کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-07-26 ساعت 17:35)roteil نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 22:27)roroak3 نوشته:  سلام دوستان امروز 25 جولای ما کلیر شدیم با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن دوستان مهاجرسرا
interview:10.jan.2016 ABD
cat:F4

مبارك باشه خيلي خوش حال شدم ، ما هم با شما تويه يك روز بوديم ، كليييييي تبريكككككك
ممنون امیدوارم همین روزها خبر کلیر شدن شما و بقیه دوستان را بشنویم
پاسخ
تشکر کنندگان: واهیک آقاجانی ، smpf ، alireza88
(2016-07-26 ساعت 22:02)baran_bahar نوشته:  دوستان عزیز سلام ،همین طور سنباد عزیز و mraftabbkhash عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من قسمت آخر متن سفارت رو براتون کپی کردم اگه میشه درمورد این چند خط که راجع به  register
هست توضیح بدید ما نه قبل از مصاحبه و نه بعد از مصاحبه ثبت نامی انجام ندادیم و متوجه نمیشیم چی میگن                                                                                                              

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.

سلام دوست عزيز من اطلاعي در اين مورد ندارم معذرت
F4
Abudhabi
Interview date.29,03,2015
clear date.10,07,2016
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام دوستان
سوالی داشتم و میخواستم نظرات شما را بدونم.
من کیس اصلی هستم. 5ماه از مصاحبه ما در آنکارا میگذرد. همسر من دو ماه پیش or شد و دیروز هم آپدیت جدید داشته. کیس من تغییری نداشته. نظر شما چیست؟
پاسخ
(2016-07-27 ساعت 14:20)yasaman53 نوشته:  سلام دوستان
سوالی داشتم و میخواستم نظرات شما را بدونم.
من کیس اصلی هستم. 5ماه از مصاحبه ما در آنکارا میگذرد. همسر من دو ماه پیش or شد و دیروز هم آپدیت جدید داشته. کیس من تغییری نداشته. نظر شما چیست؟

سلام وضعیت مشابه من رو دارید زیر مجموعه های من خیلی وقت کلیر شدن فقط من موندم چون کیس اصلی هستم وتا من کلیر نشم به اونها ویزا نخواهند داد

پاسخ
سلام دوستان من امروز or شدم ، مصاحبم ابوظبي بود فوريه ٢٠١٦، F1
پاسخ
تشکر کنندگان: واهيك آقاجاني ، Sasa-t ، شاپرک ، tomi ، smpf
(2016-07-27 ساعت 22:41)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان من امروز or شدم ، مصاحبم ابوظبي بود فوريه ٢٠١٦، F1

این طور که معلومه گروه F1 برای کلر شدن ۶ ماه طول میکشه
پاسخ
(2016-07-27 ساعت 22:41)Sbadvi نوشته:  سلام دوستان من امروز or شدم ، مصاحبم ابوظبي بود فوريه ٢٠١٦، F1

سلام..تبریک.دوست عزیز چندم فوریه بودید؟و کی دوخطی شدید؟وچند وقت طول کشید تا or شدید؟
پاسخ
سلام مبارک دوست عزیز ابوظبی فوریه ایهارو تو این چندروز زیاد کلیر کرده.داره می رسه اواخر ماه به مارچ فکر کنم
پاسخ
(2016-07-26 ساعت 21:49)baran_bahar نوشته:  
(2016-07-26 ساعت 19:23)arman_gh نوشته:  دوستان ویزا بولیتین چجوریه ؟ سفارت گفته برید ببینید که تو چه تاریخی ویزاتونو بدیم .
تا جایی که میدونستم ویزا بولیتین فقط تاریخ interview اولین بارو که میریم سفارت و مشخص میکرد.
اگه کسی اطلاعی داره که به چه صورت هست ممنون میشم سریعا بهم جواب بده.

آرمان عزیز شما هم مثل ما کتگوری F4 هستید در جدول ویزا بولتن جلوی کتگوری F4 یه تاریخی نوشته  "سپتامبر 2003 " منظور اینه که اگه تاریخ اقدام اولیه برای مادرتون قبل از این تاریخ سپتامبر 2003 باشه برای گرفتن ویزا می تونید به سفارت مراجعه کنید برای ما هم همین متن اومده ........................................البته این متنی که دوست عزیز Ssportest نوشته اینکه دقیقا" اینه یا نه باز از بقیه دوستان راهنمایی بگیرین

(2016-07-26 ساعت 22:02)baran_bahar نوشته:  دوستان عزیز سلام ،همین طور سنباد عزیز و mraftabbkhash عزیز امیدوارم حالتون خوب باشه راستش من قسمت آخر متن سفارت رو براتون کپی کردم اگه میشه درمورد این چند خط که راجع به  register
هست توضیح بدید ما نه قبل از مصاحبه و نه بعد از مصاحبه ثبت نامی انجام ندادیم و متوجه نمیشیم چی میگن                                                                                                              

Please see below for specifics on your individual case:

If you registered with U.S. Immigrant Visa prior to your interview, simply log on and follow the instructions for 'Consular section instructed me to send more documents' to return your documents/passport/medicals to the Consular Section for further processing on your case.

If you registered with U.S. Immigrant Visa after your interview, please send email letting us know that you have registered, your case number, DS-260 number (if known), your full names. We will then mark your status so that you can send your document to us using Empost. Please note that if you need to re-take your oath, you cannot use this option and must come to the Consular Section in person.

If you have any questions on how to register, please visit U.S. Immigrant Visa. Please do not email the Consular Section directly with any questions on how to register as all questions will be handled by the Call Center itself. We look forward to your feedback on our new courier system.
2016.07.28 Thursday
00:45

دوستان عزيز سلام
بنده چند تا سوال داشتم
اولا سايت جديدي كه جهت پيك اپ توسط سفارت ابوظبي راه اندازي شده
ايا به درد ديگه اي به جز تعيين محل پست پيك اپ ميخوره؟
ايا هنگام مراجعه به سفارت جهت تحويل مديكال مجدد نياز به تعيين محل پست وجود داره؟
ايا نياز هست كه حتما خودمون جهت تحويل مدارك پزشكي به سفارت مراجعه كنيم؟
من اول قصد داشتم صبح به دبي رفته و پس از انجام مديكال مجدد شب به ايران بازگردم و تحويل جواب مديكال و پيك اپ رو به خانوم م. بسپارم
ولي ايشون گفتند ممكنه خودت لازم باشي يا مدرك ديگه اي ازت بخواند و يك شب بمون بعد برو

ايا به جز مدارك ذكر شده در سايت سفارت ابوظبي چيز ديگه اي لازم هست( به من گفته شده فقط مديكال) ؟
پاسخ
(2016-07-24 ساعت 11:16)sanbad نوشته:  
(2016-07-23 ساعت 19:49)baran_bahar نوشته:  سنباد عزیز امیدوارم حالت خوب باشه و به سلامت درکنارخانواده باشی ..........اگه پیام من رو دیدی و  تونستی سفرنامه آخرت رو برامون بنویس از اول تا آخر .... از واکسیناسیون مجدد در ایران تا رفتن به دوبی و اینکه ویزا رو از طریق پست گرفتی و الی آخر..... یک دنیا ممنون

سلام باران عزیز و همه دوستان و آرزوی سلامتی و شادی و البته کلیرنس و صدور ویزا بزودی زود
اول موضوع DS260 بگم. سفارت تو ایمیل خواسته بود فرم 260 مجدد ارسال کنم. ولی فرم فقط در حد مشاهده باز میشد و امکان تغییر و ارسال نداشت. خلاصه دو بار به سفارت ایمیل زدم و بعد از چندین روز دو بار  Tongue جواب دادند. یه بار گفتند نیاز نیست و بعد دوباره گفتند فرم باز کردیم و برید ارسال مجدد انجام بدید. و انجام دادم.
برای واکسیناسیون به انستیتو پاستور مراجعه کردم (تجریش) کارت واکسن و کپی برگه مدیکال NMC را بردم. خانم دکتر مطالعه کرد و گفت نیاز به هیچ واکسنی نیست فقط برای یک مورد که نمیدونم چی بود یه تاریخ تقریبی تو کارت اضافه کرد بدون هیچ پرداختی  Big Grin
دبی هم رفتم کلینیک NMC (ایستگاه مترو ابوهیل) با همون کپی برگه خودشون + ایمیل سفارت که گفته بود ویزام آمادست+ 5 تا عکس و کپی کارت واکسن و پاسپورت که خودشون گرفتند. آزمایش خون و عکس ریه و معاینه دکتر بدون هیچ واکسن. هزینه 525 درهم. فرداش ساعت 8 شب جواب گرفتم.
یکشنبه ساعت 12 ظهر (بجای 1/30 بخاطر ماه رمضان ساعت کار سفارت تغییر کرده بود) رفتم سفارت. ایمیل دیدند و رفتم داخل. پاسپورت و مدیکال گرفتند بعد از حدود 40 دقیقه معطلی یه برگه دادند. که کنسول مدارک موجود بررسی میکنه و تصمیم نهایی میگیره و تاریخ زده بود که روز چهارشنبه ساعت 12 سفارت باشم.
هیچ حرفی از ارسال با پست هم نبود. چهارشنبه هم که رفتم و ویزا گرفتم. البته تو ویزا خورده که بهمراه همسر اعتبار داره. احتمالا چون نفر اصلی نیستم. بعد از کلی معطلی بالاخره یه نفر اومد پشت باجه با کلی غر و لند و گفت هیچ مشکلی نیست و کار به این موارد نداشته باشم.  Wink  Big Grin
تو هوای 45 درجه ابوظبی در سکوت و یه احساس مبهم، بهمراه ویزا و پاکت مدارک راهی هتل تو دبی شدم. علت این دو سال بلاتکلیفی چی بود؟ آخرش نفهمیدم!

این مدت یکم گرفتار بودم فرصت نشد اینجا سر بزنم.
امیدوارم مطالب فایده داشته باشه براتون.  Wink  ارداتمند و دوستدار همگی

دوست
عزيز سلام
بنده هم پست از ١١ ماه سرانجام كلير شدم

بنده چند تا سوال داشتم
اولا سايت جديدي كه جهت پيك اپ توسط سفارت ابوظبي راه اندازي شده
ايا به درد ديگه اي به جز تعيين محل پست پيك اپ ميخوره؟
ايا هنگام مراجعه به سفارت جهت تحويل مديكال مجدد نياز به تعيين محل پست وجود داره؟
اگر بخوام مثل شما مستقيما از سفارت برامون پيك اپ كنند نياز هست سايت رو تكميل كنيم؟
ايا نياز هست كه حتما خودمون جهت تحويل مدارك پزشكي به سفارت مراجعه كنيم؟
من اول قصد داشتم صبح به دبي رفته و پس از انجام مديكال مجدد شب به ايران بازگردم و تحويل جواب مديكال و پيك اپ رو به خانوم م. بسپارم
ولي ايشون گفتند ممكنه خودت لازم باشي يا مدرك ديگه اي ازت بخواند و يك شب بمون بعد برو

ايا به جز مدارك ذكر شده در سايت سفارت ابوظبي چيز ديگه اي لازم هست( به من گفته شده فقط مديكال)
اگر من روز شنبه جهت مديكال بيام چقدر احتمال داره جواب مديكال رو همون روز يا حداكثر فردا صبح اول صبح به بنده تحويل بدند؟
ايا اگر برم داخل سفارت يكشنبه و مديكال رو تحويل بدم ولي بخوام پاسپورت رو اون روز تحويل ندم و يكي ٢ روز ديگه پاسپورت رو دوباره بيارند سفارت برام و به سفارت تحويل بدند ( ميخوام با پاسپورتم برگردم ايران و پيك اپ رو برام كس ديگه اي انجام بده ) امكانش هست؟!
خودمم گيج شدم?
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، smpf ، roroak3
(2016-07-27 ساعت 23:24)samaneha نوشته:  

سلام..تبریک.دوست عزیز چندم فوریه بودید؟و کی دوخطی شدید؟وچند وقت طول کشید تا or شدید؟

سلام مصاحبم ١١ فوريه ٢٠١٦ بود غير از يكي دوتا آپديت روزاي اول هيچي نداشتم تا ٢٥ جولاي اولين آپديت و دومي ٢٧ جولاي همون روز هم or شدم دوخطي بودن رو راستش اصلا چك نكردم
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، tomi ، m_vaziran ، Sasa-t ، SAEED TEHRANI
(2016-07-28 ساعت 12:21)Sbadvi نوشته:  
(2016-07-27 ساعت 23:24)samaneha نوشته:  [quote='Sbadvi' pid='719169' dateline='1469643104']
سلام دوستان من امروز or شدم ، مصاحبم ابوظبي بود فوريه ٢٠١٦، F1

سلام مصاحبم ١١ فوريه ٢٠١٦ بود غير از يكي دوتا آپديت روزاي اول هيچي نداشتم تا ٢٥ جولاي اولين آپديت و دومي ٢٧ جولاي همون روز هم or شدم دوخطي بودن رو راستش اصلا چك نكردم
[/quot
ایشالا هر چی زودتر ویزاتون بیادومرسی از اینکه پاسخ دادید.به امید روزای روشن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-26 ساعت 15:52)saeednia نوشته:  
(2016-07-25 ساعت 22:27)roroak3 نوشته:  سلام دوستان امروز 25 جولای ما کلیر شدیم با ارزوی هرچه زودتر کلیر شدن دوستان مهاجرسرا
interview:10.jan.2016 ABD
cat:F4

درود.تبریک.از مصاحبه اگر چیزی به یاد دارین و اینکه فکر میکنین به چه دلیلی کلیرنس خوردین لطف کنین بگین.سپاس
ممنون راستش من دلیل خاصی برای کلیرنس خودمون پیدا نکردم چون خانه دار هستم و شغل هم ندارم رشته تحصیلیم هم حساس نبوده و زمان مصاحبه پسرم هم سرباز نبوده
پاسخ
تشکر کنندگان:
خوب در هر صورت شادباش عرض میکنم.priority date و مدت زمان مصاحبه تا دریافت ویزاتون رو هم خیلی محبت میکنید بفرمایید.پیشاپیش سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-07-28 ساعت 12:21)Sbadvi نوشته:  
(2016-07-27 ساعت 23:24)samaneha نوشته:  

شما که ابوظبی هستید پاسپورتتون را با دی اچ ال پست می کنید برای سفارت؟ منظورم اینه که ازتون خواستن پاسپورتتون را پست کنید یا گفتن حضوری بیاین؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان