کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
با سلام دوستان من اول مرداد چهارشنبه - ابوظبی مصاحبه دارم از چند روز قبل باید اونجا باشم؟
تشکر کنندگان: soli asali ، exxedus
(2014-06-02 ساعت 17:41)مینا 123 نوشته:  با سلام دوستان من اول مرداد چهارشنبه - ابوظبی مصاحبه دارم از چند روز قبل باید اونجا باشم؟

شما باید دوشنبه اونجا باشی بری مدیکال 3شنبه جوابو بگیری و 4شنبه هم که مصاحبه
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: soli asali ، farshad varaste ، m_yek ، exxedus
(2014-06-01 ساعت 16:47)spv نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 15:02)م.ق نوشته:  دوستان عزیز مصاحبه ما هفته آخر جولای هست دقیقا تو اوج گرما ، ماه رمضان و ... به نظر شما یا با تجربه 2013 ها اون موقع بلیط و هتل ارزونت میشه ؟ من تو سایت booking غث هتل آپارتمان دیدم مناسب و مجهز اما نمیدونم چطور پولشو پرداخت کنم . یه گروهی هم هستن که دلاری 3600 تومن میگیرن واست رو سایت رزرو میکنند. راهه دیگه کسی امتحان کرده؟
سلام
اسم هنل را بگین همین آژانسهای داحل براتون چک کنم

ممنونم دوست عزیز
هتل آپارتمان استار مترو در صلاح الدین
کیس : **75
ارسال فرم : جولای 2013
کارنت : می 2014
نامه دوم : 10 روز بعد
مصاحبه : ابوظبی 24 جولای 2 نفر نفر اصلی AP
شناسایی در سایت ابو ظبی: 24 جولای
آپدیت ها : 24 و 26 و 28 و 29 و 31 جولای - 13 آگوست هر دو نفر، 17 آگوست هردونفر, 18 آگوست نفر اصلی,19 آگوست نفر اصلی
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان کسی ادرس اینترنتی پانسیون یا متل ارزون قیمت تو دبی یا ابوظبی سراق داره به من بده ممنون میشم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
(2014-06-02 ساعت 17:52)rtt نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 17:41)مینا 123 نوشته:  با سلام دوستان من اول مرداد چهارشنبه - ابوظبی مصاحبه دارم از چند روز قبل باید اونجا باشم؟

شما باید دوشنبه اونجا باشی بری مدیکال 3شنبه جوابو بگیری و 4شنبه هم که مصاحبه
دوست عزیز من هم روز چهارشنبه مصاحبم انجام شد همین جور rtt عزیز گفتند انجام دادم در ضمن اگر ویزای یک ضرب بگیر تا یکشنبه باید امارات باشی تا ویزات اماده بشه موفق باشید
شماره کیس:**2014AS000051 خودم تنها هستم Cool مصاحبم 23 آپریل ابوظبی >>>> ويزا يك ضررررررررررررب >>>>> به لطف خدا Smile
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، rtt ، farshad varaste
(2014-06-02 ساعت 11:23)lida55 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:10)farnama نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:04)behfaza نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 09:08)farnama نوشته:  
(2014-06-01 ساعت 23:12)lida55 نوشته:  فقط یکشنبه و سه شنبه پاس میگیرن اگه یکشنبه برین پنج شنبه امادست معمولا بعد از چهار روز کاری امادس
مدیکال هم اگه تست سل نخواد روز بعد از ازمایشها جواب رو میدن ولی اگر 2تا 14 ساله دارین 48 ساعت بعد جواب میدن موفق باشین

اگر شنبه بریم بعد از ظهر بریم واسه مدیکال.صبح بهمون میدن که به ساعت 1.5 تحویل پاسپورت سفارت برسیم؟
خیر . اونطور که خود ان ام سی نوشته .
شنبه صبح قبل از ساعت 9 اگه برید با دادن هزینه اضافه میتونین جوابشو شنبه شب بگیرین.

فکر کنم بد متوجه شدید.اگه شنبه بعد از ظهر بریم مدیکال.یکشنبه صبح بهمون میدن جواب رو؟
بله اگر نفری 250 درهم اضافه بدین
اگه شنبه ظهر بریم چطور؟ 24 ساعت بعد پول میگیرن؟
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
تشکر کنندگان: soli asali ، lida55
دوستان ما سه شنبه اخر ژولاي مصاحبه داريم فكر ميكنيد اگه يكضرب بگيريم كي بايد بليط برگشت بگيريم؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-06-03 ساعت 00:54)reza16 نوشته:  دوستان ما سه شنبه اخر ژولاي مصاحبه داريم فكر ميكنيد اگه يكضرب بگيريم كي بايد بليط برگشت بگيريم؟

منم سه شنبه مصاحبه داشتم پنج شنبه ساعت 2 ویزامو دادن. شما می تونید 5شنبه شب بلیطتتونو بگیرین
2014AS00048XX/تاریخ ارسال فرمهای سری اول:13 MAY/ نفر 1/ کارنت شدن کیس: 7 FEB/ نامه دوم: 12 FEB/مصاحبه: آنکارا بود افتاد ابوظبی/زمان مصاحبه: هفته چهارم آپریل/ویزا یک ضرب   سفرنامه
کیس برادرم 2016as*** /مصاحبه هفته اول نوامبر ابوظبی/کلیرنس/آپدیت 9 dec,25jan,9,15,18,21,22 march/کلیر 22 مارچ
تشکر کنندگان: قصه گو ، amin arefi ، farshad varaste ، soli asali
(2014-06-03 ساعت 00:54)reza16 نوشته:  دوستان ما سه شنبه اخر ژولاي مصاحبه داريم فكر ميكنيد اگه يكضرب بگيريم كي بايد بليط برگشت بگيريم؟

سلام دوست عزیز
نمیخوام استرس بهتون بدم و لی چک کردین که آیا اونروز واقعا پذیراتون هستن تو سفارت چون اگه چک کنین عید فطر هست و تعطیل
2014 بردیم ویزا نرسید!!!!!!
2016 ؟؟؟؟
(2014-06-02 ساعت 10:19)amin arefi نوشته:  
(2014-05-31 ساعت 22:43)moqadam نوشته:  سلام دوستان
تا حالا کسی تجربه هتل باشگاه ایرانیان در دبی رو داشته؟ شنیدم قیمتش ارزونتره ولی امکاناتش در حد 3 ستارس ولی تو سایت بوکینگ نمیشه رزرو کرد.
درود
دوست عزیزهتل پارسیان باشگاه ایرانیان هم 4 ستاره داره و هم 3 ستاره ما از طریق هتل اوین تهران که نماینده باشگاه ایرانیان تو ایرانه کارمندی داره به نام خانم تاجیک که کارهای رزرو باشگاه ایرانیان رو انجام میده من و خانوادم تو عید اونجا بودیم هتل خوب و تمیزیه فقط خانمها باید داخل محوطه هتل یک شالی روسرشون باشه غذا باب طبع ما ایرانیان هست پرسنلش همه ایرانی بلدن و خیلی مودب هستند
جای خوبیه برای خانواده و بچه دارها
سلام دوست عزيز . ميشه آدرس و تلفنشو هم در ايران و هم در دبي به من بدين ؟ ضمنا هزينه هاش به چه صورت هست ؟

(2014-06-02 ساعت 10:53)spv نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 10:40)firouz mah نوشته:  روز مصاحبه دو حالت رو پيش بيني مي كنم : يا چك بخورم يا يك ضرب بگيرم . در اين دو حالت چه پيش مي آيد . در چه صورت بايد تا چند روز پس از مصاحبه بمونم دبي ؟
و اينكه چون مصاحبم 5 شنبه است آيا سفارت شنبه و جمعه تعطيله ؟؟؟
نميدونم بليط رفت و برگشت رو كي بگيرم .

--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست عزیز
کیستون چند نفر است؟ اگر با خانواده و بچه زیر 14سال داری 3روز زودتر برین اگر تنها هسنی سه شنبه برو فقط حتما بلیط را روی سیستم بگیر اگر خواستی زودتر بطای بتوانی تغییر تاریخ بدی برگشت را 2شنبه بگیر
دوست عزيز من يك نفر هستم . اگه تو ر بگيرم مگه مشكلي پيش مياد ؟ براي همون تاريخها ؟
[font=Tahoma]به اميد تغيير زندگي[/font]Rolleyes
كيس نامبر : ***2014AS7 مصاحبه : ابوظبي تاريخ رويت نامه قبولي : 1 مي
سروران عزیز یه مشورتی میخواستم با شما دوستان انجام بدم ما پنشنبه میخوایم بلیت بگیریم برای مدیکال مجدد و گرفت ویزا چند روز بلیط بگیرم وچند روز هتل رزرو کنم اگه میشه راهنمایی کنید
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
(2014-06-02 ساعت 16:31)reasonable نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 01:47)phsadeghi نوشته:  از همه مسایل سفر صحبت می شه بجز گرمای این فصل
دوستانی که هفته های اخیر رفتن می شه بگید 38 درجه با 42 درصد رطوبت یعنی چی؟ این شرایط در برنامه های شما مشکلی ایجاد نکرده؟ اصلا میشه از هتل بییرون رفت یا همش باید زیر باد کولر باشیم

راستی ارز مسافرتی چطور باید تهیه کنیم؟ عوارض خروج چقدر شده ؟ شنیدم اضافه شده

گرمای هوا زیاده ،من 3 روز اولی که در ابوظبی بودم وقتی در معرض هوای بیرون قرار میگرفتم حالم بد میشد و سر گیجه میگرفتم و کاملا برام غیر قابل تحمل بود ولی از روز چهارم به بعد عادت کردم و هیچ مشکلی برام پیش نیومد و حتی بارها رفتم آفتاب گرفتم. ولی اگر بچه کوچک دارید خیلی خیلی مراقب باشید که گرما زده نشه ،
در مورد گرما بحث شد
در مورد ارز مسافرتی هم به این صورت بود که با قبض پرداخت عوارض خروج کشور(هر نفر 75000تومان) و بلیط و ویزا و پاسپورت و مدارک شناسایی باید بری بانک ملت و حواله بگیری و بعد از رد شد از گیت سالن انتظار پرواز از نماینده بانک 300 دلار ارز بگیری(این روال در شهر بندرعباس بود).
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، exxedus
(2014-06-03 ساعت 09:32)feel نوشته:  سروران عزیز یه مشورتی میخواستم با شما دوستان انجام بدم ما پنشنبه میخوایم بلیت بگیریم برای مدیکال مجدد و گرفت ویزا چند روز بلیط بگیرم وچند روز هتل رزرو کنم اگه میشه راهنمایی کنید

شما پنج شنبه برین مدیکال جمعه یا شنبه جواب رو میگرین و یکشنبه ظهر پاس رو میدین پنج شنبه ظهر هم میگیرین پس حداقل هفت شب هتل می خواهین و بلیط برگشت رو 8 شب پنجشبه به بعد بگیرین که راحت به پرواز برسین
واسه ویزای دبی زود اقدام کنید چون تازگی دیر میدنش
تشکر کنندگان: farshad varaste ، soli asali ، amin arefi ، reasonable
(2014-06-03 ساعت 08:51)babak80242 نوشته:  

سلام دوست عزیز
نمیخوام استرس بهتون بدم و لی چک کردین که آیا اونروز واقعا پذیراتون هستن تو سفارت چون اگه چک کنین عید فطر هست و تعطیل

سه شنبه ٢٢ ژولاي مصاحبه داريم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-06-03 ساعت 10:15)reza16 نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 08:51)babak80242 نوشته:  

سلام دوست عزیز

سه شنبه ٢٢ ژولاي مصاحبه داريم

آقا رضای گل ماهان پنجشنبه ساعت 22 پرواز داره اگر همون رو بگیرید به گرفتن ویزا میرسید و همسفر هم خواهیم بود..... ضمنا همونطور که قبلا پیش بینی کرده بودم ان شاءالله روز مصاحبه همدیگرو میبینیم.....
تشکر کنندگان: miladfr12 ، amin arefi ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان