,october23,2013
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز من ويزاي لاتاري دريافت كردم وهنوز نرفتم چون كيس همسرم هنوز كلير نشده آيا اگه به همسرم ويزا ندن (چون تا آخر سپتامبر فرصت هست )من بعد از گرفتن گرين كارتم ميتونم كارهمسرم رو پيش ببرم و چقدر طول ميكشه تا ويزا بگيره و آيا حتما بايد تو آمريكا باشم و اينكارو بكنم يا ميتونم پاس سفيد بگيرم و بيام از اينجا دنبال كاراش باشم؟؟؟؟ ممنون ميشم اگه جواب بدين،درمورد كيس ما ديگه نيازي نيست ثابت كنيم كه ما زن و شوهريم چون قبلا اين كار انجام شده و تمام مداركمون رو سفارت داره
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان