موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها براي ابوظبي لازم نيست مداركو قبل مصاحبه پست كنيم؟ و ديگه اينكه من يه چيزيو متوجه نشدم دكتر شوكلا همون nmc هست در دبي؟
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
کلن به نظرتون برای رزرو هتل دبی رو پیشنهاد می دید یا ابوظبی رو؟ به نظرتون کدوم بهتره و دوستان عزیزی که دبی رو برای مدیکال انتخاب می کنن دلیلشون چیه؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه شما که اینقدر لطف میکنید به ما / سوالم اینه من ابوظبی مصاحبه دارم و چند تا سوال 1 = همه کسایی که ابوظبی مصاحبه دارن واسه دبی هتل میگیرن یا مدیکالشون رو دبی میرن . چرا ؟ 2= من ابوظبی مصاحبه دارم آیا میتونم دبی نرم و همون ابوظبی هتل بگیرم و میشه یه هتل ارزون نزدیک سفارت با آدرسش بهم بدین ؟ 3= آدرس پزشک سفارت رو از سایت سفارت گرفتم ولی نمی تونم تو گوگل ارث پیداش کنم آخه میخوام بدونم چقدر بهم نزدیکه میشه یه آدرس درست و دقیق بدین آخه میخوام مدیکالم رو اونجا انجام بدم نظرتون چیه ؟ با تشکر
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال در مورد این Booking.com داشتم ! اینهایی که از این سایت میگن هتل رزرو میکنن ! چه طوری ؟ این که کریدیت کارت میخواد پولشو باید آنلاین پرداخت کنیم!
کسی هست راهنمایی کنه ؟