کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-07-29 ساعت 16:10)Sasa-t نوشته:  
(2016-07-28 ساعت 12:21)Sbadvi نوشته:  
(2016-07-27 ساعت 23:24)samaneha نوشته:  سلام..تبریک.دوست عزیز چندم فوریه بودید؟و کی دوخطی شدید؟وچند وقت طول کشید تا or شدید؟

سلام مصاحبم ١١ فوريه ٢٠١٦ بود غير از يكي دوتا آپديت روزاي اول هيچي نداشتم تا ٢٥ جولاي اولين آپديت و دومي ٢٧ جولاي همون روز هم or شدم دوخطي بودن رو راستش اصلا چك نكردم

شما که ابوظبی هستید پاسپورتتون را با دی اچ ال پست می کنید برای سفارت؟ منظورم اینه که ازتون خواستن پاسپورتتون را پست کنید یا  گفتن حضوری بیاین؟

هنوز كلير نشدم فقط دو روزه كه or شدم نمي دونم چند روز طول مي كشه براي كلير شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t
سلام دوستان عزیز بعداز163روزاولین ابدیت ودوخطی شدیم کیس مااف3 ابوظبی لطفا دوستان اگه اطلاع دارید که چندروزبعدازاین شرایط or میشیم به من اطلاع بدیدباتشکر ضمنا من نفراصلی کیس هستم که دوخطی شدم خانومم وپسرم قبلادوخطی شده بودن بااتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: m_vaziran ، واهيك آقاجاني ، tomi
(2016-07-29 ساعت 21:09)saliwalking نوشته:  سلام دوستان عزیز بعداز163روزاولین ابدیت ودوخطی شدیم کیس مااف3 ابوظبی لطفا دوستان اگه اطلاع دارید که چندروزبعدازاین شرایط or میشیم به من اطلاع بدیدباتشکر ضمنا من نفراصلی کیس هستم که دوخطی شدم خانومم وپسرم قبلادوخطی شده بودن بااتشکر
سلام وتبریک ....طبق تجربه دوستان زمانش ظاهرا مشخص نیست ولی استارتش زده شده ...فقط بفرمایید آپدیت شما ظاهرا در تایم تعطیلی سفارت انجام شد؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-30 ساعت 13:05)tomi نوشته:  
(2016-07-29 ساعت 21:09)saliwalking نوشته:  سلام دوستان عزیز بعداز163روزاولین ابدیت ودوخطی شدیم کیس مااف3 ابوظبی لطفا دوستان اگه اطلاع دارید که چندروزبعدازاین شرایط or میشیم به من اطلاع بدیدباتشکر ضمنا من نفراصلی کیس هستم که دوخطی شدم خانومم وپسرم قبلادوخطی شده بودن بااتشکر
سلام وتبریک ....طبق تجربه دوستان زمانش ظاهرا مشخص نیست ولی استارتش زده شده ...فقط بفرمایید آپدیت شما ظاهرا در تایم تعطیلی سفارت انجام شد؟

سلام دوست عزیز بله اپدیت روز جمعه بود وهمزمان دوخطی شد
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi
سلام کسی هست که ابوظبی در ماه مارچ مصاحبه شده باشه؟الان کلیر شده؟ویزا ازدواج cr1
پاسخ
تشکر کنندگان:
itex@‎ @ عزیز سلام ، امیدوارم خوب و خوش باشید و کارها و درس خوندن به خوبی پیش بره، میدونم کمتر فرصت دارید به مهاجرسرا سر بزنید اما اگه تونستید
لطف کنید کلیری ما رو هم به تاریخ 25 جولای در جدول منتظران وارد کنید
سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، شاپرک
(2016-07-30 ساعت 14:17)Roxanaloghavi نوشته:  سلام کسی هست که ابوظبی در ماه مارچ مصاحبه شده باشه؟الان کلیر شده؟ویزا ازدواج cr1

سلام دوست عزیز اگر به کلیرنس نامزدی وازدواج مراجعه کنید زودتر به جواب تون میرسید

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان كسي مي دونه بعد از or شدن چقدر طول مي كشه تا كلير بشيم؟ الان ٤ روزه كه or شدم ولي خبري از كلير شدن نيست.
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک
(2016-07-31 ساعت 09:59)tomi نوشته:  
(2016-07-30 ساعت 14:17)Roxanaloghavi نوشته:  سلام کسی هست که ابوظبی در ماه مارچ مصاحبه شده باشه؟الان کلیر شده؟ویزا ازدواج cr1

سلام دوست عزیز اگر به کلیرنس نامزدی وازدواج مراجعه کنید زودتر به جواب تون میرسید

ممنون از راهنمایی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-28 ساعت 21:39)saeednia نوشته:  خوب در هر صورت شادباش عرض میکنم.priority date و مدت زمان مصاحبه تا دریافت ویزاتون رو هم خیلی محبت میکنید بفرمایید.پیشاپیش سپاس

priority date:2002 interview:10jan.2016 clear:25.jul.2016
پاسخ
تشکر کنندگان: saeednia
بچه ها شماها هم سایت ابوظبی را وارد می کنید میزنه سرویس موجود نیست؟

سایت از دسترس خارج شده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله از امروز صبح اینجوری شده.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
(2016-08-01 ساعت 12:11)Sasa-t نوشته:  بچه ها شماها هم سایت ابوظبی را وارد می کنید میزنه  سرویس موجود نیست؟

سایت از دسترس خارج شده؟

بله وارد سایت ابوظبی نمی شه شد
پاسخ
سلام دوستان کیس ما29جولای اپدیت اول ودوخطی وامروزابدیت دوم وتبدیل به or انشاالله هرچه زودتربرای دوستان منتظراتفاقهای قشنگ بیوفته
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t ، tomi
تبریک فراوون
میفرمایید لطفا کدوم سفارت بودید و کیستون چی هستش ؟

با سپاس
شهرام
F2A

(2016-08-01 ساعت 16:01)saliwalking نوشته:  سلام دوستان کیس ما29جولای اپدیت اول ودوخطی وامروزابدیت دوم وتبدیل به or انشاالله هرچه زودتربرای دوستان منتظراتفاقهای قشنگ بیوفته
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان