کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2016-09-04 ساعت 10:11)Sbadvi نوشته:  دوستان سوالي داشتم ممنون مي شم دوستاني كه تجربه داشتن پاسخموبدن
من ٢٩ سپتامبر با پرواز اتحاد از طريق ابوظبي عازم سانفرانسيسكو هستم فاصله دو پروازم نزديك ٣ ساعت هستش از اونجايي كه ظاهرا پاكت سفارت رو بايد در ابوظبي به كانكشن آمريكا jتحويل بدهم آيا اين زمان كم نيست؟

دوست عزیز من هم اولین بار با اتحاد پرواز داشتم و اتفاقا به نظر من بهترین انتخاب هست، چون به خاطر ترانزیت سریعتر کارهای شما رو انجام میدن تا شما به پرواز بعدی برسین.
خود من وقتی رسیدم چون پرواز اولم هم کمی تاخیر داشت زمان کمی داشتم ولی اونجا یک نفر با بی سیم اطلاع میداد که من و یک نفر دیگه منتظر کارهای اداری هستیم و کل هواپیما چند دقیقه ای منتظر ما بودند. (به ابوظبی که رسیدین حواستون به کسانی که شما رو به پرواز بعدی راهنمایی میکنن باشه، مخصوصا اگه تاخیر داشتید و دیر رسیدین. هر چند قدم اعلام میکنن که از کدوم طرف باید برین، توی صف هم توضیح بدین که باید به پروازتون برسین که معطل نشین و بدون صف برین جلو که یه وقت جا نمونین)
در ضمن شما وقتی وارد امریکا میشین دیگه چون همه کارهاتون توی ابوظبی انجام شده اونجا سریع می تونید از فرودگاه خارج بشین.
سفر خوبی داشته باشید.
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 12:04)anahita1361 نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 10:11)Sbadvi نوشته:  دوستان سوالي داشتم ممنون مي شم دوستاني كه تجربه داشتن پاسخموبدن
من ٢٩ سپتامبر با پرواز اتحاد از طريق ابوظبي عازم سانفرانسيسكو هستم فاصله دو پروازم نزديك ٣ ساعت هستش از اونجايي كه ظاهرا پاكت سفارت رو بايد در ابوظبي به كانكشن آمريكا jتحويل بدهم آيا اين زمان كم نيست؟

دوست عزیز من هم اولین بار با اتحاد پرواز داشتم و اتفاقا به نظر من بهترین انتخاب هست، چون به خاطر ترانزیت سریعتر کارهای شما رو انجام میدن تا شما به پرواز بعدی برسین.
خود من وقتی رسیدم چون پرواز اولم هم کمی تاخیر داشت زمان کمی داشتم ولی اونجا یک نفر با بی سیم اطلاع میداد که من و یک نفر دیگه منتظر کارهای اداری هستیم و کل هواپیما چند دقیقه ای منتظر ما بودند. (به ابوظبی که رسیدین حواستون به کسانی که شما رو به پرواز بعدی راهنمایی میکنن باشه، مخصوصا اگه تاخیر داشتید و دیر رسیدین. هر چند قدم اعلام میکنن که از کدوم طرف باید برین، توی صف هم توضیح بدین که باید به پروازتون برسین که معطل نشین و بدون صف برین جلو که یه وقت جا نمونین)
در ضمن شما وقتی وارد آمریکا میشین دیگه چون همه کارهاتون توی ابوظبی انجام شده اونجا سریع می تونید از فرودگاه خارج بشین.
سفر خوبی داشته باشید.
i

خيلي ممنونم از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita1361
(2016-09-04 ساعت 11:25)Pargosha نوشته:  

سلام دوست عزیز
راهنمایی تون میکنم به تاپیک برندگان لاتاری 2016
پست اولین سفر به آمریکا برای فعال سازی گرین کارت
صفحه 63 کاربری به نام AMIRI1  این سوال شما رو
جواب دادن و سایت هم معرفی کردن
یکی از دوستان فعال در پست ویزای نامزدی و ازدواج
به نام  inanna  با الاتحاد پرواز کردن
ایشون گفتن با توجه به شلوغی فرودگاه ابوظبی فاصله
دو تا پرواز بین سه تا چهار ساعت باشه خیالتون راحتره
ولی روزی که ایشون پرواز داشته دو ساعته کارشون
انجام شده سفرتون بخیر و شادی

خيلي ممنون از راهنماييتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 13:37)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 11:25)Pargosha نوشته:  

سلام دوست عزیز

دوستان سلام کسی هست که تو ماه می مصاخبه داده باشه و نامه اش اومده باشه یا به قول دوستان دوخطی شده باشه یا نه ؟ ما گروهF4 هستیم من و همسرم کار دولتی داریم و بچه مون هم باید مدرsi ثبت نام بشه افسر که به ما گفت 1 الی 2 ماه بعد ولی الان 4 ماه خبری نیست.
با تلاش و پشتکار و اراده قوی و امید و هدف های متعالی میتوان به قله های پیشرفت و تکامل رسید. موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیزی که در ماه اگوست or شدن مثل ما هنوز منتظرن ؟ اگر امکانش هست سفارت و تاریخ or شدن خود را اعلام کنید .

f4 - abudhabi - 30 aug or
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 14:15)mehrdad.agha نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 13:37)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 11:25)Pargosha نوشته:  سلام دوست عزیز

دوستان سلام کسی هست که تو ماه می مصاخبه داده باشه و نامه اش اومده باشه یا به  قول دوستان دوخطی شده باشه  یا نه ؟ ما گروهF4 هستیم من و همسرم کار دولتی داریم و بچه مون هم باید مدرsi ثبت نام بشه افسر که به ما گفت 1 الی 2 ماه بعد ولی الان 4 ماه خبری نیست.

سلام دوست عزیز
سوال اول تون رو چون ماه می مصاحبم نبوده
دوستان دیگه پاسخ میدن
در مورد کار دولتی, پروسه اداری خانمها معمولن با
توجه به زمانهایی که کلیر شدن تقریبن 5 ماه هستش
ولی در مورد آقایون این زمان بیشتر از 6 ماه و ... بوده
آفیسرا نمیخوان اول کاری تو ذوق مون بخوره میگن
سه هفته تا یکی دو ماه , البته دست اونا هم نیست
مواردی هم بود که کار دولتی داشتن و زود هم کلیر
شدن لاتاری ها فعلن در اولویت هستن چون تا پایان
سپتامبر فقط مهلت دریافت ویزاشونه
ایشالا بزودی کلیرشدن تون رو به ما خبر بدین
در موردفرزندتون هم نظر من اینه که اگه تا اول مهر
خبری نشد موقتن در یه مدرسه ثبت نامش کنین و به
مدیر داستان مهاجرت رو بگین تا مشمول شهریه های
سنگین نشین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-03 ساعت 15:17)Sbadvi نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 13:52)ehsan1991 نوشته:  
(2016-09-03 ساعت 13:02)Sbadvi نوشته:  راستي فراموش كردم بگم كه در سفارت به كساني كه پست ثبت نام نكرده بودن مي گفتند كه پنج شنبه پاسپورتشونو از خود سفارت بگيرند

ممنون از راهنماlیی جامع شما دوست عزیز ، ببخشید اسم هتل خود را میشه اعلام کنید ؟ یک سوال دیگر اینکه ایا nmc دبی و ابوظبی چمعه ها باز است ؟ و پروسه مدیکال را انجام می دهد ؟

سلام اسم هتلم Mellennium Corniche بود
راستش جمعه هارو مطمئن نيستم ولي شنبه باز هستند ولي كلا ٢ تا دكتر مسئول اين كار هستند بهتره كه قبل از رفتنتون ازشون وقت بگيريد چون ممكنه اون روز مورد نظر شما هيچ كدوم نباشند
اين شماره تلفنشونه 0097126332255

تبریک می گم دوباره بهتون... ممکنه بپرسم این چند روزی که در هتل کورنیش که اقامت داشتین هزینتون چقدر شده؟ من بار اول نواتل بودم دم سفارت امریکا در ابوظبی که فقط ۵ دقیقه پیاده روی داشت..
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-04 ساعت 14:21)ehsan1991 نوشته:  دوستان عزیزی که در ماه اگوست or شدن مثل ما هنوز منتظرن ؟ اگر امکانش هست سفارت و تاریخ or شدن خود را اعلام کنید .

سلام احسان عزیز منم 30 اگوست or شدم (ابوطبی )وفرداش متن سایتم تغییر کرد برای ارسال نیو مذیکال

پاسخ
تشکر کنندگان: ehsan1991
(2016-09-04 ساعت 14:21)ehsan1991 نوشته:  دوستان عزیزی که در ماه اگوست or شدن مثل ما هنوز منتظرن ؟ اگر امکانش هست سفارت و تاریخ or شدن خود را اعلام کنید .

ANKARA -2nd August 2016-F4 با احترام
پاسخ
(2016-09-04 ساعت 20:47)tomi نوشته:  

سلام احسان عزیز منم 30 اگوست or شدم (ابوطبی )وفرداش متن سایتم تغییر کرد برای ارسال نیو مذیکال

تامي جان ، شما چون نياز به ارسال فرم ٢٦٠ داري بهت زودتر اعلام كردن ، به دليل وجود تعداد مشخصي ويزا در هر ماه ، حدس مي زنم كيس هاي امثال ما كه خانوادگي هستند را براي بعد ٣٠ سپتامبر اعلام كنند.
F4
abu dhabi ) interview date : march 2016 )
updates : 7march ,  8 march 01, 02  ,  30 march update koli , 16 march 02 , 19 march update koli va or shodane nafare 02
waiting for clearance
Or 30 augest
Clear on 11 oct
!God is with us!
پاسخ
تشکر کنندگان:

Cr1-AbuDhabi-18 Aug or
پاسخ
(2016-09-05 ساعت 00:33)ya30 نوشته:  [quote='ehsan1991' pid='723493' dateline='1472982705']
دوستان عزیزی که در ماه اگوست or شدن مثل ما هنوز منتظرن ؟ اگر امکانش هست سفارت و تاریخ or شدن خود را اعلام کنید .

Cr1-AbuDhabi-18 Aug or
[/quo
11 آگوست or- آنکارا -f4
کیس:  F4
اقدام اولیه:2003
تاریخ مصاحبه:  مارچ2016  انکارا
نتیجه: ap
تعداد نفرات کیس: 3 نفر (یک بچه  و خودم و همسرم)
پاسخ
(2016-09-05 ساعت 00:01)ehsan1991 نوشته:  
(2016-09-04 ساعت 20:47)tomi نوشته:  

تامي جان ، شما چون نياز به ارسال فرم ٢٦٠ داري بهت زودتر اعلام كردن ، به دليل وجود تعداد مشخصي ويزا در هر ماه ، حدس مي زنم كيس هاي امثال ما كه خانوادگي هستند را براي بعد ٣٠ سپتامبر اعلام كنند.

ولی وکیل پتیشنرم میگه باید هر چه سریعتر بری ومدیکال کارای دیگه رو انجام بدی برای صدور ویزا صحبتی از بعد 30سپتامبر نشد

پاسخ
سلام دوستان ...امیدوارم حالتون خوب باشه.یک سوال داشتم از دوستان وارد

من گرین کارت از طریقه خانواد‌گی دارم میگیرم و منتظرم کلیر بشم...بعد از اینکه ویزا رو سفارت میده چه مدت فرصت داریم تا وارد آمریکا بشیم؟

من تو بعضی‌ از سایت‌ها خوندم ۳ ماه وقت میده و بعضی‌‌ها میگن ۶ ماه...کدوم درسته؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-09-05 ساعت 17:23)maxman نوشته:  سلام دوستان ...امیدوارم حالتون خوب باشه.یک سوال داشتم از دوستان وارد

من گرین کارت از طریقه خانواد‌گی دارم میگیرم و منتظرم کلیر بشم...بعد از اینکه ویزا رو سفارت میده چه مدت فرصت داریم تا وارد آمریکا بشیم؟

من تو بعضی‌ از سایت‌ها خوندم ۳ ماه وقت میده و بعضی‌‌ها میگن ۶ ماه...کدوم درسته؟

ممنون
سلام ویزاهای مهاجرتی 6ماه....اونم اززمان مدیکال محاسبه میشه نه صدور ویزا

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان