کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
ازدواجی بودین شما ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007
شما چرا سن خودتون رو پاک کردین ؟ به نظرم شما اطلاعاتی ندارین . teriol که شما مثال زدین ایشون کیسشون با شما فرق داره . من فقط موندم شما چرا بعد از پست خصوصی من سن خودتون رو ویرایش کردین ؟

در چه زمانی برای شما اقدام شده بوده در اون موقع شما چند سال داشتین . ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، Shahabpk
(2014-02-06 ساعت 21:23)alisarvareharchiabi نوشته:  شما چرا سن خودتون رو پاک کردین ؟ به نظرم شما اطلاعاتی ندارین . teriol که شما مثال زدین ایشون کیسشون با شما فرق داره . من فقط موندم شما چرا بعد از پست خصوصی من سن خودتون رو ویرایش کردین ؟

در چه زمانی برای شما اقدام شده بوده در اون موقع شما چند سال داشتین . ؟
شما اگه سفر نامه troile عزیز که اتفاقا دوست من هست و زیاد باهم در ارتباط هستیم که زحمت کشیده نوشته بود رو میخوندین میدیدن که از یه نگرانی حرف زده بود در مورد رد کردن سنش از 21.شما میگین من اطلاعی ندارم،حرفتون کاملا درست،شما که اطلاع دارین کیس F4 که troile زیر مجموعش هست چی هست؟!شمایی که فعالیتتون توی تاپیک پرسش و پاسخ کیس های خانوادگی زیاده باید دیده باشید که چند وقت پیش همین مسئله رد کردن سن از 21 مطرح شد و اونجا دوباره خود troile شرایطشون رو توضیح دادن.(به ارسال 1063 و 1064 در این لینک مراجعه کنید و اینبار با دقت بیشتری بخونید) در ارسال 1057 میبینید که arsia چه توضیحی میده.من حداقل 3 نفر دیگه رو میشناسم که این شرایط رو داشتن(یکیشون هم این فرد.به ارسال 53 در این لینک نگاه کنید.)فکر میکنم بحث در مورد این موضوع تکرار مکررات باشه چون زیاد توضیح داده شده و همینطور که قبلا گفتم هیچکدوم از ماها نه وکیل مهاجرتیم نه مسئول تصمیم گیری nvc.بقول troile که جایی ازش میخوندم حتی وکیل های مهاجرت و دوستانی که سابقشون زیاد بوده بهش میگفتن که سن تو خیلی از 21 رد کرده و با قانون گارسیا هم امکان نداره بهت ویزا بدن.الان که ویزا بهشون دادن خدارو شکر.در مورد اینکه پتیشنر باید حتما موقع مصاحبه اونور باشه خیلی از دوستان میگفتن اگه نباشه ویزا نمیدن.ولی برای من آفیسر حتی یک لحظه بهم گیر نداد چرا ایران هست.این رو گفتم که بدونید هیچ قانون مشخصی وجود نداره.بقول یکی از دوستان کسی رو میشناختم که پتیشنرش ماه ها بود فوت کرده بود ولی راحت ویزا گرفت.
همینطور که شما خود این ارسالتون رو بعد از 23 دقیقه ویرایش کردین منم تصمیم گرفتم به دلیل بعضی از مسائل اینکارو کنم.به هر حال شما سنم رو پرسیدید منم بهتون گفتم.برای من سال 2008 اقدام شده و مطمئنا زیر 21 بودم.
پ.ن:
اولویت دوم (F2): همسر، فرزندان زیر 21 سال و فرزندان مجرد بالای 21 سال افرادی که گرین کارت دارند . حداقل 77% تمام ویزاهای این زیرگروه به همسران و فرزندان زیر 21 سال تعلق می گیرد و مابقی به فرزندان مجرد بالای 21 سال تعلق می گیرد ( حداکثر تعداد 114,200 نفر)
اولویت چهارم (F4): برادران و خواهران افراد سیتیزن آمریکا و همسر و فرزندان خردسال آنها (زیر 21 سال) در صورتی که فرد سیتیزن حداقل 21 سال تمام داشته باشد ( حداکثر تعداد 65,000 نفر).
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، پدی ، smpf ، teriole
شما کتگوریتون چرا f2a هست ؟ اف 4 مسئله ای نداره چون خودمم تو همین کتگوری بودم . من اصلن کاری به اون کاربر ندارم شما چرا کتگوریتون f2a هست سنتون 25 . اگر 2008 شده اصن امکان نداره . چرا انقدر طول کشیده .
پاسخ
گروه: F4
تاریخ تشکیل پرونده(Priority Date) : AUG 2001
تاریخ دریافت اولین نامه از NVC: AUG 2005
تاریخ دریافت دومین نامه (Choice of Agent) از NVC: SEP 2010
تاریخ دریافت سومین نامه (Interview Letter) از NVC: OCT 2013
تاریخ ومحل مصاحبه : Nov 2013 ابوظبی
در حال حاظر منتظر انجام Administrative Process
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، taghi1311 ، پدی ، romance33 ، ali 1346 ، Nightsky007
جهت اطلاع دوستان عزیز:
برای ترجمه مدارک دانشگاهیتون (شاید اونجا قصد ادامه تحصیل یا اشتغال داشته باشید) اگه دانشگاه سراسری بودید باید حتما قبلش در سایت وزارت علوم ثبت نام کنید چون دارالترجمه ها بدون مهر وزارت علوم مدرکتون رو ترجمه نمی کنند.گفتم که در جریان باشید که اگه قصد ترجمه مدارکتون رو دارید از الان تو فکرش باشید و برای دقیقه آخر نزارید چون زمانبر هست.برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، shahabd1 ، battosai ، romance33 ، baba manam sanaz ، Nightsky007 ، Shahabpk
با سلام
دوستان سایت آنکارا update شد با 26 تا case جدید
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، amjad ، Elahvision ، پدی ، mordadi ، battosai ، taghi1311 ، romance33 ، ali 1346 ، Nightsky007 ، Shahabpk
(2014-02-12 ساعت 13:09)دائم المنتظر نوشته:  گروه: F4
تاریخ تشکیل پرونده(Priority Date) : AUG 2001
تاریخ دریافت اولین نامه از NVC: AUG 2005
تاریخ دریافت دومین نامه (Choice of Agent) از NVC: SEP 2010
تاریخ دریافت سومین نامه (Interview Letter) از NVC: OCT 2013
تاریخ ومحل مصاحبه : Nov 2013 ابوظبی
در حال حاظر منتظر انجام Administrative Process
انشاالله درست می شه
پاسخ
سلام به همگی
انتظار من هم به سر رسید و چشممان به دیدن کیس نامبر عزیز در سایت آنکارا روشن شد
از خداوند آرزومندم دیگر دوستان هم زودتر کلیر بشن
موفقیت همگی را خواهانم
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

پاسخ
(2014-02-14 ساعت 10:32)Farshid22 نوشته:  سلام به همگی
موفقیت همگی را خواهانم

تبریک دوست عزیز ایشالا که در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، taghi1311 ، ali 1346 ، Nightsky007
(2014-02-14 ساعت 10:32)Farshid22 نوشته:  سلام به همگی
موفقیت همگی را خواهانم
به سلامتی
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، taghi1311 ، Nightsky007 ، Shahabpk
بچه ها در کمال نا با وری من هم کلیر شدم . الان رتبست که می خواین به من بدین نه ؟ Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، taghi1311 ، ali 1346 ، Nightsky007 ، Shahabpk ، Farshid22 ، amjad ، romance33
با عرض تبریک فراوان به farshid و omnia عزیز.شما دو دوست عزیز کیس های خانوادگی بودین؟چون هر دوتون f2a هستین ولی متوجه نشدم ازدواجی هستین یا خانوداگی f2a?!
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Nightsky007 ، Shahabpk ، Farshid22 ، romance33
بچه ها من هم کلیرشدم Smile ایشالله واسه همه ردیف می شه زود
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311 ، Nightsky007 ، teriole ، Shahabpk ، romance33 ، Farshid22 ، شاپرک ، dreamer60 ، ali 1346 ، shahriar2002
(2014-02-15 ساعت 11:06)omnia نوشته:  بچه ها من هم کلیرشدم Smile ایشالله واسه همه ردیف می شه زود

دوست عزیز، تبریک می گم. امیدوارم که همیشه موفق باشید .
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، taghi1311 ، Nightsky007 ، Farshid22 ، Shahabpk ، romance33 ، shahabd1

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان