موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-26 ساعت 22:02)baran_bahar نوشته: دوستان عزیز سلام ،همین طور سنباد عزیز و mraftabbkhash عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من قسمت آخر متن سفارت رو براتون کپی کردم اگه میشه درمورد این چند خط که راجع به register
هست توضیح بدید ما نه قبل از مصاحبه و نه بعد از مصاحبه ثبت نامی انجام ندادیم و متوجه نمیشیم چی میگن
Please see below for specifics on your individual case:
If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.
If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.
If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
سلام دوست عزيز من اطلاعي در اين مورد ندارم معذرت
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم و میخواستم نظرات شما را بدونم.
من کیس اصلی هستم. 5ماه از مصاحبه ما در آنکارا میگذرد. همسر من دو ماه پیش or شد و دیروز هم آپدیت جدید داشته. کیس من تغییری نداشته. نظر شما چیست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-07-27 ساعت 22:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-27 ساعت 22:42 توسط Sbadvi.)
سلام دوستان من امروز or شدم ، مصاحبم ابوظبي بود فوريه ٢٠١٦، F1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مبارک دوست عزیز ابوظبی فوریه ایهارو تو این چندروز زیاد کلیر کرده.داره می رسه اواخر ماه به مارچ فکر کنم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب در هر صورت شادباش عرض میکنم.priority date و مدت زمان مصاحبه تا دریافت ویزاتون رو هم خیلی محبت میکنید بفرمایید.پیشاپیش سپاس