کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-07-25 ساعت 23:38)shbn نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 16:11)mrafatbakhsh نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 16:05)alireza55 نوشته:  منم سربازی سپاه بودم،نمیدونم دلیلش سربازیه یا نه ولی اگه اینه خیلی بی انصافیه .اتفاقه موقع مصاحبه دو تا سوال فقط راجع به سربازی ازم پرسید یکی نیست بهشون بگه مگه من انتخاب کردم مگه نمیدونید اجباریه،اصلا اینا از مردا میترسن باز از بین مردا اوضاع ما مثل اینکه از بقیه بدتره،من چند ماه پیش همین حرفا رو اینجا زدم یه عده مخصوصا خانمها اومدن گفتن نه ما هم مثل شما هستیم و از این حرفها الان بیشتر از 7 ماهه همشون کلیر شدن رفتن هیچکدوم نیستن، همه ما بین چند روز اپ میشن دو خطی میشن or میشن کلیر میشن،خودشونم نمیفهمن چی شد،منم بیشتر از 11 ماهه،از روز اول یک دونه اپ ندارم .حتی یکی .اینقد این صفحه سیس من تغییر نکرده گاهی شک میکنم پرونده من وجود داره یا نه.

دوست عزيز نگران نباشيد همسر منم مثل شما بود بعد يك سال روش حساب كنيد به سربازي زياد گير ميدن ما يك سال و چهار ماه شديم ولي خوبيش به اينكه بالاخره كلير ميشيد

والا اينطور که من فهميدم سربازی س باشی کليرنس از يک سال و چهار ماه به قول شمابگير برو بالا تا کجاشو نمی دونم ولی دو سال رو که داشتيم همين جناب سنباد خودمون حالا اگه شانس ماست که رکورد سنباد رو هم خواهيم زد. حالا خانمها رو هم کمتر گير می دن درست ولی وقتی يک عضو خانواده منتظر باشه خيلی فرق نمی کنه به بقيه هم گير داده باشن يا به اونا داده باشن. ما سربازی نرفته از برکات سربازی همسرمون انتظار شامل حالمون شده.

سلام بر همه... ما هم دیروز کلیر شدیم ..ابوظبی ..فوریه .. f1.. انشالا که همه به زودی کلیر بشن...
پاسخ
تشکر کنندگان: واهیک آقاجانی ، Sasa-t ، roroak3 ، alibabax ، smpf
(2016-07-26 ساعت 14:18)Ldnam نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 23:38)shbn نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 16:11)mrafatbakhsh نوشته:  دوست عزيز نگران نباشيد همسر منم مثل شما بود بعد يك سال روش حساب كنيد به سربازي زياد گير ميدن ما يك سال و چهار ماه شديم ولي خوبيش به اينكه بالاخره كلير ميشيد

والا اينطور که من فهميدم سربازی س باشی کليرنس از يک سال و چهار ماه به قول شمابگير برو بالا تا کجاشو نمی دونم ولی دو سال رو که داشتيم همين جناب سنباد خودمون حالا اگه شانس ماست که رکورد سنباد رو هم خواهيم زد. حالا خانمها رو هم کمتر گير می دن درست ولی وقتی يک عضو خانواده منتظر باشه خيلی فرق نمی کنه به بقيه هم گير داده باشن يا به اونا داده باشن. ما سربازی نرفته از برکات سربازی همسرمون انتظار شامل حالمون شده.

سلام بر همه... ما هم دیروز کلیر شدیم ..ابوظبی ..فوریه .. f1.. انشالا که همه به زودی کلیر بشن...

تبریک دوست عزیز موفق باشید
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2016-07-25 ساعت 22:27)roroak3 نوشته:  سلام دوستان امروز 25 جولای ما کلیر شدیم با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن دوستان مهاجرسرا
interview:10.jan.2016 ABD
cat:F4

درود.تبریک.از مصاحبه اگر چیزی به یاد دارین و اینکه فکر میکنین به چه دلیلی کلیرنس خوردین لطف کنین بگین.سپاس
پاسخ
ببخشید میشه بگید معمولا تو چه روز و چه ساعتی سایت سیس و ابوظبی را واسه آپدیت نگاه کنیم.... معمولا بچه هایی که or می شن یا دو خطی تو چه ساعت هایی رفتن و دیدن که این اتفاق افتاده... من خسته شدم هر یک ساعت یه بار سایت ها رو چک کردم
پاسخ
(2016-07-26 ساعت 16:52)Sasa-t نوشته:  ببخشید میشه بگید معمولا تو چه روز و چه ساعتی سایت سیس و ابوظبی را واسه آپدیت نگاه کنیم.... معمولا بچه هایی که or می شن یا دو خطی تو چه ساعت هایی رفتن و دیدن که این اتفاق افتاده... من خسته شدم هر یک ساعت یه بار سایت ها رو چک کردم

سلام دوست عزیز معمولا عصرا آپدیت میخوره حدودای ساعت ۴ تا ۵ از ابوظبی . آپدیت آخر هم که or میشه ساعت کاریه آمریکا شب ما میشه . ما تمام آپدیتهامون حدود ۴ عصر از سفارت بود . حدود ساعت ۶ عصر هم از آمریکا or شدیم. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید.
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، tomi ، smpf
(2016-07-25 ساعت 22:27)roroak3 نوشته:  سلام دوستان امروز 25 جولای ما کلیر شدیم با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن دوستان مهاجرسرا

مبارك باشه خيلي خوش حال شدم ، ما هم با شما تويه يك روز بوديم ، كليييييي تبريكككككك
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
ابوظبي داره خوب كار مي كنه تو اين چند روزه ، من خودم ابوظبيم ،بچه ها دعا كنيد بچه هايه انكارا و ايروان هم زودتر تكليفشون مشخص بشه [emoji1374][emoji1374]

category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh  nashoodane email interveiw  : 7 mah Sad Cool  , interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
پاسخ
ابوظبي داره خوب كار مي كنه تو اين چند روزه ، من خودم ابوظبيم ،بچه ها دعا كنيد بچه هايه انكارا و ايروان هم زودتر تكليفشون مشخص بشه [emoji1374][emoji1374]

پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، smpf
با سلام خدمت همه  Cool
دیروز از سایت ابوظبی آپدیت خوردیم و گفتن ویزاتون آمادست  Sad
باورم نمیشه!!!!! فکر کنم fasti که به خاطر شرایط ممنوع خروجیم زده شد رو پروندمون جواب داد..
ولی متاسفانه من و مادرم و خواهرم ویزامون حاضره و پدرمو گفتن مورد بررسیه  Sad  واقعا تو ذوقم خورد .
ولی بازم خداروشکر .
اما یه تعجبی داشتم چون طبق سایت سیس من و پدرم و خواهرم فقط 2 خطی بودیم و مادرم یه خطی بود و امروزم که چک کردم به همین صورت بود :|
من فکر کردم این دو خطی شدن رابطه مستقیم داره :| چون همه از 2 خطی صحبت میکنن و میکردن.
ولی اینطور نبود . چون مادرم 1 خطیه هنوز ولی تو سایت ویزاش اکی شده !!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
F4
‎Abudhabi‎
‎Interview‎ ‎date.6,01,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، Sasa-t ، smpf
دوستان ویزا بولیتین چجوریه ؟ سفارت گفته برید ببینید که تو چه تاریخی ویزاتونو بدیم .
تا جایی که میدونستم ویزا بولیتین فقط تاریخ interview اولین بارو که میریم سفارت و مشخص میکرد.
اگه کسی اطلاعی داره که به چه صورت هست ممنون میشم سریعا بهم جواب بده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-26 ساعت 17:35)roteil نوشته:  [quote='roroak3' pid='718941' dateline='1469469464']
سلام دوستان امروز 25 جولای ما کلیر شدیم با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن دوستان مهاجرسرا

ما هم همینطور واقعا تبریک و ایشالله این روند برای بقیه هم اتفاق بیفته.
فقط یه سوال الان ویزا بولیتین داستانش چیه ؟ چجوری باید چکش کرد که کی بریم برای interview دوباره و گرفتن ویزا؟
پاسخ
(2016-07-26 ساعت 19:23)arman_gh نوشته:  دوستان ویزا بولیتین چجوریه ؟ سفارت گفته برید ببینید که تو چه تاریخی ویزاتونو بدیم .
تا جایی که میدونستم ویزا بولیتین فقط تاریخ interview اولین بارو که میریم سفارت و مشخص میکرد.

آرمان عزیز شما هم مثل ما کتگوری F4 هستید در جدول ویزا بولتن جلوی کتگوری F4 یه تاریخی نوشته  "سپتامبر 2003 " منظور اینه که اگه تاریخ اقدام اولیه برای مادرتون قبل از این تاریخ سپتامبر 2003 باشه برای گرفتن ویزا می تونید به سفارت مراجعه کنید برای ما هم همین متن اومده ........................................البته این متنی که دوست عزیز Ssportest نوشته اینکه دقیقا" اینه یا نه باز از بقیه دوستان راهنمایی بگیرین
پاسخ
دوستان عزیز سلام ،همین طور سنباد عزیز و mraftabbkhash عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من قسمت آخر متن سفارت رو براتون کپی کردم اگه میشه درمورد این چند خط که راجع به  register
هست توضیح بدید ما نه قبل از مصاحبه و نه بعد از مصاحبه ثبت نامی انجام ندادیم و متوجه نمیشیم چی میگن                                                                                                              

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
پاسخ
(2016-07-26 ساعت 21:49)baran_bahar نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 19:23)arman_gh نوشته:  دوستان ویزا بولیتین چجوریه ؟ سفارت گفته برید ببینید که تو چه تاریخی ویزاتونو بدیم .

آرمان عزیز شما هم مثل ما کتگوری F4 هستید در جدول ویزا بولتن جلوی کتگوری F4 یه تاریخی نوشته  "سپتامبر 2003 " منظور اینه که اگه تاریخ اقدام اولیه برای مادرتون قبل از این تاریخ سپتامبر 2003 باشه برای گرفتن ویزا می تونید به سفارت مراجعه کنید برای ما هم همین متن اومده ........................................البته این متنی که دوست عزیز Ssportest نوشته اینکه دقیقا" اینه یا نه باز از بقیه دوستان راهنمایی بگیرین

بازم تاریخ معینی مشخص نمیشه واسه رفتن؟ !!!
یعنی از الان میشه رفت سفارت؟
یا اینکه ایمیل میدن با تاریخ مشخصی که بریم کی سفارت!..؟
پاسخ
(2016-07-26 ساعت 17:41)roteil نوشته:  ابوظبي داره خوب كار مي كنه تو اين چند روزه ، من خودم ابوظبيم ،بچه ها دعا كنيد بچه هايه انكارا و ايروان هم زودتر تكليفشون مشخص بشه [emoji1374][emoji1374]

وای خدا کنه خوب کار کنه.... زودتر تکلیفمون روشن بشه... انشالله همه ابوظبی ها و انکارایی ها و ایروانی ها کلیر بشن زودتر
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، SAEED TEHRANI

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان