موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
کسی از دوستان میدونه که اگر تو سایت booking.com هتلی که free cancellation داره رو رزو کنیم ولی بعد کنسل کنیم از کارتمون مبلغی کسر میکنه یا نه؟ چون مثل اینکه سر همین کنسل کردن از کارتم پول کم کرده.....میخوام مطمئن شم...مرسی
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت دوستان عزیز
گرفتن هتل توي ابوظبی به نظر من کار جالبی نیست ، شما در کل میتونید با ۲۰۰ درهم برید ابوظبی و برگردید (۱۰۰ درهم زمان مصاحبه و ۱۰۰ درهم زمان گرفتن ویزا بسلامتی )
اتوبوس هاي دبي - ابوظبي اصلا جالب نيستن و اون موقع صبح كارگرارو ميبرن ابوظبي، خيلي هم فكر نكنين چون دبي هست كارگراشم شيكن ! نخير
واسهٔ رفتن به ابوظبی با شخصی به اسم علی تماس بگیرید که اینجا بچهها بارها اسمشو نوشتن اما کسی خیلی در موردش بحث نکرده ، ملیکا که اگر با شوهرش برید کلا کلتونو میخوره تا وقتی بر میگردین بس که حرف میزنه صبح زود با اون همه پر حرفي انرژي نميمونه ديگه ، اما در كل صبح زود بلند شدن ١ روز اونقدر ناراحت كننده و استرس زا نيست كه آدم تو ابوظبي هتل بگيره البته نظر شخصي من هست و نظر دوستان محترم.
علی آقا خیلی دلسوزه و حواسش جمع هست و خودش باهاتون چند بار هماهنگ میکنه
تلفن دوبی رو حتما بخرید که بهش بدید تا بتونید با هم در تماس باشید ، ترجيحا از هتل بخريد ، تو فرودگاه گرونه و ٤٠ درهم ميده ، ممكن اصلا ليدر هتل مجاني بده بعضي وقت ها
این شماره علی آقا هست
00971-50-808-8913
خیالتون از هر نظر آزاد و راحت باشه ، خودش هم جا نداشته باشه بی ماشین نميگذاردتون ، نهایتان میفرستدتون با ملیکا
ماشینش هم خوب و تمیز هست
این رو یادتون نره ، توی هر مرحله ای از این مسافرت اگه استرس داشتی بدون که ضرر کردی ، زمانی که کارتون تموم شد متوجه این حرف من میشید. پس اصولی کار کنید و اصلا استرس نداشته باشید ، استرس سطح توانایی شما در معرفی کردن خودتون به دیگران رو کاهش میده
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-02-25 ساعت 07:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-02-25 ساعت 07:42 توسط قصه گو.)
(2014-02-25 ساعت 01:31)rtt نوشته: (2014-02-24 ساعت 17:55)قصه گو نوشته: خب، ما هم اول پياده شديم دبي و بلافاصله با اتوبوس رفتيم ابوظبي تا روز مصاحبه .به اندازه ي دو روزي هم كه اونجا بوديم جا براي سياحت داشت.هتل هاي ابوظبي به نظر ارزونتر هم ميومد.و تميزتر!!
دوست عزیز از همون فرودگاه به ابوظبی اتوبوس داره؟ یا باید بریم ترمینال الغبیبیه و از اونجا بریم ابوظبی؟
اگه فري شاپ نريد خيلي راحت ميتونيد با مترو تشريف ببريد ايستگاه اتوبوس كه چسبيده به فرودگاه.در غير اين صورت تاكسيهاي فرودگاه ٥٠درهم مي برند.مستقيم به أبوظبي اتوبوس نداره.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
نمي گردند ولي دوربين مخفي دارند و از نگهبان مترو ميخوان كه از ورود تون ممانعت به عمل بياره.مگر هرچي خريديد بذاريد توي چمدونتون و با نايلكس فري شاپ وارد مترو نشيد. در مورد اتوبوس ها به شك افتادم...اگه داشت استفاده مي كرديم.ساعتها هم دقيقه.ما قبل از رفتن خيلي تحقيق كرديم و تنها راهش رفتن به ترمينال بود!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-02-25 ساعت 02:52)mohammad19911991 نوشته: (2014-02-24 ساعت 19:55)mjarim نوشته: (2014-02-24 ساعت 02:32)mohammad19911991 نوشته: (2014-02-23 ساعت 23:19)rtt نوشته: (2014-02-23 ساعت 21:57)mjarim نوشته: نه رو واچر آرم بریم سفر هستش.
دیشب میل زدم هتل، گفتن نه همچین رزروی نداریم
امروز زنگ زدم شرکتشون. خانومه گفتش که بعد چند روز رزرو میرسه به هتل. الله اعلم
میشه لطف کنین و مارو هم از نتیجه با خبر کنین؟
خوشون که ادعا میکنن واچر آنی میدن ولی فکر نمیکنم اینطور باشه،
منم میخام از بریم سفر بگیرم ... لطفا نتیجه رو بگین بچه ها از نگرانی در بیان ...
باشه حتما
ولی اینطور که خانومه گفت فکر نکنم مشکلی باشه.
حرفاش منطقی بود
دوستان من الان میخاستم از بریم سفر رزرو کنم، به مرحله ی پرداخت اینترنتی که رسیدم دامینش رو با دامین بانک ملت چک کردم و یکی نبود
بریم سفر :
https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/payme...24E5D4DCAF
خرید شارژ با بانک ملت :
https://pgw.bpm.bankmellat.ir/pgwchannel...7725235D99
دروازه پرداخت اینترنتی به پرداخت ملت با استفاده از پروتکل امن SSL به مشتریان خود ارایه خدمت نموده و با آدرس https://pgw.bpm.bankmellat.ir شروع می شود. خواهشمند است به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی پیش از ورود هرگونه اطلاعات، آدرس موجود در بخش مرورگر وب خود را با آدرس فوق مقایسه نمایید و درصورت مشاهده هر نوع مغایرت احتمالی، موضوع را با ما درمیان بگذارید.
با این وجود باید بگم من هیچ رکورد بدی از این سایت چه تو مهاجر سرا و چه اپلای ابرود ندیدم ... ولی علت این ناهمخونی رو هم متوجه نمیشم ...
سلام دوست من
راستش من اول میخواستم از این سایت بوکینگ هتل بگیرم، ولی دیدم من که کریدیت ندارم و به دنگ و فنگش نمیارزه.
آخرش با سایت بریم سفر آشنا شدم. اولش کلی ترسیدم اعتماد کنم. رفتم تو قسمت تماس با ما تو خد سایت، تلفنشون رو گرفتم، یه خانمی گوشی و برداشت و گفت آژانس شهرزاد بفرمایید. بد راجع به سایت ازش پرسیدم، گفت مال ماست و اطمینان داشته باشید و آنلاین انجام بدین. راستش بازم ترسیدم کلی پول بی زبون و بریزم تو حسابی که نمیدونم مال کیه! دوباره زنگ زدم آدرس گرفتم و حضوری رفتم. آدرسش تو خیابون عباس آباد یعنی همون بهشتی الان، کوچه سهند بود. تابلو هم داشت و نوشته بود آژانس مسافرتی شهرزاد. رفتم تو، یه آژانس خوبی هم به نظر میومد و کلی هم کارمند داشت. گفتم میخوام هتل رزرو کنم و تو سایتتون هتل و انتخاب کردم. پشت کانتر یه خانم محترمی نشستم به اسم رحیمی پور. گفت چرا از سایتمون آنلاین نگرفتی، روم نشد بگم اعتماد نکردم، الکی گفتم چون پرینتر نداشتم برای چاپ واچر. راستش همچین بیجا هم نگفتم، چون واقعا پرینتر ندارم. خلاصه کلی راهنماییم کرد و کمکم کرد بهترین انتخابها رو داشته باشم و در آخر پولشو همون جا کارت کشیدم و واچر هتل و پرینت گرفتن. بهم دادن. و این اطمینان و بهم دادن که حله و با خیال راحت برو سفر.
اگه شما هم تهران باشین میتونین حضوری برین، ولی دقت کنین نگین پرینتر نداشتین که این کلک قدیمی شد.
مخلص، عبد، عبید، کوچیک، موچیک...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-02-25 ساعت 14:22)rtt نوشته: (2014-02-25 ساعت 12:52)قصه گو نوشته: نمي گردند ولي دوربين مخفي دارند و از نگهبان مترو ميخوان كه از ورود تون ممانعت به عمل بياره.مگر هرچي خريديد بذاريد توي چمدونتون و با نايلكس فري شاپ وارد مترو نشيد. در مورد اتوبوس ها به شك افتادم...اگه داشت استفاده مي كرديم.ساعتها هم دقيقه.ما قبل از رفتن خيلي تحقيق كرديم و تنها راهش رفتن به ترمينال بود!!
ولی توی سایت من یه چیزایی پیدا کردم که اتوبوس داره از همون فرودگاه به ابوظبی
اگر اشتباه نکنم این که می گید برنامه ی حرکت اتوبوس ها به ترمینال ابوظبیه.یادم نیست به چه علت نشد ازش استفاده کنیم.ولی زمان ما میدونم که اتوبوس مستقیم نداشت.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
armin021
من اگر جای خانم رحیمی بودم می گفتم:میتونستی بریزی رو فلش بری بیرون پرینت بگیری!!
اینو گفتم چون ما هم از بوکینگ هتل گرفتیم و ما هم پرینتر نداشتیم!!