موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
باشگاه ایرانیان در دبی اسم یک هتل یا شامل چند هتل میشه؟
چه جوری میشه پیداش کرد یا عکساشو دید ممنون.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-31 ساعت 03:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-01 ساعت 02:19 توسط mehdi16.)
دوستان كيس ما دو نفرست واسه 29تير ميريم دبي كسي نيست جهت همفكري و مشورت ، به اميد اينكه اين همه انتظار به ثمر بشينه واسه همه ارزوي خوشي دارم
کیس ازدواج با گرین کارتی ارسال مدارک اخر اکتبر 2014,اپرو ٢٥ مارچ ،١٥اگوست گرفتن كيس نامبر واينويس نامبر از طريق تلفن،پركردن فرم ٢٦١اخر اگوست،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یک سوال برام پیش اومده.مصاحبه ما هفته اول تیر.اگر به امید خدا یک ضرب بدن پاسپورتامون رو می گیرن؟اگر همسرم بخواد بلافاصله بعد از مصاحبه برگرده چی میشه؟تازه بدون پاسپورت چجوری باید هتل رو تمدید کرد؟؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستاي گلم .
من هر چي به ان ام سي ايميل ميزنم جواب نميدن . ميشه لطفا آدرس دقيق ان ام سي رو در دبي و ايميل دقيقشو برام بذارين . ممنون
و يه سوال ديگه اينكه من در شركتي كه كار مي كردم از ابتداي برج 8 سال 90 برام بيمه رد كرده ولي من توي فرمهاي اوليه كه فرستادم 15 برج 8 را تاريخ زدم . بنظر شما مشكلي پيش خواهد آمد ؟
من يك هفته ديگه مصاحبه دارم . با توجه به اينكه يك سري لغات در ترجمه ها با چيزي كه خودم در فرمهام فرستادم فوق مي كنه ، بنظر شما فرمهامو طبق لغات دارالترجمه اصلاح كنم و روز مصاحبه با خودم ببرم ؟
روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟
و اينكه چون مصاحبم 5 شنبه است آيا سفارت شنبه و جمعه تعطيله ؟؟؟
لطفا راهنماييم كنيد تا استرسم كمتر بشه
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-31 ساعت 13:15)lucky star نوشته: سلام دوستان.یک سوال برام پیش اومده.مصاحبه ما هفته اول تیر.اگر به امید خدا یک ضرب بدن پاسپورتامون رو می گیرن؟اگر همسرم بخواد بلافاصله بعد از مصاحبه برگرده چی میشه؟تازه بدون پاسپورت چجوری باید هتل رو تمدید کرد؟؟؟؟؟
اگر خواستید در همان هتل بیشتر بمانید که هیچ مشکلی نیست ولی اگه میخواهید هتلو عوض کنید حتما قبل از اینکه به آژانستون پول بدید یعنی قبل از رزرو حتما به هتل ایمیل بزنید و موضوع را توضیح دهید من خودم این کار را کردم فقط چندتاهتل گفتند که اشکالی نداره و کپی رنگی پاسپورت قبوله ولی متاسفانه در دوبی بسیاری از هتلها به نداشتن پاسپورت موقع چک این ،گیر میدهند
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
86
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-31 ساعت 13:54)firouz mah نوشته: سلام دوستاي گلم .
من هر چي به ان ام سي ايميل ميزنم جواب نميدن . ميشه لطفا آدرس دقيق ان ام سي رو در دبي و ايميل دقيقشو برام بذارين . ممنون
و يه سوال ديگه اينكه من در شركتي كه كار مي كردم از ابتداي برج 8 سال 90 برام بيمه رد كرده ولي من توي فرمهاي اوليه كه فرستادم 15 برج 8 را تاريخ زدم . بنظر شما مشكلي پيش خواهد آمد ؟
من يك هفته ديگه مصاحبه دارم . با توجه به اينكه يك سري لغات در ترجمه ها با چيزي كه خودم در فرمهام فرستادم فوق مي كنه ، بنظر شما فرمهامو طبق لغات دارالترجمه اصلاح كنم و روز مصاحبه با خودم ببرم ؟
روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟
و اينكه چون مصاحبم 5 شنبه است آيا سفارت شنبه و جمعه تعطيله ؟؟؟
لطفا راهنماييم كنيد تا استرسم كمتر بشه
در صورت چک خوردن که میتونید بلافاصله برگردید ولی در صورت یک ضرب چون شما 5شنبه وقت مصاحبه دارید و جمعه و شنبه سفارت تعطیله ویزای شما احتمالا باید بعد از 2 روز کاری یعنی دوشنبه آماده باشه
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
مدارک مورد نیاز واسه سفر دوم به ابوظبی برای دریافت ویزا چیا هست؟
مدیکال هم باید تمدید کنیم.کامل بگید مرسی
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من برنده 2015 هستم داشتم اطلاعات ابوظبی رو میخوندم تا شاید محل مصاحبه رو عوض کنم ، دیدم خیلی از شماها در مورد هتل مشکل دارین ، ببینید قیمت های هتل توی دبی همه با هم متفاوته ، 3 ستاره با 3 ستاره فرق میکنه چوت تاپ داره معمولی و پایین ، البته بستگس به محلی که هتل میگیری هم داره اطراف بازار مرشد و میدان ماهی قیمتها پایینه تو هر خیابون کلی هتل هست در خیابونهای وسط بازار مرشد هم کلی هتل هست مثل مسافر خونه های خودمون کثیف نیستن اما ادمهای تمیزی هم اونجا نیست ، میتونید جمیرا هم هتل بگیرید که خیلی گرونه و ...، هتلهای میانی بازار مرشد میشه حتی چک و چونه زد بیشتر بروبچه های افریقایی و بچه های کشور دوست و همسایه پاکستان و هند اونجا خیلی هست ، خیابونهای رقه و المرقبات کلی هتل اره که تمیزن ، به مترو هم خیلی نزدیکن با 5 دقیقه راه رفتن میتونید به مترو دسترسی داشته باشید قبل از این گرونی ها ایرانی زیاد میدیدید اما الان کمتر شده ، هاستل هم توی دبی هست اما قانونی نیستن و باید پنهانی پیداشون کنید قیمتهاشون پایینه ، تو یه اتاق 4 -6 و یا 8 تا تخت گذاشتن ، متاسفانه علی رغم گشت و گذار در دبی به این مراکز مدیکال بر نخوردم ، فقط از میدون ماهی به طرف بازار طلا و بازرا مرشد سطح کلاس هتلها خیلی پایین میاد . اگه هم هتل گرون میخوایید نزدیکهای برج دبی و امریت مال و پاساژ وافی یه کم گرونن ، و بیشتر مهموناشون اروپایی ها هستن ، در ضمن برای گرفتن ویزا اصل پاسپورت رو نمیخوان میتونید به تورها ندیم و لی هتلها ممکنه اذیت کنن.
اها در مورد رزرو هتل بعضی دفتر های تور توی دبی نماینده دارن و میتونن ارزونتر از قیمت خود هتل روی Boking.com براتون هتل بگیرن
همگی موفق باشید
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.
ورود به امریکا: اکتبر2014