کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
تبریک فراوان به همه or شدگان و دو خطی شده ها و آپدیت شده ها. ما که همچنان با رکوردی در حدود 13 ماه بدون آپدیت هستیم در خدمت دوستان. داریم می ریم صدر جدول منتظران رو فتح کنیم و رکوردی بزنیم در حد المپیک
F3
 priority date: may 2003
Interview:  13May 2015    ankara
خودم و دخترم کلیر روز مصاحبه _ صدور ویزا march 2016
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، Pargosha ، tomi ، ....مهرشاد.... ، mrafatbakhsh ، smpf ، mbaktash
(2016-07-25 ساعت 13:20)shbn نوشته:  تبریک فراوان به همه or شدگان و دو خطی شده ها و آپدیت شده ها. ما که همچنان با رکوردی در حدود 13 ماه بدون آپدیت هستیم در خدمت دوستان. داریم می ریم صدر جدول منتظران رو فتح کنیم و رکوردی بزنیم در حد المپیک
سلام دوست عزیز فکر کنم در بالای جدول من هم با چندروز تاخیر به دنبال شما دوم هستم (14ماه انتظار از روز مصاحبه)بدون هیچ خبر امیدوارکننده..... Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، shbn ، mrafatbakhsh ، smpf
(2016-07-25 ساعت 14:20)tomi نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 13:20)shbn نوشته:  تبریک فراوان به همه or شدگان و دو خطی شده ها و آپدیت شده ها. ما که همچنان با رکوردی در حدود 13 ماه بدون آپدیت هستیم در خدمت دوستان. داریم می ریم صدر جدول منتظران رو فتح کنیم و رکوردی بزنیم در حد المپیک
سلام دوست عزیز فکر کنم در بالای جدول من هم با چندروز تاخیر به دنبال شما دوم هستم (14ماه انتظار از روز مصاحبه)بدون هیچ خبر امیدوارکننده..... Big Grin

من که می گم ماها که سربازی س داشتیم یه جدول جداگانه واسه خودمون تشکیل بدیم. اینجوری آمار کلیرنس بقیه رو هم خراب نمی کنیم. کلا ما ها دیگه ته بد شانسیم. حالا یکی نیست بگه آخه هیچکی خودش انتخاب نمی کنه که کجا سربازی بره . تقصیر ما چیه خوب
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: ....مهرشاد.... ، alireza55 ، Saba Si ، tomi ، alibabax ، smpf
منم سربازی سپاه بودم،نمیدونم دلیلش سربازیه یا نه ولی اگه اینه خیلی بی انصافیه .اتفاقه موقع مصاحبه دو تا سوال فقط راجع به سربازی ازم پرسید یکی نیست بهشون بگه مگه من انتخاب کردم مگه نمیدونید اجباریه،اصلا اینا از مردا میترسن باز از بین مردا اوضاع ما مثل اینکه از بقیه بدتره،من چند ماه پیش همین حرفا رو اینجا زدم یه عده مخصوصا خانمها اومدن گفتن نه ما هم مثل شما هستیم و از این حرفها الان بیشتر از 7 ماهه همشون کلیر شدن رفتن هیچکدوم نیستن، همه ما بین چند روز اپ میشن دو خطی میشن or میشن کلیر میشن،خودشونم نمیفهمن چی شد،منم بیشتر از 11 ماهه،از روز اول یک دونه اپ ندارم .حتی یکی .اینقد این صفحه سیس من تغییر نکرده گاهی شک میکنم پرونده من وجود داره یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، ....مهرشاد.... ، shbn ، smpf
(2016-07-25 ساعت 16:05)alireza55 نوشته:  منم سربازی سپاه بودم،نمیدونم دلیلش سربازیه یا نه ولی اگه اینه خیلی بی انصافیه .اتفاقه موقع مصاحبه دو تا سوال فقط راجع به سربازی ازم پرسید یکی نیست بهشون بگه مگه من انتخاب کردم مگه نمیدونید اجباریه،اصلا اینا از مردا میترسن باز از بین مردا اوضاع ما مثل اینکه از بقیه بدتره،من چند ماه پیش همین حرفا رو اینجا زدم یه عده مخصوصا خانمها اومدن گفتن نه ما هم مثل شما هستیم و از این حرفها الان بیشتر از 7 ماهه همشون کلیر شدن رفتن هیچکدوم نیستن، همه ما بین چند روز اپ میشن دو خطی میشن or میشن کلیر میشن،خودشونم نمیفهمن چی شد،منم بیشتر از 11 ماهه،از روز اول یک دونه اپ ندارم .حتی یکی .اینقد این صفحه سیس من تغییر نکرده گاهی شک میکنم پرونده من وجود داره یا نه.

دوست عزيز نگران نباشيد همسر منم مثل شما بود بعد يك سال روش حساب كنيد به سربازي زياد گير ميدن ما يك سال و چهار ماه شديم ولي خوبيش به اينكه بالاخره كلير ميشيد
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza55 ، ....مهرشاد.... ، smpf
سلام خدمت دوستان منتظرماکیسمون کتگوری اف 3 است و3 نفرهستیم من خانمم وپسرم الان 160روزه ازمصاحبمون میگذره ابوظبی سفارتمون بوده شغل ازادوسربازی ارتش یه سوال ازدوستان دارم چون من تازه دیروزتوسایت مفهوم یه خطی ودوخطی رومتوجه شدم وپدرمن سیتیزن امریکاست وبرای مااقدام کرده دیروزسایتودیدم خانومم وپسرم دوخطی هستن من یه خطی میخاستم بدونم ایاتواین 160 روزخانمم وپسرم دوخطی شدن یاازاول اینادوخطی بودن فقط بایدمن که نفراصلی کیس هستم دوخطی بشم ممنون اگه میشه منوراهنمایی کنیدباتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-24 ساعت 19:52)baran_bahar نوشته:  
(2016-07-24 ساعت 18:34)arman_gh نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 18:20)samaneha نوشته:  فهمیدن تقریبی زمان کلیر شدن از آپدیتها:
من و خیلی از دوستان فکر می کردیم که آپدیت or از جانب آمریکا اعمال میشه، ولی بعد از دیدن چند آپدیت در روز شنبه و در ساعت اولیه صبح به این نتیجه رسیدم که آپدیت or از جانبه سفارت و به منزله پایان فرایند ای پی هستش. پس باید یه آپدیتی دیگه هم باشه که نشون بده ما از طرف آمریکا کلیر شدیم.
و اما فهمیدن این آپدیت، شما وقتی تو سایت ‎ceac‎ کیستون رو چک میکنید برای ای پی بودنتون یه متنی مینویسه که با ‎Your ‎visa case‎ is‎ شروع میشه و با ‎has ‎been‎ reached‎ خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد ‎html‎ بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های پارسال کشفش کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار متن ای پی تون رو هایلایت (انتخاب) کنید بعد کلیک راست و گزینه ‎View ‎selection‎ source‎ رو انتخاب کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
گزینه اول: کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
گزینه دوم : کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با ‎In addition‎ شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی

در مورد سفارت ابوظبی با بررسی و آزمایش حدود ‎100‎ کیس به این نتیجه رسیدندکه میشه گفت اگر متن آپدیت شما یک خطی باشه یعنی هنوز مشمول ای پی هستید و اگه دو خطی باشه یعنی از جانب ارگانهای آمریکا کلیر شدید !
اگر آپدیت دو خطی شده باشید احتمالا (نه قطعا) بین یک روز تا حتی دو هفته ممکنه طول بکشه که آپدیت or داشته باشید و دلیلش هم اینه که سفارت ابوظبی در روز های خاصی از ماه این کارها رو انجام میده و اگه دقت کرده باشید دوستانی هم که ایمیل میزنن میبینند که بعد از چند روز یک دفعه به همه ایمیل ها پاسخ داده میشه.
این تاریخ ها رو هم میشه از برنامه مصاحبه بچه ها به صورت تقریبی حدس زد چون اگه به تاریخ های مصاحبه ها توجه کنید می بیند بعضا یک هفته در ماه مصاحبه تو گروه نداریم.
یه نکته ای دیگه هم که از بررسی کیس های سفارت ابوظبی دستگیرم شد اینه که در مواردی که هر دو نفر کیس ای پی خورده باشند اگه حتی کیس اصلی کلیر شده باشه ولی کیس دوم کلیر نشده باشه آفیسر صبر میکنه تا کیس دوم هم کلیر بشه و بعد کل کیس رو کلیر میکنه مگر اینکه خیلی زمان بگذره و تک تک کلیریشون رو اعلام می کنه.
نکته دیگه که از هر سه سفارت دستگیرم شد اینه که کیس هایی که نفر اول ویزا یکضرب میگیرن و نفر دوم ای پی میخوره برای کلیر شدن در اولویت هستن و نسبتا زودتر کلیر میشن !
من سعی کردم به صورت کامل و روشن توضیح بدم تا جای هیچ سوالی نمونه که گروه به هم بریزه و سر این جریان شلوغ بشه. این یه راهه برای تشخیص کلیری که بازم تاکید میکنم به علت اینکه آفیسر نظر نهایی رو میده قطعی نیستش ولی با درصد بالایی عملیه.

یه سوال فنی ولی قبلش یه تشکر ویژه از شما دارم بابت تایپ چنین مطلبی چون واقعا مفید بود برایه من 3>
خوب من تو صفحات قبل خودمو معرفی کردم ...
ولی حالا طبق آموزشات شما من رفتم تو سایت سیس همینکارارو کردم
خالم برای مادرم اقدام کرده .. و ما 4 نفر هستیم با مادرم وقتی تو سایت سیس هم که میریم 4 تا استاتوس مختلف زیر پنجره پیام سایت باز میشه .
یعنی رو هر کدوم که میزنی متن, فاصلش تغییر میکنه اینطوری که فهمیدم . اول برای مادرم رو چک کردم که 1 خطی بود . بعدش برای خودم و پدرم و خواهرم که زیر مجموعه مادرم هستیم زدم دیدم که ما 3 تا 2 خطی هستیم.
ببخشید که زیاد شد متنم Sad حالا اصل سواله من اینجاس که الان وضعیت ما چیه ؟ یعنی تا وقتی که مادرم 1 خطیش نشه 2 خطی ما باید صبر کنیم؟ یا ما or خوردم و ویزامون رو میتونیم بگیریم؟!!! البته فک نکنم چون اصل کار مادرمه :|
ممنون میشم هر کی جواب داشته باشه بهم بگه 3>

آرمان عزیز چون مادرتون کیس اصلی هست حتما" باید اول ایشان کلیر بشه  تا مادرتون کلیر نشه به هیچ کدام از شماها ویزا نمی دهند

الان چون ماها 2خطی شدیم احتمالش هست که مادرمم تا کمتر از 1 ماهه دیگه 2خطی شه؟
پاسخ
سلام دوستان، این جدول منتظران که میگید دقیقا کجاست؟؟! من پیداش نمیکنم اون لینکی که در امضای itex جان هست هم که اصلا باز نمیشه!
F4 عمه سيتيزن آمريكا، تقاضا براي پدرم
Priority date : July22,2003
Notice date : July27,2009
Welcome letter : October28,2015
October29,2015 : درخواست پول و مدارك براي پدر مادر و برادرم. من بالاي ٢١ سال بودم از من چيزي نخواستن
: February19,2016 تكميل مدارك و فرم ها براي همه به غير از من
Interview letter : April29,2016 براي همه ي اعضاي خانواده به غير از من
: May18,2016 ايميل از سفارت و درخواست 325$ و فرم Ds-260 از من (قانون cspa شامل حالم شد)
: June9,2016 مصاحبه (ايروان) و AP

آپدیت ها 13June2016, 14June2016, 17June2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-25 ساعت 08:29)واهیک آقاجانی نوشته:  ]دوست عزیز آقا آرمان سلام
بابت or شدنتون تبریک میگم.
با توجه به متنی که قبلا نوشته بودید، فقط می خواستم بپرسم شما الان هنوز وقت دارید از کشور خارج بشید یا ممنوع الخروج شدید؟
چون پسر من هم دقیقا شرایط شما رو داره و اگه هنوز اجازه خروج داشته باشید پس افیسر زیاد هم بی ربط نگفته و اون fast ی که نوشته درست بوده
!![

سلام خیلی ممنون والا من نمیدونم الان or شدم باید شاد باشم یا نه؟ چون مادرم هنوز نشده و کیس اصلی مادرمه .
ولی بهر حال :
من متولد 3 دی 77 هستم و وقتی رفتم سازمان نظام وظیفه با پدرم , بهم گفتن تا دی ماه حق خروج از کشور رو دارید به بعدش ممنوع خروج میشید.
حتما با پسرتون یکبار برید سازمان نظام وظیفه چون من و پسرتون خیلی کیس های لب مرزی هستیم بدلیل سربازی ممکنه کاملا گرین کارت ما سوخت شه واسه همین میگم برید پرسشاتونو بکنید.

من بعد از رفتن به سازمان نظام وظیفه فهمیدم 3 حالت بیشتر برام نیس Smile
1_ به کل قید امریکا رو بزنم =))
2_ قبل از ممنوع خروج شدنم ویزا بگیرم : طبق پرسشام از سازمان به این نتیجه رسیدم , که باید 3 سال کامل (9ماه فیکس تو امریکا-3ماه برگردم ایران) که پروسه سیتیزنمم به اجرا قرار بگیره Smile بعلاوه اینکه اینم در نظر بگیرید باید پسرتون حتما تحصیل کنه در دانشگاه های معتبر امریکا که مورد تایید سازمان علوم ایران باشه . تا معافیت تحصیلی بهش بدن دیگه بزارن راحت بره و برگرده .
3_بعد از ممنوع خروجی بهم ویزا بدن اینجا یکم بد میشه چون باید 15 میلیون از جیبه بابام برای وثیقه بره :| چون قرار نیس من تا 3 سال برگردم Sad
حالا 2 چیز دیگم بگم که قشنگ متوجه شید اینکه میگم درسشو تویه دانشگاه معتبر بخونه بدیلیل اینه که اگه برگردیم بعد 3 سال ممنوع خروجیم و دیگه نمیتونیم برگردیم تا وقتی که سربازیمونو تموم کنیم ولی اگه ببینن ما داریم ادامه تحصیل میدیم معافیت تحصیلی بهمون تعلق میگیره و میزارن دوباره بریم و برگردیم.
دومن اینکه من میگم 3 سال به خاطر اینه که شنیدم اگه تا 3 سال مستمر امریکا تایید کنه شما تو خاکه کشورش بودید پروسه سیتیزنی به اجرا در میاد و دیگه به قول معروف هم درس تو اون 3 سالو باس خوب خوند و هم اینکه سیتیزن میگیریم .
ببخشید زیاد شد / ولی خوب عوضش کامل متوجه شدید فکر کنم Big Grin
باز اگه سوالی داشتید بپرسید Shy
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، smpf
(2016-07-25 ساعت 20:41)Rhsh نوشته:  سلام دوستان، این جدول منتظران که میگید دقیقا کجاست؟؟! من پیداش نمیکنم اون لینکی که در امضای itex جان هست هم که اصلا باز نمیشه!

با v*p*n باید باز کنید صفحه رو چون فیل*تره
پاسخ
سلام دوستان امروز 25 جولای ما کلیر شدیم با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن دوستان مهاجرسرا
interview:10.jan.2016 ABD
cat:F4
پاسخ
(2016-07-25 ساعت 20:17)arman_gh نوشته:  
(2016-07-24 ساعت 19:52)baran_bahar نوشته:  
(2016-07-24 ساعت 18:34)arman_gh نوشته:  یه سوال فنی ولی قبلش یه تشکر ویژه از شما دارم بابت تایپ چنین مطلبی چون واقعا مفید بود برایه من 3>
خوب من تو صفحات قبل خودمو معرفی کردم ...
ولی حالا طبق آموزشات شما من رفتم تو سایت سیس همینکارارو کردم
خالم برای مادرم اقدام کرده .. و ما 4 نفر هستیم با مادرم وقتی تو سایت سیس هم که میریم 4 تا استاتوس مختلف زیر پنجره پیام سایت باز میشه .
یعنی رو هر کدوم که میزنی متن, فاصلش تغییر میکنه اینطوری که فهمیدم . اول برای مادرم رو چک کردم که 1 خطی بود . بعدش برای خودم و پدرم و خواهرم که زیر مجموعه مادرم هستیم زدم دیدم که ما 3 تا 2 خطی هستیم.
ببخشید که زیاد شد متنم Sad حالا اصل سواله من اینجاس که الان وضعیت ما چیه ؟ یعنی تا وقتی که مادرم 1 خطیش نشه 2 خطی ما باید صبر کنیم؟ یا ما or خوردم و ویزامون رو میتونیم بگیریم؟!!! البته فک نکنم چون اصل کار مادرمه :|
ممنون میشم هر کی جواب داشته باشه بهم بگه 3>

آرمان عزیز چون مادرتون کیس اصلی هست حتما" باید اول ایشان کلیر بشه  تا مادرتون کلیر نشه به هیچ کدام از شماها ویزا نمی دهند

الان چون ماها 2خطی شدیم احتمالش هست که مادرمم تا کمتر از 1 ماهه دیگه 2خطی شه؟
بله اگه مادرتون شغل دولتی نداشته و کلا" شاغل نباشه بزودی or میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: Pargosha ، smpf
دوستان عزیز کسی درمورد ویزا بولتن اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ... سفارت از ما خواسته ویزا بولتن رو چک کنیم اما من اصلا" سر در نیاوردم که اعدادی که تو جدول هست چیه..لطفا" اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
البته اگه اشتباه نکنم جلوی کتگوری F4 تو ویزا بولتن تاریخ 15 سپتامبر 2003 نوشته شده یعنی تاریخ اقدام اولیه ما باید قبل از این تاریخ ویزا بولتن باشه تا ویزا برای ما صادر بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ درست حدس زدم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ
(2016-07-25 ساعت 20:49)arman_gh نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 08:29)واهیک آقاجانی نوشته:  ]دوست عزیز آقا آرمان سلام
بابت or شدنتون تبریک میگم.
با توجه به متنی که قبلا نوشته بودید، فقط می خواستم بپرسم شما الان هنوز وقت دارید از کشور خارج بشید یا ممنوع الخروج شدید؟
چون پسر من هم دقیقا شرایط شما رو داره و اگه هنوز اجازه خروج داشته باشید پس افیسر زیاد هم بی ربط نگفته و اون fast ی که نوشته درست بوده
!![

بسيار سپاسگزارم خيلي كامل توضيح دادي
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: mrafatbakhsh ، smpf
(2016-07-25 ساعت 16:11)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 16:05)alireza55 نوشته:  منم سربازی سپاه بودم،نمیدونم دلیلش سربازیه یا نه ولی اگه اینه خیلی بی انصافیه .اتفاقه موقع مصاحبه دو تا سوال فقط راجع به سربازی ازم پرسید یکی نیست بهشون بگه مگه من انتخاب کردم مگه نمیدونید اجباریه،اصلا اینا از مردا میترسن باز از بین مردا اوضاع ما مثل اینکه از بقیه بدتره،من چند ماه پیش همین حرفا رو اینجا زدم یه عده مخصوصا خانمها اومدن گفتن نه ما هم مثل شما هستیم و از این حرفها الان بیشتر از 7 ماهه همشون کلیر شدن رفتن هیچکدوم نیستن، همه ما بین چند روز اپ میشن دو خطی میشن or میشن کلیر میشن،خودشونم نمیفهمن چی شد،منم بیشتر از 11 ماهه،از روز اول یک دونه اپ ندارم .حتی یکی .اینقد این صفحه سیس من تغییر نکرده گاهی شک میکنم پرونده من وجود داره یا نه.

دوست عزيز نگران نباشيد همسر منم مثل شما بود بعد يك سال روش حساب كنيد به سربازي زياد گير ميدن ما يك سال و چهار ماه شديم ولي خوبيش به اينكه بالاخره كلير ميشيد

والا اينطور که من فهميدم سربازی س باشی کليرنس از يک سال و چهار ماه به قول شمابگير برو بالا تا کجاشو نمی دونم ولی دو سال رو که داشتيم همين جناب سنباد خودمون حالا اگه شانس ماست که رکورد سنباد رو هم خواهيم زد. حالا خانمها رو هم کمتر گير می دن درست ولی وقتی يک عضو خانواده منتظر باشه خيلی فرق نمی کنه به بقيه هم گير داده باشن يا به اونا داده باشن. ما سربازی نرفته از برکات سربازی همسرمون انتظار شامل حالمون شده.
F3
همسرم AP  -  
10/12/2016  cleared
4nov2016 مصاحبه مجدد
2016 7novصدور ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، alireza55 ، mrafatbakhsh ، Pargosha ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان