موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-24 ساعت 09:59)baran_bahar نوشته: (2016-07-24 ساعت 07:23)Majid-h نوشته: (2016-07-24 ساعت 02:57)mrafatbakhsh نوشته: تبریک دوست عزیز... به سلامتی ... انشاله کلیری همه دوستان... مخصوصا کسایی که خیلی وقته منتظرن.... tomi و shbn و غیره.... ما هم رفتیم ویزامون رو گرفتیم امیدوارم روزی همه دوستان مهاجرسرایی باشه
تبريك ميگم بهتون.
ايشالاه در تمام مراحل زندگي موفق باشيد.به اميد كلير شدن همه ي دوستان
فقط يه سؤال داشتم.وقتي كسي or ميشه بايد ايميلي براش بياد تا بتون بره سفارت ويزاشو بگيره؟يا نيازي به ايميل نيست؟
مجید جان بعد از or شدن باید منتظر دریافت ایمیل از سفارت باشید چون دوباره مدارکی می خواهند که باید براشون ببریم شاید بگن مصاحبه مجدد هم لازم است
سلام دوست عزیز شنیدم قانون سفارتها فرق داره... سفارت ابوظبی ایمیلی نمیفرسته ولی آنکارا ایمیل میزنه ... ما بعد از or شدن تو سایت سفارت ابوظبی کلیر شدیم ایمیلی هم دریافت نکردیم.
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان مهاجرسرایی و تشکر فراوان بابت کلیه تبریکات شما عزیزان... وقتی که تو سایت سیس or شدیم اول اقدام کردیم واسه ویزا دبی بعد هم رفتیم کلیه واکسنهایی که باید تجدید میکردیم و انجام دادیم ... ( یه سری از واکسنها رو سری قبلی تو بیمارستان دبی واسمون یادداشت کردن که باید تا چند ماه بعد مجدد بزنیم... کزار و انفولانزاو آبله مرغان ) که ما همه رو تو ایران زدیم . سه روز بعد هم تو سایت ابوظبی کلیر شدیم. جمعه صبح رفتیم دبی یه راست رفتیم بیمارستان nmc هندیا.. اونجا گفتن امروز دکتر نیست ولی بعد با اصرار ما آزمایشات رو انجام دادیم با عکس که دو نفر نفر تقریبا 1100 درهم شد 5 تا عکس هم ازمون گرفتنن بعد فردا صبحش رفتیم پیش پزشک که یه خانم خوب هندی بود و گفت تا عصر جواب رو بهتون میدم ... واکسنی هم نیاز نداشتیم... یکشنبه هم ساعت 1 رفتیم سفارت پاسپورتها و مدیکال رو گرفتن گفتند پنجشنبه ظهر بریم ویزا رو تحویل بگیریم و هیچ مدرک دیگه ای هم نخواستن .... ما هم پنجشنبه رفتیم و ویزا رو گرفتیم... واسه پست کردن ویزا هم هنوز تو ابوظبی اجباری نشده ما ترجیح دادیم خودمون بریم بگیریم چون میگفتن که پست یه وقتایی طول میکشه اینجوری خیالمون راحتتر بود. با امید کلییری همه شما دوستان عزیز و موفقیت روز افزون پس از مهاجرت..
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من امروز or شدم بعد از شش ماه و سه هفته انتظار Ap ده روز پیش دو خطی شدم از طرف سفارت ابوظبی ویزای من هم F21 هست
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-24 ساعت 19:56)baran_bahar نوشته: (2016-07-24 ساعت 15:32)mrafatbakhsh نوشته: سلام به همه دوستان مهاجرسرایی و تشکر فراوان بابت کلیه تبریکات شما عزیزان... وقتی که تو سایت سیس or شدیم اول اقدام کردیم واسه ویزا دبی بعد هم رفتیم کلیه واکسنهایی که باید تجدید میکردیم و انجام دادیم ... ( یه سری از واکسنها رو سری قبلی تو بیمارستان دبی واسمون یادداشت کردن که باید تا چند ماه بعد مجدد بزنیم... کزار و انفولانزاو آبله مرغان ) که ما همه رو تو ایران زدیم . سه روز بعد هم تو سایت ابوظبی کلیر شدیم. جمعه صبح رفتیم دبی یه راست رفتیم بیمارستان nmc هندیا.. اونجا گفتن امروز دکتر نیست ولی بعد با اصرار ما آزمایشات رو انجام دادیم با عکس که دو نفر نفر تقریبا 1100 درهم شد 5 تا عکس هم ازمون گرفتنن بعد فردا صبحش رفتیم پیش پزشک که یه خانم خوب هندی بود و گفت تا عصر جواب رو بهتون میدم ... واکسنی هم نیاز نداشتیم... یکشنبه هم ساعت 1 رفتیم سفارت پاسپورتها و مدیکال رو گرفتن گفتند پنجشنبه ظهر بریم ویزا رو تحویل بگیریم و هیچ مدرک دیگه ای هم نخواستن .... ما هم پنجشنبه رفتیم و ویزا رو گرفتیم... واسه پست کردن ویزا هم هنوز تو ابوظبی اجباری نشده ما ترجیح دادیم خودمون بریم بگیریم چون میگفتن که پست یه وقتایی طول میکشه اینجوری خیالمون راحتتر بود. با امید کلییری همه شما دوستان عزیز و موفقیت روز افزون پس از مهاجرت..
mrafatbakhsh
عزیز ممنون از پاسخ تون فقط لطف بفرمایید بگید چند روز بعد از or شدن تو سایت ابوظبی کیس شما رو کامپلیت اعلام کردن؟ ظاهرا" برای شما ایمیل نیومده اما برای سنباد عزیز و برخی از دوستان ایمیل از سفارت ابوظبی اومده
خواهش ميكنم سه روز بعد
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-24 ساعت 19:52)baran_bahar نوشته: (2016-07-24 ساعت 18:34)arman_gh نوشته: (2016-07-23 ساعت 18:20)samaneha نوشته: فهمیدن تقریبی زمان کلیر شدن از آپدیتها:
من و خیلی از دوستان فکر می کردیم که آپدیت or از جانب آمریکا اعمال میشه، ولی بعد از دیدن چند آپدیت در روز شنبه و در ساعت اولیه صبح به این نتیجه رسیدم که آپدیت or از جانبه سفارت و به منزله پایان فرایند ای پی هستش. پس باید یه آپدیتی دیگه هم باشه که نشون بده ما از طرف آمریکا کلیر شدیم.
و اما فهمیدن این آپدیت، شما وقتی تو سایت ceac کیستون رو چک میکنید برای ای پی بودنتون یه متنی مینویسه که با Your visa case is شروع میشه و با has been reached خاتمه پیدا می کنه. در حالت عادی تمامی متنها یکی هستش ولی وقتی کد html بعضی از متنها رو چک میکنید با هم فرق میکنه و دو مدل هستش که به یک خطی و دو خطی معروفه. اینو بچه های پارسال کشفش کردند ولی چیزی که مهمه رابطه اون با کلیر شدنه.
برای دیدن کد متن از همه مرورگرها میشه استفاده کرد ولی راحتترین مرورگر فایر فاکسه. برای اینکار متن ای پی تون رو هایلایت (انتخاب) کنید بعد کلیک راست و گزینه View selection source رو انتخاب کنید. در حال حاضر دو حالت ممکنه پیش بیاد
گزینه اول: کل متن ای پی شما در یک سطر قرار داره و نوشته شده که بهش میگن یک خطی
گزینه دوم : کل متن ای پی شما در دو سطر نوشته شده ( سطر دوم با In addition شروع میشه) به این حالت میگن دو خطی
در مورد سفارت ابوظبی با بررسی و آزمایش حدود 100 کیس به این نتیجه رسیدندکه میشه گفت اگر متن آپدیت شما یک خطی باشه یعنی هنوز مشمول ای پی هستید و اگه دو خطی باشه یعنی از جانب ارگانهای آمریکا کلیر شدید !
اگر آپدیت دو خطی شده باشید احتمالا (نه قطعا) بین یک روز تا حتی دو هفته ممکنه طول بکشه که آپدیت or داشته باشید و دلیلش هم اینه که سفارت ابوظبی در روز های خاصی از ماه این کارها رو انجام میده و اگه دقت کرده باشید دوستانی هم که ایمیل میزنن میبینند که بعد از چند روز یک دفعه به همه ایمیل ها پاسخ داده میشه.
این تاریخ ها رو هم میشه از برنامه مصاحبه بچه ها به صورت تقریبی حدس زد چون اگه به تاریخ های مصاحبه ها توجه کنید می بیند بعضا یک هفته در ماه مصاحبه تو گروه نداریم.
یه نکته ای دیگه هم که از بررسی کیس های سفارت ابوظبی دستگیرم شد اینه که در مواردی که هر دو نفر کیس ای پی خورده باشند اگه حتی کیس اصلی کلیر شده باشه ولی کیس دوم کلیر نشده باشه آفیسر صبر میکنه تا کیس دوم هم کلیر بشه و بعد کل کیس رو کلیر میکنه مگر اینکه خیلی زمان بگذره و تک تک کلیریشون رو اعلام می کنه.
نکته دیگه که از هر سه سفارت دستگیرم شد اینه که کیس هایی که نفر اول ویزا یکضرب میگیرن و نفر دوم ای پی میخوره برای کلیر شدن در اولویت هستن و نسبتا زودتر کلیر میشن !
من سعی کردم به صورت کامل و روشن توضیح بدم تا جای هیچ سوالی نمونه که گروه به هم بریزه و سر این جریان شلوغ بشه. این یه راهه برای تشخیص کلیری که بازم تاکید میکنم به علت اینکه آفیسر نظر نهایی رو میده قطعی نیستش ولی با درصد بالایی عملیه.
یه سوال فنی ولی قبلش یه تشکر ویژه از شما دارم بابت تایپ چنین مطلبی چون واقعا مفید بود برایه من 3>
خوب من تو صفحات قبل خودمو معرفی کردم ...
ولی حالا طبق آموزشات شما من رفتم تو سایت سیس همینکارارو کردم
خالم برای مادرم اقدام کرده .. و ما 4 نفر هستیم با مادرم وقتی تو سایت سیس هم که میریم 4 تا استاتوس مختلف زیر پنجره پیام سایت باز میشه .
یعنی رو هر کدوم که میزنی متن, فاصلش تغییر میکنه اینطوری که فهمیدم . اول برای مادرم رو چک کردم که 1 خطی بود . بعدش برای خودم و پدرم و خواهرم که زیر مجموعه مادرم هستیم زدم دیدم که ما 3 تا 2 خطی هستیم.
ببخشید که زیاد شد متنم حالا اصل سواله من اینجاس که الان وضعیت ما چیه ؟ یعنی تا وقتی که مادرم 1 خطیش نشه 2 خطی ما باید صبر کنیم؟ یا ما or خوردم و ویزامون رو میتونیم بگیریم؟!!! البته فک نکنم چون اصل کار مادرمه :|
ممنون میشم هر کی جواب داشته باشه بهم بگه 3>
آرمان عزیز چون مادرتون کیس اصلی هست حتما" باید اول ایشان کلیر بشه تا مادرتون کلیر نشه به هیچ کدام از شماها ویزا نمی دهند
ولي or ما به ساعت كاري آمريكا بود و عيد فطر كه سفارت كلا تعطيل بود. ولي با وكيل صحبت كنيد شايد به شما تنها ويزا بدن.
F4
Abudhabi
clear date.10,07,2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
]دوست عزیز آقا آرمان سلام
بابت or شدنتون تبریک میگم.
با توجه به متنی که قبلا نوشته بودید، فقط می خواستم بپرسم شما الان هنوز وقت دارید از کشور خارج بشید یا ممنوع الخروج شدید؟
چون پسر من هم دقیقا شرایط شما رو داره و اگه هنوز اجازه خروج داشته باشید پس افیسر زیاد هم بی ربط نگفته و اون fast ی که نوشته درست بوده!![
کتگوری F3
تاریخ اپلای : sep2004
case number:ank2010561xxx
تاریخ مصاحبه: 4Aug
وضعیت: AP