موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-02 ساعت 14:22)tomi نوشته: (2016-09-02 ساعت 14:13)pouryalireza نوشته: (2016-09-02 ساعت 13:11)tomi نوشته: سلام دوستان در پر کردن فرم260...Enter the Invoice ID Number کدام ایتم رو باید وارد کنیم؟
بله.فقط موارد لازم روتصحیح کن.قیل از سابمیت کردن بدنبست وکیلت چک کند تا همه چیز درست باشد
دوست عزیز دراون مستعطیل اون عدد یا ایتم رو از کجاباید بیارم که تازه بعد واردمرحله بعد شوم Invoice ID Number
سلام دوست عزیز این شماره صد در صد در مکاتبات اولیه nvc به شما داده شده که برای تمام اعضا یک کیس یکی است. cace number , p. number. , invoice ID number ه این یکی مربوط به Fee پرداختی است حتما در نامه اول به شما ابلاغ میشود.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-02 ساعت 15:43)Pargosha نوشته: (2016-09-02 ساعت 12:33)shahram es نوشته: دوستان عزيز تا يادم نرفته خدمت همگى عرض كنم اين جريان دو خطى شدن كاملاً درسته و واقعاً يك كشف بسيار بزرگى از طرف دوستان باهوش و با استعداد است . چون من ويزامو كه نگاه ميكردم توش تاريخ كلير شدن را نوشته توى ويزاى من نوشته ٨ آگست اين دقيقاً روزى است كه من در سايت ceac آپديت شدم و دو خطى شدم .
سلام دوست عزیز
تبریک میگم خدمت شما و همسرتون ایشالا با شادی و
سلامتی سفرتون رو آغاز کنین و موفق باشین
آره این دوخطی شدن واقعن برام از or هم مهمتر بود
دست گلشون درد نکنه آفرین به این همه هوش وزکاوت
من وقتی دو خطی شدم انگار از توی یه چاه عمیق
بیرونم کشیدن یعنی اینقدر فکرم راحت شد
برا دوستم تاریخ ایشود شدنش رو نوشته بود تو ویزاش تاریخ دو خطی شدنش رو ننوشته بود
این رو از این بابت میپرسم از شما که من دوم آگوست
دو خطی شدم و اگه این تاریخ رو تو ویزام بزنن یعنی
تا صدور ویزا چهار ماه وقت دارم که برم چون من آخرای
سپتامبر میخوام برم برا دریافت ویزام درسته آیا ؟
متشکرم دوست عزیز
نه اون فقط تاریخ کلیر شدنه اما تاریخ مهم از نظر سفارت تاریخ صدور ویزا است و اتمام مدیکال
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
رتبه:
4
1 تشکر در 1 ارسال
آقا شهرام خیلی بهتون تبریک میگم ...ایشالا راه پر از موفقیتی رو شروع کنین .
category F3
PD: may 2005
ANK 2010
دریافت نامه اول از NVC و پرداخت 120دلار 13 ژانویه 2016
نامه تکمیل مدارک 1 اپریل 2016
دریافت نامه مصاحبه 6 مارچ 2017
تاریخ مصاحبه 11 اپریل 2017
نتیجه مصاحبه AP
اولین آپدیت 14 اپریل 2017 * 17 -19-20 جولای آپدیت *
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام من ١١ فوريه ٢٠١٦ مصاحبه داشتم كيسم F1 هستش، ابوظبي
غير از يكي دو روز اول آپديتي نداشتم تا اول آگوست كه در سايت سيس or شدم و در تاريخ ٤ آگوست در سايت سفارت كلير شدم
تنها چيزي كه خواسته بودن مديكال جديد بود 19 آگوست وارد ابوظبي شدم و كلا در ابوظبي ماندم، شنبه 20 آگوست ١٠ صبح به NMC رفتم براي مديكال مجدد، نوبت سوم ديفتري و نوبت دوم آبله مرغان را بهم زدند به همراه عكس قفسه سينه و آزماسش خون كلا يكي دو ساعت طول كشيد بهم گفتن فردا يعني يكشنبه 21 آگوست حاظره
يكشنبه 21 آگوست ساعت ١:٣٠ درب سفارت بوم عده نسبتا زيادي ايراني كلير شده بودن و منتظر بودن براي ورود به سفارت، براي ورود پاسپورت و كپي از متن سايت كه كلير شده بودم رو نگاه كردن و وارد سفارت شدم، تنها مداركي كه آفيسر ازم خواست پاسپورت، مديكال جديد و برگه اي بود كه ٦ ماه پيش بعد از اينترويو بهم داده بودن، بهم گفت شما چون شما پست ثبت نام كرديد بايد بريد پاسپورتتونو از پست بگيريد ماكسيمم تا پنج شنبه حاظره
سه شنبه ٢٣ آگوست حوالي ساعت ١٢ به وقت ابوظبي در سايت سيس issued شدم چهارشنبه ٢٤ آگوست ساعت ٩ به اداره پست كه خيلي نزديك هتل بود رفتم با نشان دادن شناسنامه ايرانيم پاسپورت و پاكت سفارت به همراه ويزام رو گرفتم و تمام
جمعه ٢٦ آگوست برگشتم تهران و ٢٩ سپتامبر عازم سان فرانسيسكو هستم
ممنون از راهنمايي هاي تمام دوستان و به اميد كلير شدن همه هر چه سريع تر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستي فراموش كردم بگم كه در سفارت به كساني كه پست ثبت نام نكرده بودن مي گفتند كه پنج شنبه پاسپورتشونو از خود سفارت بگيرند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-03 ساعت 13:02)Sbadvi نوشته: راستي فراموش كردم بگم كه در سفارت به كساني كه پست ثبت نام نكرده بودن مي گفتند كه پنج شنبه پاسپورتشونو از خود سفارت بگيرند
ممنون از راهنمایی جامع شما دوست عزیز ، ببخشید اسم هتل خود را میشه اعلام کنید ؟ یک سوال دیگر اینکه ایا nmc دبی و ابوظبی چمعه ها باز است ؟ و پروسه مدیکال را انجام می دهد ؟
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march , 8 march 01, 02 , 30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سوالي داشتم ممنون مي شم دوستاني كه تجربه داشتن پاسخموبدن
من ٢٩ سپتامبر با پرواز اتحاد از طريق ابوظبي عازم سانفرانسيسكو هستم فاصله دو پروازم نزديك ٣ ساعت هستش از اونجايي كه ظاهرا پاكت سفارت رو بايد در ابوظبي به كانكشن آمريكا jتحويل بدهم آيا اين زمان كم نيست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان کسی اطلاع داره از زمان کلیرشدن واطلاع رسانی سفارت ابوظبی برای تجدید مدیکال چقدر فرصت هست برای مراجعه به سفارت؟