کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان عزیز
برای روز مصاحبه ، به غیر از1- اصل 2_ترجمه 3_کپی مدارک 4_عکس 5_ 330 دلار 6_جواب مدیکال 7_نامه مصاحبه 8_ اینکه اگه اشتباهی در فرمهای 230 و 122 داشتیم ارایه تصحیح شده انها،

آیا هیچ فرم دیگری نباید پر کنیم و ببریم؟
خواهشمندم اگر فرم دیگری هم باید ارایه دهیم اطلاع دهید
با آرزوی موفقیت برای همگی
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-27 ساعت 00:00)reasonable نوشته:  دوستان عزیز
برای روز مصاحبه ، به غیر از1- اصل 2_ترجمه 3_کپی مدارک 4_عکس 5_ 330 دلار 6_جواب مدیکال 7_نامه مصاحبه 8_ اینکه اگه اشتباهی در فرمهای 230 و 122 داشتیم ارایه تصحیح شده انها،

آیا هیچ فرم دیگری نباید پر کنیم و ببریم؟
خواهشمندم اگر فرم دیگری هم باید ارایه دهیم اطلاع دهید
با آرزوی موفقیت برای همگی

نه دوست عزیز هیچ فرمی نمیخواد دیگه همین ها که گفتی را ببر Shy
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، amin arefi ، reasonable ، زری وحدتی
ما هم یک ضرب گرفتیم سفر نامه هم بزودییییییی
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

دوستان ما روز یکشنبه مصاحبه داریم، به نظرتون پنج شنبه صبح بریم با توجه به اینکه یه بچه داریم برای مدیکال اوکی هست؟ اگه یک ضرب بگیریم سه شنبه برگشتمون باشه خوبه یا چهار شنبه؟
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-27 ساعت 11:34)fenemati نوشته:  دوستان ما روز یکشنبه مصاحبه داریم، به نظرتون پنج شنبه صبح بریم با توجه به اینکه یه بچه داریم برای مدیکال اوکی هست؟ اگه یک ضرب بگیریم سه شنبه برگشتمون باشه خوبه یا چهار شنبه؟
پاسخ خود رادر لینک امضای بنده بخوانید.
تشکر کنندگان: farshad varaste ، ebi1988 ، زری وحدتی
(2014-04-27 ساعت 03:16)amaka747 نوشته:  ما هم یک ضرب گرفتیم سفر نامه هم بزودییییییی

مبارکتون باشه دوست عزیز آیا شما سربازی رفته بودید؟
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: گلپری ، soli asali ، Tabassomshojaat ، زری وحدتی
(2014-04-27 ساعت 15:12)reasonable نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 03:16)amaka747 نوشته:  ما هم یک ضرب گرفتیم سفر نامه هم بزودییییییی

مبارکتون باشه دوست عزیز آیا شما سربازی رفته بودید؟

نه معاف بودم عزیز توی سفر نامم نوشتم شرایط کیسمو http://www.mohajersara.com/thread-6843-p...#pid484952
[font=Courier]شماره کیس : 2014AS0004XXX , تاریخ رویت قبولی:1 MAY , کنسولگری: ابو ظبی , تعداد افراد منظور در کیس : ۲ نفر , ارسال فرمها :August 21. 2013 , تایید مدارک :2013 ,30 August , کارنت شدن کیس : February 6.2014 , روز مصاحبه :22 April , دریافت ویزا :24 April یک ضرب , ورود به آمریکا: ۸ جولای ۲۰۱۴ , مقصد : تگزاس[/font]

(2014-04-27 ساعت 11:46)behfaza نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:34)fenemati نوشته:  دوستان ما روز یکشنبه مصاحبه داریم، به نظرتون پنج شنبه صبح بریم با توجه به اینکه یه بچه داریم برای مدیکال اوکی هست؟ اگه یک ضرب بگیریم سه شنبه برگشتمون باشه خوبه یا چهار شنبه؟

در مورد اینکه کی برگردیم چیزی در لینک نبود!
تشکر کنندگان: soli asali ، Tabassomshojaat
(2014-04-27 ساعت 16:02)fenemati نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 11:46)behfaza نوشته:  

در مورد اینکه کی برگردیم چیزی در لینک نبود!

سلام
جواب مدیکال شما روز بعد امادست اما اگر بچه دارین 2-14 ساله باید تست سل بده و جوابش 48 ساعته میاد. بودن کسانی که یک ضرب گرفتن و مثلا دوشنبه رفتن مصاحبه ویزا رو چهارشنبه گرفتن و بعضی هم تا یکشنبه بعد صبر کردن . به نظر من شما بلیط سیستمی برای یک هفته بگیرین .هتل رو میتونین واسه روزای کمتری بگیرین و بعد در صورت لزوم تمدید کنین
با سلام.یه سوال : چه دلیلی داره که دوستان دبی را جهت اقامت انتخاب میکنند و حاضرند ساعت 4 صبح به خودشون استرس بدن تا برسن سفارت.در صورتیکه در ابوظبی هم کلینیک NMC هست و میتوان راحتتر رفت سفارت.موضوع کاهش هزینه است و یا محلهای مورد بازدید بیشتری که در دبی هست.ضمنا من دو تا بچه کوچک دارم و زیاد در جابجایی راحت نیستم.ممنون میشم که یه مقایسه ای به من بدید.ممنون
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، ebi1988 ، زری وحدتی ، mamandiana
(2014-04-27 ساعت 16:02)fenemati نوشته:  در مورد اینکه کی برگردیم چیزی در لینک نبود!
اگر یکضرب بگیرید ویزای شما بعد از دو تا چهارروز کاری صادر میشود توجه کنید >>> روز کاری .
.پس میتونید با توجه به این موضوع برنامه ریزی برای برگشت داشته باشید.
تشکر کنندگان: farshad varaste ، reasonable ، ebi1988 ، azadeh2014 ، amin arefi
CANDLE :
چه دلیلی داره که دوستان دبی را جهت اقامت انتخاب میکنند و حاضرند ساعت 4 صبح به خودشون استرس بدن تا برسن سفارت..ممنون میشم که یه مقایسه ای به من بدید.
[/quote]
انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....
(2014-04-27 ساعت 16:30)behfaza نوشته:   CANDLE :
چه دلیلی داره که دوستان دبی را جهت اقامت انتخاب میکنند و حاضرند ساعت 4 صبح به خودشون استرس بدن تا برسن سفارت..ممنون میشم که یه مقایسه ای به من بدید.
انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه. منهم دو تا بچه دارم و بنظرم دبی بهتر بود واسه اقامت اگه کل مخارج رو مقایسه کنید دبی بهتره اگر برنامه ریزی کنید و شب زود بخوابید هیچ مشکلی برای رفتن صبح ندارید.
بازم تاکید میکنم شب زود بخوابید و قبلا از رسیدن بسفارت حتما صبحانه میل کنید. مخصوصا کوچولوها
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: Sam2014 ، soli asali ، reasonable ، lighter ، azadeh2014 ، mtcanada ، زری وحدتی ، mamandiana
سلام
مادر و پدر من سه شنبه 13 ام می مصاحبه دارند در ابوظبی. من هنوز نتونستم در مورد اینکه چجوری بلیط رو بگیریم( کدوم آژانس، هتل و..) تصمیم بگیرم واسشون و واقعا نیاز به راهنمایی دارم. اینکه خودمون هتل و بلیط و اینارو بگیریم، یا از طریق آژانس اقدام کنیم؟ اینکه بلیط برگشت رو بگیریم یانه؟ محل اقامت رو میخوایم دوبی باشه، نه ابوظبی. همین طور در مورد اینکه حداقل درهم و دلاری که باید داشته باشن( فقط واسه امور سفارت و پزشکی) چقدره؟
من ایران نبودم و تازه دیروز اومدم واسه همین کار که منم همراهیشون کنم. ولی خیلی انگار پیچیده است. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-27 ساعت 23:33)parisa_kh نوشته:  سلام
مادر و پدر من سه شنبه 13 ام می مصاحبه دارند در ابوظبی. من هنوز نتونستم در مورد اینکه چجوری بلیط رو بگیریم( کدوم آژانس، هتل و..) تصمیم بگیرم واسشون و واقعا نیاز به راهنمایی دارم. اینکه خودمون هتل و بلیط و اینارو بگیریم، یا از طریق آژانس اقدام کنیم؟ اینکه بلیط برگشت رو بگیریم یانه؟ محل اقامت رو میخوایم دوبی باشه، نه ابوظبی. همین طور در مورد اینکه حداقل درهم و دلاری که باید داشته باشن( فقط واسه امور سفارت و پزشکی) چقدره؟
من ایران نبودم و تازه دیروز اومدم واسه همین کار که منم همراهیشون کنم. ولی خیلی انگار پیچیده است. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

از چه شهری می خواهید بلیط رو بگیرید؟
چیزی که آژانس ها گفتن این بود که از اونجا هتل رو بگیرید ارزون تر میشه، پدر و مادر شما چه رنج قیمتی رو برای هتل در نظر دارن؟
برای سفارت که 330 دلار برای هر نفر نیازه، و برای مدیکال هم هر نفر بین ۲۷۵ تا ۴۵۰ درهم(بر اساس اطلاعات همین سایت)
تشکر کنندگان: soli asali ، peidaye penhan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان