کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-01 ساعت 00:28)EKAM نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 16:54)nedali نوشته:  بچه هایی که تو دوبی‌ مصاحبه داشتین ازتون ثبت نام csc را خواستند یا نه ؟

ثبت نام csc رو نميخوان و شما بايد دوباره به سفارت ابوظبي براي گرفتن پاس برين
اگه 1 ضرب بگيرين از شما csc ميخوان. آماده داشته باشين مگر اينكه 100%مطمئن باشين 1 ضرب نميگيرين. كلا"ثبت نامش 10 دقيقه طول ميكشهWink.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
تشکر کنندگان: soli asali ، azadeh2014 ، philter ، shishipapa ، maryam_a ، pari pariaaa
(2013-11-01 ساعت 12:02)hosseinshokri نوشته:  
(2013-10-31 ساعت 16:54)nedali نوشته:  بچه هایی که تو دوبی‌ مصاحبه داشتین ازتون ثبت نام csc را خواستند یا نه ؟

اگه 1 ضرب بگيرين از شما csc ميخوان. آماده داشته باشين مگر اينكه 100%مطمئن باشين 1 ضرب نميگيرين. كلا"ثبت نامش 10 دقيقه طول ميكشهWink.

امسال قضیه CSC و مراجعه به دفترپست برای امارات خداراشکر منتفی شده است و بايدچندروز بعدازمصاحبه دوباره به سفارت ابوظبي براي پس گرفتن پاسپورت دارای ویزا بروید.
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، philter ، artam2 ، EKAM ، maryam_a ، pari pariaaa
(2013-11-01 ساعت 00:44)lida55 نوشته:  دوستان راهنمایی کنید:
1-در یه تاپیک خوندم شخصی واسه مصاحبه از دوبی با اتوبوس رفته بود ابوظبی .اگه یادتون هست یا تجربه ی جدیدی در این زمینه دارید لطفا"منو بی نصیب نگذارید .
2- اگه نتیجه ی مدیکال تا روز مصاحبه آماده نشد چی ( خدای نکرده) مشکلی پیش میاد؟ نمیاد؟ (این مطلبو باز یادمه یه جا خونده بودم ولی اصلا" یادم نیست کجا!؟)
به خدا دارم هنگ میکنم.باز خوبه مهاجرسرا هست که بپرسم.
با اتوبوس واسه مصاحبه نمیشه رفت چون در بهترین حالت حدود نه صبح میرسید از خود جایی که ابو ظبی پیاده میشید تا سفارت نیم ساعتی راهه و حدود 30 درهم در میاد با تاکسی از دبی تا ابوظبی هم حدود 65 تاست پس با افرادی که می برن برین راحتتره اما اگه یک ضرب بگیرید که معمولا باید 2 بعد الظهر برین سفارت خوبه با اتوبوس برین باید با مترو برین تا ابن بطوطه همین که از ایستگاه مترو بیین بیرون ایستگاه اتوبوسهای ابوظبی رو میبینید البته بازم تو دبی پرس و جو کنید

در پاسخ به سوال 1 شما اگر قسمت دوم سفرنامه خانم ندافارسی را بخوانید حتما جواب سوالتون را پیدا می کنید.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، philter ، behfaza
(2013-11-01 ساعت 14:50)behfaza نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 12:02)hosseinshokri نوشته:  

اگه 1 ضرب بگيرين از شما csc ميخوان. آماده داشته باشين مگر اينكه 100%مطمئن باشين 1 ضرب نميگيرين. كلا"ثبت نامش 10 دقيقه طول ميكشه;).

امسال قضیه CSC و مراجعه به دفترپست برای امارات خداراشکر منتفی شده است و بايدچندروز بعدازمصاحبه دوباره به سفارت ابوظبي براي پس گرفتن پاسپورت دارای ویزا بروید.
واسه منم که 2013 بودم و یک ضرب گرفتم گفتن بهتره که خودم بیام بگبرم و اونا ندن به پست حتی این جمله رو خورشون تاکید کردن که اگه با پست بفرستن دیر میرسه و احتمال گم شدنش هم زیاده.
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه

روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.
تشکر کنندگان: EKAM ، aghaghia ، behfaza ، قصه گو ، soli asali ، philter ، feel ، ffrfar ، maryam_a ، satin ، pari pariaaa
دوستاني كه براي مصاحبه ميخواين در دبي هتل بگيرين يكيو ميتونم بهتون معرفي كنم كه با شرايط مكاني زماني و مالي مناسب از امكانات استفاده كنيد. در صورت نياز پيام خصوصي بدين.
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، azadehjjaberi ، pooyan1920 ، feel ، philter ، قصه گو ، ffrfar ، behfaza ، meisam14
سلام دوستان

آنكارا به طور واضح تكليف را براي كساني كه كليرنسشون طولاني ميشه روشن كرده كه بايد مديكالشونو تجديد كنن
به عبارت ديگر گفته كه اعتبار مديكال 6 ماهه و اعتبار ويزا تا 6 ماه پس از امضاي دكتر معتمد هستش (مديكال).
از طرف ديگر بنا بر نوشته هاي برخي از دوستان اعتبار ويزا از ابوظبي 6 ماه از تاريخ صدور ويزاست و ربطي به تاريخ مديكال نداره. به عبارت ديگر دوستان ابوظبي به هيچ عنوان نياز به تجديد مديكال ندارن. ولي من نتونستم از سايت سفارت چيزي در اين مورد پيدا كنم

لطفا اگه كسي مطمئن و مستند اين مطلب را ميدونه با لينك آن از سايتهاي مرجع (سفارت و ...) اعلام كنه
يا موقع مراجعه برا مصاحبه مستقيما از افراد مسئول سفارت بپرسه و اطلاع رساني كنه
دانستن آن از همين حالا ميتونه در برنامه ريزي مشكل رفتن بسيار مفيد باشه.

پيشاپيش از زحمت دوستان متشكرم
با آرزوي موفقيت براي همه دوستان
كيس: 2014AS1XXX رسيدن فرمها به KCC:د May 22 با DHL كارنت: August 13 نامه دوم: August 21 مصاحبه: ابوظبي - October W4
آپديت ها: Oct 29 + (آپديت همگاني 10 Feb)
May 20 (فقط برنده) و 26 مي 9 صبح همگي و كلير: May 26 ساعت 11:30 پس از 214 رووووووز تمام دريافت ويزا:June 19
تشکر کنندگان: soli asali ، masuodrh ، behfaza ، ffrfar ، pari pariaaa ، meisam14
دوستان گلم من باید قبل از رفتنم به ابوظبی خاطراتمو بنویسم...چرا؟!
قضیه بر می گرده به اینکه ما همه چیو با هم می خوایم:
1-حالا که داریم میریم دوبی،به مدت 6 شب،پس سفرمونو دو قسمت کنیم: سه روز اول ( جمعه تا دوشنبه که مصاحبه است) توی ابوظبی و سه روز بعد (دوشنبه تا پنج شنبه )توی دوبی.
2-خب با این احوال باید برم nmc ابوظبی و کلی مطالعه در رابطه با قیمتش و مقایسه با دوبی ( خدا رو شکر چند نفری گفتن ارزونتره ولی نمی دونم باید وقت بگیریم یا نه؟)( لطفا" راهنمایی کنید.)
3-از اون جایی که معلوم نیست دوباره بتونیم بریم دوبی پس دنبال هتل هایی هستیم چهار ستاره ولی با آفر توپ ( دنیای کارمندیه دیگه)
4-خب طبق معمول سری میزنیم به booking.com.اما کریدیت کارتمون کجا بود؟
5-دوباره موتور جستجوگرو روشن می کنیم توی سایت bazargardi آقایی هست به نام عالمیان (09128125070 یا 22355593 )که میگه کریدیت کارت از من ، انتخاب هتل و پرداخت چهل هزارتومن از شما ( کارت به کارت که از طریق موبایل انجام شد)
5- و حالا که دستمون بازه ، انتخاب هتل سخت تر و سخت تر میشه!
6- از سیتی استاری که آژانسیه کلی قسم و آیه خورد که یکی از بهترین هتل هاست و بابت کنسلیش واسه سه نفر سیصد هزارتومن دادیم و قیمت ویزا هم برگشت به همون 270 درهم،رسیدیم به....باور کنید هنوزم تا هفته ی دیگه سیب سفرمون هزار چرخ می خوره و هیچی معلوم نیست!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، EKAM ، behfaza ، pari pariaaa
از مشهد 12 نوامبر کسى حرکت نداره؟
CN:21## - ABUDHABI - INTERVIEW.NOV 18 - 2
APPLICANTS - FIRST UPDATE : NOV 19 SECOND : FEB 10
Third: May 27 Forth: May 29 ( the end of administrative processing) Fifth : June 3
تشکر کنندگان: soli asali ، mehdikhosro
(2013-11-03 ساعت 00:21)قصه گو نوشته:  دوستان گلم من باید قبل از رفتنم به ابوظبی خاطراتمو بنویسم...چرا؟!
قضیه بر می گرده به اینکه ما همه چیو با هم می خوایم:
1-حالا که داریم میریم دوبی،به مدت 6 شب،پس سفرمونو دو قسمت کنیم: سه روز اول ( جمعه تا دوشنبه که مصاحبه است) توی ابوظبی و سه روز بعد (دوشنبه تا پنج شنبه )توی دوبی.
2-خب با این احوال باید برم nmc ابوظبی و کلی مطالعه در رابطه با قیمتش و مقایسه با دوبی ( خدا رو شکر چند نفری گفتن ارزونتره ولی نمی دونم باید وقت بگیریم یا نه؟)( لطفا" راهنمایی کنید.)
3-از اون جایی که معلوم نیست دوباره بتونیم بریم دوبی پس دنبال هتل هایی هستیم چهار ستاره ولی با آفر توپ ( دنیای کارمندیه دیگه)
4-خب طبق معمول سری میزنیم به booking.com.اما کریدیت کارتمون کجا بود؟
5-دوباره موتور جستجوگرو روشن می کنیم توی سایت bazargardi آقایی هست به نام عالمیان (09128125070 یا 22355593 )که میگه کریدیت کارت از من ، انتخاب هتل و پرداخت چهل هزارتومن از شما ( کارت به کارت که از طریق موبایل انجام شد)
5- و حالا که دستمون بازه ، انتخاب هتل سخت تر و سخت تر میشه!
6- از سیتی استاری که آژانسیه کلی قسم و آیه خورد که یکی از بهترین هتل هاست و بابت کنسلیش واسه سه نفر سیصد هزارتومن دادیم و قیمت ویزا هم برگشت به همون 270 درهم،رسیدیم به....باور کنید هنوزم تا هفته ی دیگه سیب سفرمون هزار چرخ می خوره و هیچی معلوم نیست!!

دوست عزیز
پیش تر من اطلاعات مربوط به MNC ابوظبی را گذاشتم مثل دبی وقت نمیدهند بلکه در پاسخ به شما ایمیلی میدهند مشابه دبی که در آن قیمت (ارزانتر)و آدرس هست و اینکه دور روز کاری طول میکشد و اگر یکروزه انجام شود اضافه شارژ می شوید.
تشکر کنندگان: EKAM ، قصه گو ، behfaza ، ffrfar ، soli asali
ممنونم هيوا جان.يعني من كه دوشنبه مصاحبه دارم ، ديره كه شنبه برم مديكال؟ پروازم ظهر جمعه هستش ولي جمعه ها تعطيله. ديشب ايميل زدم منتظر جوابم. از اين كه ميتونم برم ابوظبيو ببينم خوشحالم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
دوستان برا مدیکال تو ابوظبی ساعت خاصی باید اونجا باشیم چون من میل زدم برا گرفتن وقت ولی جواب ندادن

كيس نامبر : 2014AS000002$$ ------- تعداد افراد: 2 نفر ---- مصاحبه : ابوظبي ---- تاريخ مصاحبه : 12دسامبر
آپديت ها : 12دسامبر- 10 فوريه - 14می با ایمیل - 29 می فقط همسرم اپدیت شد
1جون فقط همسر اپدیت شد و کلیر شدیم در 1 جون هر دو نفر-2 جون هم با م مجدد اپدیت شدیم

چه خوب است بردباری,
چه ارزشمنداست شکیبایی,
سخت وبسیارسخت است,
تلخ است ولی ثمره ای شیرین دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، behfaza
کسی می دونه بلیط سیستمی ارزونتر در میاد یا کنسلی بلیط چارتری ماهان؟؟
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
دوستان و سروران عزیزم من 700 دلار واسه سفارت برای 2 نفر و مقداری درهم حدود 1500 درهم با خودم ببرم کافیه
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mehdikhosro
کسی از دوستان 25 نوامبر ابوظبی مصاحبه نداره؟!!!!
شماره کیس : 2014AS00002XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه : هفته آخر نوامبر(ابوظبی)
ویزای یک ضرب از ابوظبیBig Grin
ورود به امریکا:اواخر دسامبرTongue
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، behfaza
(2013-11-03 ساعت 13:12)feel نوشته:  دوستان و سروران عزیزم من 700 دلار واسه سفارت برای 2 نفر و مقداری درهم حدود 1500 درهم با خودم ببرم کافیه
850 درهم حداقل هزینه مدیکال ..اگر نیاز به واکسن و تجدید آزمایش نباشه
300 درهم برای رفت و آمد به ابوظبی..اگر یکضرب بگیرین یه رفت و آمد دیگه هم دارین ..
به نظر من کمی بیشتر دلار با خودتون ببرید اگر نیاز داشتین چنج میکنید واگر هم نه که برمیگردونین..به هر حال سفر خاصی هست و استرس داره ..دیگه نگرانی تمام شدن پول رو نداشته باشین
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، maryam_a ، mastane1364 ، قصه گو ، behfaza ، pari pariaaa ، nika ، feel

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان