موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم
حالا نميدونم قابل اعتماده؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-22 ساعت 23:53)rtt نوشته: (2014-02-22 ساعت 23:02)mjarim نوشته: سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم
حالا نميدونم قابل اعتماده؟
منم دقیقا همین سوالو دارم که قابل اعتماده یا نه؟
البته من امروز از یکی از آشناهام که تو آژانس مسافرتی کار میکنه پرسیم گفت قابل اعتماده حالا دیگه نمی دونم
روی واچر هتل آرم هتل هستش؟؟؟؟ کدوم هتلو گرفتین؟
دوست عزیز سلام
من از این سایت هتل گرفتم، اولا باید عرض کنم این سایت معتبری هستش، چون سایت رسمیه آژانس شهرزاد هستش، به این معنی که شما هرچی هتل بوک کنی انگار حضوری رفتی خود آژانس هتل و گرفتی.
راستش منم با کلی تحقیق آخرش از این آژانس هتل گرفتم. و اینجوری شد که ۴ روز دبی می مونم، بعد میرم ابوظبی و یه شب تو هتل میمونم و در آخر بعد مصاحبه ۳ روز میرم جبل علی و هتل. و فکر میکنم بهترین کاره. چون شب قبل مصاحبه استرسم کمتره و صبحشم پیاده میرم سفارت.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-02-23 ساعت 01:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-23 ساعت 01:31 توسط armin021.)
موقعیت مکانی هتل بسیار اهمیت داره. لطفا هتل رو انتخاب کنین که جای پرتی نباشه. فقط هتل رو به خاطر ارزان بودن انتخاب نکنید، چون ممکنه اذیت بشین و اینو فراموش نکنید که هیچ ارزونی بی حکمت نیست. مثلا بعضی از هتل ها از نظر رفتار با مشتری در حد افتضاح اند و همینطور امنیت، یعنی منظورم اینه که اطمینان نداری وقتی هتل و ترک کردی وسایلت کم بشه یا نه! بیشتر هتل های ارزون قیمت پر از جک و جونوارای مختلف هستند از قبیل ساس، شپش و غیره، به قول خارجیا بد باگز! اکثرا هم مدیریتشون بسیار بده و چیزی به اسم مشتری مداری تو کلشون نیست. کلا من که نیستم اینا رو. یادتون باشه اگه از این هتل ارزونا رفتین و پاستون رو گرفتین هتل یه مبلغی رو به عنوان دیپازیت ازتون میگیره. مثلا 300 درهم یا 500 درهم، حتما رسید بگیرید، تکرار میکنم حتما، وگرنه شایع هست بالا میکشن و بعدا پس نمیدن، پس خیلی مراقب باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جریان این ملیکا چیه؟ نگران شدم! من هفته دیگه مصاحبه دارم و تو فکرم بود که برای رفتن به ابوظبی با ملیکا هماهنگ کنم!! لطفن راهنمایی کنین!
این سوال دوستمون سوال منم هست، شما که پنجشنبه ویزای یکضرب گرفتین، کی بهتون گفتن برای دریافت ویزا برین؟
مرسی
Doctor of Audiology Student
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من الان کجا سفر نامه بنویسم!!!!؟ دو جا رفتم واسه سفرنامه ابوظبی، سایتش قفل بود. یه سایت هم هست ولی واسه مهاجر سرا نیست