کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-10-30 ساعت 10:38)abiha نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 18:06)EKAM نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:40)abiha نوشته:  سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!

هوراااااا خوشحالم برات و بقيه دوستان ايشالاسفارت همه روزا اينجوري خوشي باشه Smile

مرسي ايكام جان عزيز!ممنون!واي فقط بليط برگشت نيست اصلاً!نه تهران نه شيراز نه اصفهان نه كيش!!!!!!نمي دونم چي كار كنم.رو ويتينگ ليستم..

چه بهتر بمون يه كم استراحت كن اشتباه منو نكنيد با اون مكافات ويزا گرفتم بدو بدو برگشتم Cool
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، pooyan1920 ، behfaza ، soli asali ، زری وحدتی ، قصه گو
(2013-10-30 ساعت 13:06)mehdieb نوشته:  سلام . من میخوام دوباره 3 شنبه برم دوبی واسه زدن ویزا تو پاس هامون . کی هتل خوب و ارزون سراغ داره ؟ ممنون میشم ؟

سلام
خیلی مبارکه
ما هتل صدف بودیم فوق العاده تمیز بود که بنظرم مهمترین چیزه
و غذاهاشم بنظرم به هر طبعی سازگار بود
موفق باشید
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، EKAM ، behfaza ، soli asali ، زری وحدتی ، قصه گو ، میما ، mehdieb ، ffrfar ، philter
(2013-10-30 ساعت 11:18)قصه گو نوشته:  دوستان عزیز حتما" توی بلیط هاتون تاریخ تولد و شماره پاسپورتاتونو چک کنید.برای ما سه نفر کاملا" اشتباه زده بودند!هر چند هواپیمایی ماهان دلیل آورده بود به خاطر دیر رسیدن اطلاعات پاسپورت ها بوده و مجبور شده بودند اطلاعات الکی وارد کنند!!!!! و اطمینان خاطر داده بودند که توی فرودگاه مشکلی پیش نمیاد و هیچ موردی برای نگرانی نیست..اما با این حال آژانسم ازشون خواست تصحیح کنند.اینجا ایران است!؟! آخه چرا؟

آژانس باید پاسپورت را اسکن کند و ازروی آن اقدام کند !
تشکر کنندگان: soli asali ، shishipapa ، زری وحدتی ، قصه گو ، EKAM ، maryam_a ، philter
(2013-10-30 ساعت 22:04)behfaza نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 11:18)قصه گو نوشته:  دوستان عزیز حتما" توی بلیط هاتون تاریخ تولد و شماره پاسپورتاتونو چک کنید.برای ما سه نفر کاملا" اشتباه زده بودند!هر چند هواپیمایی ماهان دلیل آورده بود به خاطر دیر رسیدن اطلاعات پاسپورت ها بوده و مجبور شده بودند اطلاعات الکی وارد کنند!!!!! و اطمینان خاطر داده بودند که توی فرودگاه مشکلی پیش نمیاد و هیچ موردی برای نگرانی نیست..اما با این حال آژانسم ازشون خواست تصحیح کنند.اینجا ایران است!؟! آخه چرا؟

آژانس باید پاسپورت را اسکن کند و ازروی آن اقدام کند !

درسته.ما پاسپورت هامونو دیر به آژانس دادیم...قبل از اون بلیط ها رو برامون تلفنی رزرو کرده بود.فقط اسپل اسامیو میخواست.خدا رو شکر مشکل حل شد و الان یه بلیط واقعی دستمه!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، aghaghia ، behfaza ، میما ، feel ، philter
دوستان بلیتی که به من دادند الکترونیکی هست یک کاغذ آ4 درسته همه اینجوری بلیت تهیه کردند
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: shishipapa ، soli asali ، قصه گو ، behfaza
(2013-10-30 ساعت 23:42)feel نوشته:  دوستان بلیتی که به من دادند الکترونیکی هست یک کاغذ آ4 درسته همه اینجوری بلیت تهیه کردند

بله دقیقا" به همین شکل هست نگران نباشید .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: feel ، masuodrh ، soli asali ، pooyan1920 ، قصه گو ، EKAM ، behfaza ، philter
سلام دوستان.اينجا به خاطر نمايشگاه و تعطيلي اول محرم خيلي اوضاع بليت بده..به نظرم محض احتياط يه رزرو ديگه هم بگيريد كنار پرواز اصلي برگشتتون.من ٥ شنبه كارم تمومه ولي اولين جاي خالي واسه شنبه است اونم بندر عباس!دوشنبه تهران جا مي ده..مجبور شدم با پرواز عمان برگردم!!!!!

(2013-10-30 ساعت 15:44)EKAM نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 10:38)abiha نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 18:06)EKAM نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 12:40)abiha نوشته:  سلامممم دوستان عزيزمم!من با كلي خبر هاي خوب اومدم!امروز من شماره ٧ بودم و سفارت تا من به همه ويزا يك ضرب داد!كليييي انرژي مثبت براي همتونن!

هوراااااا خوشحالم برات و بقيه دوستان ايشالاسفارت همه روزا اينجوري خوشي باشه Smile

مرسي ايكام جان عزيز!ممنون!واي فقط بليط برگشت نيست اصلاً!نه تهران نه شيراز نه اصفهان نه كيش!!!!!!نمي دونم چي كار كنم.رو ويتينگ ليستم..

چه بهتر بمون يه كم استراحت كن اشتباه منو نكنيد با اون مكافات ويزا گرفتم بدو بدو برگشتم Cool

عزيزم من تا ٣ روز ديگه بليط نيافتم!هستم فعلا ايكام جان
تشکر کنندگان: pooyan1920 ، قصه گو ، soli asali ، EKAM ، behfaza
سلام. من بلیط ماهان واسه 3شنبه رفت و جمعه برگشت گرفتم 580 چارتری ولی هنوز هتل نگرفتم . !!
**201411 / 4نفر / امارات/ مصاحبه ١٠ اکتبر/ يكضرب/ ورود10 مارچ/ سفرنامه مصاحبه و دریافت ویزای من طی دو مرحله
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو ، philter
سلام .اول تشکر میکنم از دوستان به خاطر اطلاع رسانی خوبشون
دوم اینکه هتل فونیکس (phoenix ) به نظرتون کیفیتش خوبه ؟ چون من روی تمیزی اتاق یکم حساس هستم .
واینکه آیا دیسکو داره یه نه؟میتونیم یه خواب راحت بریم شب مصاحبه؟ D:
کیس نامبر(برنده همسرم):**2014AS12 /سفارت ابوظبی/ مصاحبه : هفته سوم نوامبر/ آپدبت :10 فوریه هر دو نفر- 20 مارچ فقط خودم-27 می و 29 می کیس اصلی/ کلیر: 29 می / ویزا: امید به خدا Rolleyes
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، philter ، میما
بچه هایی که تو دوبی‌ مصاحبه داشتین ازتون ثبت نام csc را خواستند یا نه ؟
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، قصه گو ، philter ، میما
(2013-10-31 ساعت 12:18)mehdieb نوشته:  سلام. من بلیط ماهان واسه 3شنبه رفت و جمعه برگشت گرفتم 580 چارتری ولی هنوز هتل نگرفتم . !!

در حال حاضر فقط سیتی استاره که شارژ اضافه واسه نمایشگاه نداره! بسکه آژانس تعریف تمیزی و غذا و باقی مسایل داد قبول کردیم. سه هفته دیگه خبرشو میدم!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، mehdieb ، behfaza ، philter
دوستان راهنمایی کنید:
1-در یه تاپیک خوندم شخصی واسه مصاحبه از دوبی با اتوبوس رفته بود ابوظبی .اگه یادتون هست یا تجربه ی جدیدی در این زمینه دارید لطفا"منو بی نصیب نگذارید .
2- اگه نتیجه ی مدیکال تا روز مصاحبه آماده نشد چی ( خدای نکرده) مشکلی پیش میاد؟ نمیاد؟ (این مطلبو باز یادمه یه جا خونده بودم ولی اصلا" یادم نیست کجا!؟)
به خدا دارم هنگ میکنم.باز خوبه مهاجرسرا هست که بپرسم.
تشکر کنندگان: shishipapa ، soli asali ، behfaza
(2013-10-31 ساعت 22:01)قصه گو نوشته:  دوستان راهنمایی کنید:
1-در یه تاپیک خوندم شخصی واسه مصاحبه از دوبی با اتوبوس رفته بود ابوظبی .اگه یادتون هست یا تجربه ی جدیدی در این زمینه دارید لطفا"منو بی نصیب نگذارید .
2- اگه نتیجه ی مدیکال تا روز مصاحبه آماده نشد چی ( خدای نکرده) مشکلی پیش میاد؟ نمیاد؟ (این مطلبو باز یادمه یه جا خونده بودم ولی اصلا" یادم نیست کجا!؟)
نگران نباش مدیکال از شما تاریخ دقیق مصاحبه رو میپرسه و طبق اون نتیجه مدیکال رو واستون آماده می کنن .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، behfaza ، philter
(2013-10-31 ساعت 16:54)nedali نوشته:  بچه هایی که تو دوبی‌ مصاحبه داشتین ازتون ثبت نام csc را خواستند یا نه ؟

ثبت نام csc رو نميخوان و شما بايد دوباره به سفارت ابوظبي براي گرفتن پاس برين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، behfaza ، soli asali ، philter ، azadeh2014 ، artam2 ، pari pariaaa
دوستان راهنمایی کنید:
با اتوبوس واسه مصاحبه نمیشه رفت چون در بهترین حالت حدود نه صبح میرسید از خود جایی که ابو ظبی پیاده میشید تا سفارت نیم ساعتی راهه و حدود 30 درهم در میاد با تاکسی از دبی تا ابوظبی هم حدود 65 تاست پس با افرادی که می برن برین راحتتره اما اگه یک ضرب بگیرید که معمولا باید 2 بعد الظهر برین سفارت خوبه با اتوبوس برین باید با مترو برین تا ابن بطوطه همین که از ایستگاه مترو بیین بیرون ایستگاه اتوبوسهای ابوظبی رو میبینید البته بازم تو دبی پرس و جو کنید
تشکر کنندگان: shishipapa ، قصه گو ، behfaza ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان