کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-20 ساعت 16:27)mohammad19911991 نوشته:  دوستانی که تجربه هتل گرفتن از Bookin.com رو داشتن لطفا راهنمایی کنن، توی سایت گفته که 10% خدمات و 10% هم مالیات شهری به مبلغ اضافه نشده ... این به این معنی هست که این 20% رو توی هتل میگیرن ؟
مبلغ رو به درهم میگیرن یا دلار ؟

(2014-02-20 ساعت 17:46)amin arefi نوشته:  بله هرمبلغی که شده 20% بهش اضافه کنید توهتل ازتون میگیرن

(2014-02-20 ساعت 17:49)soli asali نوشته:  نه !
من از همین سایت رزرو کردم چند دفعه و همین 20 درصد رو به مبلغ کل اضافه کرد و فاکتور داد.
شما قیمت ها رو به دلار مشاهده میکنید ولی آخرش تو وچر قیمت به درهم هستش.

بچه ها بالاخره میگیرن یه نه ؟ سایت بریم سفر رو کسی تا حالا امتحان کرده ؟ مشکلی باش نداشتین ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-02-20 ساعت 19:32)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 16:27)mohammad19911991 نوشته:  دوستانی که تجربه هتل گرفتن از Bookin.com رو داشتن لطفا راهنمایی کنن، توی سایت گفته که 10% خدمات و 10% هم مالیات شهری به مبلغ اضافه نشده ... این به این معنی هست که این 20% رو توی هتل میگیرن ؟
مبلغ رو به درهم میگیرن یا دلار ؟

(2014-02-20 ساعت 17:46)amin arefi نوشته:  بله هرمبلغی که شده 20% بهش اضافه کنید توهتل ازتون میگیرن

(2014-02-20 ساعت 17:49)soli asali نوشته:  نه !
من از همین سایت رزرو کردم چند دفعه و همین 20 درصد رو به مبلغ کل اضافه کرد و فاکتور داد.
شما قیمت ها رو به دلار مشاهده میکنید ولی آخرش تو وچر قیمت به درهم هستش.

بچه ها بالاخره میگیرن یه نه ؟ سایت بریم سفر رو کسی تا حالا امتحان کرده ؟ مشکلی باش نداشتین ؟

دوست عزیز ۴ ساله دارم از اون سایت هتل رزرو می‌کنم قیمتی که آخر به شما فاکتور می‌شه تو سایت همون رو توی هتل پرداخت می‌کنید نه ۱ سنت بیشتر نه ۱ سنت کمتر. هیچ هزینه اضافی گرفته نمی‌شه
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، soli asali ، قصه گو ، behfaza ، farshad varaste
(2014-02-20 ساعت 18:30)mr art نوشته:  سلام
چند نکته برای کسانی که در امارات مصاحبه می شن :
1- واسه مدیکال سعی کنید صبح برید خلوت تره و معطلی خیلی کمتری داره عصر اگه مثلا ساعت 4 برین تا 8 مجبورین بمونید تازه اینو واسه یه نفر میگم اگه چند نفر باشین که دیگه...
2-چون مدیکالتون شب تموم میشه (اگه عصر برید)جوابشو باید تا دیر وقت شب قبل از مصاحبه دریافت کنید که رک بگم خطر این هست که مدیکالتون آماده نشه و نقص مدرک بخورید.شما اگه عصر مصاحبه داشتید حتما مصرانه جوابو دریافت کنید.
3-مدیکال صبح از 8 تا 13 و عصر 16 تا 21 انجام میشه اگه دیر برید پرستارا میرن و ...
4- به خانم ملیکا برای رفت و آمد اطمینان داشته باشید قیمتش خوبه و واسه رفتن قابل اطمینان
5-اینجا ایرانیا کلا اگه سرتون کلاه نزارن کاری براتون نمیکنن پس جوانب کاراتونو بررسی کنید.
6-مصاحبه راحته نگران نباشید همونطور که خیلیا میگن همه چیز از قبل معلومه هیجانتونو واسه این نگه دارید که قبولتون کرده بودن یا نه مصاحبه استرس نداره ممکنه بعضی از باجه ها یکم جدی تر باشن کمی هولتون کنند شما هول نشید خونسرد باشیدBig Grin
7-مراقب صفحه نمایش و پیجر داخل سالن باشید چون صدا با لحجه هست واسه عزیزانی که زبانشون خیلی خوب نیست حتما یه نیم نگاهی هم به شماره هایی که بالای باجه ها هست داشته باشین
8-دوستان هر کس که به دبی میاد شرایط متفاوتی داره اگه خانواده هستید بچه کوچیک یا آدم مسن همراهتونه خیلی نمیشه روی مترو حساب کرد ولی وسیله خوبیه اتوبوس پولی نیست همون کارت سیلور مترو رو که بخرین حکم بلیط اتوبوسم داره
9- پول به مقدار 2 برابر پولی که واسه هتل میدید همراهتون باشه تا خدای نکرده کم نیارید و مجبور بشید از هموطناتون کمک بخواین که بی نظیرن در جهان
10 - خیلی مواظب ساکتون در فرودگاه باشید ممکنه هموطنای گلمون ساکتونو جابجا کنند.Wink
11-مدارک زیادی ندید اگه هر چی خواستن اضافه همونو بدین مدارک نرمال ترجمه مدارک شناساییتون پاس شناسنامه کارت ملی /مدارک سربازی/مدارک ازدواج/ریز نمرات -گواهی کار-گواهی عدم سوء پیشینه اگه خواستن فقط بدین که دادن مدارک اضافه هیچ نتیجه ای نداره جز اینکه کارتونو پیچیده کنه.
الان چیز دیگه ای یادم نمیاد یه انرژی مثبتم بدم، ابوظبی برای یه ضرب دادن نامبر وانه و فکر کنم واسه کلیر کردنم بهترین سفارت باشه پس خوشحال باشید از اینکه ابوظبی مصاحبه میشید.در آخر بگم با همه این حرفهایی که در مورد احتیاط کردن در اینجا زدم نگران نباشید اینجا خیلی امنه.CoolCool
به امید موفقیت همه دوستانی که خدا بهشون این موقیتو داده تا بهشون بگه دوستون دارم و از شما این انتظارو دارم که شما هم برای بقیه یاور و کمک رسان باشید.
مرسی از اطلاعاتی که به دوستان دادید، فقط یه چیزی توی نوشتتون یکم آزارم داد و اون هم اعتماد به خانم ملیکا هست. منم از طریق مهاجر سرا شمارشون رو گیر اوردم و با اونا رفتم ابوظبی ولی همونجا پشیمون شدم چون از نظر ذهنی خیلی اذیت شدم. اما فکر می کنم آدم های منصف تر از ایشون و همسرشون هم تو دبی باشن، حداقل من یکیشون رو دیدم، از نظر پول و هزینه نمی گم... مسائل دیگه هم وجود داره که ترجیح می دم در موردش صحبت نکنم. امیدوار بودم که احساسم نسبت بهشون اشتباه باشه اما با چند نفر دیگه هم که صحبت کردم نظر من رو داشتن. دوست ندارم قضیه رو باز کنم ولی وظیفه خودم دونستم که نظر خودم رو اینجا بگم، چون افراد زیادی قرار برن دبی و ترنسفر ابوظبی نیاز دارن. مدیکال اصلا کار پیچیده ای نیست که نیاز به کسی داشته باشید تا براتون انجام بده...البته خانم ملیکا همیشه در مدیکال حضور دارند برای جذب مشتری. تو این سفر بیش تر از پیش بهم ثابت شد که حسی که از آدم ها دریافت میکنم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه و ای کاش همون لحظه ی اول که ایشون رو دیدم به حسم اعتماد می کردم.
(2014-02-21 ساعت 01:04)sa_za نوشته:  
1- واسه مدیکال سعی کنید صبح برید خلوت تره و معطلی خیلی کمتری داره عصر اگه مثلا ساعت 4 برین تا 8 مجبورین بمونید تازه اینو واسه یه نفر میگم اگه چند نفر باشین که دیگه...
2-چون مدیکالتون شب تموم میشه (اگه عصر برید)جوابشو باید تا دیر وقت شب قبل از مصاحبه دریافت کنید که رک بگم خطر این هست که مدیکالتون آماده نشه و نقص مدرک بخورید.شما اگه عصر مصاحبه داشتید حتما مصرانه جوابو دریافت کنید.
3-مدیکال صبح از 8 تا 13 و عصر 16 تا 21 انجام میشه اگه دیر برید پرستارا میرن و ...
4- به خانم ملیکا برای رفت و آمد اطمینان داشته باشید قیمتش خوبه و واسه رفتن قابل اطمینان
5-اینجا ایرانیا کلا اگه سرتون کلاه نزارن کاری براتون نمیکنن پس جوانب کاراتونو بررسی کنید.
6-مصاحبه راحته نگران نباشید همونطور که خیلیا میگن همه چیز از قبل معلومه هیجانتونو واسه این نگه دارید که قبولتون کرده بودن یا نه مصاحبه استرس نداره ممکنه بعضی از باجه ها یکم جدی تر باشن کمی هولتون کنند شما هول نشید خونسرد باشیدBig Grin
7-مراقب صفحه نمایش و پیجر داخل سالن باشید چون صدا با لحجه هست واسه عزیزانی که زبانشون خیلی خوب نیست حتما یه نیم نگاهی هم به شماره هایی که بالای باجه ها هست داشته باشین
8-دوستان هر کس که به دبی میاد شرایط متفاوتی داره اگه خانواده هستید بچه کوچیک یا آدم مسن همراهتونه خیلی نمیشه روی مترو حساب کرد ولی وسیله خوبیه اتوبوس پولی نیست همون کارت سیلور مترو رو که بخرین حکم بلیط اتوبوسم داره
9- پول به مقدار 2 برابر پولی که واسه هتل میدید همراهتون باشه تا خدای نکرده کم نیارید و مجبور بشید از هموطناتون کمک بخواین که بی نظیرن در جهان
10 - خیلی مواظب ساکتون در فرودگاه باشید ممکنه هموطنای گلمون ساکتونو جابجا کنند.Wink
11-مدارک زیادی ندید اگه هر چی خواستن اضافه همونو بدین مدارک نرمال ترجمه مدارک شناساییتون پاس شناسنامه کارت ملی /مدارک سربازی/مدارک ازدواج/ریز نمرات -گواهی کار-گواهی عدم سوء پیشینه اگه خواستن فقط بدین که دادن مدارک اضافه هیچ نتیجه ای نداره جز اینکه کارتونو پیچیده کنه.
الان چیز دیگه ای یادم نمیاد یه انرژی مثبتم بدم، ابوظبی برای یه ضرب دادن نامبر وانه و فکر کنم واسه کلیر کردنم بهترین سفارت باشه پس خوشحال باشید از اینکه ابوظبی مصاحبه میشید.در آخر بگم با همه این حرفهایی که در مورد احتیاط کردن در اینجا زدم نگران نباشید اینجا خیلی امنه.CoolCool
به امید موفقیت همه دوستانی که خدا بهشون این موقیتو داده تا بهشون بگه دوستون دارم و از شما این انتظارو دارم که شما هم برای بقیه یاور و کمک رسان باشید.
مرسی از اطلاعاتی که به دوستان دادید، فقط یه چیزی توی نوشتتون یکم آزارم داد و اون هم اعتماد به خانم ملیکا هست. منم از طریق مهاجر سرا شمارشون رو گیر اوردم و با اونا رفتم ابوظبی ولی همونجا پشیمون شدم چون از نظر ذهنی خیلی اذیت شدم. اما فکر می کنم آدم های منصف تر از ایشون و همسرشون هم تو دبی باشن، حداقل من یکیشون رو دیدم، از نظر پول و هزینه نمی گم... مسائل دیگه هم وجود داره که ترجیح می دم در موردش صحبت نکنم. امیدوار بودم که احساسم نسبت بهشون اشتباه باشه اما با چند نفر دیگه هم که صحبت کردم نظر من رو داشتن. دوست ندارم قضیه رو باز کنم ولی وظیفه خودم دونستم که نظر خودم رو اینجا بگم، چون افراد زیادی قرار برن دبی و ترنسفر ابوظبی نیاز دارن. مدیکال اصلا کار پیچیده ای نیست که نیاز به کسی داشته باشید تا براتون انجام بده...البته خانم ملیکا همیشه در مدیکال حضور دارند برای جذب مشتری. تو این سفر بیش تر از پیش بهم ثابت شد که حسی که از آدم ها دریافت میکنم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه و ای کاش همون لحظه ی اول که ایشون رو دیدم به حسم اعتماد می کردم.
دوست گرامی اتفاقا فکر میکنم باید مساله رو یکم بازش کنید چون افراد زیادی از جمله خودم هستند که میخان به ایشون اعتماد کنن ومسایل مهمتری از مسایل مالی براشون وجود داره مسایل مالی با چند درهم بالا و پایین حل میشه پس لطف کنید برای کلیر کردن اذهان عمومی! اگر چیزی دیدید از ایشون مطرح کنید که دوستان با چشم باز جلو برن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: atriana ، behfaza ، soli asali ، philter ، sa_za ، nasim ، amin arefi ، exxedus
کسی از عزیزان میدونه نزدیکترین ایستگاه مترو به هتل رویال گاردن اسمش چیه؟ آیا پیاده میشه تا ایستگاه رفت؟
تشکر کنندگان: behfaza ، soli asali
(2014-02-21 ساعت 13:00)ehsan2012 نوشته:  کسی از عزیزان میدونه نزدیکترین ایستگاه مترو به هتل رویال گاردن اسمش چیه؟ آیا پیاده میشه تا ایستگاه رفت؟
عزیزم اینکه دیگه نیاز به پرسیدن نداره توی گوگل مپ سرچ کن جوابتو کامل و دقیق میگیری
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، behfaza ، farshad varaste ، exxedus
(2014-02-21 ساعت 13:00)ehsan2012 نوشته:  کسی از عزیزان میدونه نزدیکترین ایستگاه مترو به هتل رویال گاردن اسمش چیه؟ آیا پیاده میشه تا ایستگاه رفت؟

سلام. در پست 1498 عرض کردم که روبروی مترو پالم دیره هست تقریباو ... ... ...
تشکر کنندگان: soli asali ، EKAM ، قصه گو ، ehsan2012 ، amin arefi
سلام دوستان، منم پنج شنبه مصاحبه داشتم، ویزای یکضرب گرفتم، هنوز دوبی هستم، بعدا می آم سفرنامه رو مینویسم، فقظ بهتون توصیه میکنم واسه هتل حتما باشگاه ایرانیان رو استفاده کنید تضمین میدم بهتون پشیمون نخواهید شد، از این ملیکا هم هیچی نگم بهتره.
دوستان کسی تا حالا از این سایت بریم سفر هتل رزرو کرده؟؟؟ من چک کردم قیمتاش خوبه تقریبا با بوکینگ برابره حتی یکم هم ارزونتر
می خواستم ببینم اگه کسی تجربه داره در این مورد و این سایت مطمئنه من ازش استفاده کنم و هتلمو بووک کنم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-22 ساعت 11:37)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، منم پنج شنبه مصاحبه داشتم، ویزای یکضرب گرفتم، هنوز دوبی هستم، بعدا می آم سفرنامه رو مینویسم، فقظ بهتون توصیه میکنم واسه هتل حتما باشگاه ایرانیان رو استفاده کنید تضمین میدم بهتون پشیمون نخواهید شد، از این ملیکا هم هیچی نگم بهتره.
سلام و تبریک همه ما به شما دوست عزیز
ویزای شما ما رو خوشحال و امیدوارتر کرد.
از بیان تجربتون درمورد عدم استفاده ازخدمات ملیکا و استفاده از هتل باشگاه ایرانیان سپاسگزاریم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، nasim ، soli asali ، mohammad19911991 ، philter ، EKAM ، sa_za ، m.sabet
(2014-02-22 ساعت 11:37)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، منم پنج شنبه مصاحبه داشتم، ویزای یکضرب گرفتم، هنوز دوبی هستم، بعدا می آم سفرنامه رو مینویسم، فقظ بهتون توصیه میکنم واسه هتل حتما باشگاه ایرانیان رو استفاده کنید تضمین میدم بهتون پشیمون نخواهید شد، از این ملیکا هم هیچی نگم بهتره.

تبريك دوست عزيز،هر يك از اين ويزاهاي يك ضرب بارقه ي اميديست در دل ما منتظران و يك انرژي مثبت.از صميم قلب خوشحالم،موفق باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: Sam2014 ، nasim ، soli asali ، philter ، behfaza ، sa_za ، pari pari ، m.sabet
دوستان من تا به امروز سفر خارجی نداشتم، آیا لازم هست از تمام صفحات برای سفارت کپی داشته باشم؟
و بعضی از دوستان اشاره کرده بودن به اینکه سفارت 6 قطعه عکس احتیاج داره و بعضی به 2 قطعه، میشه راهنمایی کنید که چند قطعه نیازه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
سلام دوستان من هفته اول اپریل مصاحبه دارم و بلیط برا دبی یا گیر نمیاد یا قیمتش خیلی بالا هست و من شیراز هستم . آیا کسی میتونه واسه بلیط و هتل کمکم کنه ؟
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
(2014-02-21 ساعت 01:04)sa_za نوشته:  
سلام دوست من
تو دبی به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد منم نگفتم خانم ملیکا فرشتس فقط میگم رو رفتن باهاش میشه حساب کرد نسبتا خوب میگیره سر وقت میبره
من تو این سفر حتی دیدم آدمهای معروف باهاش رفتن
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، pari pari
(2014-02-22 ساعت 18:33)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان من هفته اول اپریل مصاحبه دارم و بلیط برا دبی یا گیر نمیاد یا قیمتش خیلی بالا هست و من شیراز هستم . آیا کسی میتونه واسه بلیط و هتل کمکم کنه ؟

در مورد سفر با كشتي از بندر عباس فكر كنيد.قيمتش مناسب در ميومد فقط بديش اينه ميره شارجه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، EKAM

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان