کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام
همین الان هم دیرشده (نگی استرس دادش). ولی حقیقت رو میگم.
لطفا صفحات آگهی روزنامه رو ببین و به چند تاشون زنگ بزن، یا از اینترنت سرچ کن و ببین وضعیت هتل و بلیط چه جوریه.
اول وآخرش اینه که اون زمان گرونه دیگه، عوضش میری و با ویزا برمیگردی Wink
(2014-02-15 ساعت 16:30)A10A نوشته:  دوستان سلام...
یه سوال ما هفته اول فروردین مصاحبه داریم... هنوز هتل رزرو نکردیم...
به نظرتون اگه ما بخواهیم از 15 اسفند به بعد(به دلیل مشکلات مالی) هتل رزرو کنیم هتل ارزون پیدا میشه یا همشون پر میشن...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
کیس همسرم: ازدواجی/فایل کردن Dec 2020/سفارت ابوظبی/تایید NVC در Feb 2022/منتظر نامه دعوت مصاحبه
کیس خودم: 2014ASXXXXXX/سفارت:Abu Dhabi/رویت: 12 May/ارسال فرمهاباایمیل:July 14/دریافت تائید:July 19/کارنت:9Jan2014/نامه دوم:17Jan2014/آپدیت سیس:25 Feb/مصاحبه:1st  Week March/ویزا:دوروزبعدازمصاحبه/مقصد:San Jose/ورود به آمریکا:31July2014/تعداد: 1 نفر Big Grinسفرنامه اندکی صبرسحرنزدیک است
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، amin arefi
سلام دوستان
NMC دبی جواب ازمایشاتو چند وقته میده
جمعه شنبه هم جواب مدیکال رو میدن؟
مرسی
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali
درود رفقا
اگه میخواید هتل رزرو کنید حتما دقت کنید که هتل free cancelation باشه که اگه تاریخ مصاحبتون عوض شد دچار ضرر مالی نشید
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: ffrfar ، poem ، behfaza ، soli asali ، azadeh2014 ، amin arefi ، yasejavan
(2014-02-15 ساعت 17:05)philter نوشته:  سلام
همین الان هم دیرشده (نگی استرس دادش). ولی حقیقت رو میگم.
لطفا صفحات آگهی روزنامه رو ببین و به چند تاشون زنگ بزن، یا از اینترنت سرچ کن و ببین وضعیت هتل و بلیط چه جوریه.
اول وآخرش اینه که اون زمان گرونه دیگه، عوضش میری و با ویزا برمیگردی Wink
(2014-02-15 ساعت 16:30)A10A نوشته:  دوستان سلام...
یه سوال ما هفته اول فروردین مصاحبه داریم... هنوز هتل رزرو نکردیم...
به نظرتون اگه ما بخواهیم از 15 اسفند به بعد(به دلیل مشکلات مالی) هتل رزرو کنیم هتل ارزون پیدا میشه یا همشون پر میشن...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
مرسی عزیز... ما بلیط رو گرفتیم ولی هتل رو فعلا نه... داریم تحقیق می کنیم از طرفی وضعیت مالی توی اون تاریخی که گفتم اوکی میشه...

تشکر کنندگان: philter ، behfaza ، soli asali
(2014-02-15 ساعت 17:13)mjarim نوشته:  سلام دوستان
NMC دبی جواب ازمایشاتو چند وقته میده
جمعه شنبه هم جواب مدیکال رو میدن؟
مرسی

سلام.
دوستان عازم امارات
حتما مطالب لینک موجود در امضای بنده را مطالعه کنید .
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، philter ، soli asali ، azadeh2014 ، amin arefi
(2014-02-15 ساعت 15:04)mari83 نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 14:27)aaraam نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 13:08)mari83 نوشته:  دوستان کی یه هتل ارزون تمیز نزدیک به مترو و مرکز شهر با سایر امکانات رفاهی Wink سراغ داره؟ لطفا راهنمایی کنید.

هتل رویال گاردن دو ستاره تمیز، ارزان، امکانات در حد دو ستاره و نزدیک ایستگاه پالم دیره (خط سبز)، در واقع چسبیده به مترو در منطقه بازار طلا و ادویه جات.
ممنون. ولی توی BOOKING.COM نتونستم پیداش کنم

سلام
هتل رویال گاردن تو سایت booking نیست باید با آژانس ها هماهنگ کنید.موفق باشید
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali ، aaraam
با درود
پس از رزور پرواز امارات با قیمت خوب 1200000 برای هربزرگسال و 1000000 برای هر بچه که جمعا شد 4400000 هتل هم تونستم از طریق بو کینگ هتل مارکو پولو رو برای چهار شب با صبحانه 2100000 رزرو کنم تقریبا 1.5 زیر قیمت آژانسهاBig Grin
تشکر کنندگان: philter ، m.sabet ، behfaza ، soli asali
برای دیدن هتل ها www.chehoteli.com , برای دیدن پکیج آزانسها www.irantravels.ir میتونن مفید باشن
تشکر کنندگان: m.sabet ، behfaza ، azadeh2014 ، soli asali ، amin arefi
(2014-02-15 ساعت 23:59)mr art نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 15:04)mari83 نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 14:27)aaraam نوشته:  
(2014-02-15 ساعت 13:08)mari83 نوشته:  دوستان کی یه هتل ارزون تمیز نزدیک به مترو و مرکز شهر با سایر امکانات رفاهی Wink سراغ داره؟ لطفا راهنمایی کنید.

هتل رویال گاردن دو ستاره تمیز، ارزان، امکانات در حد دو ستاره و نزدیک ایستگاه پالم دیره (خط سبز)، در واقع چسبیده به مترو در منطقه بازار طلا و ادویه جات.
ممنون. ولی توی BOOKING.COM نتونستم پیداش کنم

سلام
هتل رویال گاردن تو سایت booking نیست باید با آژانس ها هماهنگ کنید.موفق باشید
هتل city star سه ستاره است در خیابان صلاح الدین نزدیک ایستگاه مترو صلاح الدین. هتل خوبیه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، Sam2014 ، behfaza
سلام دوستان عزيز. براي كساني كه ميخوان بدون مشكل و با هزينه كمتري نسبت به بقيه آژانسها ويزا بگيرن ، آژانس تاپ تورز رو معرفي ميكنم. من بليطم از همينجا گرفتم. چارتر ماهان هستند. شماره ٨٥٨٦
ويزاي ما يك هفته اي اومد. به مبلغ ٢٤٠ درهم حدودا نفري ١٩٠٠٠٠ شد و اين در حالي بود كه قيمت هاي متفاوتي از جاهاي مختلف بهمون دادن و آژانس تعطيلات گفت ٢ هفته حداقل طول ميكشه و شلوغه.
تشکر کنندگان: arash1392 ، atriana ، m.sabet ، amin arefi ، soli asali ، behfaza ، قصه گو
(2014-02-17 ساعت 19:55)Parand_r نوشته:  سلام دوستان عزيز. براي كساني كه ميخوان بدون مشكل و با هزينه كمتري نسبت به بقيه آژانسها ويزا بگيرن ، آژانس تاپ تورز رو معرفي ميكنم. من بليطم از همينجا گرفتم. چارتر ماهان هستند. شماره ٨٥٨٦
ويزاي ما يك هفته اي اومد. به مبلغ ٢٤٠ درهم حدودا نفري ١٩٠٠٠٠ شد و اين در حالي بود كه قيمت هاي متفاوتي از جاهاي مختلف بهمون دادن و آژانس تعطيلات گفت ٢ هفته حداقل طول ميكشه و شلوغه.

خیلی سریع و با خوب قیمتی گرفتین ، من دو هفته ای و 235 گرفتم
ولی خوب 240 درهم میشه 192، چطور شما 190 گرفتین ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو
(2014-02-17 ساعت 20:46)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-02-17 ساعت 19:55)Parand_r نوشته:  سلام دوستان عزيز. براي كساني كه ميخوان بدون مشكل و با هزينه كمتري نسبت به بقيه آژانسها ويزا بگيرن ، آژانس تاپ تورز رو معرفي ميكنم. من بليطم از همينجا گرفتم. چارتر ماهان هستند. شماره ٨٥٨٦

خیلی سریع و با خوب قیمتی گرفتین ، من دو هفته ای و 235 گرفتم
ولی خوب 240 درهم میشه 192، چطور شما 190 گرفتین ؟
حدودا ١٩٠٠٠٠. گفتم الان رفتم نگاه كردن ١٩٦٠٠٠ تومان شده بود يعني يكم بالاتر از ٢٤٠ درهم گرفتن ما هم اونقد راضي بوديم كه ديگه براي ٤ تومان اضافي نپوسيديم چرا.
بليت هم از همينجا ماهان نفري ٧٩٠ تومان گرفتيم البته اگر زودتر ميگرفتيم ٧٥٠ هم بود. توصيم به دوستان اينه كه بليت سيستمي رو زودتر بگيرن و هتل هم اگه ميتونين آنلاين.
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو
با درود
از دوستان کسی از هتل باشگاه ایرانیان دبی اطلاعاتی داره؟
الان که توسایتش رو نگاه کردم . بهشون زنگ زدم
برا 4 شب هتل پارسیانش رو با صبحانه برا ی4 نفر میدن 1706500 تومان
تا حالا کسی اونجا رفته؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-02-18 ساعت 10:11)amin arefi نوشته:  با درود
از دوستان کسی از هتل باشگاه ایرانیان دبی اطلاعاتی داره؟
الان که توسایتش رو نگاه کردم . بهشون زنگ زدم
برا 4 شب هتل پارسیانش رو با صبحانه برا ی4 نفر میدن 1706500 تومان
تا حالا کسی اونجا رفته؟

سلام . من ميشناسم شخصي رو كه رفته و راضي هم بوده. الان قيمتشم بد به نظر نمياد. فقط من از لحاظ رفت و آمد نميدونم چه جوريه موقعييتش.
تشکر کنندگان: amin arefi ، soli asali
دوستان عزيزي مصاحبه رفته اند
با فرض اينكه 8 صبح ابوظبي باشيم، انجام مصاحبه و برگشت به دبي چقدر وقت ميگيره ؟ يعني براي همون شب ميتونيم بليط برگشت بگيريم؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان