کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
این کلیرنس شدن یه طرف بلیط پیدا کردن هم یه طرف دیگس تو این تابستون :|
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، taghi1311 ، shahriar2002 ، smpf
(2014-06-30 ساعت 16:56)mordadi نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 10:59)amir_pasha88 نوشته:  سلام به همهٔ دوستان

میخواستن بهتون بگم که من بد از ۳۷ روز کلیر شدم !! و کیس نامبر من اومد تو سایت سفارت..Smile

یه سوال دارم اونم اینه که : جلوی کیس نامبر اکسپایر دیت نوشته که یعنی‌ تا اون زمان وقت دارم برم بگیرم ویزامو آنکارا؟ و اینکه کی‌ به نظرتون برم سفارت ؟ احتیاج هست قبلش ایمیل بزنا بهشون یا طبقه نوشتهٔ خشون تو سایت برم اونجا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
Cat : F3

interview date: 22-May-14

clearance date:27-Jun-14
ایمیل بزن دوست عزیز .
و کانفرم هم بکن و بپرس که چه مدارکی لازم هست بیارم.
در ضمن یادم رفت کلی تبریک SmileWink

امیر پاشا رکورد شکوندیا!!!! باید بدیم اسمتو تو گینس بنویسن!!
کلی تبریک! Smile
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، shahriar2002 ، smpf ، پدی
آقای پدی چرا اسمتو تو لیست منتظران نمینویسی!؟
لینکش اینجا هست!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، itex ، shahriar2002 ، smpf ، پدی
(2014-07-07 ساعت 12:57)Shahabpk نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 16:56)mordadi نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 10:59)amir_pasha88 نوشته:  سلام به همهٔ دوستان

میخواستن بهتون بگم که من بد از ۳۷ روز کلیر شدم !! و کیس نامبر من اومد تو سایت سفارت..Smile

یه سوال دارم اونم اینه که : جلوی کیس نامبر اکسپایر دیت نوشته که یعنی‌ تا اون زمان وقت دارم برم بگیرم ویزامو آنکارا؟ و اینکه کی‌ به نظرتون برم سفارت ؟ احتیاج هست قبلش ایمیل بزنا بهشون یا طبقه نوشتهٔ خشون تو سایت برم اونجا ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
Cat : F3

{#emotions_dlg.wink}ممنون شاپرک جون....اومدم الان آنکارا واسه گرفتن ویزا ... گرفتم همهٔ سفر نامرو مینویسم وستون...

ایشالا همه زود کلیر شن از بلا تکلیفی در بیان

interview date: 22-May-14

clearance date:27-Jun-14
ایمیل بزن دوست عزیز .
و کانفرم هم بکن و بپرس که چه مدارکی لازم هست بیارم.
در ضمن یادم رفت کلی تبریک SmileWink

امیر پاشا رکورد شکوندیا!!!! باید بدیم اسمتو تو گینس بنویسن!!
کلی تبریک! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، shahriar2002
بالاخره بعد از 7 ماه ویزاهامونا گرفتیم.انشالله همه منتظران خیلی زود ویزاهاشون آماده بشه.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، battosai ، پدی ، romance33 ، smpf ، shahriar2002 ، Shahabpk
(2014-07-07 ساعت 13:01)Shahabpk نوشته:  آقای پدی چرا اسمتو تو لیست منتظران نمینویسی!؟
لینکش اینجا هست!

چشم.البته خاطره خوبی از منتظرسرا ندارمSad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، smpf ، shahriar2002 ، Shahabpk
سلام
من در تاریخ 7- جولای مصاحبه داشتم در CSC آپدیت 8جولای بود وهیچ آپدیت جدیدی ندارم همچنین وضعیت من از READY به ADIMINISTRATIVE تغییر نکرده می خواستم بدونم وضعیت شما تغییر کرده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، Shahabpk
(2014-07-10 ساعت 22:33)پدی نوشته:  
(2014-07-07 ساعت 13:01)Shahabpk نوشته:  آقای پدی چرا اسمتو تو لیست منتظران نمینویسی!؟
لینکش اینجا هست!
چشم.البته خاطره خوبی از منتظرسرا ندارمSad

آقا حاضر
دکتر جان سلام، شهاب سلام، همگی سلام
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، romance33 ، smpf ، shahriar2002 ، Shahabpk
سلام امجد خان عزیز .اوضاع احوال چطوره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amjad ، smpf ، shahriar2002 ، Shahabpk
(2014-07-11 ساعت 15:53)پدی نوشته:  سلام امجد خان عزیز .اوضاع احوال چطوره
عرض ادب
یه پست ماهها قبل تو اون تاپیک محفلی که مورد غضب رفقا قرار گرفت و از پایه و بن زدنش ، زده بودم با این مضمون:
یکی از معروفترین قوانین مرفی میگه ، همیشه همه چیزها در بدترین و نامناسبترین زمان به خطا می‌روند و کارها را لنگ می‌گذارند
دیدم ایرانیها قبل از مورفی و به کاملترین شکل این قانونو کشف کرده بودن!!
سه پلشت آید و زن زاید و مهمان برسد
عمه از قم آید و خاله ز کاشان برسد
خبر مرگ عموغلی برسد از تبریز
نامه ی رحلت دائی ز خراسان برسد
صاحب خانه و بقال محل از دو طرف
این یکی رد نشده پشت سرش آن برسد
طشت همسایه گرو رفته و پولش شده خرج
به سراغش زن همسایه شتابان برسد
هر بلائی به زمین می رسد از دور سپهر
بهر ماتم زده ی بی سر و سامان برسد
اکبر از مدرسه با دیده ی گریان آید
وز پی اش فاطمه با ناله و افغان برسد
این کند گریه که من دامن و ژاکت خواهم
آن کند ناله که کی گیوه و تنبان برسد
کرده تعقیب زهر سوی طلبکار مرا
ترسم آخر که از این غم بلبم جان برسد
گاه از آن محکمه آید پی جلبم مامور
گاه از این ناحیه آژان پی آژان برسد
من در این کشمکش افتاده که ناگه میراب
وسط معرکه چون غول بیابان برسد
پول خواهند زمن من که ندارم یک غاز
هرکه خواهد برسد این برسد آن برسد
من گرفتار دو صد ماتم و "روحانی" گفت
سه پلشت آید وزن زاید و مهمان برسد

خلاصه شده حکایت من ، انتظار برای کلیر شدن ، بیش از یک سال و شب بیخوابی ها برام کم بود ، پسرم هم ماه آینده بخاطر سن مشمولیت سربازی ممنوع الخروج میشه و در تدارک این هستم که تا دوسه هفته دیگه ببرمش آنکارا ، تا ببینم بعد چی میشه !
خدارا چه دیدین شاید پست بعدیم از اونجا باشه!!!
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Elahvision ، پدی ، romance33 ، itex ، azem2014 ، battosai ، smpf ، shahriar2002 ، Shahabpk
دوستان خیلی وقت اینترنت نداشتم الان هم با اینترنت دزدی اومدم(تمام زندگی رو داریم میفروشیم هیچی نداریم دیگهSad ) قول داده داده بودم اگر زود کلیر بشم به همه قالب بدم تازه هفته پیش برگشتیم و 50 درصد کار قالب ها تموم شده ببخشید دیگه درگیر فروش هستیم وقت نمیکنم یعنی الان یه نفس راحت داریم میکشیم .
قبل از کلیر شدم نفسمون بند داشت میومد
بعد از کلیر شدن یه نفس کشیدیم و به خاطر مدیکال باز نفسمون بند اومد
الان هم یه نیمچه نفسمون گرفته به خاطر بلیط گرفتن که اونم خدا رو شکر داره حل میشه .
بهترین لحظه عمرم وقتی بود که مادرم با چند تا پاکت زرد و گذرنامه ها اومد بیرون یعنی اون موقع با اینکه خیس عرق بودم گرما رو فراموش کردم یادمه یکی از دوستان گفته بود دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره واقعا که راست میگفت .ولی سفارت واقعا معلوم نیست داشت چکار میکرد ما سه شنبه رفتیم برای سفارت حدود 40 نفر بودیم بعضی ها هم شنیده بودم یکشنیه 60 نفر اومد بودن(این امار هم فقط برای ایرانی ها بود با عرب و فیلیپینی و ... حساب کنی بیش از 100 تا میشد.) یعنی دارن میترکونن نه به موقعی که اصلا نمیدادن نه به الان که دارن تند و تند میدن .
در کل میشه گفت یکم سخت تر از پارسال بود هم برای مدیکال چون خیلی شلوغ بود و هم برای سفارت که فقط میزاشتن یکی از اعضا بره تو و بقیه مثل من Sad باید توی اون گرما میشستیم کولر هایی هم که بیرونه بیشتر مثل بخاریه اما تمام اینا وقتی ویزا رو گرفتین یادتون میره از تمام دوستانی که توی این یکسال راهنمایی کردن بنده و بقیه رو صمیمانه تشکر میکنم مهاجرسرا تنها جایی بود که وقتی میومدم غم انتظار رو فراموش میکردم ممنون دوستان اگر تونستم باز یکم اینترنت بدزدم Big Grin میام اگر نتونستم که وقتی رسیدم امریکا میام و تنهاتون نمیزارم به امید اینکه همه کلیر بشید و ویزاتون رو سرریع بگیرید.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، georgia1 ، smpf ، amjad ، shahriar2002 ، AZAR 1335 ، Shahabpk ، fa79iran
(2014-07-11 ساعت 21:20)amjad نوشته:  
(2014-07-11 ساعت 15:53)پدی نوشته:  سلام امجد خان عزیز .اوضاع احوال چطوره
عرض ادب
یه پست ماهها قبل تو اون تاپیک محفلی که مورد غضب رفقا قرار گرفت و از پایه و بن زدنش ، زده بودم با این مضمون:
یکی از معروفترین قوانین مرفی میگه ، همیشه همه چیزها در بدترین و نامناسبترین زمان به خطا می‌روند و کارها را لنگ می‌گذارند
دیدم ایرانیها قبل از مورفی و به کاملترین شکل این قانونو کشف کرده بودن!!
سه پلشت آید و زن زاید و مهمان برسد
عمه از قم آید و خاله ز کاشان برسد
خبر مرگ عموغلی برسد از تبریز
نامه ی رحلت دائی ز خراسان برسد
صاحب خانه و بقال محل از دو طرف
این یکی رد نشده پشت سرش آن برسد
طشت همسایه گرو رفته و پولش شده خرج
به سراغش زن همسایه شتابان برسد
هر بلائی به زمین می رسد از دور سپهر
بهر ماتم زده ی بی سر و سامان برسد
اکبر از مدرسه با دیده ی گریان آید
وز پی اش فاطمه با ناله و افغان برسد
این کند گریه که من دامن و ژاکت خواهم
آن کند ناله که کی گیوه و تنبان برسد
کرده تعقیب زهر سوی طلبکار مرا
ترسم آخر که از این غم بلبم جان برسد
گاه از آن محکمه آید پی جلبم مامور
گاه از این ناحیه آژان پی آژان برسد
من در این کشمکش افتاده که ناگه میراب
وسط معرکه چون غول بیابان برسد
پول خواهند زمن من که ندارم یک غاز
هرکه خواهد برسد این برسد آن برسد
من گرفتار دو صد ماتم و "روحانی" گفت
سه پلشت آید وزن زاید و مهمان برسد

خلاصه شده حکایت من ، انتظار برای کلیر شدن ، بیش از یک سال و شب بیخوابی ها برام کم بود ، پسرم هم ماه آینده بخاطر سن مشمولیت سربازی ممنوع الخروج میشه و در تدارک این هستم که تا دوسه هفته دیگه ببرمش آنکارا ، تا ببینم بعد چی میشه !
خدارا چه دیدین شاید پست بعدیم از اونجا باشه!!!
با درود بر شما، من خیلی کم پست می گذارم (چون از ماشاا... و ایشاا... گفتن زیاد خوشم نمی آد) به کسی هم نمی گم مثلا انشاا... زود کارت درست بشه یا میشه و از این حرفها!!!
اما با وضعیت شما خیلی سخته که آدم بتونه حالتش نرمال باشه و دمغ نباشه! من خودم الان بالای 14 ماه هست که از همسر و بچه هام دورم و مثل شما شبها اصلا خواب به چشمم نمی آد، شاید مشکلات ما با هم تفاوتهایی داشته باشه اما از یک جهت مثل هم هست و اون نگران بودن برای خانواده هامون هست (به طروق متفاوت)، تنها آرزویی که می تونم براتون بکنم اینه که امیدوارم توان و طاقتتون بیش از گذشته باشه تا این روزاهایی که مثل بودن در برزخ هست رو بتونید تحمل کنید و پس از سپری کردن ای روزها وقتی به این ایام و گذشته فکر می کنید چیزی جز یک لبخند بر روی لبهاتون نباشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، amjad ، hamid87 ، shahriar2002 ، Shahabpk ، behnam7
سلام دوستان،

من ۱۵ومین جولای، توی سفارت آمریکا در فرانکفورت مصاحبه داشتم. همه چی‌ بنظرام خوب می‌‌آمد، که در آخر مصاحبه بهم نامه دادن گفتن
(This officer regrets to inform you that your visa application is refused because you have been found ineligible to receive a visa under section 221(g) ) of the immigration and nationality Act. At this point your application requires additional administrative processing. At the completion of the additional processing your application will be re-evaluated. At this point we do not require any further dacument s from you. Your interview is valid for one year. If the application process is not completed within one year you will need to re-interview. O ) .

۱- به نظر شما این پروسه چه زمان طول میکشه.

۲- باید منتظر چه نوع جوابی باشم، ممکنه بهم جواب نه بگن

؟؟؟؟؟
Interview <<<< 15 July 2014

PD: Jan 2017
Approved :08/10/18
Case Completion:18/10/18
Interview: 04/29/19
Clearance :Waivers and Administrative Processing
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، shahriar2002
فکر کنم این هممون fbi چک خودمون فقط جور دیگه ای به شما خبر دادن که رفتید برای اف بی ای چک.و متاسفانه اف بی ای چک ممکنه 1 روز طول بکشه یا ممکنه به چند سال بکشه .اما بدی کار اینه که به شما گفتن اگر در طول یک سال این پروسه تموم نشد یکبار دیگه باید مصاحبه بشید که همچین چیزی در سفارت ابوظبی که ما رفتیم وجود نداشت .
پاسخ
تشکر کنندگان: kavooskavoos ، smpf ، shahriar2002
الان که فکر میکنم میبینم جور دیگه ای به شما نگفتن و به ما هم هینطوری گفته بودن فقط اون قسمت یکسال رو نداشت اگر مدارکتون درست بوده نگران هیچی نباشید این بزارید این پروسه بگذره دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره .
پاسخ
تشکر کنندگان: kavooskavoos ، smpf ، shahriar2002

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان