کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-29 ساعت 12:24)میما نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:12)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:07)میما نوشته:  من یه مقدار سردرگم هستم الان
من از NMC Deira برای پنج شنبه 21 نوامبر وقت مدیکال گرفتم و 24 نوامبر مصاحبه دارم الان سوال اینجاس که اگه من برای 7:30 صبح روز پنج شنبه بلیط بگیرم آیا به موقع برای مدیکال می رسم یا نه، بعدش اینکه با توجه به اینکه جمعه و شنبه اونجا تعطیل هست آیا پاسخ مدیکال رو روز شنبه بهم می دن یا نه؟ من جایی خونده بودم که اونا روز شنبه هم جواب آزمایشات رو می دن، و اگر این به این معنی باشه که شنبه ها اونها مدیکال انجام نخواهند داد یعنی به نظرم خیلی ریسکش بالا میره که حتی یک روز اداری هم بین مدیکال و مصاحبه وجود نداره. دوستان پیشنهادتون چیه؟

مشکلی نیست دوست عزیز. شما همون پنجشنبه تشریف ببرید مدیکال و جوابتون هم بهتون شنبه می دن.

به نظرتون اگه 7:30 از تهران بلند شیم با احتمال نیم ساعت تاخیر به موقع برای مدیکال میرسم؟

بله. می رسید. شما نهایتاً 12 هم اونجا باشید می رسید به مدیکال.
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: میما ، قصه گو ، soli asali ، behfaza ، shishipapa
(2013-10-29 ساعت 12:40)abiha نوشته:  سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!
تبریک می گم بهتون، میشه راجع به شرایطون از جمله وضعیت سربازی اینکه آیا مدرک بالاتر از لیسانس هستین یا خیر ما رو مطلع کنین؟
CN:2014AS19XX/1Person/Interview:Abu Dhabi-24 Nov[/Currnet Status:Ready/Updates: 27 Nov 2013;16 Jan, 10 Feb, 28 Nov, 29 Nov 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، behfaza
(2013-10-29 ساعت 12:24)میما نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:12)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:07)میما نوشته:  من یه مقدار سردرگم هستم الان
من از NMC Deira برای پنج شنبه 21 نوامبر وقت مدیکال گرفتم و 24 نوامبر مصاحبه دارم الان سوال اینجاس که اگه من برای 7:30 صبح روز پنج شنبه بلیط بگیرم آیا به موقع برای مدیکال می رسم یا نه، بعدش اینکه با توجه به اینکه جمعه و شنبه اونجا تعطیل هست آیا پاسخ مدیکال رو روز شنبه بهم می دن یا نه؟ من جایی خونده بودم که اونا روز شنبه هم جواب آزمایشات رو می دن، و اگر این به این معنی باشه که شنبه ها اونها مدیکال انجام نخواهند داد یعنی به نظرم خیلی ریسکش بالا میره که حتی یک روز اداری هم بین مدیکال و مصاحبه وجود نداره. دوستان پیشنهادتون چیه؟

مشکلی نیست دوست عزیز. شما همون پنجشنبه تشریف ببرید مدیکال و جوابتون هم بهتون شنبه می دن.

به نظرتون اگه 7:30 از تهران بلند شیم با احتمال نیم ساعت تاخیر به موقع برای مدیکال میرسم؟

كلا 2-3 ساعته اونجا كاراتون انجام ميشه
4-5 بعداز ظهر هم بريد مشكلي نيست
وقت و نوبت و ... را هم بريزيد دور
كار كاملا روتينه
اصلا نگران نباشيد
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: قصه گو ، میما ، ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، shishipapa
(2013-10-29 ساعت 12:52)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:40)abiha نوشته:  سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!

خدا از دهنت بشنوه abiha جان. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه Big Grin

عمو احسان عزيز همه چيز عالي بود!حتي چون شماره هاي ١٢ و ١٣ رو بعد از من اعلام كردن اونها رو هم ديدم..همه يك ضرب..بچه ها فقط صداقت!فقط صداقت داشته باشيد بدون هيچ استرسي!راستي سفارت سرده حتماً لباس گرم يا كت بپوشيد..يكمش هم ماله استرسه..كلي واسه ي همتون دعا مي كنم!
(2013-10-29 ساعت 13:05)میما نوشته:  
تبریک می گم بهتون، میشه راجع به شرایطون از جمله وضعیت سربازی اینکه آیا مدرک بالاتر از لیسانس هستین یا خیر ما رو مطلع کنین؟

ممنونم!بله حتماً.من مجردم،خانم..با مدرك فوق ليسانس و كار خصوصي..و جالبه كه ازم پرسيدن شما پذيرش گرفتيد،گفتم بله اول قرار بود به صورت دانشجويي اقدام كنم.من در خدمتم اگه هر كسي سوال داشت.و اينكه واقعاً ممنونم ازمهاجرسرا..همه چيز خيلي عالي شفاف سازي مي شه..هيچ جايي نبود كه اطلاعي نداشته باشم از تجربه هاي دوستاي عزيزم..راستي لبخند يادتون نره!
تشکر کنندگان: ffrfar ، azadehjjaberi ، میما ، ghafari88 ، soli asali ، pooyan1920 ، sasa6557 ، behfaza ، artam2 ، قصه گو ، shishipapa ، Reza42 ، nedali
(2013-10-29 ساعت 13:38)abiha نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:52)ghafari88 نوشته:  

خدا از دهنت بشنوه abiha جان. امیدوارم این روند ادامه داشته باشه Big Grin

عمو احسان عزيز همه چيز عالي بود!حتي چون شماره هاي ١٢ و ١٣ رو بعد از من اعلام كردن اونها رو هم ديدم..همه يك ضرب..بچه ها فقط صداقت!فقط صداقت داشته باشيد بدون هيچ استرسي!راستي سفارت سرده حتماً لباس گرم يا كت بپوشيد..يكمش هم ماله استرسه..كلي واسه ي همتون دعا مي كنم!
تبریک ما رو هم پذیرا باش..ممنون که اینقدر زود به ما خبر دادی ..منتظر سفرنامه شما و بقیه دوستان خوش شانس امروز هستیم
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، میما ، ghafari88 ، soli asali ، EKAM ، behfaza ، قصه گو ، shishipapa
(2013-10-29 ساعت 13:42)abiha نوشته:  

ممنونم!بله حتماً.من مجردم،خانم..با مدرك فوق ليسانس و كار خصوصي..و جالبه كه ازم پرسيدن شما پذيرش گرفتيد،گفتم بله اول قرار بود به صورت دانشجويي اقدام كنم.من در خدمتم اگه هر كسي سوال داشت.و اينكه واقعاً ممنونم ازمهاجرسرا..همه چيز خيلي عالي شفاف سازي مي شه..هيچ جايي نبود كه اطلاعي نداشته باشم از تجربه هاي دوستاي عزيزم..راستي لبخند يادتون نره!
چه جالب منم موردم خیلی شبیه شماست،میشه بگید افیسر چی پرسید ازتون؟شما پذیرش با فاند داشتین که دیفر کرده بودین؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
دوستانی که هنوز بلیط نگرفته اید....من از آزانس رفاه گشت جهان توی میدون ونک تهیه کردم.بهم قول داده که هر کی از مهاجرسرا بهش مراجعه کنه بهش تخفیف خوبی بده...الله الاعلم! کلمه ی عبور: مهاجرسرا!!
چه ویزا بگیرم چه نگیرم همیشه مدیون این سایت باقی میمونم...ولی دعا کنید به همراه خانواده ی سه نفری ام حالا اگه یه ضرب هم نشد ،دو ضرب بگیرم.فقط سه هفته ی دیگه مونده....
دعای خیر و انرژی مثبت همراه قبول شدگان گذشته و آینده.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2013-10-29 ساعت 13:49)azadehjjaberi نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 13:42)abiha نوشته:  

چه جالب منم موردم خیلی شبیه شماست،میشه بگید افیسر چی پرسید ازتون؟شما پذیرش با فاند داشتین که دیفر کرده بودین؟؟

بله،من تقريباً نصف فاند داشتم كه وقتي نتايج اومد ديفرش كردم.
ازم پرسيد كارت چيه؟
كجا مي ري؟
و گفت تو قبلاً واسه ويزا دانشجويي اقدام كرده بودي؟! با تعجب پرسيد..گفتم بله،من داشتم ميو مدم واسه اينتر ويو كه نتايج اعلام شد،الانم ديفر كردم به نكست سمستر..من احساس مي كنم خوب بود اين جريان..اينكه بدونن برنامت مشخصه..عزيزم سوالي داشتي من در خدمتم
تشکر کنندگان: ffrfar ، ghafari88 ، azadehjjaberi ، soli asali ، behfaza ، maryam_a ، میما

سلام . تبریک میگم. میخواستم بپرسم که چه روزی گفت بیاین پاستون رو از سفارت بگیرین ؟
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، قصه گو
تو سال های پیش شده بود که از سفارت زنگ بزنن بگن روز مصاحبه تغییر کرده . . .
برنامه ریزی هام کلا پاشید از هم . . .
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، artam2
(2013-10-29 ساعت 15:36)pooyan1920 نوشته:  تو سال های پیش شده بود که از سفارت زنگ بزنن بگن روز مصاحبه تغییر کرده . . .

آره عزیزم .... Smile
تازه پاشید از هم نه .... پاچید از هم! Big Grin
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، soli asali ، behfaza
:
(2013-10-29 ساعت 15:38)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 15:36)pooyan1920 نوشته:  تو سال های پیش شده بود که از سفارت زنگ بزنن بگن روز مصاحبه تغییر کرده . . .

آره عزیزم .... Smile

Big Grin نه . . . این ش داستان داره . .
ولی کلا برنامه ریزی هام به هم ریخت . . . دیگه یه خیری توش هست حتماBig Grin
شماره کیس: 2014AS19XX
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه:6 Nov
تعداد کیس : فقط خودم
خدا خواست و ویزای یکضرب گرفتم
تاریخ ورود به آمریکا 11Nov
همه چی تموم شد و بخش دیگه ای شروع شد Smile
تشکر کنندگان: ghafari88 ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، maryam_a
(2013-10-29 ساعت 15:41)pooyan1920 نوشته:  :

آره عزیزم .... Smile

آره بد به دلت راه نده. حتماً یه خیریتی توش هست. Smile
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
تشکر کنندگان: philter ، EKAM ، soli asali ، behfaza ، pooyan1920
(2013-10-29 ساعت 15:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 15:41)pooyan1920 نوشته:  :

آره عزیزم .... Smile

آره بد به دلت راه نده. حتماً یه خیریتی توش هست. Smile

یعنی چقدر جابجا شده؟
چندم بودین . . . چندم شدین؟
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان