کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2013-11-03 ساعت 16:41)masuodrh نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 13:12)feel نوشته:  دوستان و سروران عزیزم من 700 دلار واسه سفارت برای 2 نفر و مقداری درهم حدود 1500 درهم با خودم ببرم کافیه
850 درهم حداقل هزینه مدیکال ..اگر نیاز به واکسن و تجدید آزمایش نباشه
300 درهم برای رفت و آمد به ابوظبی..اگر یکضرب بگیرین یه رفت و آمد دیگه هم دارین ..
به نظر من کمی بیشتر دلار با خودتون ببرید اگر نیاز داشتین چنج میکنید واگر هم نه که برمیگردونین..به هر حال سفر خاصی هست و استرس داره ..دیگه نگرانی تمام شدن پول رو نداشته باشین
منم با دوستمون موافقم دلار بیشتری ببرید و اگر نیاز شد تو صرافی هاییکه نرخ تبدیلشون 3.67هست تبدیل کنید
چون خیلی جاها بانرخ کمتر تبدیل میکنند از ابتدا بپرسید
نگران چیزی نباشید چون خیلی ساده همه کاراتون انجام میشه براتون آرزوی موفقیت میکنم
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: قصه گو ، behfaza ، pari pariaaa ، soli asali ، masuodrh ، philter ، sasa6557 ، feel
(2013-11-03 ساعت 12:14)قصه گو نوشته:  ممنونم هيوا جان.يعني من كه دوشنبه مصاحبه دارم ، ديره كه شنبه برم مديكال؟ پروازم ظهر جمعه هستش ولي جمعه ها تعطيله. ديشب ايميل زدم منتظر جوابم. از اين كه ميتونم برم ابوظبيو ببينم خوشحالم.

سلام
شنبه اول وقت اونجا باشید جوابتون تا عصر یکشنبه حاضر میشه
ضمنا اونا تاریخ مصاحبه شمارو میپرسن و به همین خاطر یکشنبه جواب بهتون میدن
نیاز به گرفتن وقت هم نیست
موفق باشید دوست عزیز
نگران چیزی نباشید ساده تر از اونیه که بشه فکرش رو کرد
2014AS000010xx
تعداد افراد در کیس: 2 نفر
سفارت: آنکارا ---> ابوظبی
دریافت نامه دوم: 21 آگوستSmile
تاریخ مصاحبه: 24 اکتبر
ویزا: یکضربTongue
سفرنامه
"آزادی وطنم آرزوست"
تشکر کنندگان: behfaza ، قصه گو ، soli asali ، EKAM
(2013-10-29 ساعت 17:49)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 16:31)hudson نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 15:46)ghafari88 نوشته:  
(2013-10-29 ساعت 15:41)pooyan1920 نوشته:  :
(2013-10-29 ساعت 15:38)ghafari88 نوشته:  آره عزیزم .... Smile
تازه پاشید از هم نه .... پاچید از هم! Big Grin

Big Grin نه . . . این ش داستان داره . .
ولی کلا برنامه ریزی هام به هم ریخت . . . دیگه یه خیری توش هست حتماBig Grin

آره بد به دلت راه نده. حتماً یه خیریتی توش هست. Smile

یعنی چقدر جابجا شده؟
چندم بودین . . . چندم شدین؟

در حد دو سه روز جابجا شده و افتاده عقب تر
سلام یعنی چی مگه سفارت شماره تلفن داره؟
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-11-03 ساعت 13:12)feel نوشته:  دوستان و سروران عزیزم من 700 دلار واسه سفارت برای 2 نفر و مقداری درهم حدود 1500 درهم با خودم ببرم کافیه
دوست گرامی
خب هزینه سفارت حل شده اما و صد اما :
هتل با چند وعده غذا دارین؟ سوغاتی میخرین یا نه ؟ برای چند نفر و در چه حد قیمت ؟ اهل گردش و دیدن مراکز توریستی هستین یا نه؟ تاکسی سوار میشین یا مترو و اتوبوس ؟ برای خودتون قصدخرید ( هرچیزی ) دارین یا نه؟ واکسناتون کامله یا خیر ؟ کلا آدم ولخرجی هستین یا مقتصد ؟ و سوالاتی ازین قبیل رو ازخودتون بپرسین !Big Grin
مثلا 1500 درهم ممکنه فقط واسه یک نفر کافی باشه ! ولی همین 1500 درهم سه نفر هم که هزینه اقامت و تغذیه و حمل و نقل و سوغاتی و واکسن و گردش و خرید نداشته باشن براشون کافیه.
به نظر بنده :
خارج از ایران باید و باید نزدیک به دوبرابر هزینه احتمالی که پیش بینی میکنید توانایی پرداخت داشته باشید .
( مثلا یکی از دوستامون فقط حدود 500 درهم برای تغییرمسیر بلیط برگشتش پرداخت کرده بود.)
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، kiana11 ، soli asali ، میما ، EKAM ، azadeh2014 ، philter ، sepideh_ ، amin arefi ، maryam_a
(2013-11-03 ساعت 19:51)mastane1364 نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 12:14)قصه گو نوشته:  ممنونم هيوا جان.يعني من كه دوشنبه مصاحبه دارم ، ديره كه شنبه برم مديكال؟ پروازم ظهر جمعه هستش ولي جمعه ها تعطيله. ديشب ايميل زدم منتظر جوابم. از اين كه ميتونم برم ابوظبيو ببينم خوشحالم.

سلام
موفق باشید دوست عزیز

مستانه جان ممنون بابت دلگرمیتون.انشالله همین طور باشه که میگید.موضوع اینه چون اطلاعاتم در مورد nmc ابوظبی کمه استرس دارم.مثلا" اینکه آیا شنبه ها تعطیل است یا خیر؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: soli asali ، میما ، EKAM ، behfaza ، philter
(2013-11-03 ساعت 20:13)behfaza نوشته:  
دوست گرامی
هتل با چند وعده غذا دارین؟ سوغاتی میخرین یا نه ؟ برای چند نفر و در چه حد قیمت ؟ اهل گردش و دیدن مراکز توریستی هستین یا نه؟ تاکسی سوار میشین یا مترو و اتوبوس ؟ برای خودتون قصدخرید ( هرچیزی ) دارین یا نه؟ واکسناتون کامله یا خیر ؟ کلا آدم ولخرجی هستین یا مقتصد ؟ و سوالاتی ازین قبیل رو ازخودتون بپرسین !Big Grin
مثلا 1500 درهم ممکنه فقط واسه یک نفر کافی باشه ! ولی همین 1500 درهم سه نفر هم که هزینه اقامت و تغذیه و حمل و نقل و سوغاتی و واکسن و گردش و خرید نداشته باشن براشون کافیه.
به نظر بنده :
خارج از ایران باید و باید نزدیک به دوبرابر هزینه احتمالی که پیش بینی میکنید توانایی پرداخت داشته باشید .
( مثلا یکی از دوستامون فقط حدود 500 درهم برای تغییرمسیر بلیط برگشتش پرداخت کرده بود.)

حرف behfaza جان رو گوش كنيد حداقل دوبرابر ببرين در سفر امكان هر اتفاقي هست از مريضي گرفته تا گم شدن پاس Sad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، قصه گو ، میما ، maryam_a ، behfaza
(2013-11-03 ساعت 20:26)قصه گو نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 19:51)mastane1364 نوشته:  

سلام
موفق باشید دوست عزیز

مستانه جان ممنون بابت دلگرمیتون.انشالله همین طور باشه که میگید.موضوع اینه چون اطلاعاتم در مورد nmc ابوظبی کمه استرس دارم.مثلا" اینکه آیا شنبه ها تعطیل است یا خیر؟

قصه گو جان قانون nmc چه در دبي چه در ابوظبي يكيه از نظر وقت دهي يا تعطيلات
UAE→USA
تشکر کنندگان: roz 777 ، ffrfar ، soli asali ، philter ، قصه گو ، behfaza
سلام اگر كسي ويزاي يه ضرب بگيره عموما چند روز معطل مي شه تو سفرنامه ها به بعضي ها دو روز يا سه روزه ويزا طول مي كشه كسي مي دونه عموما چند روز طول مي كشه تا ويزاي يه ضرب تو پاسپورت ثبت بشه
ممنون
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: philter ، قصه گو ، میما ، behfaza
(2013-11-04 ساعت 15:40)navid1054 نوشته:  سلام اگر كسي ويزاي يه ضرب بگيره عموما چند روز معطل مي شه تو سفرنامه ها به بعضي ها دو روز يا سه روزه ويزا طول مي كشه كسي مي دونه عموما چند روز طول مي كشه تا ويزاي يه ضرب تو پاسپورت ثبت بشه
ممنون

سلام دوست عزیز، معمولا بین 3-5 روز کاری...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، قصه گو ، behfaza ، maryam_a
(2013-11-04 ساعت 15:44)aghaghia نوشته:  
(2013-11-04 ساعت 15:40)navid1054 نوشته:  سلام اگر كسي ويزاي يه ضرب بگيره عموما چند روز معطل مي شه تو سفرنامه ها به بعضي ها دو روز يا سه روزه ويزا طول مي كشه كسي مي دونه عموما چند روز طول مي كشه تا ويزاي يه ضرب تو پاسپورت ثبت بشه
ممنون

سلام دوست عزیز، معمولا بین 3-5 روز کاری...

مي شه بگيد به چه چيزي بستگي داره و سفارت چه روزي در هفته تعطيل است
case number :19xx -ابوظبي- ٤ نفر -مصاحبه :هفته سوم نوامبر-ويزا يكضرب
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
ممنون

اگه روز 2شنبه مصاحبه داشته باشين 3 روز كاري و روز مصاحبه 3شنبه باشه 2 روز كاري تا 5شنبه پاسو تحويل ميدن.
مصاحبه روز يكشنبه هم بايد همون 3 روز كاري باشه.
UAE→USA
تشکر کنندگان: sepideh_ ، soli asali ، قصه گو ، behfaza ، maryam_a
دوستان عزیز سلام
من چند روزی به دور از دنیای اینترنت بودم ووووو
ویزای یکضزب سرزمین آرزوهارو گرفتم روز 3 شنبه مصاحبه داشتم و روز 5 شنبه ویزامو از سفارت گرفتم
با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان
شماره کیس:2014AS10XX/پست:آنکارا>ابوظبی/ رؤيت قبولی:4می/ارسال فرمهای سری اول:10 می/جواب 21می/ 1نفر/کارنت13آگوست/مصاحبه هفته آخراکتبر/ویزا:یکضرب/ورودبه آمریکا:
:
(2013-11-04 ساعت 16:17)sepideh_ نوشته:  دوستان عزیز سلام
من چند روزی به دور از دنیای اینترنت بودم ووووو
ویزای یکضزب سرزمین آرزوهارو گرفتم روز 3 شنبه مصاحبه داشتم و روز 5 شنبه ویزامو از سفارت گرفتم
با آرزوی موفقیت برای همه شما دوستان
مبارکه Smile
امیدوارم در ادامه سفرتون موفق باشید.
به امید ویزا برای همه بچه های 2014Smile
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، قصه گو ، hudson ، ffrfar ، feel ، EKAM ، sepideh_ ، behfaza ، mahbube ، sargol2001@yahoo.com
اینجا داره خاک میخوره... کجایین پس؟ بیایین خبرهای خوش ابوظبی رو بدین
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، ffrfar ، قصه گو ، feel ، EKAM ، hudson ، pooyan1920 ، philter
(2013-11-03 ساعت 20:13)behfaza نوشته:  
دوست گرامی
به نظر بنده :

من هتلی که گرفتم واسه 7 شب هزینه شو دادم بلیتم سیستمی گرفتم البته هتل بدون صبحانه و نهار وشام تو ابو ضبی گرفتم به نظرتون چقدر دلار و درهم ببرم
کیس نابر :2014AS2XXX ارسال مدارک:19-06-2013 با پست دریافت kcc : 26-06-213 تعداد کیس 2 نفر کارنت 10 سپتامبر دریافت نامه دوم :21october آنکارا بودم زدن ابوذبی
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، mahbube ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان