کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
با سلام به همه دوستان
کسی می دونه سایت ceac چه مشکلی داره ؟ هر وقت من میرم که کیس نامبر خودمو چک کنم میگه:

U.S. Department of State Electronic Application Center
Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.

This site is managed by the Bureau of Consular Affairs, U.S. Department of State. External links to other Internet sites should not be construed as an endorsement of the views contained therein.
PD DATE: 24 SEP 2001
APPROVAL NOTE: 10 JUN 2009
INTERVIEW DATE : 8 JANUARY 2014
Clearance date: 3 jun2014
print visa: 15 jun 2014
Flight date: 30 jun 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: taghi1311
(2014-02-17 ساعت 13:40)Siamak A نوشته:  با سلام به همه دوستان
کسی می دونه سایت ceac چه مشکلی داره ؟ هر وقت من میرم که کیس نامبر خودمو چک کنم میگه:

Application Error
An unexpected error has occurred while processing your previous request. The error has been reported to the site administrator; no further action is required.

This site is managed by the Bureau of Consular Affairs, U.S. Department of State. External links to other Internet sites should not be construed as an endorsement of the views contained therein.
سلام
براي من هم همين پيغام مياد ظاهرا" ايراد سايتشونه كه اميدوارم امروز كه روز اول هفته هستش بتونن درستش كنند.
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-15 ساعت 09:48)omnia نوشته:  بچه ها در کمال نا با وری من هم کلیر شدم . الان رتبست که می خواین به من بدین نه ؟ Smile

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا برادر امنیا.تبریکات فراوان و فوران شده از ته قلب ما رو پذیرا باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، پدی ، hatake ، shahabd1
با سلام به همه دوستان
،
پدر و مادرم و من جز category F3 هستيم.امروز سايت ceac.state.gov رو چك كردم ديدم فقط پرونده مربوط به مادرم update شده!!!
ميخواستم بدونم كسي تا به حال در اين رابطه چيزي شنيده يا تجربه اي داشته؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-02-19 ساعت 00:23)gh.es نوشته:  با سلام به همه دوستان
،
پدر و مادرم و من جز category F3 هستيم.امروز سايت ceac.state.gov رو چك كردم ديدم فقط پرونده مربوط به مادرم update شده!!!

ما هم امروز update شدیم ولی فقط پدرم
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii
(2014-02-19 ساعت 10:10)آنوشا نوشته:  
،

ما هم امروز update شدیم ولی فقط پدرم
من فکر میکنم چون فرد اصلی در کیستون پدرتون هستند اول ایشون آپدیت میشن بعدشم شما و دیگر اعضای خانواده.حتی در پرونده troile دیده شده اول ویزای پدرشون صادر شد بعد اعضای خانواده یکی یکی این اتفاق براشون افتاده.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Shahabpk ، teriole ، shahabd1 ، minoo meh
،
دوست عزیز Update شدن به معنی این هست که دارن رو پروندتون کار میکنند، حالا اگه یکی از اعضاء کیس بتهایی آپدیت بشه یعنی پرونده اون شخص فقط داره برسی میشه و در این پروسه امری کاملا طبیعی هست.
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، romance33 ، gh.es ، پدی ، minoo meh ، Shahabpk
دوستان یه سوال
تا حالا شده کیسی به مرحله اینتر ویو برسه بعد در کلیرینس رد بشه؟!
:|
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-02-17 ساعت 13:57)taghi1311 نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 13:40)Siamak A نوشته:  با سلام به همه دوستان

Application Error

سلام
براي من هم همين پيغام مياد ظاهرا" ايراد سايتشونه كه اميدوارم امروز كه روز اول هفته هستش بتونن درستش كنند.
درسته اشکال از سایت است چون برای من هم همین پیغام میاد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، Shahabpk
با سلام
بلاخره بعد از ۲۶۲ روز کلیر شدم ُ????????????????????????????????? جواب ایمیل دادن که از دوشنبه تا چهار شنبه برای گرفتن ویزا بیایید و ‍پزشکی همه خانواده باید تمدید بشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، alitab ، AZAR 1335 ، mordadi ، navidshii ، ali 1346 ، itex ، frozen mind ، hatake ، romance33 ، teriole ، Shahabpk ، minoo meh
(2014-02-20 ساعت 22:26)shahabd1 نوشته:  با سلام
بلاخره بعد از ۲۶۲ روز کلیر شدم ُ????????????????????????????????? جواب ایمیل دادن که از دوشنبه تا چهار شنبه برای گرفتن ویزا بیایید و ‍پزشکی همه خانواده باید تمدید بشه و پدرم هم هنوز روال اداریش تمام نشده است .
تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.
براتون email فقط آمد؟ چون سایت update نشده فکر کنم این چند روز...
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh
(2014-02-21 ساعت 01:57)mordadi نوشته:  
بلاخره بعد از ۲۶۲ روز کلیر شدم ُ????????????????????????????????? جواب ایمیل دادن که از دوشنبه تا چهار شنبه برای گرفتن ویزا بیایید و ‍پزشکی همه خانواده باید تمدید بشه و پدرم هم هنوز روال اداریش تمام نشده است .
تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.

ممنونم دوست عزیز
جواب ایمیلم را دادند فقط . همیشه جواب می دادند که باید منتظر جوابBackground Check باشید ولی ایندفعه گفتن کلییر شدید ومدارکتون تکمیل کنید و Medical هم تمدید کنید. دو هفته دیگه می خواهیم همه بریم آنکارا ُولی نمیدونم باید چند روز اونجا باشیم ؟و اینکه Medical فقط تمدید می کنند یا دوباره همه آزمایشات می گیرند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: آنوشا ، romance33 ، minoo meh
(2014-02-21 ساعت 12:40)shahabd1 نوشته:  
تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.

ممنونم دوست عزیز
جواب ایمیلم را دادند فقط . همیشه جواب می دادند که باید منتظر جوابBackground Check باشید ولی ایندفعه گفتن کلییر شدید ومدارکتون تکمیل کنید و Medical هم تمدید کنید. دو هفته دیگه می خواهیم همه بریم آنکارا ُولی نمیدونم باید چند روز اونجا باشیم ؟و اینکه Medical فقط تمدید می کنند یا دوباره همه آزمایشات می گیرند؟
ایشالله به سلامتی و دل خوش... پس احتمالا
اولین update که در سایت بشه شما خواهید بود جزو لیست . اگه همینطور بود لطفا به ما هم بگید .مرسی
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-21 ساعت 16:06)mordadi نوشته:  
بلاخره بعد از ۲۶۲ روز کلیر شدم ُ????????????????????????????????? جواب ایمیل دادن که از دوشنبه تا چهار شنبه برای گرفتن ویزا بیایید و ‍پزشکی همه خانواده باید تمدید بشه.
تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.

ممنونم دوست عزیز
اولین update که در سایت بشه شما خواهید بود جزو لیست . اگه همینطور بود لطفا به ما هم بگید .مرسی
با سلام
آنکارا Update شد ولی جالب که من تو لیست نیستم!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2014-02-21 ساعت 16:06)mordadi نوشته:  
بلاخره بعد از ۲۶۲ روز کلیر شدم ُ????????????????????????????????? جواب ایمیل دادن که از دوشنبه تا چهار شنبه برای گرفتن ویزا بیایید و ‍پزشکی همه خانواده باید تمدید بشه .
تبریکککک میگم شهاب جان.
همیشه خبرهای خوب بشنوین.

ممنونم دوست عزیز
با سلام
آنکارا Update شد ولی جالب که من تو لیست نیستم!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان