کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-18 ساعت 11:53)hamid.eng نوشته:  دوستان عزيزي مصاحبه رفته اند
با فرض اينكه 8 صبح ابوظبي باشيم، انجام مصاحبه و برگشت به دبي چقدر وقت ميگيره ؟ يعني براي همون شب ميتونيم بليط برگشت بگيريم؟
با فرض نه، شما حتما باید ساعت 8 جلوی سفارت باشین به امید خدا و کل فرآیند مصاحبه نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه یعنی حداکثر بین ساعت 11 تا 12 میتونین به دوبی برسین
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: philter ، azadeh2014 ، soli asali
اگر این هتل ها رو می شناسید ممنون می شم اطلاعاتی در مورد فاصله اشون تا مترو بذارید . و اینکه آیا پیاده از این هتل ها می شه تا مناطق گردشگری رفت مثل سواحل آزاد و مراکز خرید؟
Royal Garden Hotel Dubai
Dubai Nova Hotel
Grand Midwest Express Hotel Apartments(نزدیک ترین ایستگاه به این هتل ایستگاه این بطوطه است ولی می خواستم بدونم این فاصله رو می شه پیاده طی کرد؟)

تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
سلام دوست عزیز ابن بطوطه خودش جای پرتی هست و بعد از اون ایستگاههای الطاقه و جبل علی هست و خط قرمز مترو تمام میشه. سواحل ازاد رو با مترو هم نمیشه رفت بهترین راه رفتن به اونها سرویس رایگان هتل هست
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، قصه گو
دوستان کی تاریخ مصاحبش بین 14 تا 18 اسفند هست من هم در همون تاریخ ها هستم ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان:
(2014-02-18 ساعت 23:46)A10A نوشته:  اگر این هتل ها رو می شناسید ممنون می شم اطلاعاتی در مورد فاصله اشون تا مترو بذارید . و اینکه آیا پیاده از این هتل ها می شه تا مناطق گردشگری رفت مثل سواحل آزاد و مراکز خرید؟
Royal Garden Hotel Dubai
Dubai Nova Hotel
Grand Midwest Express Hotel Apartments(نزدیک ترین ایستگاه به این هتل ایستگاه این بطوطه است ولی می خواستم بدونم این فاصله رو می شه پیاده طی کرد؟)

در مورد Royal Garden Hotel Dubai

ایستگاه مترو پالم دیره تقریبا روبروی این هتل (یعنی آن سمت خیابان ) است که با عبور از پل هوایی و طی یک مسافت کوتاه به ورودی مترو میرسید .
با استفاده از مترو به
دوبی مال و سیتی سنتر و ابن بطوطه دسترسی دارید یعنی سه مرکز عمده تجاری تفریحی در دبی!
تشکر کنندگان:
(2014-02-17 ساعت 19:55)Parand_r نوشته:  سلام دوستان عزيز. براي كساني كه ميخوان بدون مشكل و با هزينه كمتري نسبت به بقيه آژانسها ويزا بگيرن ، آژانس تاپ تورز رو معرفي ميكنم. من بليطم از همينجا گرفتم. چارتر ماهان هستند. شماره ٨٥٨٦
ويزاي ما يك هفته اي اومد. به مبلغ ٢٤٠ درهم حدودا نفري ١٩٠٠٠٠ شد و اين در حالي بود كه قيمت هاي متفاوتي از جاهاي مختلف بهمون دادن و آژانس تعطيلات گفت ٢ هفته حداقل طول ميكشه و شلوغه.

دوست گرامي لطفا تو پيام خصوصي برام شماره اين آژانس رو بفرست
ممنونم
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: behfaza
(2014-02-16 ساعت 15:16)amin arefi نوشته:  با درود
پس از رزور پرواز امارات با قیمت خوب 1200000 برای هربزرگسال و 1000000 برای هر بچه که جمعا شد 4400000 هتل هم تونستم از طریق بو کینگ هتل مارکو پولو رو برای چهار شب با صبحانه 2100000 رزرو کنم تقریبا 1.5 زیر قیمت آژانسهاBig Grin

از سایت بوکینگ چه طوری رزرو کردین دوست عزیز؟ کردیت کارت دارین؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، behfaza
دوستان کسی میدونه موبال اتصالات از اینترنت مجانی که داره چطور میشه فعالش کنیم؟ آیا کدی داره برای فعال کردن؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
دوستانی که تجربه هتل گرفتن از Bookin.com رو داشتن لطفا راهنمایی کنن، توی سایت گفته که 10% خدمات و 10% هم مالیات شهری به مبلغ اضافه نشده ... این به این معنی هست که این 20% رو توی هتل میگیرن ؟
مبلغ رو به درهم میگیرن یا دلار ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، behfaza
[quote='amin arefi' pid='464974' dateline='1392702066']
با درود
از دوستان کسی از هتل باشگاه ایرانیان دبی اطلاعاتی داره؟
الان که توسایتش رو نگاه کردم . بهشون زنگ زدم
برا 4 شب هتل پارسیانش رو با صبحانه برا ی4 نفر میدن 1706500 تومان
تا حالا کسی اونجا رفته؟
[/quote
سلام ، 100 در صد پیشنهاد می کنم همینجا برید، من خودم اول گرندسنترال گرفته بودم که به دلیل تغییر زمان مصاحبم سریع کنسل کردم ولی بعد از مکاتبه با سفارت در زمان خودم رفتم مصاحبه ،اما دیگه برای رزرو دوباره دیر شده بود که یه هتل خیلی بد به اسم دلمون پالاس 4 ستاره در حد 1 ستاره رفتم که مفتم گرون بود.اما به پیشنهاد یه نفر بعد از مصاحبه و اینکه مشخص شد که یکم دیگه باید در دبی بمونم رفتیم باشگاه ایرانیان اما 3 ستاره جا داشت 8 روز اونجا بودیم. رفتار پرسنل عالی و بسیار محترمانه ، نظافت خیلی خوب بود اینترنت مجانی حتی یه کامپیوتر هم برای مهمان ها هم داشت کتابخونه، استخر ... مجانی یه محوطه بسیار بزرگ و زیبا هم داره چند تا مرکز خرید هم اطرافش هست بعضی ها ش یه 20دقیقه ای پیاده روی می خواد. صبح ها و بعد از ظهر ها مجانی چند تا مرکز خرید میبرند که دیگه نیازی به تور شهر و ... ندارید. دیسکو هم نداره و شب ها راحت می تونید بخوابید. از نظر جغرافیایی در مکان خوبی از دبی قرار داره . فقط خانم ها یه روسری باید سر کنند که اونم فکر نمی کنم مساله مهمی باشه. من و پدرم 8 روز اونجا بودیم و هر روز 295 درهم حساب کرد.تازه یه عالمه آدم معروفم دیدیم اونجا Wink
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali ، aaraam ، behfaza ، nasim
(2014-02-18 ساعت 14:04)farshad varaste نوشته:  
(2014-02-18 ساعت 11:53)hamid.eng نوشته:  دوستان عزيزي مصاحبه رفته اند
با فرض اينكه 8 صبح ابوظبي باشيم، انجام مصاحبه و برگشت به دبي چقدر وقت ميگيره ؟ يعني براي همون شب ميتونيم بليط برگشت بگيريم؟
با فرض نه، شما حتما باید ساعت 8 جلوی سفارت باشین به امید خدا و کل فرآیند مصاحبه نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه یعنی حداکثر بین ساعت 11 تا 12 میتونین به دوبی برسین

اگه فکر می کنید یک ضرب می گیرید همون شب بر نگردید بلیط رو سه روز بعد بگیرید

(2014-02-15 ساعت 23:44)behfaza نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 17:13)mjarim نوشته:  سلام دوستان
NMC دبی جواب ازمایشاتو چند وقته میده
جمعه شنبه هم جواب مدیکال رو میدن؟
مرسی

سلام.
دوستان عازم امارات
حتما مطالب لینک موجود در امضای بنده را مطالعه کنید .

یک روزه، جمعه که فکر کنم تعطیله من شنبه رفتم یک شنبه شب جواب رو گرفتم
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو
(2014-02-13 ساعت 16:48)nahiddee نوشته:  سلام، کسی بلیط سیستمی ارزون سراغ داره؟ (با پرواز امارات 1800 شده،خیلی گرونه... با هواپیمای داخل هم ندارن) ممکنه مصاحبه ما که اولین هفته فروردین هست عقب بیافته؟ همش ترس از این باعث شده دنبال بلیط سیستمی باشم که اگه تاریخش عوض شد بتونم تغییرش بدم

حتما به کلاس پرواز در بلیط سیستمی دقت کنید هرچه بالا تر باشه در زمان تغییر تاریخ جریمه کمتری پرداخت می کنید، دنبال چیز ارزون هم نرو. سریع تر بلیط و هتل رو رزرو کنید همینجوری چون تو عید هست گرون میشه ، ممکنه به سختی گیر بیارید. ایشااله که عقب نمی یفته . واسه من عقب افتاد اما ایمیل زدم گفتم که اگه نیام یه عاله جریمه باید بدم که قبول کردن همون تاریخ برم اما باعث شد زمان بیشتری در دبی بمونم و پول بیشتری خرج کنم بلیطم هم که کلاس پروازش پایین بود البته خود آژانس گرفته بود و ما چیزی نمی دونستیم به ما هم گفت اگه تاریخ برگشت رو عوض کنید جریمه زیادی نداره، اما با جابه جا کردن تاریخ پول زیادی باید پرداخت می کردیم دقیقا مثل خرید بلیط یک طرفه آخر سر هم از ایران دو تا بلیط 1500000 تومان برامون خریدنBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، nahiddee
(2014-02-20 ساعت 14:09)rtt نوشته:  
(2014-02-16 ساعت 15:16)amin arefi نوشته:  با درود
پس از رزور پرواز امارات با قیمت خوب 1200000 برای هربزرگسال و 1000000 برای هر بچه که جمعا شد 4400000 هتل هم تونستم از طریق بو کینگ هتل مارکو پولو رو برای چهار شب با صبحانه 2100000 رزرو کنم تقریبا 1.5 زیر قیمت آژانسهاBig Grin

از سایت بوکینگ چه طوری رزرو کردین دوست عزیز؟ کردیت کارت دارین؟؟؟

یکی از دوستان شماره ویزا کارتش رو داد
اما دارم راجب به هتل پارسیان باشگاه ایرانیان تحقیق میکنم شاید برم اونجا

(2014-02-20 ساعت 16:27)mohammad19911991 نوشته:  دوستانی که تجربه هتل گرفتن از Bookin.com رو داشتن لطفا راهنمایی کنن، توی سایت گفته که 10% خدمات و 10% هم مالیات شهری به مبلغ اضافه نشده ... این به این معنی هست که این 20% رو توی هتل میگیرن ؟
بله هرمبلغی که شده 20% بهش اضافه کنید توهتل ازتون میگیرن
تشکر کنندگان: soli asali ، mohammad19911991 ، قصه گو ، behfaza
(2014-02-20 ساعت 16:27)mohammad19911991 نوشته:  دوستانی که تجربه هتل گرفتن از Bookin.com رو داشتن لطفا راهنمایی کنن، توی سایت گفته که 10% خدمات و 10% هم مالیات شهری به مبلغ اضافه نشده ... این به این معنی هست که این 20% رو توی هتل میگیرن ؟

نه !
من از همین سایت رزرو کردم چند دفعه و همین 20 درصد رو به مبلغ کل اضافه کرد و فاکتور داد.
شما قیمت ها رو به دلار مشاهده میکنید ولی آخرش تو وچر قیمت به درهم هستش.

کسی میدونه سیم کارن اتصالات چند وقت اعتبار داره ؟
من الان یه سیم کارت دارم 1سالو نیمه خاموشه و استفاده نشده ! آیا با همین میشه کار کرد ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amin arefi ، قصه گو ، behfaza
(2014-02-20 ساعت 17:49)soli asali نوشته:  

نه !
من از همین سایت رزرو کردم چند دفعه و همین 20 درصد رو به مبلغ کل اضافه کرد و فاکتور داد.
شما قیمت ها رو به دلار مشاهده میکنید ولی آخرش تو وچر قیمت به درهم هستش.

کسی میدونه سیم کارن اتصالات چند وقت اعتبار داره ؟
من الان یه سیم کارت دارم 1سالو نیمه خاموشه و استفاده نشده ! آیا با همین میشه کار کرد ؟
من نمیدونم چرا دوستان خیلی علاقه نشون میدن به رفتن تو سایت بوکینگ؟
و این همه دردسر و به جون میخرن وقتی ما ایرونیا کریدیت نداریم!
آقا جون یه سری آژانس ها تو سایتشون میتونین برین و نسبت به زمان بندی و بودجه و چند ستاره بودن، هتل خودتون رو انتخاب کنید و بدون زحمت و پورسانت و منت کارتون رو انجام بدین.
مثل آژانس ساحل آبی یا آژانس شهرزاد
Www.sahelabi.com
Www.berimsafar.com
ساحل آبی برید تو قسمت هتل و بعد هتل آنلاین، همه چیز مشخصه. انتخابتون و انجام بدین، قیمت هم میزنه. بعد زنگ بزنید به آژانس تا باقی کار و انجام بدین.
البته باید بگم قیمتهای سایت بریم سفر یه کم مقرون به صرفه تره. این سایت متعلق هست به آژانس شهرزاد، این سایت دیگه احتیاجی به رفتن حضوری نداره. کافیه تاریخ اقامت و شهر و ستاره های هتل و مشخص کنی، بعد با یه کارت عابر که رمز دومشو داری واچر هتل و پرینت بگیری.
به همین سادگی، کاری هم با آقای عالمیان و ایکس و ایگرگ نداری. فقط زود اقدام کنید که استرس پاپیچتون نشه.
پیروز باشید...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، aaraam ، حاجی واشنگتن ، behfaza ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان