موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،خسته نباشید،من برای ماه می بهم وقت مصاحبه داده شده،می خواستم بدونم که
۱- منظور از پرینت نامه دوم ،همون صفحه سایت که توش وقت مصاحبه نوشته شده هستش؟
۲-من با توجه به اینکه محصل هستم و با استفاده از معاقیت تحصیلی دارم میرم برای مصاحبه،در مورد وضعیت سربازیم چی باید بگم؟ احتمال اینکه یه ضرب ویزا رو بگیرم زیاده یا نه؟
۳- اگه احتمال گرفتن ویزای یه ضرب برام زیاد باشه بهتره ابوظبی بمونم یا دوبی؟ (با توجه به هزینه ها)
۴- من نهایتا با خوندن پست ها نتونستم بفهمم که الان بالاخره باید CSC رو ثبت نام کنم یا نه؟ اصلا ویزا و پاسپورتمو خودم باید بگیرم یا از طریق EMPOST؟
خیلی ممنون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 22:38)srt نوشته: سلام دوستان،خسته نباشید،من برای ماه می بهم وقت مصاحبه داده شده،می خواستم بدونم که
۱- منظور از پرینت نامه دوم ،همون صفحه سایت که توش وقت مصاحبه نوشته شده هستش؟
۲-من با توجه به اینکه محصل هستم و با استفاده از معاقیت تحصیلی دارم میرم برای مصاحبه،در مورد وضعیت سربازیم چی باید بگم؟ احتمال اینکه یه ضرب ویزا رو بگیرم زیاده یا نه؟
۳- اگه احتمال گرفتن ویزای یه ضرب برام زیاد باشه بهتره ابوظبی بمونم یا دوبی؟ (با توجه به هزینه ها)
۴- من نهایتا با خوندن پست ها نتونستم بفهمم که الان بالاخره باید CSC رو ثبت نام کنم یا نه؟ اصلا ویزا و پاسپورتمو خودم باید بگیرم یا از طریق EMPOST؟
خیلی ممنون
1-بله همونه
2-معافیت تحصیلی دارید دیگه بله احتمالش هست که یکضرب بگیرید میشه بگی احتمالش هم زیاده
3-به نظرم شما که قصد خرید یا تفریح نداری همون ابوظبی بمون که بتونی ویزای یکضربتو هم 2 روز بعد پیک آپ کنی
4-خیر نیازی نیست واسه ابوظبی خودتون میگیرید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-13 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 23:36 توسط alimomen.)
(2014-04-13 ساعت 10:44)mtcanada نوشته: (2014-04-13 ساعت 00:11)amohammadiazar نوشته: محمد جان منم از همون سوپر سمت راست nmc به قیمت 30 درهم اتصالات خریدم که بعد 3 4 ساعت فعال شد باید کپی ویزا و پاسپورت رو همرات داشته باشی من نداشتم رفتم از دستگاه کپی خود nmc گرفتم
درود بر شما ممنون از توضیحاتتون.
از اونجا گرفتید چقدر شارژ اولیه داشت؟؟؟
(2014-04-13 ساعت 08:40)alimomen نوشته: سیم کارت duرو موقع خروج از فرودگاه سمت چپتون درست بغل اتصالات تهیه کنید هم صف نداره هم اینکه تقریبا همون لحظه فعال میشه همون خانمه واستون کپی میگیره شارژیه که روش هست هم دیتا هست و هم تلفن ولی وقتی تمام شد باید کارت شارژ بخرید که حداقلش20 درهم هست وقتی میخاید شارژ رو وارد کنید کد مربوط به دیتا و تلفن فرق داره(یکی رو میتونید وارد کنید)اگرم میخاید دوتاشو داشته باشید یک شارژ دیگه هم باید بخرید(اینو مطمین نیستم ولی فروشنده گفت) کلا من ازduکاملا راضی بودم در ضمن چون شمارتون رو باید توی nmcبدید بهتره که از فرودگاه تهیه کنید که مطمین باشید که فعال شده و مشکلی نداره
با درود
ممنون از توضیحاتتون
یعنی سیم کارت های تلفن و دیتاشون جداست؟؟؟(مثل رایتل)
یا نه هر دو امکان را دارند فقط شارژهای آن ها یکسان نیست؟؟؟
شما سیم کارت du را چند درهم گرفتید؟؟؟
نه شما یک سیم کارت میخرید و اولش هم شارژ دیتا داره و هم شارژ مکالمه وقتی که تموم شد میرید واسه خرید کارت شارژ که همه جا تو سوپر موجوده توی مال ها هم معمولا دفترduموجود هست مثلا 20 درهمی که حداقل هست میگیرید موقع وارد کردن شارژ مثلا اگر بخاید فقط دیتا داشته باشید مثلا #4* شماره گیری میکنید و برای فقط مکالمه مثلا#6* رو میگیرید(روی کارتها نوشته) دقیق یادم نیست فکر کنم 25 یا30 درهم بود
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-13 ساعت 23:34)alimomen نوشته: (2014-04-13 ساعت 10:44)mtcanada نوشته: (2014-04-13 ساعت 00:11)amohammadiazar نوشته: محمد جان منم از همون سوپر سمت راست nmc به قیمت 30 درهم اتصالات خریدم که بعد 3 4 ساعت فعال شد باید کپی ویزا و پاسپورت رو همرات داشته باشی من نداشتم رفتم از دستگاه کپی خود nmc گرفتم
درود بر شما ممنون از توضیحاتتون.
از اونجا گرفتید چقدر شارژ اولیه داشت؟؟؟
(2014-04-13 ساعت 08:40)alimomen نوشته: سیم کارت duرو موقع خروج از فرودگاه سمت چپتون درست بغل اتصالات تهیه کنید هم صف نداره هم اینکه تقریبا همون لحظه فعال میشه همون خانمه واستون کپی میگیره شارژیه که روش هست هم دیتا هست و هم تلفن ولی وقتی تمام شد باید کارت شارژ بخرید که حداقلش20 درهم هست وقتی میخاید شارژ رو وارد کنید کد مربوط به دیتا و تلفن فرق داره(یکی رو میتونید وارد کنید)اگرم میخاید دوتاشو داشته باشید یک شارژ دیگه هم باید بخرید(اینو مطمین نیستم ولی فروشنده گفت) کلا من ازduکاملا راضی بودم در ضمن چون شمارتون رو باید توی nmcبدید بهتره که از فرودگاه تهیه کنید که مطمین باشید که فعال شده و مشکلی نداره
با درود
ممنون از توضیحاتتون
یعنی سیم کارت های تلفن و دیتاشون جداست؟؟؟(مثل رایتل)
یا نه هر دو امکان را دارند فقط شارژهای آن ها یکسان نیست؟؟؟
شما سیم کارت du را چند درهم گرفتید؟؟؟
نه شما یک سیم کارت میخرید و اولش هم شارژ دیتا داره و هم شارژ مکالمه وقتی که تموم شد میرید واسه خرید کارت شارژ که همه جا تو سوپر موجوده توی مال ها هم معمولا دفترduموجود هست مثلا 20 درهمی که حداقل هست میگیرید موقع وارد کردن شارژ مثلا اگر بخاید فقط دیتا داشته باشید مثلا #4* شماره گیری میکنید و برای فقط مکالمه مثلا#6* رو میگیرید(روی کارتها نوشته) دقیق یادم نیست فکر کنم 25 یا30 درهم بود
بسه دیگه مجادله. من دوبی هستم.
سیم کارت در فرودگاه دبی بخرید بهتره . برای توریست ها که وارد امارات می شوند مزایایی داره که در بقالی کنار nmc این امکانات رو بهتون نمیدن!!
سیم کارت du با شارژ و 100 مگابایت ترافیک رایگان 55 درهم . اتصالات معطلی داره.
برای فعال شدن یک ساعت بعد از خرید عدد 135 رو شماره گیری می کنید و خلاص. این توضیحات در جعبه سیم کارت ارائه شده . در ضمن سیم کارت خودش در دو سایز معمولی و میکرو هست که بر حسب نیاز بریده و جاگذاری میشه . اگر i phone دارید باید برای سیم کارت نانو برید مغازه هایی که اینکار رو انجام می دهند.
2014AS47XX ــ ساکنDFW
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من امروز رفتم ویزای دوبی گرفتم یه برگه پرینت شده بهم داد یعنی اصل نیست از تو سایت پرینت گرفته شده می خواستم ببینم دوستانی که ویزا گرفتن هم همین جوریه ویزاشون؟؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اینطور که از پست های دوستان فهمیدم برای ابوظبی نیازی به ثبت نام csc نیست؟
و اینکه همسر من آبله مرغان نگرفته، آیا تو همون روز مدیکال بهش واکسن می زنند یا از قبل باید زده باشه ؟