کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-14 ساعت 16:17)lida55 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 15:49)amirali_badghelegh نوشته:  سلام

اینطور که از پست های دوستان فهمیدم برای ابوظبی نیازی به ثبت نام csc نیست؟
و اینکه همسر من آبله مرغان نگرفته، آیا تو همون روز مدیکال بهش واکسن می زنند یا از قبل باید زده باشه ؟

1- الان CSC فقط برای انکاراست
2- اگر بگن گرفتن قبول میکنن ولی اگر مایلن بزنن بله احتمالا براشون مینویسه به بچه ها که حتما میزنه

دوست عزیز بهتره که درباره ی آبله مرغون راستشو بهشون بگید ، اگه بگی گرفته و بعد بگن باشه پس تست آنتی بادی رو نشون بده چیکار میکنی؟ پارسال تو nmc جلو من همچین داستانی برا یکی از هموطنای عزیزمون شد!! به نظر من آدم واقعیتو بگه بهتره
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
(2014-04-14 ساعت 23:29)lida55 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:46)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:38)iris نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:27)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:46)iris نوشته:  بچه ها خودمون میتونیم اپلای کنیم برا ویزا؟ و هزینه ویزا چقدر دادید؟
اگه کردیت کارت داشته باشید بله میتونید ولی‌ من یه دفعه گفتم اگه خودتون اقدام کنید ارزون تر در میاد چون از قیمت‌های ایران اطلاع نداشتم ولی‌ الان حرفم پس میگیرم گویا تو ایران با ۱۰۰-۲۰۰ تومن ویزا ۱ ماهه میگیرن. پس بهتره بدید یکی‌ از آژانس‌ها بگیره.

من قیمتهای متفاوتی گرفتم هر آژانسی یه قیمت میگه 260 درهم ، 240 درهم / تازه درهم هم که هر روز داره گرونتر میشه ! اما فکر کنم قیمت پایه اش 215 درهم باشه

یه ویزا هست بهش میگن ، UAE service Visa چهارده روزس فکر کنم قیمتش نزدیک ۱۰۰ درهم باشه اینو یه سوال بکنید. اینی که ۲۰۰ تومنه ویزا توریستی ۱ ماهس که مالتیپل هم هست اگه اشتباه نکنم.

تا جایی که میدونم تو ایران فقط سفارت از طریق کفیل یعنی همون اژانسها ویزا میده نرخش 240 تا 220 درهم هست
من 235 درهم گرفتم که شد 198000 تومان
مدتشم 58 روزس اما در زمان ورود 14 روز می تونید اونجا بمونید مولتی پل هم نیست و سینگله
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste
دوستان عزیز سلام
آیا همه هتلهای دوبی در هنگام ورود ازمون پاسپورت میخوان؟
اگه به امید خدا یکضرب بگیریم و بخواهیم هتلمونو عوض کنیم ،پاسپورت که نداریم چون دست آفیسر مونده توی هتل جدید راهمون میدن؟
آژانسها میگن اشکالی نداره ولی نمیشه به حرفشون اعتماد کرد، خودم به 2تا هتل زنگ زدم گفتن ما حتما اصل پاسپورت را میخواهیم.
دوستان کسی در این موردتجربه داره ؟هتلی رو میشناسه که پاسپورت نخواد؟
ممنون میشم راهنمایی بفرماییدSmile
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-14 ساعت 23:51)houmanmir نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 16:17)lida55 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 15:49)amirali_badghelegh نوشته:  سلام

اینطور که از پست های دوستان فهمیدم برای ابوظبی نیازی به ثبت نام csc نیست؟
و اینکه همسر من آبله مرغان نگرفته، آیا تو همون روز مدیکال بهش واکسن می زنند یا از قبل باید زده باشه ؟

1- الان CSC فقط برای انکاراست
2- اگر بگن گرفتن قبول میکنن ولی اگر مایلن بزنن بله احتمالا براشون مینویسه به بچه ها که حتما میزنه

دوست عزیز بهتره که درباره ی آبله مرغون راستشو بهشون بگید ، اگه بگی گرفته و بعد بگن باشه پس تست آنتی بادی رو نشون بده چیکار میکنی؟ پارسال تو nmc جلو من همچین داستانی برا یکی از هموطنای عزیزمون شد!! به نظر من آدم واقعیتو بگه بهتره
سلام
اینکه میگم دقیقا تجربه شخصی خودمه:
در مورد کودکان اگه بگید گرفتن بدون تست قبول میکنن ولی در مورد بزرگسالان اگه قبلا در ایران تست داده باشید و در کارت زردتون ثبت شده باشه که هیچ وگرنه ازتون تست میگیرن.
(محل انجام تست مدیکال nmc دبی- دکتر شوکلا)
موفق باشید
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: houmanmir ، soli asali
(2014-04-14 ساعت 23:29)lida55 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:46)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:38)iris نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 18:27)farshadm999 نوشته:  
(2014-04-14 ساعت 17:46)iris نوشته:  بچه ها خودمون میتونیم اپلای کنیم برا ویزا؟ و هزینه ویزا چقدر دادید؟
اگه کردیت کارت داشته باشید بله میتونید ولی‌ من یه دفعه گفتم اگه خودتون اقدام کنید ارزون تر در میاد چون از قیمت‌های ایران اطلاع نداشتم ولی‌ الان حرفم پس میگیرم گویا تو ایران با ۱۰۰-۲۰۰ تومن ویزا ۱ ماهه میگیرن. پس بهتره بدید یکی‌ از آژانس‌ها بگیره.

من قیمتهای متفاوتی گرفتم هر آژانسی یه قیمت میگه 260 درهم ، 240 درهم / تازه درهم هم که هر روز داره گرونتر میشه ! اما فکر کنم قیمت پایه اش 215 درهم باشه

یه ویزا هست بهش میگن ، UAE service Visa چهارده روزس فکر کنم قیمتش نزدیک ۱۰۰ درهم باشه اینو یه سوال بکنید. اینی که ۲۰۰ تومنه ویزا توریستی ۱ ماهس که مالتیپل هم هست اگه اشتباه نکنم.

تا جایی که میدونم تو ایران فقط سفارت از طریق کفیل یعنی همون اژانسها ویزا میده نرخش 240 تا 220 درهم هست
بله فرمایش شما کاملا" درسته و امارات تنها کشوریست که شما نمیتونید از سفارت ویزا بگیرید،بلکه یک فرد اماراتی باید کفیل شما شود که البته آژانسها کانال اینکار رو دارند و بهترین و شاید تنها گزینه هستند.ارزونترین ویزا هم توریستی نوع 14 روزه است که بسته به قیمت آژانس از 240 درهم شروع میشه.
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: soli asali ، pouria.narimisa ، amin arefi ، exxedus
(2014-04-15 ساعت 11:27)reasonable نوشته:  دوستان عزیز سلام
اگه به امید خدا یکضرب بگیریم و بخواهیم هتلمونو عوض کنیم ،پاسپورت که نداریم چون دست آفیسر مونده توی هتل جدید راهمون میدن؟
آژانسها میگن اشکالی نداره ولی نمیشه به حرفشون اعتماد کرد، خودم به 2تا هتل زنگ زدم گفتن ما حتما اصل پاسپورت را میخواهیم.
الان که شما اینو مطرح کردین منم یکم نگران شدم چون منم دقیقا روزی که مصاحبه میدم هتلو عوض می کنم قبلش ابوظبی هستم ولی بعد مصاحبه میرم دبی
احتمال یه ضربم میدم واسه این موقع چک این احتمالا پاسپورت ندارم البته من هتلو الان رزرو کردم یعنی ممکنه اونجا به مشکل بخورم؟؟؟
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable
(2014-04-15 ساعت 12:59)rtt نوشته:  
الان که شما اینو مطرح کردین منم یکم نگران شدم چون منم دقیقا روزی که مصاحبه میدم هتلو عوض می کنم قبلش ابوظبی هستم ولی بعد مصاحبه میرم دبی
احتمال یه ضربم میدم واسه این موقع چک این احتمالا پاسپورت ندارم البته من هتلو الان رزرو کردم یعنی ممکنه اونجا به مشکل بخورم؟؟؟
هتل رویال گاردن که مشخصاتش در امضای من هست طبق شنیده ها با برگه ویزای شما هم اتاق میدهد .برای اطمینان بیشتر با هاشون تماس بگیریدو سوال کنید. اینجا هم از آژانس دوتا برگه پرینت ویزای امارات رو بگیرین .
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، reasonable
(2014-04-15 ساعت 13:06)behfaza نوشته:  
هتل رویال گاردن که مشخصاتش در امضای من هست طبق شنیده ها با برگه ویزای شما هم اتاق میدهد .برای اطمینان بیشتر با هاشون تماس بگیریدو سوال کنید. اینجا هم از آژانس دوتا برگه پرینت ویزای امارات رو بگیرین .

سلامبه همه دوستان
بهترین راه اینه که قبل یک شب قبل از مصاحبه هر هتلی که می خواهین برین و بعد پاسپورت نیاز نیست
ویزای من بیچاره رفته قسمت امن امارات Sad
5 شنبه 8 صبح هم پرواز دارم
ای خدا اگه تا فردا ویزا نرسه یا ریجکت کنن چی کار کنم من Sad
تازه پروازمم چارتر ماهان بوده - هیچی دیگه 50% هزینه بیلطم سوخت می شه.
یچه ها برام دعا کنید لطفا.
تشکر کنندگان: aghaghia ، soli asali ، pouria.narimisa ، amin arefi ، mohammad19911991 ، lida55
(2014-04-15 ساعت 13:33)spv نوشته:  

سلامبه همه دوستان
بهترین راه اینه که قبل یک شب قبل از مصاحبه هر هتلی که می خواهین برین و بعد پاسپورت نیاز نیست
واقعا چه راه خوبی پیشنهاد دادین دوست عزیز!!!!!!
(2014-04-15 ساعت 14:29)rtt نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 13:33)spv نوشته:  

سلامبه همه دوستان
واقعا چه راه خوبی پیشنهاد دادین دوست عزیز!!!!!!
آره بنظر منم اینجوری بهتره حتی میتونید برگردین ایران که دیگه کلا به پاسپورت نیاز نباشه WinkBig GrinBig Grin
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
(2014-04-15 ساعت 14:10)mtcanada نوشته:  ویزای من بیچاره رفته قسمت امن امارات Sad
5 شنبه 8 صبح هم پرواز دارم
ای خدا اگه تا فردا ویزا نرسه یا ریجکت کنن چی کار کنم من Sad
تازه پروازمم چارتر ماهان بوده - هیچی دیگه 50% هزینه بیلطم سوخت می شه.
یچه ها برام دعا کنید لطفا.

محمد جان مگه کی اقدام کردین واسه ویزا؟ من هفتم درخواست دادم ویزام دهم ایشود شد البته مال آقایون مثل ابنکه دو الی 3 روز بیشتر طول میکشه
نگران نباشید ایشالا به زودی میاد
تشکر کنندگان: farshad varaste ، mtcanada ، soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-15 ساعت 14:43)rtt نوشته:  محمد جان مگه کی اقدام کردین واسه ویزا؟ من هفتم درخواست دادم ویزام دهم ایشود شد البته مال آقایون مثل ابنکه دو الی 3 روز بیشتر طول میکشه
رعنا جان من 93/1/16 اقدام کردم
مگه سایتی داره که بشه خودمون پیگیری کنیم که متوجه شدید دهم ایشود شده؟؟؟

آخه فقط فردا رو وقت دارم Sad
خدا بگم این آدمایی که باهامون تشابه اسمی دارن رو چی کار نکنه که می رن اونجا و با کارهاشون تمام برنامه و زندگی مارو می ریزن بهم.
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-15 ساعت 14:56)mtcanada نوشته:  
(2014-04-15 ساعت 14:43)rtt نوشته:  محمد جان مگه کی اقدام کردین واسه ویزا؟ من هفتم درخواست دادم ویزام دهم ایشود شد البته مال آقایون مثل ابنکه دو الی 3 روز بیشتر طول میکشه
رعنا جان من 93/1/16 اقدام کردم
مگه سایتی داره که بشه خودمون پیگیری کنیم که متوجه شدید دهم ایشود شده؟؟؟

آخه فقط فردا رو وقت دارم Sad
خدا بگم این آدمایی که باهامون تشابه اسمی دارن رو چی کار نکنه که می رن اونجا و با کارهاشون تمام برنامه و زندگی مارو می ریزن بهم.
من گرفتم ویزامو و روش تاریخ ایشود رو زده از روی اون گفتم بهتون
سایت که داره که خود آژانس از روش چک میکنه و میگه ویزاتون اومده یا نه و اگه اومده باشه پرینت میکنه و میده بهتون ولی نمی دونم ما هم می تونیم چک کنیم یا فقط خودشون می تونند
عجیبه مال شما نیومده چون من 18/1 اقدام کردم الان 3/2 روزم هست که ویزام اومده ولی مال شما نیومده. البته مال دوست منم که با هم اقدام کردیم 3 روز بعد از من اومد
تشکر کنندگان: mtcanada ، soli asali
ذیگه نمی دونم حالا جز انتظار و دعا مثل اینکه کار دیگه ای نمی شه کرد Sad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان