کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-02-21 ساعت 18:07)shahabd1 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 16:06)mordadi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 12:40)shahabd1 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 01:57)mordadi نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 22:26)shahabd1 نوشته:  با سلام
بلاخره بعد از ۲۶۲ روز کلیر شدم ُ????????????????????????????????? جواب ایمیل دادن که از دوشنبه تا چهار شنبه برای گرفتن ویزا بیایید و ‍پزشکی همه خانواده باید تمدید بشه .
تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.
براتون email فقط آمد؟ چون سایت update نشده فکر کنم این چند روز...

ممنونم دوست عزیز
جواب ایمیلم را دادند فقط . همیشه جواب می دادند که باید منتظر جوابBackground Check باشید ولی ایندفعه گفتن کلییر شدید ومدارکتون تکمیل کنید و Medical هم تمدید کنید. دو هفته دیگه می خواهیم همه بریم آنکارا ُولی نمیدونم باید چند روز اونجا باشیم ؟و اینکه Medical فقط تمدید می کنند یا دوباره همه آزمایشات می گیرند؟
ایشالله به سلامتی و دل خوش... پس احتمالا
اولین update که در سایت بشه شما خواهید بود جزو لیست . اگه همینطور بود لطفا به ما هم بگید .مرسی
با سلام
آنکارا Update شد ولی جالب که من تو لیست نیستم!

اره خیلی جالب ..... معمولا 2 روز قبل با ایمیل اطلاع میدن بعد تو سایت هم میاد. خوب نگرانی نداره احتمالا چند روز دیگه که update کردن تو اون لیست هستین . تا کاراتون رو انجام بدین و بلیطتون رو بگیرین لیست جدید امده... اگه هم دقت کنین تو این دفعه بیشتر حذف کردن و کسی اضافه نشده....
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Shahabpk
(2014-02-21 ساعت 23:50)mordadi نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 16:06)mordadi نوشته:  [quote='shahabd1' pid='465327' dateline='1392970205']
[quote='mordadi' pid='465269' dateline='1392931633']
با سلام

اره خیلی جالب ..... معمولا 2 روز قبل با ایمیل اطلاع میدن بعد تو سایت هم میاد. خوب نگرانی نداره احتمالا چند روز دیگه که update کردن تو اون لیست هستین . تا کاراتون رو انجام بدین و بلیطتون رو بگیرین لیست جدید امده... اگه هم دقت کنین تو این دفعه بیشتر حذف کردن و کسی اضافه نشده....
بله هیچ شماره جدیدی اعلام نشده ، نمیدونم باید بلیط چند روزه بگیریم و بعد از 4روز ویزا مونو پست میده یا نه ؟ کسایی که آنکارا رفتن ،اول سفارت رفتن؟ یا دکتر؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-22 ساعت 00:45)shahabd1 نوشته:  بله هیچ شماره جدیدی اعلام نشده ، نمیدونم باید بلیط چند روزه بگیریم و بعد از 4روز ویزا مونو پست میده یا نه ؟ کسایی که آنکارا رفتن ،اول سفارت رفتن؟ یا دکتر؟

دوست عزیز با شادباش فراوان برای کلیر شدن شما اول باید تشریف ببرین مدیکال بعد سفارت.تمام آزمایشات دوباره انجام خواهد شد.موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، frozen mind ، Shahabpk ، shahabd1 ، minoo meh
(2014-02-22 ساعت 00:45)shahabd1 نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 16:06)mordadi نوشته:  [quote='shahabd1' pid='465327' dateline='1392970205']
با سلام

بله هیچ شماره جدیدی اعلام نشده ، نمیدونم باید بلیط چند روزه بگیریم و بعد از 4روز ویزا مونو پست میده یا نه ؟ کسایی که آنکارا رفتن ،اول سفارت رفتن؟ یا دکتر؟
خوب معلومه که اول دکتر رفتن.از همین الان هم باید وقت بگیرید برای دکتر.سعی کنید بلیط برگشت رو به صورت اوپن بگیرید چون هیچ حساب و کتابی نداره که کارتون چند روز طول میکشه چون آنکارا بعد از چاپ ویزا با پست تحویلتون میده ولی هروقت سایت سیس رو چک کردید و دیدین که ویزاتون ایشود شده سریعا بیوفتید توی فکر اوکی کردن بلیط برگشت برای 3 تا 4 روز بعدش.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Elahvision ، teriole ، پدی ، shahabd1 ، frozen mind ، minoo meh
(2014-02-22 ساعت 02:36)navidshii نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 00:45)shahabd1 نوشته:  
با سلام

خوب معلومه که اول دکتر رفتن.از همین الان هم باید وقت بگیرید برای دکتر.سعی کنید بلیط برگشت رو به صورت اوپن بگیرید چون هیچ حساب و کتابی نداره که کارتون چند روز طول میکشه چون آنکارا بعد از چاپ ویزا با پست تحویلتون میده ولی هروقت سایت سیس رو چک کردید و دیدین که ویزاتون ایشود شده سریعا بیوفتید توی فکر اوکی کردن بلیط برگشت برای 3 تا 4 روز بعدش.
با سلام
ممنون از راهنماییتون
برای دو هفته دیگه بلیط رزرو کردیم 7 روزه.نمیدونم فقط ویزا ،پشت پاسپورتها مهر می خورد یا پاسو پس میدند برگه ویزا موقت را باید از پست بگیریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
اقا شهاب ضمن عرض تبریک میشه بگید کی ایمیل فرستادی کی جواب دادن اخرین اپدیت های بدون ایمیلتون کی بوده ممنون میشم!
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
سلام دوستان
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد Big Grin اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شدSmile دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما بطور خلاصه ميگم:سال 2001 پرونده ما پذيرفته شد،سال 2010 بهمون گفتن مدارک تکميلي را ارسال کرده و منتظر نامه مصاحبه بشيم،يکهو ويزا بولتن براي کيس F4 دو سال برگشت به عقب!بعد از دو سال و نيم انتظار براي مصاحبه، بلاخره فروردين امسال رفتيم براي مصاحبه،خانم آفيسر گفت مشکلي نداريد و تا چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد تا اسمتون دربياد و بياييد براي دريافت ويزا،از 20 فروردين تا 25 دي (9 ماه) انتظار کشيديم و هر لحظه منتظر بوديم تا بلاخره کلير شديم،بلافاصله پاس ها رو فرستاديم براي دريافت ويزا،يک هفته پاس ها توي سفارت بود و بدون ويزا پس دادند به مليکا،مليکا پاس ها رو برامون فرستاد و منم بهت زده و نگران ايميل زدم به سفارت،بعد از 4 روز انتظار کشنده جواب آمد که بايد مديکال رو تجديد کنيد بعدش پاس ها رو بفرستيد در حاليکه در سايت سفارت برامون فقط نوشته بودن پاس ها رو بفرستيدSad با عجله براي دريافت ويزاي دوبي اقدام کرديم و ويزاي ارجنت ما يک هفته طول کشيد تا آمد!!!13 بهمن ساعت 1 صبح پرواز کرديم به دوبي و مديکال رو مجددا" انجام داديم و همان شب برگشتيم ايران ، پاس ها رو دوباره فرستاديم براي مليکا تا ببره براي ويزا،روز 24 بهمن توي سايت سيس ايشود شديم،به مليکا زنگ زديم گفت من رفتم سفارت اما پاس هاتون رو ندادن!!!حالا ديگه واقعا" نگران بودم که نکنه اصلا" يک مشکل اساسي پيدا کرده ايم؟!!!نکنه اين بابا اصلا" نميخواد پاس هاي ما رو بهمون پس بده؟؟؟خلاصه از 15 بهمن که پاس ها رو براي بار دوم براي مليکا فرستاديم تا ديروز هزار بار مرديم و زنده شديم و هزار فکر و خيال که نکنه اصلا" نميخوان ويزا بدن!!!نکنه پاس ها رو بردارن و فرار کنن!!!نکنه... و بلاخره ديروز زنگ زدند که بياييد و پاس هاتون رو برداريد و ببريد و دست از سر ما هم برداريدBig Grin
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، romance33 ، shahabd1 ، navidshii ، teriole ، alitab ، itex ، پدی ، omnia ، Shahabpk ، amjad ، ali 1346 ، nilofar72 ، taghi1311
(2014-02-24 ساعت 11:10)minoo meh نوشته:  سلام دوستان
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد Big Grin اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شدSmile دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما بطور خلاصه ميگم:سال 2001 پرونده ما پذيرفته شد،سال 2010 بهمون گفتن مدارک تکميلي را ارسال کرده و منتظر نامه مصاحبه بشيم،يکهو ويزا بولتن براي کيس F4 دو سال برگشت به عقب!بعد از دو سال و نيم انتظار براي مصاحبه، بلاخره فروردين امسال رفتيم براي مصاحبه،خانم آفيسر گفت مشکلي نداريد و تا چند هفته ديگه سايت رو چک کنيد تا اسمتون دربياد و بياييد براي دريافت ويزا،از 20 فروردين تا 25 دي (9 ماه) انتظار کشيديم و هر لحظه منتظر بوديم تا بلاخره کلير شديم،بلافاصله پاس ها رو فرستاديم براي دريافت ويزا،يک هفته پاس ها توي سفارت بود و بدون ويزا پس دادند به مليکا،مليکا پاس ها رو برامون فرستاد و منم بهت زده و نگران ايميل زدم به سفارت،بعد از 4 روز انتظار کشنده جواب آمد که بايد مديکال رو تجديد کنيد بعدش پاس ها رو بفرستيد در حاليکه در سايت سفارت برامون فقط نوشته بودن پاس ها رو بفرستيدSad با عجله براي دريافت ويزاي دوبي اقدام کرديم و ويزاي ارجنت ما يک هفته طول کشيد تا آمد!!!13 بهمن ساعت 1 صبح پرواز کرديم به دوبي و مديکال رو مجددا" انجام داديم و همان شب برگشتيم ايران ، پاس ها رو دوباره فرستاديم براي مليکا تا ببره براي ويزا،روز 24 بهمن توي سايت سيس ايشود شديم،به مليکا زنگ زديم گفت من رفتم سفارت اما پاس هاتون رو ندادن!!!حالا ديگه واقعا" نگران بودم که نکنه اصلا" يک مشکل اساسي پيدا کرده ايم؟!!!نکنه اين بابا اصلا" نميخواد پاس هاي ما رو بهمون پس بده؟؟؟خلاصه از 15 بهمن که پاس ها رو براي بار دوم براي مليکا فرستاديم تا ديروز هزار بار مرديم و زنده شديم و هزار فکر و خيال که نکنه اصلا" نميخوان ويزا بدن!!!نکنه پاس ها رو بردارن و فرار کنن!!!نکنه... و بلاخره ديروز زنگ زدند که بياييد و پاس هاتون رو برداريد و ببريد و دست از سر ما هم برداريدBig Grin
مبارك باشه. خيلي خوشحال ميشوم هروقت خبرهاي خوب را دوست ميگذارند و دل مارا هم شاد ميكنند. به اميد روزهاي بسيار خوب براي شما و خانواده محترم
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، minoo meh ، Farshid22 ، پدی ، آنوشا ، amjad ، ali 1346 ، taghi1311
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد Big Grin اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شدSmile دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما....
مینو خانم حسابی خوشحال شدم.درک میکنم چه استرس بدی بوده ولی خدا رو شکر که تموم شده و الان دیگه راحتین.امیدوارم هرجا که هستین خوشحال باشید.
منم تقریبا هفته دیگه دارم حرکت میکنم که دیگه برم،هم خوشحالم هم یک مقدار ناراحت و البته تا حدودی هیجان زده...
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، teriole ، پدی ، romance33 ، Shahabpk ، amjad ، ali 1346 ، nilofar72
(2014-02-24 ساعت 13:09)navidshii نوشته:  
من ديروز بلاخره پاس هامون رو دريافت کردم و چشمم به ديدن ويزاها روشن شد Big Grin اما خيلي دردسر داشت و واقعا" چندين هفته پر استرس رو پشت سر گذاشتيم تا اينکه بلاخره تمام شدSmile دوستاني که در جريان هستند از اوضاع پرونده من خبردارند، اما....
مینو خانم حسابی خوشحال شدم.درک میکنم چه استرس بدی بوده ولی خدا رو شکر که تموم شده و الان دیگه راحتین.امیدوارم هرجا که هستین خوشحال باشید.
منم تقریبا هفته دیگه دارم حرکت میکنم که دیگه برم،هم خوشحالم هم یک مقدار ناراحت و البته تا حدودی هیجان زده...
ممنونم بله تمام بچه هاي اينجا اين استرس و اضطراب و نگراني را به بدترين شکل ممکن تجربه کرده اند...واقعا" اذيت شديم...با گوشت و پوست خودمون نگراني و استرس لحظه به لحظه رو تجربه کرده ايم...بعد از مدتها که سايت بلاخره باز شد داشتم دل نوشته هاي بچه ها رو ميخوندنم که چقدر همه شاکي و عصباني هستند از اين رفتار نادرست سفارت!!!کاش هر چه زودتر همگي از اين وضعيت ناراحت کننده خارج بشن.براي شما هم آرزوي موفقيت دارم نگران نباشيد گاهي براي موفقيت بايد يک سري چيزها رو از دست داد و پشت سر گذاشت و رفت... تا رسيد به آنچه که خوشحال تر و خوشبخت ترمان مي کند
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، پدی ، romance33 ، navidshii ، Shahabpk ، shahabd1 ، ali 1346
(2014-02-24 ساعت 01:16)GalaxyM1 نوشته:  اقا شهاب ضمن عرض تبریک میشه بگید کی ایمیل فرستادی کی جواب دادن اخرین اپدیت های بدون ایمیلتون کی بوده ممنون میشم!

با سلام
ممنون دوست عزیز
17 فوریه ایمیل زدم ،19 جوابم را دادندکه کلیر شدم.آخرین 21FEB ،UPDATE که هیچکس را اعلام نکردن ایشالا این تشریفات روزتر تموم شه برای همه دوستان ...
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-02-24 ساعت 22:07)shahabd1 نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 01:16)GalaxyM1 نوشته:  اقا شهاب ضمن عرض تبریک میشه بگید کی ایمیل فرستادی کی جواب دادن اخرین اپدیت های بدون ایمیلتون کی بوده ممنون میشم!

با سلام
ممنون دوست عزیز
17 فوریه ایمیل زدم ،19 جوابم را دادندکه کلیر شدم.آخرین 21FEB ،UPDATE که هیچکس را اعلام نکردن ایشالا این تشریفات روزتر تموم شه برای همه دوستان ...
شهاب جان فکر میکنم منظور دوست عزیزمون GALAXY , آپدیت شدن در سایت CEAC , هست قبل از تاریخ 17 .FEB .... مرسی از توضیحات خوبتون.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: GalaxyM1 ، Shahabpk
دوست خوبم باسلام و عرض تبریک . کیس من هم f4 که از آگوست 2001 که شروع شد و با عقب کشیده شدن ویزا بولتن بالاخره در 22اکتبر 2013 در ابوظبی مصاحبه شدیم و بعد هم آفیسر که گفت مشکلی نیست فقط سایت را چک کنید و منتظر بمانید. حالا چند سوال برای من هست اگر امکان دارد راهنمائی کنید و پاسخ دهید . 1- مگر مدیکال تا یک سال اعتبار ندارد آیا در رابطه با مدت اعتبار مدیکال از سفارت و یا از کلنیک سوالی نگرفتید ؟ 2- آیا تمام آزمایش ها و واکسن ها و معاینات را مجددا برای تک تک افراد خانواده انجام دادید؟یا اینکه واکسن ها را دیگر لازم نیست تزریق کنیم ؟ با تشکر از بزرگواری شما و آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، minoo meh
(2014-02-25 ساعت 00:38)mordadi نوشته:  
(2014-02-24 ساعت 22:07)shahabd1 نوشته:  

با سلام
ممنون دوست عزیز
شهاب جان فکر میکنم منظور دوست عزیزمون GALAXY , آپدیت شدن در سایت CEAC , هست قبل از تاریخ 17 .FEB .... مرسی از توضیحات خوبتون.

بله ممنونم اقا شهاب شما ۷۰٪ سوالا را جواب دادین Big Grin
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-02-25 ساعت 02:00)ali 1346 نوشته:  
دوست خوبم باسلام و عرض تبریک . کیس من هم f4 که از آگوست 2001 که شروع شد و با عقب کشیده شدن ویزا بولتن بالاخره در 22اکتبر 2013 در ابوظبی مصاحبه شدیم و بعد هم آفیسر که گفت مشکلی نیست فقط سایت را چک کنید و منتظر بمانید. حالا چند سوال برای من هست اگر امکان دارد راهنمائی کنید و پاسخ دهید . 1- مگر مدیکال تا یک سال اعتبار ندارد آیا در رابطه با مدت اعتبار مدیکال از سفارت و یا از کلنیک سوالی نگرفتید ؟ 2- آیا تمام آزمایش ها و واکسن ها و معاینات را مجددا برای تک تک افراد خانواده انجام دادید؟یا اینکه واکسن ها را دیگر لازم نیست تزریق کنیم ؟ با تشکر از بزرگواری شما و آرزوی موفقیت برای شما و خانواده محترم
سلام
برام همينو توي پست خصوصي پرسيده بوديد منم اونجا جوابتون رو دادم دوست عزيز
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، Shahabpk