کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان،خسته نباشید،من برای ماه می بهم وقت مصاحبه داده شده،می خواستم بدونم که
۱- منظور از پرینت نامه دوم ،همون صفحه سایت که توش وقت مصاحبه نوشته شده هستش؟
۲-من با توجه به اینکه محصل هستم و با استفاده از معاقیت تحصیلی دارم میرم برای مصاحبه،در مورد وضعیت سربازیم چی باید بگم؟ احتمال اینکه یه ضرب ویزا رو بگیرم زیاده یا نه؟
۳- اگه احتمال گرفتن ویزای یه ضرب برام زیاد باشه بهتره ابوظبی بمونم یا دوبی؟ (با توجه به هزینه ها)
۴- من نهایتا با خوندن پست ها نتونستم بفهمم که الان بالاخره باید CSC رو ثبت نام کنم یا نه؟ اصلا ویزا و پاسپورتمو خودم باید بگیرم یا از طریق EMPOST؟

خیلی ممنون
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-13 ساعت 22:38)srt نوشته:  سلام دوستان،خسته نباشید،من برای ماه می بهم وقت مصاحبه داده شده،می خواستم بدونم که
۱- منظور از پرینت نامه دوم ،همون صفحه سایت که توش وقت مصاحبه نوشته شده هستش؟
۲-من با توجه به اینکه محصل هستم و با استفاده از معاقیت تحصیلی دارم میرم برای مصاحبه،در مورد وضعیت سربازیم چی باید بگم؟ احتمال اینکه یه ضرب ویزا رو بگیرم زیاده یا نه؟
۳- اگه احتمال گرفتن ویزای یه ضرب برام زیاد باشه بهتره ابوظبی بمونم یا دوبی؟ (با توجه به هزینه ها)
۴- من نهایتا با خوندن پست ها نتونستم بفهمم که الان بالاخره باید CSC رو ثبت نام کنم یا نه؟ اصلا ویزا و پاسپورتمو خودم باید بگیرم یا از طریق EMPOST؟

خیلی ممنون
1-بله همونه
2-معافیت تحصیلی دارید دیگه بله احتمالش هست که یکضرب بگیرید میشه بگی احتمالش هم زیاده
3-به نظرم شما که قصد خرید یا تفریح نداری همون ابوظبی بمون که بتونی ویزای یکضربتو هم 2 روز بعد پیک آپ کنی
4-خیر نیازی نیست واسه ابوظبی خودتون میگیرید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، m_yek ، mtcanada ، farshad varaste
(2014-04-13 ساعت 10:44)mtcanada نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 00:11)amohammadiazar نوشته:  محمد جان منم از همون سوپر سمت راست nmc به قیمت 30 درهم اتصالات خریدم که بعد 3 4 ساعت فعال شد باید کپی ویزا و پاسپورت رو همرات داشته باشی من نداشتم رفتم از دستگاه کپی خود nmc گرفتم

درود بر شما ممنون از توضیحاتتون.
از اونجا گرفتید چقدر شارژ اولیه داشت؟؟؟

(2014-04-13 ساعت 08:40)alimomen نوشته:  سیم کارت duرو موقع خروج از فرودگاه سمت چپتون درست بغل اتصالات تهیه کنید هم صف نداره هم اینکه تقریبا همون لحظه فعال میشه همون خانمه واستون کپی میگیره شارژیه که روش هست هم دیتا هست و هم تلفن ولی وقتی تمام شد باید کارت شارژ بخرید که حداقلش20 درهم هست وقتی میخاید شارژ رو وارد کنید کد مربوط به دیتا و تلفن فرق داره(یکی رو میتونید وارد کنید)اگرم میخاید دوتاشو داشته باشید یک شارژ دیگه هم باید بخرید(اینو مطمین نیستم ولی فروشنده گفت) کلا من ازduکاملا راضی بودم در ضمن چون شمارتون رو باید توی nmcبدید بهتره که از فرودگاه تهیه کنید که مطمین باشید که فعال شده و مشکلی نداره
با درود
ممنون از توضیحاتتون
یعنی سیم کارت های تلفن و دیتاشون جداست؟؟؟(مثل رایتل)
یا نه هر دو امکان را دارند فقط شارژهای آن ها یکسان نیست؟؟؟

شما سیم کارت du را چند درهم گرفتید؟؟؟

نه شما یک سیم کارت میخرید و اولش هم شارژ دیتا داره و هم شارژ مکالمه وقتی که تموم شد میرید واسه خرید کارت شارژ که همه جا تو سوپر موجوده توی مال ها هم معمولا دفترduموجود هست مثلا 20 درهمی که حداقل هست میگیرید موقع وارد کردن شارژ مثلا اگر بخاید فقط دیتا داشته باشید مثلا #4* شماره گیری میکنید و برای فقط مکالمه مثلا#6* رو میگیرید(روی کارتها نوشته) دقیق یادم نیست فکر کنم 25 یا30 درهم بود
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، soli asali ، mtcanada ، farshad varaste
(2014-04-13 ساعت 23:34)alimomen نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 10:44)mtcanada نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 00:11)amohammadiazar نوشته:  محمد جان منم از همون سوپر سمت راست nmc به قیمت 30 درهم اتصالات خریدم که بعد 3 4 ساعت فعال شد باید کپی ویزا و پاسپورت رو همرات داشته باشی من نداشتم رفتم از دستگاه کپی خود nmc گرفتم

درود بر شما ممنون از توضیحاتتون.
از اونجا گرفتید چقدر شارژ اولیه داشت؟؟؟

(2014-04-13 ساعت 08:40)alimomen نوشته:  سیم کارت duرو موقع خروج از فرودگاه سمت چپتون درست بغل اتصالات تهیه کنید هم صف نداره هم اینکه تقریبا همون لحظه فعال میشه همون خانمه واستون کپی میگیره شارژیه که روش هست هم دیتا هست و هم تلفن ولی وقتی تمام شد باید کارت شارژ بخرید که حداقلش20 درهم هست وقتی میخاید شارژ رو وارد کنید کد مربوط به دیتا و تلفن فرق داره(یکی رو میتونید وارد کنید)اگرم میخاید دوتاشو داشته باشید یک شارژ دیگه هم باید بخرید(اینو مطمین نیستم ولی فروشنده گفت) کلا من ازduکاملا راضی بودم در ضمن چون شمارتون رو باید توی nmcبدید بهتره که از فرودگاه تهیه کنید که مطمین باشید که فعال شده و مشکلی نداره
با درود
ممنون از توضیحاتتون
یعنی سیم کارت های تلفن و دیتاشون جداست؟؟؟(مثل رایتل)
یا نه هر دو امکان را دارند فقط شارژهای آن ها یکسان نیست؟؟؟

شما سیم کارت du را چند درهم گرفتید؟؟؟

نه شما یک سیم کارت میخرید و اولش هم شارژ دیتا داره و هم شارژ مکالمه وقتی که تموم شد میرید واسه خرید کارت شارژ که همه جا تو سوپر موجوده توی مال ها هم معمولا دفترduموجود هست مثلا 20 درهمی که حداقل هست میگیرید موقع وارد کردن شارژ مثلا اگر بخاید فقط دیتا داشته باشید مثلا #4* شماره گیری میکنید و برای فقط مکالمه مثلا#6* رو میگیرید(روی کارتها نوشته) دقیق یادم نیست فکر کنم 25 یا30 درهم بود
بسه دیگه مجادله. من دوبی هستم.
سیم کارت در فرودگاه دبی بخرید بهتره . برای توریست ها که وارد امارات می شوند مزایایی داره که در بقالی کنار nmc این امکانات رو بهتون نمیدن!!
سیم کارت du با شارژ و 100 مگابایت ترافیک رایگان 55 درهم . اتصالات معطلی داره.
برای فعال شدن یک ساعت بعد از خرید عدد 135 رو شماره گیری می کنید و خلاص. این توضیحات در جعبه سیم کارت ارائه شده . در ضمن سیم کارت خودش در دو سایز معمولی و میکرو هست که بر حسب نیاز بریده و جاگذاری میشه . اگر i phone دارید باید برای سیم کارت نانو برید مغازه هایی که اینکار رو انجام می دهند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، m_yek ، mtcanada ، bahram2014
دوستان من امروز رفتم ویزای دوبی گرفتم یه برگه پرینت شده بهم داد یعنی اصل نیست از تو سایت پرینت گرفته شده می خواستم ببینم دوستانی که ویزا گرفتن هم همین جوریه ویزاشون؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: farshadm999 ، mtcanada ، alitab ، soli asali ، exxedus
(2014-04-14 ساعت 15:06)rtt نوشته:  دوستان من امروز رفتم ویزای دوبی گرفتم یه برگه پرینت شده بهم داد یعنی اصل نیست از تو سایت پرینت گرفته شده می خواستم ببینم دوستانی که ویزا گرفتن هم همین جوریه ویزاشون؟؟؟؟

بله عزیزم ویزا دوبی‌ همینه اصل و بدل نداره که اپلیکیشنش اینترنتیه فقط کافی‌ پرینت کنی‌ ببری.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: mtcanada ، farshad varaste ، lida55 ، soli asali ، reasonable
(2014-04-14 ساعت 15:19)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 15:06)rtt نوشته:  دوستان من امروز رفتم ویزای دوبی گرفتم یه برگه پرینت شده بهم داد یعنی اصل نیست از تو سایت پرینت گرفته شده می خواستم ببینم دوستانی که ویزا گرفتن هم همین جوریه ویزاشون؟؟؟؟

بله عزیزم ویزا دوبی‌ همینه اصل و بدل نداره که اپلیکیشنش اینترنتیه فقط کافی‌ پرینت کنی‌ ببری.
آخه من چند سال پیش که رفتم دبی ویزام این شکلی نبود و اصل بود و مهر و امضا هم داشت واسه این پرسیدم
ممنون از شما دوست عزیز
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
سلام

اینطور که از پست های دوستان فهمیدم برای ابوظبی نیازی به ثبت نام csc نیست؟
و اینکه همسر من آبله مرغان نگرفته، آیا تو همون روز مدیکال بهش واکسن می زنند یا از قبل باید زده باشه ؟
(2014-04-14 ساعت 15:49)amirali_badghelegh نوشته:  سلام

و اینکه همسر من آبله مرغان نگرفته، آیا تو همون روز مدیکال بهش واکسن می زنند یا از قبل باید زده باشه ؟

1- الان CSC فقط برای انکاراست
2- اگر بگن گرفتن قبول میکنن ولی اگر مایلن بزنن بله احتمالا براشون مینویسه به بچه ها که حتما میزنه
تشکر کنندگان: amirali_badghelegh ، farshad varaste ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 16:17)lida55 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 15:49)amirali_badghelegh نوشته:  سلام

1- الان CSC فقط برای انکاراست
2- اگر بگن گرفتن قبول میکنن ولی اگر مایلن بزنن بله احتمالا براشون مینویسه به بچه ها که حتما میزنه
700 درهم هزینه هر واکسنه ولی اگه بگید گرفتن قبول میکنن یه سری آزمایش هم از اطفال زیر سه سال میگیرن که 700 درهم هزینه داره. گفتمکه با پول کافی برید و هزینه هاتونو مدیریت کنید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-04-14 ساعت 15:48)rtt نوشته:  

آخه من چند سال پیش که رفتم دبی ویزام این شکلی نبود و اصل بود و مهر و امضا هم داشت واسه این پرسیدم
ممنون از شما دوست عزیز

بچه ها خودمون میتونیم اپلای کنیم برا ویزا؟ و هزینه ویزا چقدر دادید؟
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 17:46)iris نوشته:  

ممنون از شما دوست عزیز

اگه کردیت کارت داشته باشید بله میتونید ولی‌ من یه دفعه گفتم اگه خودتون اقدام کنید ارزون تر در میاد چون از قیمت‌های ایران اطلاع نداشتم ولی‌ الان حرفم پس میگیرم گویا تو ایران با ۱۰۰-۲۰۰ تومن ویزا ۱ ماهه میگیرن. پس بهتره بدید یکی‌ از آژانس‌ها بگیره.
خوشحالم.
(2014-04-14 ساعت 18:27)farshadm999 نوشته:  

ممنون از شما دوست عزیز

اگه کردیت کارت داشته باشید بله میتونید ولی‌ من یه دفعه گفتم اگه خودتون اقدام کنید ارزون تر در میاد چون از قیمت‌های ایران اطلاع نداشتم ولی‌ الان حرفم پس میگیرم گویا تو ایران با ۱۰۰-۲۰۰ تومن ویزا ۱ ماهه میگیرن. پس بهتره بدید یکی‌ از آژانس‌ها بگیره.

من قیمتهای متفاوتی گرفتم هر آژانسی یه قیمت میگه 260 درهم ، 240 درهم / تازه درهم هم که هر روز داره گرونتر میشه ! اما فکر کنم قیمت پایه اش 215 درهم باشه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 18:38)iris نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 15:19)farshadm999 نوشته:  بله عزیزم ویزا دوبی‌ همینه اصل و بدل نداره که اپلیکیشنش اینترنتیه فقط کافی‌ پرینت کنی‌ ببری.
ممنون از شما دوست عزیز

من قیمتهای متفاوتی گرفتم هر آژانسی یه قیمت میگه 260 درهم ، 240 درهم / تازه درهم هم که هر روز داره گرونتر میشه ! اما فکر کنم قیمت پایه اش 215 درهم باشه

یه ویزا هست بهش میگن ، UAE service Visa چهارده روزس فکر کنم قیمتش نزدیک ۱۰۰ درهم باشه اینو یه سوال بکنید. اینی که ۲۰۰ تومنه ویزا توریستی ۱ ماهس که مالتیپل هم هست اگه اشتباه نکنم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: m_yek ، soli asali ، lida55
(2014-04-14 ساعت 18:46)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:38)iris نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 15:48)rtt نوشته:  آخه من چند سال پیش که رفتم دبی ویزام این شکلی نبود و اصل بود و مهر و امضا هم داشت واسه این پرسیدم
ممنون از شما دوست عزیز

یه ویزا هست بهش میگن ، UAE service Visa چهارده روزس فکر کنم قیمتش نزدیک ۱۰۰ درهم باشه اینو یه سوال بکنید. اینی که ۲۰۰ تومنه ویزا توریستی ۱ ماهس که مالتیپل هم هست اگه اشتباه نکنم.

تا جایی که میدونم تو ایران فقط سفارت از طریق کفیل یعنی همون اژانسها ویزا میده نرخش 240 تا 220 درهم هست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان