کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-29 ساعت 12:55)reza3035 نوشته:  سلام بچه ها میخواستم بدونم از شیراز کسی رفته واسه مصاحبه که کارت زرد بهداشت شیراز رو داشته باشه یا حتما باید تایید پاستور شه واسه ابوظبی

سلام، من با کارت زرد مرکز بهداشت شیراز رفتم مصاحبه، تاییدیه پاستور نیازی نیست
تشکر کنندگان: exxedus ، soli asali ، philter ، ebi1988 ، iris ، زری وحدتی
(2014-04-29 ساعت 11:53)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-29 ساعت 10:51)iris نوشته:  Rtt عزیز آخر چطوری رفتی ابوظبی از ایستگاه ابن بطوطه ؟کجای ابوظبی پیاده شدی
منم میرم هتل کریستال چه تبلیغی می کنیم ما برا هتلا امارات هههههههه
سلام میشه لطف کنید در مورد هتل کریستال اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا قیمتش

من از bookin.com رزرو کردم دو نفر ، سه شب 330$ تقریبا با احتساب 16% مالیات و ... بدون صبحانه
هتلهای ارزونتر هم هست اما هتل کریستال نزدیک nmc ابوظبی هست. البته من الان پشیمونم چون پول تاکسی کمتر از هتل هست، دیگه چون کنسل کردنش رایگان نبود نتونستم عوض کنم ،از مزایای این هتل اینترنت رایگانش هست که معیار من این بود
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، farshad varaste ، mamandiana ، sib 24
(2014-04-29 ساعت 15:13)USA2014 نوشته:  [quote='farshad varaste' pid='485777' dateline='1398600946']

انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه.

]چرا حرفا دوگانگی داره ! من کلی جاها دیدم که مدیکاله دبی ارزونتره ولی الان جدیداً دارم میبینم که میگن مدیکاله ابوظبی نفری 375 درهمه یعنی 50 درهم کمتر از مدیکاله دبی!
یعنی چی آخه الان
اگر همه نظرات را در نظر بگیرید میبینید که :
برآیند هزینه ها در دبی کمتر و و سهولت رفت وآمد داخل دبی بیشتر است.
تشکر کنندگان: soli asali ، USA2014 ، زری وحدتی ، farshad varaste
(2014-04-29 ساعت 10:51)iris نوشته:  Rtt عزیز آخر چطوری رفتی ابوظبی از ایستگاه ابن بطوطه ؟کجای ابوظبی پیاده شدی
منم میرم هتل کریستال چه تبلیغی می کنیم ما برا هتلا امارات هههههههه

دوست عزیز من رفتم ایستگاه اتوبوس الغبیبیه از اونجا با اتوبوس رفتم ابوظبی اتوبوس نفری 25 درهم بود از مترو هم هنوز استفاده نکردم از فرودگاه با تاکسی رفتم ایستگاه اتوبوس 50 درهم شد اگه با مترو میرفتم ارزونتر بود ولی دیگه با چمدون اینا حوصلم نیومد مترو سوار شم
هتل کریستال به نظر من که عالی بودش تمیز و مرتب با اینترنت رایگان سرعت بالا
دوست عزیز اگه رفتی هتل کریستال دقیقا روبروش یه رستوران هستش فک کنم اسمش الفکور بود غذاش عالی بود و قیمتاشم خیلی خوب بود بیشتر هندی بود کباب ایناش عالی بود انقد خوشمزه بود که ما چندبار رفتیم قیمتش مثل فست فود بود ولی خیلی بهتر از فست فوده مخصوصا کباب چیکن افغانیش به به
اگه بازم سوالی بود من در خدمتم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada ، mortezash ، آلیس-1980 ، amin arefi ، m_yek ، behfaza ، iris ، sib 24
سلام دوستاي گلم . لطفا منو راهنمايي كنيد . من يك خانم مجرد هستم و با توجه به اينكه هزينه ها خيلي مهمه و اسكان در هتل براي يه خانم تنها نميصرفه . لذا فك كنم جاهايي مثل هاستل يا پانسيون را ناچارا انتخاب بايد كرد . آدرسي از هاستل و پانسيون هاي ابوظبي ندارم . لطفا اگر كسي ميدونه برام آدرسشو بذاره . در ضمن بعد از كلي تفكر ترجيح دادم ابوظبي را براي اسكان برگزينم تا استرس روز مصاحبه را نداشته باشم . نظر شماها چيست ؟ يه سوال ديگه شارجه چقدر فاصله با ابوظبي داره و اقامت در آنجا چطوره ؟؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988
(2014-05-01 ساعت 09:30)firouz mah نوشته:  سلام دوستاي گلم . لطفا منو راهنمايي كنيد . من يك خانم مجرد هستم و با توجه به اينكه هزينه ها خيلي مهمه و اسكان در هتل براي يه خانم تنها نميصرفه . لذا فك كنم جاهايي مثل هاستل يا پانسيون را ناچارا انتخاب بايد كرد . آدرسي از هاستل و پانسيون هاي ابوظبي ندارم . لطفا اگر كسي ميدونه برام آدرسشو بذاره . در ضمن بعد از كلي تفكر ترجيح دادم ابوظبي را براي اسكان برگزينم تا استرس روز مصاحبه را نداشته باشم . نظر شماها چيست ؟ يه سوال ديگه شارجه چقدر فاصله با ابوظبي داره و اقامت در آنجا چطوره ؟؟

سلام دوست عزیز !
متاسفانه ابوظبی هاستل نداره یعنی من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !
ولی تو دبی موجوده که تو booking.com اگه سرچ کنی و از ستون سمت راست تیک هاستل رو بزنی براتون مشخص میکنه و میتونید آدرسش رو یاداشت کنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، amin arefi ، زری وحدتی ، sib 24
سلام بچه ها من اهواز هستم و اهواز فقط روزهای شنبه دوشنبه و پنج شنبه به دبی پرواز داره و روز پنج شنبه که روز مصاحبه من فقط یه پرواز ساعت 12 ظهر واسه برگشت هست، مصاحبه من ساعت 8:30 صبح به نظرتون میرسم برم فرودگاه یا بیخیال بشم و برم از تهران برم ؟ از دفاتر هواپیمایی پرسیدم میگن نمیرسی.
چون به احتمال زیاد FBI check میشم فکر کنم با تور برم بهتره و مثل اینکه از تهران هم باید برم.دوستان اگه هتل خوب و مناسبی میشناسید بگید که بگم اون رو واسم رزرو کنن.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-05-01 ساعت 12:21)soli asali نوشته:  
(2014-05-01 ساعت 09:30)firouz mah نوشته:  سلام دوستاي گلم . لطفا منو راهنمايي كنيد . من يك خانم مجرد هستم و با توجه به اينكه هزينه ها خيلي مهمه و اسكان در هتل براي يه خانم تنها نميصرفه . لذا فك كنم جاهايي مثل هاستل يا پانسيون را ناچارا انتخاب بايد كرد . آدرسي از هاستل و پانسيون هاي ابوظبي ندارم . لطفا اگر كسي ميدونه برام آدرسشو بذاره . در ضمن بعد از كلي تفكر ترجيح دادم ابوظبي را براي اسكان برگزينم تا استرس روز مصاحبه را نداشته باشم . نظر شماها چيست ؟ يه سوال ديگه شارجه چقدر فاصله با ابوظبي داره و اقامت در آنجا چطوره ؟؟

سلام دوست عزیز !
متاسفانه ابوظبی هاستل نداره یعنی من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم !
ولی تو دبی موجوده که تو booking.com اگه سرچ کنی و از ستون سمت راست تیک هاستل رو بزنی براتون مشخص میکنه و میتونید آدرسش رو یاداشت کنید
درود بر شما
اگر دبی بخواهید مستقر بشید ، باشگاه ایرانیان دبی برای خانواده و خانم های مجرد بسیار مناسبه . از نظر قیمت مناسبه و مکانش هم خوبه و دسترسی با مترو و اتوبوس به همه جا هست . دفترشون تو تهران در هتل اوین هست و مسئولش سرکار خانم تاجیک. توصیه می کنم بررسی بفرمایید.
2014AS47XX ــ ساکنDFW  
هر وقت خواستی در مورد دیگران قضاوت کنی؛آروم تو دلت بگو: مگه من خودم کیم؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، soli asali ، amin arefi ، زری وحدتی ، m.sabet
(2014-05-01 ساعت 16:22)ebi1988 نوشته:  سلام بچه ها من اهواز هستم و اهواز فقط روزهای شنبه دوشنبه و پنج شنبه به دبی پرواز داره و روز پنج شنبه که روز مصاحبه من فقط یه پرواز ساعت 12 ظهر واسه برگشت هست، مصاحبه من ساعت 8:30 صبح به نظرتون میرسم برم فرودگاه یا بیخیال بشم و برم از تهران برم ؟ از دفاتر هواپیمایی پرسیدم میگن نمیرسی.
چون به احتمال زیاد FBI check میشم فکر کنم با تور برم بهتره و مثل اینکه از تهران هم باید برم.دوستان اگه هتل خوب و مناسبی میشناسید بگید که بگم اون رو واسم رزرو کنن.
با سلام؛دوست عزیز اونطور که از سفرنامه دوستان میشه برداشت کرد معمولآ تا 10 کارها تموم میشه ولی خوب مشکل فاصله ابوظبی تا دبی هست که فکر نمیکنم برسید به پرواز.. موفق باشید
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: ebi1988 ، قصه گو ، soli asali ، زری وحدتی

فاصله دبی و شارجه به ابوظبی(185 ک م) اندازه همه چون شارجه و دبی به هم چسیبدن حتی از بیشتر قسمت های شارجه رفتن به ابوظبی راحت تره چون زودتر میتونی بیفتی ت های وی ابوطبی از شارجه هم هم تاکسی به ابوظبی داره مثل مسافرکش های بین شهری ایران هم اتوبوس
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، زری وحدتی

اقامت در شارجه را فراموش کنید. یا دبی راانتخاب کنید یا ابوظبی البته من خودم ابوظبی را ترجیح می دهم هرچند من با خانمم داریم می ریم و هتل می گیریم
تشکر کنندگان: soli asali
سلام دوستان.مصاحبه ما تو ماه june.اگر تو palmهتل بگیرم برای رفت و امدم به nmcو...خیلی سخت می شه؟اگر down townبگیرم چطور؟
تشکر کنندگان: soli asali
سلام دوستان عزیز
آیا برای رفت و آمد به ابوظبی و دوبی آقای حسین پور مورد اعتماد هست ؟
میخواستم با ملیکا برم ولی جا نداشت حالا میخوام با آقای حسین پور برم .اگه کسی اطلاعی داره چه خوب و چه بد لطفا منو در جریان بذارهWink
متشکرم
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: soli asali ، mtcanada
(2014-04-29 ساعت 01:20)rtt نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 09:52)spv نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 01:17)rtt نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 16:45)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 16:30)behfaza نوشته:   CANDLE :
چه دلیلی داره که دوستان دبی را جهت اقامت انتخاب میکنند و حاضرند ساعت 4 صبح به خودشون استرس بدن تا برسن سفارت..ممنون میشم که یه مقایسه ای به من بدید.
انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه. منهم دو تا بچه دارم و بنظرم دبی بهتر بود واسه اقامت اگه کل مخارج رو مقایسه کنید دبی بهتره اگر برنامه ریزی کنید و شب زود بخوابید هیچ مشکلی برای رفتن صبح ندارید.
بازم تاکید میکنم شب زود بخوابید و قبلا از رسیدن بسفارت حتما صبحانه میل کنید. مخصوصا کوچولوها

من الان ابوظبی هستم و به نظرم ابوظبی بهتره چون اولا هتلاش ارزونتر و خیلی بهتره همچنین مدیکال هم ارزونتره من دیروز رفتم مدیکال با 375 درهم کارم انجام شد خلوت و بی دردسر
هتلمون هم خیلی عالیه و خیلی هم ارزونتره از دبی هتلمون چون من واسه بعد از مصاحبه دبی هتل گرفتم ولی هتل خیلی بدترو خیلی گرونتر گرفتم
سلام دوست عزیز

اسم هتل ابوظبی که گرفتین چیه?

هتل کریستال خیلی هتلش عالیه تمیز و خوب جاشم دقیقا روبروی ان ام سی هستش پیاده 2 دقیقه راهه
سلام.میشه بفرمایید خودتان هتل را پیدا کردید یا از طریق دفاتر هواپیمایی اونجا رفتید.ضمنا کلینیک دبی بابت دکتر شوکلا که فارسی بلده بیشتر مورد استفاده قرار گرفته.در کلینیک ابوظبی چطور.بابت زبان با مشکل مواجه نشدید؟ممنون میشویم اگر آدرس و شماره هتل کریستال را بدهید
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-05-02 ساعت 14:30)reasonable نوشته:  سلام دوستان عزیز
آیا برای رفت و آمد به ابوظبی و دوبی آقای حسین پور مورد اعتماد هست ؟
میخواستم با ملیکا برم ولی جا نداشت حالا میخوام با آقای حسین پور برم .اگه کسی اطلاعی داره چه خوب و چه بد لطفا منو در جریان بذارهWink
متشکرم
درود بر شما
من آشنایی با ایشون ندارم
ولی علی آقا را بهتون پیشنها می کنم که بسیار مرد آقا و با محبتی هستند
هرچند من با ایشون نرفتم ولی طبق برخوردهایی که با ایشون داشتم و بچه های لاتاری هتل ما که با ایشون رفته بودند و خیلی هم تعریف می کردند و راضی هم بودند فکر می کنم بتوانند تو این زمینه کمکتون کنند.
شمارشونو براتون می ذارم
علی آقا : 00971508088913
امیدوارم که موفق باشید. Wink
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، زری وحدتی ، m.sabet ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان