کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-05-31 ساعت 22:43)moqadam نوشته:  سلام دوستان
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.

من استفاده نکردم ولی دوستان راضی بودن با سرچ میتونید سایتشون رو پیدا کنید یک دفتر هم در هتل اوین دارند..... ولی اگر قیمت مناسب میخواین سایت berim safar هتل کنکورد رو با قیمت بسیار عالی گذاشته.... از دست ندینش.
تشکر کنندگان: moqadam ، exxedus
(2014-05-31 ساعت 23:25)rainolf نوشته:  
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.

من استفاده نکردم ولی دوستان راضی بودن با سرچ میتونید سایتشون رو پیدا کنید یک دفتر هم در هتل اوین دارند..... ولی اگر قیمت مناسب میخواین سایت berim safar هتل کنکورد رو با قیمت بسیار عالی گذاشته.... از دست ندینش.

دوست عزیز
این سایت بریم سفر رو چک کردم خیلی خوبه اما آیا معتبره؟ اطمینان کنیم پرداخت کنیم ؟
کی تا به حال با این سایت هتل رزرو کرده؟
ورود به امریکا: اکتبر2014

تشکر کنندگان: ebi1988 ، exxedus ، armin021 ، soli asali
سلام

دوستان كيس ما دو نفرست واسه 29تير ميريم دبي كسي نيست جهت همفكري و مشورت ، به اميد اينكه اين همه انتظار به ثمر بشينه واسه همه ارزوي خوشي دارم
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-01 ساعت 00:03)moqadam نوشته:  

دوست عزیز
این سایت بریم سفر رو چک کردم خیلی خوبه اما آیا معتبره؟ اطمینان کنیم پرداخت کنیم ؟

درود بر دوستان

من این هتلها را بررسی نکردم فقط میتونم بگم که سایت بریمسفر معتبره و من خودم 6 بار از طریق اینسایت هتل رزرو کردم که یکبارش اصلا ایران نبودم . شب رزرو کردم و فرداش رفتم تو هتل جدید

این سایت با آژانس شهرزاد یکی از کوچه های عباس آباد هماهنگ هست

با تشکر
تشکر کنندگان: ebi1988 ، exxedus ، armin021 ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 09:00)phsadeghi نوشته:  

دوست عزیز

درود بر دوستان

من این هتلها را بررسی نکردم فقط میتونم بگم که سایت بریمسفر معتبره و من خودم 6 بار از طریق اینسایت هتل رزرو کردم که یکبارش اصلا ایران نبودم . شب رزرو کردم و فرداش رفتم تو هتل جدید

با تشکر
سلام دوستان
از لحاظ معتبر بودن هیچ جای نگرانی نداره
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: moqadam ، exxedus ، armin021 ، soli asali
علاوه بر معتبر بودن این سایت تمامی مالیاتهای مورد نیاز رو هم محاسبه کرده در حالی که باید مبلغی معادل 15 تا 20 درصد به عنوان مالیات به مبالغ سایت بوکینگ اضافه کنید....
تشکر کنندگان: exxedus ، armin021
سلام دوستان ...من ديروز مديكال رو در دبي انجام دادم ...خيلي راحت ...وقت. قبلي هم نمي خواست ...كادر بيمارستان كارهاي شما رو در كمال ارامش و با لبخند انجام مي دن ...دكتر حتي به بسرم واكسن ابله هم نزد ...در كل نكران نباشيد و بدون استرس به كارهاتون برسيد
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
تشکر کنندگان: spv ، behfaza ، mamandiana ، hudson ، m_yek ، armin021 ، azadeh2014 ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 10:38)nazanin fatemi نوشته:  سلام دوستان ...من ديروز مديكال رو در دبي انجام دادم ...خيلي راحت ...وقت. قبلي هم نمي خواست ...كادر بيمارستان كارهاي شما رو در كمال ارامش و با لبخند انجام مي دن ...دكتر حتي به بسرم واكسن ابله هم نزد ...در كل نكران نباشيد و بدون استرس به كارهاتون برسيد
سلام
دکتر کی بود ؟ شما تست اننی بادی ابله انجام نداده بودین ؟
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 09:09)spv نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 09:00)phsadeghi نوشته:  

دوست عزیز

درود بر دوستان

با تشکر
سلام دوستان
از لحاظ معتبر بودن هیچ جای نگرانی نداره

دمتون گرم همگی
ورود به امریکا: اکتبر2014

دوستان عزیز مصاحبه ما هفته آخر جولای هست دقیقا تو اوج گرما ، ماه رمضان و ... به نظر شما یا با تجربه 2013 ها اون موقع بلیط و هتل ارزونت میشه ؟ من تو سایت booking غث هتل آپارتمان دیدم مناسب و مجهز اما نمیدونم چطور پولشو پرداخت کنم . یه گروهی هم هستن که دلاری 3600 تومن میگیرن واست رو سایت رزرو میکنند. راهه دیگه کسی امتحان کرده؟
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: exxedus ، m_yek ، armin021 ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 15:02)م.ق نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هفته آخر جولای هست دقیقا تو اوج گرما ، ماه رمضان و ... به نظر شما یا با تجربه 2013 ها اون موقع بلیط و هتل ارزونت میشه ؟ من تو سایت booking غث هتل آپارتمان دیدم مناسب و مجهز اما نمیدونم چطور پولشو پرداخت کنم . یه گروهی هم هستن که دلاری 3600 تومن میگیرن واست رو سایت رزرو میکنند. راهه دیگه کسی امتحان کرده؟
سلام
اسم هنل را بگین همین آژانسهای داحل براتون چک کنم
برای سفر مجدد به ابوظبی برای دریافت ویزا و تمدید مدیکال چند روز لازمه؟ اگه شنبه بریم و ظهر یا عصر مدیکال انجام بدیم تا یکشنبه صبح میدن جوابو؟ یا نهایتا سه شنبه ظهر میدن؟
در نهایت اگر سه شنبه بریم پاسپورتهارو بدیم سفارت تا پنج شنبه بهمون میدنشون که شبش با پرواز برگردیم؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
فقط یکشنبه و سه شنبه پاس میگیرن اگه یکشنبه برین پنج شنبه امادست معمولا بعد از چهار روز کاری امادس
مدیکال هم اگه تست سل نخواد روز بعد از ازمایشها جواب رو میدن ولی اگر 2تا 14 ساله دارین 48 ساعت بعد جواب میدن موفق باشین
تشکر کنندگان: armin021 ، farnama ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 10:38)nazanin fatemi نوشته:  سلام دوستان ...من ديروز مديكال رو در دبي انجام دادم ...خيلي راحت ...وقت. قبلي هم نمي خواست ...كادر بيمارستان كارهاي شما رو در كمال ارامش و با لبخند انجام مي دن ...دكتر حتي به بسرم واكسن ابله هم نزد ...در كل نكران نباشيد و بدون استرس به كارهاتون برسيد

كي جوابتون اماده ميشه؟
امكانش هست فردا صبح روزي كه ازمايش ها را انجام داديد
جواب را بگيريد؟
**2014as19 /مصاحبه: اواخر نوامبر/ تعداد كيس: يك نفر/ سفارت: ابوظبي/ كلير بعد از ١٩١ روز ٢٩ مي
(2014-06-01 ساعت 16:47)spv نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 15:02)م.ق نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هفته آخر جولای هست دقیقا تو اوج گرما ، ماه رمضان و ... به نظر شما یا با تجربه 2013 ها اون موقع بلیط و هتل ارزونت میشه ؟ من تو سایت booking غث هتل آپارتمان دیدم مناسب و مجهز اما نمیدونم چطور پولشو پرداخت کنم . یه گروهی هم هستن که دلاری 3600 تومن میگیرن واست رو سایت رزرو میکنند. راهه دیگه کسی امتحان کرده؟
سلام
اسم هنل را بگین همین آژانسهای داحل براتون چک کنم

اسم هتل را تو سایت بریم سفر جستجو کنید اگه قیمتش ماسب بود اتاق را رزرو کنید

به صبحانه اتاق دقت کنید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان