کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
سلام دوستان من همين الا مصاحبه داشتم چك خوردم، بخاطر اينكه سابقه كاريم نفت و گاز بوده، گفت سايتو چك كنم هيچ مدركي هم نخواست ، يعني كلا قبول نشدم، نخود سياه و اين حرفاست؟ يكي نظر بده كه چي ميشه وضعيتم
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: farshad varaste ، miladfr12 ، ebi1988 ، Tabassomshojaat ، soli asali ، amin arefi
(2014-06-03 ساعت 10:32)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان من همين الا مصاحبه داشتم چك خوردم، بخاطر اينكه سابقه كاريم نفت و گاز بوده، گفت سايتو چك كنم هيچ مدركي هم نخواست ، يعني كلا قبول نشدم، نخود سياه و اين حرفاست؟ يكي نظر بده كه چي ميشه وضعيتم
نخیر بهیچوجه نخود سیاه نیست. در تاپیک کلیرنس 2014 منتظر باشید به امید خدا ویزاتون بوقتش حاضر میشه
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: miladfr12 ، soli asali ، amin arefi
(2014-06-03 ساعت 10:52)farshad varaste نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 10:32)SARA13949 نوشته:  سلام دوستان من همين الا مصاحبه داشتم چك خوردم، بخاطر اينكه سابقه كاريم نفت و گاز بوده، گفت سايتو چك كنم هيچ مدركي هم نخواست ، يعني كلا قبول نشدم، نخود سياه و اين حرفاست؟ يكي نظر بده كه چي ميشه وضعيتم
نخیر بهیچوجه نخود سیاه نیست. در تاپیک کلیرنس 2014 منتظر باشید به امید خدا ویزاتون بوقتش حاضر میشه

سلام، اخه من فقط سه ماه وقت دارم تا ٣٠ سپتامبر، يعني ميشه ؟ تا حالا موردي شنيدين كه بهشون ندن
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، amin arefi
(2014-06-03 ساعت 11:36)SARA13949 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 10:52)farshad varaste نوشته:  

سلام، اخه من فقط سه ماه وقت دارم تا ٣٠ سپتامبر، يعني ميشه ؟ تا حالا موردي شنيدين كه بهشون ندن
درسته شما در حال حاضر سه ماه وقت دارین و لی پروسه بررسی اونا از مدتها قبل شروع شده.بله ممکنه در مواقع خاص به کسی ویزا ندن اونهم فقط در مواقع خاص
2014-2103/ابوظبی/4نفر/کلیر بعداز171 روز/ورود به آمریکا:09/28/2014 /ساکن:سیاتل
انرژى خود را صرف شايعات، موضوعات گذشته، افكار منفى يا چيزهايى كه از كنترل شما خارج است نكنيد
تشکر کنندگان: lida55 ، Tabassomshojaat ، soli asali
باسلام خدمت دوستان عزیز،نمی دونم که این سوالی که می پرسم مربوط به این تاپیک می شه یانه،ما دیروز پس از 168 روز کلیر شدیم از ابوظبی ولی این جریان سهمیه ویزا در هر ماه را برای هر سفارت نمی دونم چیه ،آدرس ویزا بلوتن را هم داده که من چیزی دستگیرم نشد، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون می شم
2014AS17$$ ,نامه دوم 21 اکتبر،مصاحبه :16 دسامبر ابوظبی،کلیرنس با برگه آبی،آپدیت ها 16 دسامبر،16 ژانویه ،10 فوریه و خودم 29 می،1 ژوئن خودم،کلیر :2 ژوئن،دریافت ویزا 26 ژوئن،ورود به آمریکا 27 نوامبر لس انجلس
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali
(2014-06-03 ساعت 14:50)mrt نوشته:  باسلام خدمت دوستان عزیز،نمی دونم که این سوالی که می پرسم مربوط به این تاپیک می شه یانه،ما دیروز پس از 168 روز کلیر شدیم از ابوظبی ولی این جریان سهمیه ویزا در هر ماه را برای هر سفارت نمی دونم چیه ،آدرس ویزا بلوتن را هم داده که من چیزی دستگیرم نشد، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه ممنون می شم

سوالت را از تایپیک کلیرنس بپرس حتما جواب می گیری من در این مورد اطلاع ندارم اما کاری به سهمیه ویزا در هر ماه سفارت نداشته باش فکر کنم یه تاریخی جلوی شماره ات هست که تا اون تاریخ فرصت داری بری ویزات را بگیری
و هر چه زودتر بری بهتره
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshad varaste ، armin021 ، soli asali
(2014-06-03 ساعت 09:23)firouz mah نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:19)amin arefi نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:43)moqadam نوشته:  سلام دوستان
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.
درود
دوست عزیزهتل پارسیان باشگاه ایرانیان هم 4 ستاره داره و هم 3 ستاره ما از طریق هتل اوین تهران که نماینده باشگاه ایرانیان تو ایرانه کارمندی داره به نام خانم تاجیک که کارهای رزرو باشگاه ایرانیان رو انجام میده من و خانوادم تو عید اونجا بودیم هتل خوب و تمیزیه فقط خانمها باید داخل محوطه هتل یک شالی روسرشون باشه غذا باب طبع ما ایرانیان هست پرسنلش همه ایرانی بلدن و خیلی مودب هستند
جای خوبیه برای خانواده و بچه دارها
سلام دوست عزيز . ميشه آدرس و تلفنشو هم در ايران و هم در دبي به من بدين ؟ ضمنا هزينه هاش به چه صورت هست ؟

(2014-06-02 ساعت 10:53)spv نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:40)firouz mah نوشته:  روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟
و اينكه چون مصاحبم 5 شنبه است آيا سفارت شنبه و جمعه تعطيله ؟؟؟
نميدونم بليط رفت و برگشت رو كي بگيرم .

--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
کیستون چند نفر است؟ اگر با خانواده و بچه زیر 14سال داری 3روز زودتر برین اگر تنها هسنی سه شنبه برو فقط حتما بلیط را روی سیستم بگیر اگر خواستی زودتر بطای بتوانی تغییر تاریخ بدی برگشت را 2شنبه بگیر
دوست عزيز من يك نفر هستم . اگه تو ر بگيرم مگه مشكلي پيش مياد ؟ براي همون تاريخها ؟
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان:
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.
درود
دوست عزیزهتل پارسیان باشگاه ایرانیان هم 4 ستاره داره و هم 3 ستاره ما از طریق هتل اوین تهران که نماینده باشگاه ایرانیان تو ایرانه کارمندی داره به نام خانم تاجیک که کارهای رزرو باشگاه ایرانیان رو انجام میده من و خانوادم تو عید اونجا بودیم هتل خوب و تمیزیه فقط خانمها باید داخل محوطه هتل یک شالی روسرشون باشه غذا باب طبع ما ایرانیان هست پرسنلش همه ایرانی بلدن و خیلی مودب هستند
سلام دوست عزيز . ميشه آدرس و تلفنشو هم در ايران و هم در دبي به من بدين ؟ ضمنا هزينه هاش به چه صورت هست ؟

(2014-06-02 ساعت 10:40)firouz mah نوشته:  روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟

--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
کیستون چند نفر است؟ اگر با خانواده و بچه زیر 14سال داری 3روز زودتر برین اگر تنها هسنی سه شنبه برو فقط حتما بلیط را روی سیستم بگیر اگر خواستی زودتر بطای بتوانی تغییر تاریخ بدی برگشت را 2شنبه بگیر
دوست عزيز من يك نفر هستم . اگه تو ر بگيرم مگه مشكلي پيش مياد ؟ براي همون تاريخها ؟
سلام اگر ویزا یکضرب بدن بهتون بعد از دوروز کاری پاسپورن را میدن به اون هم فکر گردید شما اگر فکر می کنید که امکان ویزا یک ضرب گرفت را داری یک هفته باید دبی باشید از روزی که می رین
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: armin021 ، farshad varaste
(2014-06-03 ساعت 19:38)spv نوشته:  
درود

سلام دوست عزیز
سلام اگر ویزا یکضرب بدن بهتون بعد از دوروز کاری پاسپورن را میدن به اون هم فکر گردید شما اگر فکر می کنید که امکان ویزا یک ضرب گرفت را داری یک هفته باید دبی باشید از روزی که می رین
دوست عزیز
من هم چند هفته پیش 5 شنبه مصاحبه داشتم من یکشنبه دوبی بودم و عصرش کارهای پزشکی رو انجام دادم و روز 4شنبه به من و خانمم جواب دادن و 5شنبه هم که مصاحبه داشتیم و یکضرب گرفتیم 2شنبه ساعت 2 ظهر رفتیم ابوظبی و ویزامون رو گرفتیم اگه 2 شنبه برگشت میگیری حتما برای شب بگیر البته ما برگشتمون 3شنبه بود.خانم ملیکا و شوهرشون برای رفتن به ابوظبی خیلی خوب هستن
2014AS5xxx، دو نفر، آنکارا تغییر به ابوظبی ، قبولی: ۱ می، ارسال مدارک (پست): 10 می، تایید دریافت مدارک: 20می . مصاحبه 15 می 2014. ویزا یکضرب .مقصد لس آنجلسShy,ورود به آمریکا 19 اکتبر
تشکر کنندگان: armin021 ، amin arefi ، soli asali
من نمیدونم این ویزای امارات ما چرا نمیاد دو روز اقدام کردیم به صورت ایجنت یا همون فوری اما هنوز خبری نیست
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-06-03 ساعت 22:18)feel نوشته:  من نمیدونم این ویزای امارات ما چرا نمیاد دو روز اقدام کردیم به صورت ایجنت یا همون فوری اما هنوز خبری نیست

ارجنت به این زودی نمیاد باید تاپ ارجنت درخواست میدادین شما
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-06-03 ساعت 22:40)masuodrh نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:18)feel نوشته:  من نمیدونم این ویزای امارات ما چرا نمیاد دو روز اقدام کردیم به صورت ایجنت یا همون فوری اما هنوز خبری نیست

شما مطمعن هستید ینی ایجنت چند روز طول میکشه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
(2014-06-03 ساعت 23:10)feel نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:40)masuodrh نوشته:  

شما مطمعن هستید ینی ایجنت چند روز طول میکشه

ما یکشنبه اقدام کردیم ارجنت..احتمالا شنبه یا یکشنبهه بیاد..خودمون بلیط برای پنجشنبه گرفتیم..
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali
(2014-06-03 ساعت 19:38)spv نوشته:  
درود

سلام دوست عزیز

من هم مصاحبه ام پنجشنبه بود ، سه شنبه صبح مدیکال را انجام دادم چهارشنبه عصر جوابش را دادند ، دوشنبه هم ویزامو گرفتم
شما اگر خانم هستید ویزات را یکضرب می گیری 99% پس برنامه سفرت را تا دوشنبه تنظیم کن اگر همون شب دوشنبه بخوای برگردی بلیطت را 9 شب به بعد بگیر چون تا بری ویزات را بگیری و برگردی بری فرودگاه 6.5-7 عصر میشه، آژانسها برات خودشون تور را هر چند روزی بخوای می بندند
2014AS56## / کیس 1 نفر / رویت قبولی 3 May / ارسال مدارک 12 May - دی اچ ال / سفارت : ابوظبی / ویزا یکضرب:May 15
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، amin arefi
سلام و سپاس از راهنمائی بی دریغ دوستان
من خودم برنده ی اصلی هستم، می خواستم بدونم از همسرم هم مصاحبه میگیرن یا فقط من؟
والا نمی دونستم این سوال رو کجا مطرح کنم اگه جاش نیس پیش پیش معذرت

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان