موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه کم صبر کنید تا ماه سپتامبر تمام بشه دوستان.... آخرین ماه ویزا دادن به لاتاری ها هست واسه همین سرشون شلوغه...
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال... اگه کسی شغلی که برای چند ماه کوتاه کار می کرده مثلا ۵-۶ ماه (با بیمه) و تقریبا ۹ سال از اون شغل گذشته باشه و طرف یادش رفته باشه این شغل را در فرم دی ۲۶۰ وارد کنه و یادش بره تو مصاحبه هم بگه مشکل ساز میشه؟ یکی از دوستان یادش رفته و نگران شده و الان فعلا تو مرحله کلرنس هستنش...
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-07 ساعت 08:42)yasaman53 نوشته: دوستان سلام من اسفندماه مصاحبه داشتم و از 12 آگوست هم دو خطی شدم و دیگر هیچ.... به نظر شما جریان چه میشود. همسرم هم مدتهاست or شده.
سلام دوست عزيز
ما هم ژانويه مصاحبه داشتم.و ١٥ آگوست دو خطي شدم و هنوز منتظر or هستم.نگران نباشيد.ايشالاه بعد سپتامبر تكليف همه از جمله ما مشخص ميشه
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-07 ساعت 14:34)farid_m نوشته: (2016-09-07 ساعت 13:44)yasaman53 نوشته: (2016-09-07 ساعت 13:41)pouryalireza نوشته: شایعه نیست وسفارت شلوغ است وتعطیلات سفارت را هم درنظربWord Filteredید
من امروز برای پیگیری به سفارت در آنکارا ایمیل زدم و سریع جواب اومد. که البته احتمالا پاسخ الکترونیکی است و ضمنا آپدیت هم شدیم که فکر کنم به خاطر ایمیل امروزم بود. فقط در پاسخ نوشت اگر وضعیت مشخص شود در سایت به آدرس زیر اعلام میشود
ممنون از علیرضا و یاسمن عزیز بابت جوابتون...در مورد ایمیل دادن من همیشه از قسمت contact us توی وبسایت خود سفارت ایمیل میدم که باید مشخصات و آدرس ایمیل خودمون رو بنویسیم، موضوع رو انتخاب کنیم، متن 400 حرفی رو بنویسیم، بعد کد امنیتی رو وارد کنیم و در نهیت submit کنیم. فکر می کنم همه همینطور عمل می کنیم. ولی متاسفانه حدود یه هفته ای هست که وقتی وارد اون صفحه میشم کد امنیتی رو نشون نمیده و به همین دلیل نمی تونم ایمیل رو submit کنم...از کامپیوترهای مختلف و با آنتی فـیـلـتــرهای مختلف هم امنحان کردم ولی در همه ی حالات این مشکل رو داشتم، به همین دلیل تقریبا مطمئن شدم که خودشون سایت رو دستکاری کردن!!! واسه همین هم خانوم یاسمن الان که میگین امروز بهشون ایمیل دادید خیلی تعجب می کنم!!! شما این مشکلی که من دارم رو نداشتید؟؟
سلام دوست عزيز.
از سايت خود سفارت نياز نيست ايميل بزنيد.شما به اين ايميل ankaraiv@state.gov
ايميل بزنين بلافاصله جواب ميدن.
Ankara
Interview 13 jan 2016
15 Aug ٢خطي
3 oct اور شدن
4 oct سفارت ايميل فرستاد
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ...یکی از آشنایان دراونور آب فرم 260من رو برای سفارت بصورت آنلاین پر کرده برای اطمینان ازارسالش باید چه کار کرد ویا چطور متوجه شد که کار انجام شده؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
میخواستم از شما دوستان سوال کنم که ایا تا حالا سابقه داشته که کسی از فردای روز مصاحبه دو خطی باشه ؟.و به نظرتون دلیل این وضعیت چی میتونه باشه ؟
به این خاطر که ما فردای روز مصاحبه که سایتو چک کردم متوجه شدم که خودم و خواهرم به همراه مادرم که نفر اصلی کیسمون هستن دو خط هستیم ولی پدرم که نفر دوم کیسمون هستن یک خط بودن.
حال من اصلا متوجه نمیشم که اگر دو خط بودن به معنای کلیر شدنه پس چرا به ما سه نفر همون روز اول ویزا ندادن ؟!.
به نظرتون چقدر احتمال داره که به خاطر پدرم به ما هم ویزا ندن تا اون هم کلیر بشه؟.
من خودم از دانشگاه انصراف دادم اما حالا با این وضعیت اصلا نمیدونم باید چیکار کنم و چی پیش میاد ؟.
ممنون
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010