کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
بچه ها براي ابوظبي لازم نيست مداركو قبل مصاحبه پست كنيم؟ و ديگه اينكه من يه چيزيو متوجه نشدم دكتر شوكلا همون nmc هست در دبي؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 12:18)omid05 نوشته:  بچه ها براي ابوظبي لازم نيست مداركو قبل مصاحبه پست كنيم؟ و ديگه اينكه من يه چيزيو متوجه نشدم دكتر شوكلا همون nmc هست در دبي؟

سلام دوست عزیز
واسه ابوظبی نیاز نیست . در مورد سوال دوم بله ایشون nmc دبی هستن
اینم آدرس سایت http://nmc.ae/specialityhospital.aspx?ho...3&menuid=1
کیس: 2014AS000019XX | کنسولگری: آنکارا ----> ابوظبی | تاریخ روئت قبولی : 1 می | تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 22 می | تعداد نفرات: 3 | تاریخ مصاحبه: هفته سوم ماه NOV Wink | ویزای یکضرب | حرکت به آمریکا : فروردین 93 فعلا شهر LA | همسفرا پیغام بگذارند
تشکر کنندگان: behfaza ، omid05 ، EKAM ، A_A
(2013-09-17 ساعت 12:18)omid05 نوشته:  بچه ها براي ابوظبي لازم نيست مداركو قبل مصاحبه پست كنيم؟ و ديگه اينكه من يه چيزيو متوجه نشدم دكتر شوكلا همون nmc هست در دبي؟

لازم نيست مداركو پست كنيد. يه دكتري تو nmc هست كه بداد ما برسه ميتونيد بيمارستان تو ديره رو انتخاب كنيد. منم قبلا ليست دكترا چك كرده بودم اسمي از دكتر شوكلا پيدا نكردم Cool
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: behfaza ، omid05
(2013-09-17 ساعت 12:43)EKAM نوشته:  

لازم نيست مداركو پست كنيد. يه دكتري تو nmc هست كه بداد ما برسه ميتونيد بيمارستان تو ديره رو انتخاب كنيد. منم قبلا ليست دكترا چك كرده بودم اسمي از دكتر شوكلا پيدا نكردم Cool

ميشه لطف كنيد اسم و آدرس دكتري كه در دبي هست برم بذاريد تا بتونم بهش ايميل بزنم و وقت بگيرمSmile
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 13:07)omid05 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 12:43)EKAM نوشته:  

ميشه لطف كنيد اسم و آدرس دكتري كه در دبي هست برم بذاريد تا بتونم بهش ايميل بزنم و وقت بگيرمSmile

به اين آدرس appointmentdeiradxb@nmc.ae ايميل ميزنيد و بهتره تاريخ و وقتو خودتون تو ايميل مشخص كنيد. در جواب وقت اسم دكتر مشخص نيست.
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-15 ساعت 21:59)omid05 نوشته:  بچه ها دقیقا چه قدر قبل از مصاحبه باید برای گرفتن وقت از دکتر اقدام کرد؟

با سلام دوست عزیز
ما تقریبا از 45 روز قبل از مصاحبه اقدام کردیم و وقت هم گرفتیم. زمانش اونقدر مهم نیست. شما قبل از یک ماه حتما اقدام کنید. کار از محکم کاری عیب نمیکنه هزینه هم که ندارهSmile
موفق باشید
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: behfaza ، میما ، EKAM ، A_A
کلن به نظرتون برای رزرو هتل دبی رو پیشنهاد می دید یا ابوظبی رو؟ به نظرتون کدوم بهتره و دوستان عزیزی که دبی رو برای مدیکال انتخاب می کنن دلیلشون چیه؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: behfaza
(2013-09-17 ساعت 14:21)میما نوشته:  کلن به نظرتون برای رزرو هتل دبی رو پیشنهاد می دید یا ابوظبی رو؟ به نظرتون کدوم بهتره و دوستان عزیزی که دبی رو برای مدیکال انتخاب می کنن دلیلشون چیه؟
این یک تصمیم شخصی هست و باید با توجه به براورد هزینه ها و سهولت انجام امور خودتان انتخاب کنید . اکثریت قریب به اتفاق دوبی را برای اقامت و مدیکال انتخاب میکنن.
البته ابوظبی هم گویا دیدنیست .دوستانی که تمایل به اقامت در ابوظبی دارند : به این صفحه بروند
http://mohajersara.com/thread-5608-page-11.htm
سفرنامه های Mehdi 110 ,و spd-r را بخوانند.

البته NMC دوبی
ظاهراً ارزونترین محل برای انجام آزمایشات است.
تشکر کنندگان: mehdikhosro ، EKAM ، میما ، amin arefi ، A_A
(2013-09-17 ساعت 14:37)behfaza نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:21)میما نوشته:  کلن به نظرتون برای رزرو هتل دبی رو پیشنهاد می دید یا ابوظبی رو؟ به نظرتون کدوم بهتره و دوستان عزیزی که دبی رو برای مدیکال انتخاب می کنن دلیلشون چیه؟
این یک تصمیم شخصی هست و باید با توجه به براورد هزینه ها و سهولت انجام امور خودتان انتخاب کنید . اکثریت قریب به اتفاق دوبی را برای اقامت و مدیکال انتخاب میکنن.
البته ابوظبی هم گویا دیدنیست .دوستانی که تمایل به اقامت در ابوظبی دارند : به این صفحه بروند
http://mohajersara.com/thread-5608-page-11.htm
سفرنامه های Mehdi 110 ,و spd-r را بخوانند.

البته NMC دوبی
ظاهراً ارزونترین محل برای انجام آزمایشات است.

منظورم از نظر مسافت هست، زمانی که باید در رفت و آمد باشین، یا هزینه تقریبی رفت و برگشت و همچینین هتل و سهولت پرواز کسی جایی اینا رو باهم مقایسه کرده؟ اگه جایی هست لطفا لینک بدین من برم مطالعه کنم
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان:
سلام به همه شما که اینقدر لطف میکنید به ما / سوالم اینه من ابوظبی مصاحبه دارم و چند تا سوال 1 = همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن واسه دبی هتل میگیرن یا مدیکالشون رو دبی میرن . چرا ؟ 2= من ابوظبی مصاحبه دارم آیا میتونم دبی نرم و همون ابوظبی هتل بگیرم و میشه یه هتل ارزون نزدیک سفارت با آدرسش بهم بدین ؟ 3= آدرس پزشک سفارت رو از سایت سفارت گرفتم ولی نمی تونم تو گوگل ارث پیداش کنم آخه میخوام بدونم چقدر بهم نزدیکه میشه یه آدرس درست و دقیق بدین آخه میخوام مدیکالم رو اونجا انجام بدم نظرتون چیه ؟ با تشکر
تشکر کنندگان: yasejavan
(2013-09-17 ساعت 15:10)میما نوشته:  منظورم از نظر مسافت هست، زمانی که باید در رفت و آمد باشین، یا هزینه تقریبی رفت و برگشت و همچینین هتل و سهولت پرواز کسی جایی اینا رو باهم مقایسه کرده؟ اگه جایی هست لطفا لینک بدین من برم مطالعه کنم
بروید اینجا و آن را در مطالعه کامل بگیرید.
http://mohajersara.com/thread-5608-page-8.html
و اینجا
http://mohajersara.com/thread-5412-page-98.html
تشکر کنندگان: میما ، amin arefi
(2013-09-17 ساعت 16:28)ayyoub نوشته:  سلام به همه شما که اینقدر لطف میکنید به ما / سوالم اینه من ابوظبی مصاحبه دارم و چند تا سوال 1 = همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن واسه دبی هتل میگیرن یا مدیکالشون رو دبی میرن . چرا ؟ 2= من ابوظبی مصاحبه دارم آیا میتونم دبی نرم و همون ابوظبی هتل بگیرم و میشه یه هتل ارزون نزدیک سفارت با آدرسش بهم بدین ؟ 3= آدرس پزشک سفارت رو از سایت سفارت گرفتم ولی نمی تونم تو گوگل ارث پیداش کنم آخه میخوام بدونم چقدر بهم نزدیکه میشه یه آدرس درست و دقیق بدین آخه میخوام مدیکالم رو اونجا انجام بدم نظرتون چیه ؟ با تشکر

همين دو صفحه آخرو بخونيد كلي اطلاعات هست كه انتخاب دبي يا ابوظبي سليقه ايه
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza ، A_A
من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان:
(2013-09-17 ساعت 23:10)soli asali نوشته:  من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟

قيمت هتلهاش بيشتز از قيمتي كه آژانسا ميدن
UAE→USA
تشکر کنندگان: behfaza ، محبت ، cpd ، A_A
(2013-09-17 ساعت 23:10)soli asali نوشته:  من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟
بیشتربرای افرادیست که یا اینجاکردیت کارد دارن
یا کسیو خارج از وطن دارن که براشون از سر لطف و مرحمت هزینه هتلو فعلا پرداخت کنه.Big Grin
وگرنه آژانس مسافرتی براتون هتل میگیره .
تشکر کنندگان: EKAM ، محبت ، A_A

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان