کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-04-28 ساعت 00:14)srt نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 23:33)parisa_kh نوشته:  سلام
مادر و پدر من سه شنبه 13 ام می مصاحبه دارند در ابوظبی. من هنوز نتونستم در مورد اینکه چجوری بلیط رو بگیریم( کدوم آژانس، هتل و..) تصمیم بگیرم واسشون و واقعا نیاز به راهنمایی دارم. اینکه خودمون هتل و بلیط و اینارو بگیریم، یا از طریق آژانس اقدام کنیم؟ اینکه بلیط برگشت رو بگیریم یانه؟ محل اقامت رو میخوایم دوبی باشه، نه ابوظبی. همین طور در مورد اینکه حداقل درهم و دلاری که باید داشته باشن( فقط واسه امور سفارت و پزشکی) چقدره؟
من ایران نبودم و تازه دیروز اومدم واسه همین کار که منم همراهیشون کنم. ولی خیلی انگار پیچیده است. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

از چه شهری می خواهید بلیط رو بگیرید؟
چیزی که آژانس ها گفتن این بود که از اونجا هتل رو بگیرید ارزون تر میشه، پدر و مادر شما چه رنج قیمتی رو برای هتل در نظر دارن؟
برای سفارت که 330 دلار برای هر نفر نیازه، و برای مدیکال هم هر نفر بین ۲۷۵ تا ۴۵۰ درهم(بر اساس اطلاعات همین سایت)
دوست عزیز 425 درهم رو حداقل حداقل باید بپردازی بابت مدیکال از این کمتر راه نداره ! ولی بیشتر شاید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: srt ، amin arefi ، exxedus
(2014-04-28 ساعت 00:26)soli asali نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 00:14)srt نوشته:  
مادر و پدر من سه شنبه 13 ام می مصاحبه دارند در ابوظبی. من هنوز نتونستم در مورد اینکه چجوری بلیط رو بگیریم( کدوم آژانس، هتل و..) تصمیم بگیرم واسشون و واقعا نیاز به راهنمایی دارم. اینکه خودمون هتل و بلیط و اینارو بگیریم، یا از طریق آژانس اقدام کنیم؟ اینکه بلیط برگشت رو بگیریم یانه؟ محل اقامت رو میخوایم دوبی باشه، نه ابوظبی. همین طور در مورد اینکه حداقل درهم و دلاری که باید داشته باشن( فقط واسه امور سفارت و پزشکی) چقدره؟
من ایران نبودم و تازه دیروز اومدم واسه همین کار که منم همراهیشون کنم. ولی خیلی انگار پیچیده است. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

از چه شهری می خواهید بلیط رو بگیرید؟
چیزی که آژانس ها گفتن این بود که از اونجا هتل رو بگیرید ارزون تر میشه، پدر و مادر شما چه رنج قیمتی رو برای هتل در نظر دارن؟
برای سفارت که 330 دلار برای هر نفر نیازه، و برای مدیکال هم هر نفر بین ۲۷۵ تا ۴۵۰ درهم(بر اساس اطلاعات همین سایت)
دوست عزیز 425 درهم رو حداقل حداقل باید بپردازی بابت مدیکال از این کمتر راه نداره ! ولی بیشتر شاید

بله درست می فرمایید من ۳۷۵ رو اشتباها ۲۷۵ نوشته بودم،آخه تو یه پست خوندم حداقل ۳۷۵ هستش.
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-04-27 ساعت 16:45)farshad varaste نوشته:  
(2014-04-27 ساعت 16:30)behfaza نوشته:   CANDLE :
چه دلیلی داره که دوستان دبی را جهت اقامت انتخاب میکنند و حاضرند ساعت 4 صبح به خودشون استرس بدن تا برسن سفارت..ممنون میشم که یه مقایسه ای به من بدید.
انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه. منهم دو تا بچه دارم و بنظرم دبی بهتر بود واسه اقامت اگه کل مخارج رو مقایسه کنید دبی بهتره اگر برنامه ریزی کنید و شب زود بخوابید هیچ مشکلی برای رفتن صبح ندارید.
بازم تاکید میکنم شب زود بخوابید و قبلا از رسیدن بسفارت حتما صبحانه میل کنید. مخصوصا کوچولوها
من الان ابوظبی هستم و به نظرم ابوظبی بهتره چون اولا هتلاش ارزونتر و خیلی بهتره همچنین مدیکال هم ارزونتره من دیروز رفتم مدیکال با 375 درهم کارم انجام شد خلوت و بی دردسر
هتلمون هم خیلی عالیه و خیلی هم ارزونتره از دبی هتلمون چون من واسه بعد از مصاحبه دبی هتل گرفتم ولی هتل خیلی بدترو خیلی گرونتر گرفتم
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
(2014-04-28 ساعت 01:17)rtt نوشته:  
چه دلیلی داره که دوستان دبی را جهت اقامت انتخاب میکنند و حاضرند ساعت 4 صبح به خودشون استرس بدن تا برسن سفارت..ممنون میشم که یه مقایسه ای به من بدید.
انتخاب سلیقه ای + درنظر گرفتن بودجه + شرایط مهیا تر در دبی برای گردش + ارزانی مدیکال در دبی + پرواز های بیشتر به دبی + تجربه بیشتر از دوستان برای اقامت و مدیکال در دبی + کمی .... + مقداری .....

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه. منهم دو تا بچه دارم و بنظرم دبی بهتر بود واسه اقامت اگه کل مخارج رو مقایسه کنید دبی بهتره اگر برنامه ریزی کنید و شب زود بخوابید هیچ مشکلی برای رفتن صبح ندارید.
بازم تاکید میکنم شب زود بخوابید و قبلا از رسیدن بسفارت حتما صبحانه میل کنید. مخصوصا کوچولوها

من الان ابوظبی هستم و به نظرم ابوظبی بهتره چون اولا هتلاش ارزونتر و خیلی بهتره همچنین مدیکال هم ارزونتره من دیروز رفتم مدیکال با 375 درهم کارم انجام شد خلوت و بی دردسر
هتلمون هم خیلی عالیه و خیلی هم ارزونتره از دبی هتلمون چون من واسه بعد از مصاحبه دبی هتل گرفتم ولی هتل خیلی بدترو خیلی گرونتر گرفتم
سلام دوست عزیز

اسم هتل ابوظبی که گرفتین چیه?
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
سلام عزیزم
شما اعلا بهترین کاری که باید انجام بدی اینه که با یک اژانسی که بتونه ویزاهای دبی ان ها را سریع بگیره و هتل و بلیط را هم از خودش بگیری
حتما اگر می خوان برگردن ایران بلیط را رفت و برگشت بگیرین
هر نفر برای سفارت نفری 330 دلار و برای کار پزشکی اگر کل واکسنهارا انجام داده باشن نفری 425 درهم اگر نه هر واکسن قیمت خودش را دارد
هیچم پیچیده نیست نگران نباش مدارک را تکمیل کن اصل مدارک با ترجمه فتوکپی انها را اماده کن
موفق باشی هر سوالی هم داشتی ما خدمت شما هستیم
شما به اژانس بگو بلیط را برای 10یا11 می میخوام
حتما بلیط ویزا را تاکید کن با هم میخوام
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، قصه گو ، زری وحدتی
با سلام خدمت دوستان.
من یک راهنمایی در مورد دریافت ویزای امارات بصورت شخصی داشتم یعنی اینکه خودم درخواست ویزا بدم و نخواهم که آژانس ها برام بگیرند چون می خوام هتل رو خودم بوک کنم و کسی تجربه ای در این مورد رو داشته؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، قصه گو ، زری وحدتی ، exxedus
(2014-04-28 ساعت 13:41)amin.n نوشته:  با سلام خدمت دوستان.
من یک راهنمایی در مورد دریافت ویزای امارات بصورت شخصی داشتم یعنی اینکه خودم درخواست ویزا بدم و نخواهم که آژانس ها برام بگیرند چون می خوام هتل رو خودم بوک کنم و کسی تجربه ای در این مورد رو داشته؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.

فکر کنم نمیشه و باید حتما به آژانسها مراجعه کنید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amin.n ، behfaza ، spv ، Sam2014 ، amin arefi ، ebi1988 ، زری وحدتی
من یک راهنمایی در مورد دریافت ویزای امارات بصورت شخصی داشتم یعنی اینکه خودم درخواست ویزا بدم و نخواهم که آژانس ها برام بگیرند
شما باید برین یه کفیل در امارات پیدا کنین.به یکی از سه روشی که دوستمون در پست بعد نوشنتن.
.خب این چه کاریه !!؟؟!! Cool همین کارو آژانس براتون میکنه .

برای گرفتن ویزای امارات هیچ کس نمیتونه شخصا اقدام کنه باید از طریق:
1-یکی از بستگان درجه یک مقیم امارات باشه با حقوق معین که فکر کنم باید بالای 5000درهم باشه
2-شرکتی که در امارات ثبت باشه و دارای مجوز درخواست وبزا باشه که
3-از طریق شرکت های هواپیمایی امارات و ایر عربیا که با مراجغه به دفترشون و سپردن یک سری تعهدات ویزا رو با بلیط میدن
(2014-04-28 ساعت 09:52)spv نوشته:  
(2014-04-28 ساعت 01:17)rtt نوشته:  

سلام دوست عزیز

اسم هتل ابوظبی که گرفتین چیه?

هتل کریستال خیلی هتلش عالیه تمیز و خوب جاشم دقیقا روبروی ان ام سی هستش پیاده 2 دقیقه راهه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، spv ، iris ، massi63 ، قصه گو ، زری وحدتی ، sib 24
Rtt عزیز آخر چطوری رفتی ابوظبی از ایستگاه ابن بطوطه ؟کجای ابوظبی پیاده شدی
منم میرم هتل کریستال چه تبلیغی می کنیم ما برا هتلا امارات هههههههه
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، قصه گو ، sib 24
(2014-04-29 ساعت 10:51)iris نوشته:  Rtt عزیز آخر چطوری رفتی ابوظبی از ایستگاه ابن بطوطه ؟کجای ابوظبی پیاده شدی
منم میرم هتل کریستال چه تبلیغی می کنیم ما برا هتلا امارات هههههههه
سلام میشه لطف کنید در مورد هتل کریستال اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا قیمتش
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی ، sib 24
(2014-04-27 ساعت 16:45)farshad varaste نوشته:  [quote='behfaza' pid='485763' dateline='1398600017']
CANDLE :

به نظر من هم فقط مسئله اقتصادی و بعد هم تفریحات بیشتر در دبی میتونه تاثیر گذار باشه.

]چرا حرفا دوگانگی داره ! من کلی جاها دیدم که مدیکاله دبی ارزونتره ولی الان جدیداً دارم میبینم که میگن مدیکاله ابوظبی نفری 375 درهمه یعنی 50 درهم کمتر از مدیکاله دبی!
یعنی چی آخه الان؟مثلا توی سفرنامه arpmn عزیز و چند جای دیگه....
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، قصه گو ، mamandiana
سلام به همه
ببخشید من این پیغام رو مجددا اینجا میذارم.
کسی از دوستان تهرانی در 2 هفته (حدود 3-16 می)آینده وقت مصاحبه دارد؟ یا اینکه بخواهد برای گرفتن ویزا به ابوظبی برود؟
خواهش میکنم اگر کسی از دوستان هست یک پیغام خصوصی به من بدهد

واقعا ممنون میشم
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: soli asali ، زری وحدتی
(2014-04-29 ساعت 12:55)reza3035 نوشته:  سلام بچه ها میخواستم بدونم از شیراز کسی رفته واسه مصاحبه که کارت زرد بهداشت شیراز رو داشته باشه یا حتما باید تایید پاستور شه واسه ابوظبی

سلام دوست عزیز شما میتونید برید پل حر، خيابان ساحلي، جنب فرمانداري، با در دست داشتن مدارك و تمام كارتهاي واكسن، پاسپورت، كپي نامه پذيرش و .....
کارت زرد رو میتونی اونجا تهیه کنی.
این هم تلفن:2330884
نوع ویزا:CR1
اولین اقدام:february2013
تکمیل مدارک:22jun2014
دریافت نامه دوم وتاریخ مصاحبه:29jun2014
انتقال سفارت از ابوظبی به ایروان
تاریخ مصاحبه 5 اگوست
دریافت ویزا 7 اگوست
ورود به امریکا 29 اگوست 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988 ، avayebahar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان