کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-06-01 ساعت 00:03)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:25)rainolf نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:43)moqadam نوشته:  سلام دوستان
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.

من استفاده نکردم ولی دوستان راضی بودن با سرچ میتونید سایتشون رو پیدا کنید یک دفتر هم در هتل اوین دارند..... ولی اگر قیمت مناسب میخواین سایت berim safar هتل کنکورد رو با قیمت بسیار عالی گذاشته.... از دست ندینش.

دوست عزیز
این سایت بریم سفر رو چک کردم خیلی خوبه اما آیا معتبره؟ اطمینان کنیم پرداخت کنیم ؟
کی تا به حال با این سایت هتل رزرو کرده؟

من برای مصاحبه از این سایت هتل گرفتم، اسفند ماه
تو اون مدت ۳ تا هتل با این سایت بوک کردم
فوق العاده رضایت داشتم و هیچ مشکلی نبود
زنگ بزنین از خانم رحیمی مشاوره بگیرین
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
(2014-06-01 ساعت 09:00)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 00:03)moqadam نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 23:25)rainolf نوشته:  
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.

من استفاده نکردم ولی دوستان راضی بودن با سرچ میتونید سایتشون رو پیدا کنید یک دفتر هم در هتل اوین دارند..... ولی اگر قیمت مناسب میخواین سایت berim safar هتل کنکورد رو با قیمت بسیار عالی گذاشته.... از دست ندینش.

دوست عزیز
این سایت بریم سفر رو چک کردم خیلی خوبه اما آیا معتبره؟ اطمینان کنیم پرداخت کنیم ؟
کی تا به حال با این سایت هتل رزرو کرده؟

درود بر دوستان

من این هتلها را بررسی نکردم فقط میتونم بگم که سایت بریمسفر معتبره و من خودم 6 بار از طریق اینسایت هتل رزرو کردم که یکبارش اصلا ایران نبودم . شب رزرو کردم و فرداش رفتم تو هتل جدید

این سایت با آژانس شهرزاد یکی از کوچه های عباس آباد هماهنگ هست

با تشکر

هماهنگ نیست!
سایت خود آژانس شهرزاد هستش.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
از همه مسایل سفر صحبت می شه بجز گرمای این فصل
دوستانی که هفته های اخیر رفتن می شه بگید 38 درجه با 42 درصد رطوبت یعنی چی؟ این شرایط در برنامه های شما مشکلی ایجاد نکرده؟ اصلا میشه از هتل بییرون رفت یا همش باید زیر باد کولر باشیم

راستی ارز مسافرتی چطور باید تهیه کنیم؟ عوارض خروج چقدر شده ؟ شنیدم اضافه شده
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali
(2014-06-02 ساعت 01:47)phsadeghi نوشته:  از همه مسایل سفر صحبت می شه بجز گرمای این فصل
دوستانی که هفته های اخیر رفتن می شه بگید 38 درجه با 42 درصد رطوبت یعنی چی؟ این شرایط در برنامه های شما مشکلی ایجاد نکرده؟ اصلا میشه از هتل بییرون رفت یا همش باید زیر باد کولر باشیم

هیچ مشکلی‌ براتون پیش نمیاد اتفاقا الان بهترین وقته برای ساحل رفتن و پارک آبی رفتن. دوبی‌ ساخته شده برای گرما. تمام تاکسی‌ها ، فروشگاها کولر دارن. تمام جاهایی‌ که قراره ببینید هم جاهایی‌ هستن که بهترین سیستم تهویه رو دارن.

خلاصه نگران نباشید. برید لذت ببرید ایشالا ویزا هم ۱ ضرب بگیرید و لذتتون چند برابر شه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: USA2014 ، mamandiana ، farshad varaste ، قصه گو ، soli asali
(2014-06-01 ساعت 23:12)lida55 نوشته:  فقط یکشنبه و سه شنبه پاس میگیرن اگه یکشنبه برین پنج شنبه امادست معمولا بعد از چهار روز کاری امادس
مدیکال هم اگه تست سل نخواد روز بعد از ازمایشها جواب رو میدن ولی اگر 2تا 14 ساله دارین 48 ساعت بعد جواب میدن موفق باشین

اگر شنبه بریم بعد از ظهر بریم واسه مدیکال.صبح بهمون میدن که به ساعت 1.5 تحویل پاسپورت سفارت برسیم؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-02 ساعت 10:04)behfaza نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 09:08)farnama نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:12)lida55 نوشته:  فقط یکشنبه و سه شنبه پاس میگیرن اگه یکشنبه برین پنج شنبه امادست معمولا بعد از چهار روز کاری امادس
مدیکال هم اگه تست سل نخواد روز بعد از ازمایشها جواب رو میدن ولی اگر 2تا 14 ساله دارین 48 ساعت بعد جواب میدن موفق باشین

اگر شنبه بریم بعد از ظهر بریم واسه مدیکال.صبح بهمون میدن که به ساعت 1.5 تحویل پاسپورت سفارت برسیم؟
خیر . اونطور که خود ان ام سی نوشته .
شنبه صبح قبل از ساعت 9 اگه برید با دادن هزینه اضافه میتونین جوابشو شنبه شب بگیرین.

فکر کنم بد متوجه شدید.اگه شنبه بعد از ظهر بریم مدیکال.یکشنبه صبح بهمون میدن جواب رو؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
درود
دوست عزیزهتل پارسیان باشگاه ایرانیان هم 4 ستاره داره و هم 3 ستاره ما از طریق هتل اوین تهران که نماینده باشگاه ایرانیان تو ایرانه کارمندی داره به نام خانم تاجیک که کارهای رزرو باشگاه ایرانیان رو انجام میده من و خانوادم تو عید اونجا بودیم هتل خوب و تمیزیه فقط خانمها باید داخل محوطه هتل یک شالی روسرشون باشه غذا باب طبع ما ایرانیان هست پرسنلش همه ایرانی بلدن و خیلی مودب هستند
جای خوبیه برای خانواده و بچه دارها
تشکر کنندگان: reasonable ، soli asali
با توجه به این که تو پاسم ویزای آمریکا خورده.ایا میتونم برم عراق و از اونجا برم آمریکا ؟ مامور فرودگاه ایراد نمیگیره؟
سفرنامه من
تشکر کنندگان:
روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟
و اينكه چون مصاحبم 5 شنبه است آيا سفارت شنبه و جمعه تعطيله ؟؟؟
نميدونم بليط رفت و برگشت رو كي بگيرم .

--------------------------------------------------------------------------------
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
(2014-06-02 ساعت 10:40)firouz mah نوشته:  روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟
و اينكه چون مصاحبم 5 شنبه است آيا سفارت شنبه و جمعه تعطيله ؟؟؟
نميدونم بليط رفت و برگشت رو كي بگيرم .

--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
کیستون چند نفر است؟ اگر با خانواده و بچه زیر 14سال داری 3روز زودتر برین اگر تنها هسنی سه شنبه برو فقط حتما بلیط را روی سیستم بگیر اگر خواستی زودتر بطای بتوانی تغییر تاریخ بدی برگشت را 2شنبه بگیر
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
(2014-06-02 ساعت 10:10)farnama نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:04)behfaza نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 09:08)farnama نوشته:  

خیر . اونطور که خود ان ام سی نوشته .
شنبه صبح قبل از ساعت 9 اگه برید با دادن هزینه اضافه میتونین جوابشو شنبه شب بگیرین.

فکر کنم بد متوجه شدید.اگه شنبه بعد از ظهر بریم مدیکال.یکشنبه صبح بهمون میدن جواب رو؟
بله اگر نفری 250 درهم اضافه بدین
(2014-06-02 ساعت 01:47)phsadeghi نوشته:  از همه مسایل سفر صحبت می شه بجز گرمای این فصل

اصلا گرما حس نمی کنید ، اینقدر کولرهاشون سرده که از 5 دقیقه پیاده روی در هوای گرم خوشحال هم می شید، تاکسی های خنک ، مترو خنک ، پاساژها خنک
عوارض 75 تومن
ارز مسافرتی تا یک هفته فبل از پرواز بانک ملت و یا فکر کنم سامان شعبه هایی که کار ارز مسافرتی انجام میدن پول می دید حواله می گیرید بعد ارز را با دادن حواله را بعد از عبور از گیت سپاه میتونید از شعبه بانک فرودگاه بگیرید
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi
دوستان شماره ملیکا و شوهرش رو میخوام

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان:
(2014-06-02 ساعت 16:05)parmisv نوشته:  دوستان شماره ملیکا و شوهرش رو میخوام
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
تشکر کنندگان: parmisv ، soli asali

گرمای هوا زیاده ،من 3 روز اولی که در ابوظبی بودم وقتی در معرض هوای بیرون قرار میگرفتم حالم بد میشد و سر گیجه میگرفتم و کاملا برام غیر قابل تحمل بود ولی از روز چهارم به بعد عادت کردم و هیچ مشکلی برام پیش نیومد و حتی بارها رفتم آفتاب گرفتم. ولی اگر بچه کوچک دارید خیلی خیلی مراقب باشید که گرما زده نشه ،
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان