کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-02-22 ساعت 18:33)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان من هفته اول اپریل مصاحبه دارم و بلیط برا دبی یا گیر نمیاد یا قیمتش خیلی بالا هست و من شیراز هستم . آیا کسی میتونه واسه بلیط و هتل کمکم کنه ؟

شما میتونید از ایر عربیا هم قیمت بگیرید تو شیراز هم دفتر داره !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، ffrfar ، EKAM
سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم
حالا نميدونم قابل اعتماده؟
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، exxedus
(2014-02-22 ساعت 23:02)mjarim نوشته:  سلام من از سايت بريم سفر رزرو كردم
واچر هم اومد ايميلم

منم دقیقا همین سوالو دارم که قابل اعتماده یا نه؟
البته من امروز از یکی از آشناهام که تو آژانس مسافرتی کار میکنه پرسیم گفت قابل اعتماده حالا دیگه نمی دونم
روی واچر هتل آرم هتل هستش؟؟؟؟ کدوم هتلو گرفتین؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
(2014-02-22 ساعت 23:53)rtt نوشته:  
واچر هم اومد ايميلم

البته من امروز از یکی از آشناهام که تو آژانس مسافرتی کار میکنه پرسیم گفت قابل اعتماده حالا دیگه نمی دونم

دوست عزیز سلام
من از این سایت هتل گرفتم، اولا باید عرض کنم این سایت معتبری هستش، چون سایت رسمیه آژانس شهرزاد هستش، به این معنی که شما هرچی هتل بوک کنی انگار حضوری رفتی خود آژانس هتل و گرفتی.
راستش منم با کلی تحقیق آخرش از این آژانس هتل گرفتم. و اینجوری شد که ۴ روز دبی می مونم، بعد میرم ابوظبی و یه شب تو هتل میمونم و در آخر بعد مصاحبه ۳ روز میرم جبل علی و هتل. و فکر میکنم بهترین کاره. چون شب قبل مصاحبه استرسم کمتره و صبحشم پیاده میرم سفارت.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، rtt ، exxedus
موقعیت مکانی هتل بسیار اهمیت داره. لطفا هتل رو انتخاب کنین که جای پرتی نباشه. فقط هتل رو به خاطر ارزان بودن انتخاب نکنید، چون ممکنه اذیت بشین و اینو فراموش نکنید که هیچ ارزونی بی حکمت نیست. مثلا بعضی از هتل ها از نظر رفتار با مشتری در حد افتضاح اند و همینطور امنیت، یعنی منظورم اینه که اطمینان نداری وقتی هتل و ترک کردی وسایلت کم بشه یا نه! بیشتر هتل های ارزون قیمت پر از جک و جونوارای مختلف هستند از قبیل ساس، شپش و غیره، به قول خارجیا بد باگز! اکثرا هم مدیریتشون بسیار بده و چیزی به اسم مشتری مداری تو کلشون نیست. کلا من که نیستم اینا رو. یادتون باشه اگه از این هتل ارزونا رفتین و پاستون رو گرفتین هتل یه مبلغی رو به عنوان دیپازیت ازتون میگیره. مثلا 300 درهم یا 500 درهم، حتما رسید بگیرید، تکرار میکنم حتما، وگرنه شایع هست بالا میکشن و بعدا پس نمیدن، پس خیلی مراقب باشید.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: philter ، حاجی واشنگتن ، soli asali ، sa_za ، amin arefi ، exxedus
(2014-02-22 ساعت 20:08)soli asali نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 18:33)khosro.1985 نوشته:  سلام دوستان من هفته اول اپریل مصاحبه دارم و بلیط برا دبی یا گیر نمیاد یا قیمتش خیلی بالا هست و من شیراز هستم . آیا کسی میتونه واسه بلیط و هتل کمکم کنه ؟

شما میتونید از ایر عربیا هم قیمت بگیرید تو شیراز هم دفتر داره !

دوست عزیز از بندر عباس و کیش هم هر روز برای دبی پرواز هست . از اژانس بخواهین که کلیه پروازهای به مقصد دبی از ایران رو چک کنه فوقش زمینی میرین به اون شهری که بلیط مناسب داره . البته حتما برگشتم چک کنین چون تو دبی یک طرفه روبه درهم نرخ بالا میگیرن
تشکر کنندگان: EKAM ، soli asali ، khosro.1985
(2014-02-22 ساعت 16:07)ehsan2012 نوشته:  دوستان من تا به امروز سفر خارجی نداشتم، آیا لازم هست از تمام صفحات برای سفارت کپی داشته باشم؟
و بعضی از دوستان اشاره کرده بودن به اینکه سفارت 6 قطعه عکس احتیاج داره و بعضی به 2 قطعه، میشه راهنمایی کنید که چند قطعه نیازه؟

لازم نيست از تمام صفحات كپي بگيرين فقط صفحات اول كه اطلاعات هست ميخوان.
فقط 2 تا عكس ميگيرن كه اگه قبلا پست كردين ديگه لازم نيست بدين.مگر اينكه 6 ماه فاصله زماني بين ارسال و مصاحبه داشته باشين.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، ffrfar ، behfaza ، philter ، sa_za ، ehsan2012
(2014-02-22 ساعت 11:37)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، منم پنج شنبه مصاحبه داشتم، ویزای یکضرب گرفتم، هنوز دوبی هستم، بعدا می آم سفرنامه رو مینویسم، فقظ بهتون توصیه میکنم واسه هتل حتما باشگاه ایرانیان رو استفاده کنید تضمین میدم بهتون پشیمون نخواهید شد، از این ملیکا هم هیچی نگم بهتره.
سلام شما که پنجشنبه مصاحبه شدین و ویزا یکضرب گرفتین . بهتون گفتن که کی بیای ویزا رو بگیری دوشنبه یا سه شنبه ؟!!
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، شاپرک ، ehsan2012 ، m.sabet
(2014-02-23 ساعت 16:50)khosro.1985 نوشته:  
(2014-02-22 ساعت 11:37)m.sabet نوشته:  سلام دوستان، منم پنج شنبه مصاحبه داشتم، ویزای یکضرب گرفتم، هنوز دوبی هستم، بعدا می آم سفرنامه رو مینویسم، فقظ بهتون توصیه میکنم واسه هتل حتما باشگاه ایرانیان رو استفاده کنید تضمین میدم بهتون پشیمون نخواهید شد، از این ملیکا هم هیچی نگم بهتره.
سلام شما که پنجشنبه مصاحبه شدین و ویزا یکضرب گرفتین . بهتون گفتن که کی بیای ویزا رو بگیری دوشنبه یا سه شنبه ؟!!
تبریک می گم، می بینم که با من در هر دو مورد هم عقیده هستیدSmile
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، m.sabet
(2014-02-22 ساعت 19:16)mr art نوشته:  
(2014-02-21 ساعت 01:04)sa_za نوشته:  
(2014-02-20 ساعت 18:30)mr art نوشته:  سلام
چند نکته برای کسانی که در امارات مصاحبه می شن :
1- واسه مدیکال سعی کنید صبح برید خلوت تره و معطلی خیلی کمتری داره عصر اگه مثلا ساعت 4 برین تا 8 مجبورین بمونید تازه اینو واسه یه نفر میگم اگه چند نفر باشین که دیگه...
2-چون مدیکالتون شب تموم میشه (اگه عصر برید)جوابشو باید تا دیر وقت شب قبل از مصاحبه دریافت کنید که رک بگم خطر این هست که مدیکالتون آماده نشه و نقص مدرک بخورید.شما اگه عصر مصاحبه داشتید حتما مصرانه جوابو دریافت کنید.
3-مدیکال صبح از 8 تا 13 و عصر 16 تا 21 انجام میشه اگه دیر برید پرستارا میرن و ...
4- به خانم ملیکا برای رفت و آمد اطمینان داشته باشید قیمتش خوبه و واسه رفتن قابل اطمینان
5-اینجا ایرانیا کلا اگه سرتون کلاه نزارن کاری براتون نمیکنن پس جوانب کاراتونو بررسی کنید.
6-مصاحبه راحته نگران نباشید همونطور که خیلیا میگن همه چیز از قبل معلومه هیجانتونو واسه این نگه دارید که قبولتون کرده بودن یا نه مصاحبه استرس نداره ممکنه بعضی از باجه ها یکم جدی تر باشن کمی هولتون کنند شما هول نشید خونسرد باشیدBig Grin
7-مراقب صفحه نمایش و پیجر داخل سالن باشید چون صدا با لحجه هست واسه عزیزانی که زبانشون خیلی خوب نیست حتما یه نیم نگاهی هم به شماره هایی که بالای باجه ها هست داشته باشین
8-دوستان هر کس که به دبی میاد شرایط متفاوتی داره اگه خانواده هستید بچه کوچیک یا آدم مسن همراهتونه خیلی نمیشه روی مترو حساب کرد ولی وسیله خوبیه اتوبوس پولی نیست همون کارت سیلور مترو رو که بخرین حکم بلیط اتوبوسم داره
9- پول به مقدار 2 برابر پولی که واسه هتل میدید همراهتون باشه تا خدای نکرده کم نیارید و مجبور بشید از هموطناتون کمک بخواین که بی نظیرن در جهان
10 - خیلی مواظب ساکتون در فرودگاه باشید ممکنه هموطنای گلمون ساکتونو جابجا کنند.Wink
11-مدارک زیادی ندید اگه هر چی خواستن اضافه همونو بدین مدارک نرمال ترجمه مدارک شناساییتون پاس شناسنامه کارت ملی /مدارک سربازی/مدارک ازدواج/ریز نمرات -گواهی کار-گواهی عدم سوء پیشینه اگه خواستن فقط بدین که دادن مدارک اضافه هیچ نتیجه ای نداره جز اینکه کارتونو پیچیده کنه.
الان چیز دیگه ای یادم نمیاد یه انرژی مثبتم بدم، ابوظبی برای یه ضرب دادن نامبر وانه و فکر کنم واسه کلیر کردنم بهترین سفارت باشه پس خوشحال باشید از اینکه ابوظبی مصاحبه میشید.در آخر بگم با همه این حرفهایی که در مورد احتیاط کردن در اینجا زدم نگران نباشید اینجا خیلی امنه.CoolCool
به امید موفقیت همه دوستانی که خدا بهشون این موقیتو داده تا بهشون بگه دوستون دارم و از شما این انتظارو دارم که شما هم برای بقیه یاور و کمک رسان باشید.
مرسی از اطلاعاتی که به دوستان دادید، فقط یه چیزی توی نوشتتون یکم آزارم داد و اون هم اعتماد به خانم ملیکا هست. منم از طریق مهاجر سرا شمارشون رو گیر اوردم و با اونا رفتم ابوظبی ولی همونجا پشیمون شدم چون از نظر ذهنی خیلی اذیت شدم. اما فکر می کنم آدم های منصف تر از ایشون و همسرشون هم تو دبی باشن، حداقل من یکیشون رو دیدم، از نظر پول و هزینه نمی گم... مسائل دیگه هم وجود داره که ترجیح می دم در موردش صحبت نکنم. امیدوار بودم که احساسم نسبت بهشون اشتباه باشه اما با چند نفر دیگه هم که صحبت کردم نظر من رو داشتن. دوست ندارم قضیه رو باز کنم ولی وظیفه خودم دونستم که نظر خودم رو اینجا بگم، چون افراد زیادی قرار برن دبی و ترنسفر ابوظبی نیاز دارن. مدیکال اصلا کار پیچیده ای نیست که نیاز به کسی داشته باشید تا براتون انجام بده...البته خانم ملیکا همیشه در مدیکال حضور دارند برای جذب مشتری. تو این سفر بیش تر از پیش بهم ثابت شد که حسی که از آدم ها دریافت میکنم هیچ وقت بهم دروغ نمیگه و ای کاش همون لحظه ی اول که ایشون رو دیدم به حسم اعتماد می کردم.
سلام دوست من
تو دبی به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد منم نگفتم خانم ملیکا فرشتس فقط میگم رو رفتن باهاش میشه حساب کرد نسبتا خوب میگیره سر وقت میبره
من تو این سفر حتی دیدم آدمهای معروف باهاش رفتن
همون رفتن با اون و شوهرش به ابوظبی رو می گم
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-02-22 ساعت 19:17)قصه گو نوشته:  

در مورد سفر با كشتي از بندر عباس فكر كنيد.قيمتش مناسب در ميومد فقط بديش اينه ميره شارجه.

شارجه فاصلش با دبی خیلی کم
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
دوستان جریان این ملیکا چیه؟ نگران شدم! من هفته دیگه مصاحبه دارم و تو فکرم بود که برای رفتن به ابوظبی با ملیکا هماهنگ کنم!! لطفن راهنمایی کنین!
این سوال دوستمون سوال منم هست، شما که پنجشنبه ویزای یکضرب گرفتین، کی بهتون گفتن برای دریافت ویزا برین؟
مرسی
Doctor of Audiology Student
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، behfaza ، mohammad19911991 ، m.sabet
(2014-02-22 ساعت 23:53)rtt نوشته:  
واچر هم اومد ايميلم

نه رو واچر آرم بریم سفر هستش.
دیشب میل زدم هتل، گفتن نه همچین رزروی نداریم
امروز زنگ زدم شرکتشون. خانومه گفتش که بعد چند روز رزرو میرسه به هتل. الله اعلم
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
من الان کجا سفر نامه بنویسم!!!!؟ دو جا رفتم واسه سفرنامه ابوظبی، سایتش قفل بود. یه سایت هم هست ولی واسه مهاجر سرا نیست
تشکر کنندگان: soli asali
دوست عزیز اینجا می تونید بنویسید:
http://www.mohajersara.com/thread-6843-p...#pid465172

لطفن این قسمت خانوم ملیکا رو برای ما شرح بدید بفهمیم دوستان چی می گن!! و اینکه چقدر از شما گرفت برای رفت و برگشت به ابوظبی؟ مرسی.
Doctor of Audiology Student
Cool
تشکر کنندگان: sa_za ، behfaza ، amin arefi ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان