کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-09-04 ساعت 17:59)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 15:17)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 13:52)ehsan1991 نوشته:  ممنون از راهنماlیی جامع شما دوست عزیز ، ببخشید اسم هتل خود را میشه اعلام کنید ؟ یک سوال دیگر اینکه ایا nmc دبی و ابوظبی چمعه ها باز است ؟ و پروسه مدیکال را انجام می دهد ؟

سلام اسم هتلم Mellennium Corniche بود
راستش جمعه هارو مطمئن نيستم ولي شنبه باز هستند ولي كلا ٢ تا دكتر مسئول اين كار هستند بهتره كه قبل از رفتنتون ازشون وقت بگيريد چون ممكنه اون روز مورد نظر شما هيچ كدوم نباشند
اين شماره تلفنشونه 0097126332255

تبریک می گم دوباره بهتون... ممکنه بپرسم این چند روزی که در هتل کورنیش که اقامت داشتین هزینتون چقدر شده؟ من بار اول نواتل بودم دم سفارت آمریکا در ابوظبی که فقط ۵ دقیقه پیاده روی داشت..

من چون با نامزدم بودم اتاق دونفره گرفتيم هزينمون با بليط پرواز اتحاد و صبحانه شد نفري ٢٢٥٠٠٠٠ تومان ولي اگر يك نفر باشيد يك مقدار گرون تر مي شه ولي هتلش ٥ ستاره بود و عالي
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-05 ساعت 17:23)maxman نوشته:  سلام دوستان ...امیدوارم حالتون خوب باشه.یک سوال داشتم از دوستان وارد

من گرین کارت از طریقه خانواد‌گی دارم میگیرم و منتظرم کلیر بشم...بعد از اینکه ویزا رو سفارت میده چه مدت فرصت داریم تا وارد آمریکا بشیم؟

من تو بعضی‌ از سایت‌ها خوندم ۳ ماه وقت میده و بعضی‌‌ها میگن ۶ ماه...کدوم درسته؟

ممنون

از تاريخ مديكالتون ٦ ماه فرصت داريد وارد آمريكا بشيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 12:08)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 17:59)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 15:17)Sbadvi نوشته:  سلام اسم هتلم Mellennium Corniche بود
راستش جمعه هارو مطمئن نيستم ولي شنبه باز هستند ولي كلا ٢ تا دكتر مسئول اين كار هستند بهتره كه قبل از رفتنتون ازشون وقت بگيريد چون ممكنه اون روز مورد نظر شما هيچ كدوم نباشند
اين شماره تلفنشونه 0097126332255

تبریک می گم دوباره بهتون... ممکنه بپرسم این چند روزی که در هتل کورنیش که اقامت داشتین هزینتون چقدر شده؟ من بار اول نواتل بودم دم سفارت آمریکا در ابوظبی که فقط ۵ دقیقه پیاده روی داشت..

من چون با نامزدم بودم اتاق دونفره گرفتيم هزينمون با بليط پرواز اتحاد و صبحانه شد نفري ٢٢٥٠٠٠٠ تومان ولي اگر يك نفر باشيد يك مقدار گرون تر مي شه ولي هتلش ٥ ستاره بود و عالي

ممنون از جوابتون... نه دو نفر هستیم من و پدرم که فعلا از امریکا اومدن تا کاراهای من انجام بشه و باهاشون برگردم انشالله
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 12:24)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:08)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 17:59)Sasa-t نوشته:  تبریک می گم دوباره بهتون... ممکنه بپرسم این چند روزی که در هتل کورنیش که اقامت داشتین هزینتون چقدر شده؟ من بار اول نواتل بودم دم سفارت آمریکا در ابوظبی که فقط ۵ دقیقه پیاده روی داشت..

ممنون از جوابتون... نه دو نفر هستیم من و پدرم که فعلا از آمریکا اومدن تا کاراهای من انجام بشه و باهاشون برگردم انشالله

اگه هزينش براتون مناسبه من پيشنهاد مي كنم هتل خيلي خيلي خوبيه مي ارزه تا سفارت با تاكسي حدود ٢٥ درهم مي شه و تا Empost كه خيلي نزديكه تقريبا ٦ درهم در ضمن الان چون تو تخفيف هستند اين قيمته وگرنه قيمت اين هتل خيلي گرون تره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 12:28)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:24)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:08)Sbadvi نوشته:  من چون با نامزدم بودم اتاق دونفره گرفتيم هزينمون با بليط پرواز اتحاد و صبحانه شد نفري ٢٢٥٠٠٠٠ تومان ولي اگر يك نفر باشيد يك مقدار گرون تر مي شه ولي هتلش ٥ ستاره بود و عالي

ممنون از جوابتون... نه دو نفر هستیم من و پدرم که فعلا از آمریکا اومدن تا کاراهای من انجام بشه و باهاشون برگردم انشالله

اگه هزينش براتون مناسبه من پيشنهاد مي كنم هتل خيلي خيلي خوبيه مي ارزه تا سفارت با تاكسي حدود ٢٥ درهم مي شه و تا Empost كه خيلي نزديكه تقريبا ٦ درهم در ضمن الان چون تو تخفيف هستند اين قيمته وگرنه قيمت اين هتل خيلي گرون تره

بله مشکلی ندارم از این بابت... فقط جواب کلرنس بیاد بقیه اش مهم نیست... ده ساله منتظرم Big Grin بدجور بلاتکلیف موندم... انشالله جواب همه منتظر ها تا قبل از کریسمس بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 12:33)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:28)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:24)Sasa-t نوشته:  ممنون از جوابتون... نه دو نفر هستیم من و پدرم که فعلا از آمریکا اومدن تا کاراهای من انجام بشه و باهاشون برگردم انشالله

بله مشکلی ندارم از این بابت... فقط جواب کلرنس بیاد بقیه اش مهم نیست... ده ساله منتظرم  Big Grin بدجور بلاتکلیف موندم... انشالله جواب همه منتظر ها تا قبل از کریسمس بیاد

اگر اينترويو در june بوده December منتظر جواب كليرنستون باشيد زود تر نمياد ديرترم بعيده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 12:37)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:33)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:28)Sbadvi نوشته:  اگه هزينش براتون مناسبه من پيشنهاد مي كنم هتل خيلي خيلي خوبيه مي ارزه تا سفارت با تاكسي حدود ٢٥ درهم مي شه و تا Empost كه خيلي نزديكه تقريبا ٦ درهم در ضمن الان چون تو تخفيف هستند اين قيمته وگرنه قيمت اين هتل خيلي گرون تره

بله مشکلی ندارم از این بابت... فقط جواب کلرنس بیاد بقیه اش مهم نیست... ده ساله منتظرم  Big Grin بدجور بلاتکلیف موندم... انشالله جواب همه منتظر ها تا قبل از کریسمس بیاد

اگر اينترويو در june بوده December منتظر جواب كليرنستون باشيد زود تر نمياد ديرترم بعيده

خدا کنه یه ماه جلوتر باشه.... اره خودم هم همین حدس رو زدم که شش ماه کلا طول میکشه اما یه خانوم بودن که ۵ ماه طول کشید کارشون....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 12:40)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:37)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:33)Sasa-t نوشته:  بله مشکلی ندارم از این بابت... فقط جواب کلرنس بیاد بقیه اش مهم نیست... ده ساله منتظرم  Big Grin بدجور بلاتکلیف موندم... انشالله جواب همه منتظر ها تا قبل از کریسمس بیاد

خدا کنه یه ماه جلوتر باشه.... اره خودم هم همین حدس رو زدم که شش ماه کلا طول میکشه اما یه خانوم بودن که ۵ ماه طول کشید کارشون....

من و خواهرم هردو f1 بوديم هردو باهم كلير شديم در حالي كه اينترويوي خواهرم ٢ هفته بعد از من بود براي من شد ٥ ماه و ٢٣ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: Sasa-t
(2016-09-06 ساعت 08:46)tomi نوشته:  
(2016-09-05 ساعت 17:23)maxman نوشته:  سلام دوستان ...امیدوارم حالتون خوب باشه.یک سوال داشتم از دوستان وارد

من گرین کارت از طریقه خانواد‌گی دارم میگیرم و منتظرم کلیر بشم...بعد از اینکه ویزا رو سفارت میده چه مدت فرصت داریم تا وارد آمریکا بشیم؟

من تو بعضی‌ از سایت‌ها خوندم ۳ ماه وقت میده و بعضی‌‌ها میگن ۶ ماه...کدوم درسته؟

ممنون
سلام ویزاهای مهاجرتی 6ماه....اونم اززمان مدیکال محاسبه میشه نه صدور ویزا

ممنون دوست عزیز از جواب

من ماه جون مصاحبه داشتم و اگر مثلا اکتبر ویزا در بیاد می‌شه ۵ ماه...به خاطره دانشگاه می‌خوام ۶ ماه دیگه برم(از تاریخ امروز)...خودم باید برم مدیکال و دوباره انجام بدم؟آیا سفارت قبول می‌کنه که مدیکال و دوباره تمدید کنم ؟با اینکه هنوز از مدیکال ۱ یا ۲ ماه زمان دارم و باطل نشده...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 14:21)ehsan1991 نوشته:  دوستان عزیزی که در ماه اگوست or شدن مثل ما هنوز منتظرن ؟ اگر امکانش هست سفارت و تاریخ or شدن خود را اعلام کنید .

f4 - abudhabi - 30 aug or

با ارزوی موفقیت برای همگی
انکارا  April :::مصاحبه

Agu 8  :  (اما نفر اصلی نیست) ::: Or شدن
نفر اصلی هیچ تغییری نکرده
.....؟!!!!   "" دست به دعا  بخصوص با این وضعیت تعطیلی های ... در پیش روی سفارت ""
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوست عزیز
برای F1 شش ماه طول میکشه یا بقیه گروه ها هم همینقدر هست؟

(2016-09-06 ساعت 12:45)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:40)Sasa-t نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:37)Sbadvi نوشته:  اگر اينترويو در june بوده December منتظر جواب كليرنستون باشيد زود تر نمياد ديرترم بعيده

من و خواهرم هردو f1 بوديم هردو باهم كلير شديم در حالي كه اينترويوي خواهرم ٢ هفته بعد از من بود براي من شد ٥ ماه و ٢٣ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام من اسفندماه مصاحبه داشتم و از 12 آگوست هم دو خطی شدم و دیگر هیچ.... به نظر شما جریان چه میشود. همسرم هم مدتهاست or شده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-07 ساعت 08:42)yasaman53 نوشته:  دوستان سلام من اسفندماه مصاحبه داشتم و از 12 آگوست هم دو خطی شدم و دیگر هیچ.... به نظر شما جریان چه میشود. همسرم هم مدتهاست or شده.

سلام با توجه به تجربیات دوستان اگر سفارت آنکارا باشید باید منتظر بشید لاتاری ها تا30سپتامبر تکلیف شون معلوم بشه بعد کلیری رو اعلام کنن ظاهرا سرشون خیلی شلوغه ....بازم از طریق ایمیل وچک کردن سایت تون ارتباط تون رو برقرار شده داشته باشید

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-07 ساعت 08:42)yasaman53 نوشته:  دوستان سلام من اسفندماه مصاحبه داشتم و از 12 آگوست هم دو خطی شدم و دیگر هیچ.... به نظر شما جریان چه میشود. همسرم هم مدتهاست or شده.

دوست عزیز شما نفر اصلی کیس هستید یا همسرتون؟؟؟؟ همسرتون چند وقته دقیقا or شده
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-06 ساعت 22:30)Amrika نوشته:  سلام دوست عزیز
برای F1  شش ماه طول میکشه یا بقیه گروه ها هم همینقدر هست؟

(2016-09-06 ساعت 12:45)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-06 ساعت 12:40)Sasa-t نوشته:  خدا کنه یه ماه جلوتر باشه.... اره خودم هم همین حدس رو زدم که شش ماه کلا طول میکشه اما یه خانوم بودن که ۵ ماه طول کشید کارشون....

فكر مي كنم گروها متفاوتند مثلا f4 ظاهرا بالاي يك ساله
پاسخ
تشکر کنندگان: tomi ، Amrika

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان