موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-26 ساعت 14:18)Ldnam نوشته: (2016-07-25 ساعت 23:38)shbn نوشته: (2016-07-25 ساعت 16:11)mrafatbakhsh نوشته: دوست عزيز نگران نباشيد همسر منم مثل شما بود بعد يك سال روش حساب كنيد به سربازي زياد گير ميدن ما يك سال و چهار ماه شديم ولي خوبيش به اينكه بالاخره كلير ميشيد
والا اينطور که من فهميدم سربازی س باشی کليرنس از يک سال و چهار ماه به قول شمابگير برو بالا تا کجاشو نمی دونم ولی دو سال رو که داشتيم همين جناب سنباد خودمون حالا اگه شانس ماست که رکورد سنباد رو هم خواهيم زد. حالا خانمها رو هم کمتر گير می دن درست ولی وقتی يک عضو خانواده منتظر باشه خيلی فرق نمی کنه به بقيه هم گير داده باشن يا به اونا داده باشن. ما سربازی نرفته از برکات سربازی همسرمون انتظار شامل حالمون شده.
سلام بر همه... ما هم دیروز کلیر شدیم ..ابوظبی ..فوریه .. f1.. انشالا که همه به زودی کلیر بشن...
تبریک دوست عزیز موفق باشید
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید میشه بگید معمولا تو چه روز و چه ساعتی سایت سیس و ابوظبی را واسه آپدیت نگاه کنیم.... معمولا بچه هایی که or می شن یا دو خطی تو چه ساعت هایی رفتن و دیدن که این اتفاق افتاده... من خسته شدم هر یک ساعت یه بار سایت ها رو چک کردم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-26 ساعت 16:52)Sasa-t نوشته: ببخشید میشه بگید معمولا تو چه روز و چه ساعتی سایت سیس و ابوظبی را واسه آپدیت نگاه کنیم.... معمولا بچه هایی که or می شن یا دو خطی تو چه ساعت هایی رفتن و دیدن که این اتفاق افتاده... من خسته شدم هر یک ساعت یه بار سایت ها رو چک کردم
سلام دوست عزیز معمولا عصرا آپدیت میخوره حدودای ساعت ۴ تا ۵ از ابوظبی . آپدیت آخر هم که or میشه ساعت کاریه آمریکا شب ما میشه . ما تمام آپدیتهامون حدود ۴ عصر از سفارت بود . حدود ساعت ۶ عصر هم از آمریکا or شدیم. امیدوارم هر چه زودتر کلیر بشید.
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبي داره خوب كار مي كنه تو اين چند روزه ، من خودم ابوظبيم ،بچه ها دعا كنيد بچه هايه انكارا و ايروان هم زودتر تكليفشون مشخص بشه [emoji1374][emoji1374]
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh nashoodane email interveiw : 7 mah
, interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبي داره خوب كار مي كنه تو اين چند روزه ، من خودم ابوظبيم ،بچه ها دعا كنيد بچه هايه انكارا و ايروان هم زودتر تكليفشون مشخص بشه [emoji1374][emoji1374]
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh nashoodane email interveiw : 7 mah
, interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ویزا بولیتین چجوریه ؟ سفارت گفته برید ببینید که تو چه تاریخی ویزاتونو بدیم .
تا جایی که میدونستم ویزا بولیتین فقط تاریخ interview اولین بارو که میریم سفارت و مشخص میکرد.
اگه کسی اطلاعی داره که به چه صورت هست ممنون میشم سریعا بهم جواب بده.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-26 ساعت 22:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-26 ساعت 22:05 توسط baran_bahar.)
دوستان عزیز سلام ،همین طور سنباد عزیز و mraftabbkhash عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من قسمت آخر متن سفارت رو براتون کپی کردم اگه میشه درمورد این چند خط که راجع به register
هست توضیح بدید ما نه قبل از مصاحبه و نه بعد از مصاحبه ثبت نامی انجام ندادیم و متوجه نمیشیم چی میگن
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.