با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
اگر صفحه اول این تاپیک را کامل بخوانید پاسخ بسیاری از سوالات خود را می یابید .
موفق باشید.
اگر صفحه اول این تاپیک را کامل بخوانید پاسخ بسیاری از سوالات خود را می یابید .
موفق باشید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
|
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
اگر صفحه اول این تاپیک را کامل بخوانید پاسخ بسیاری از سوالات خود را می یابید . موفق باشید. تشکر کنندگان: soli asali ، ali99sh ، amin arefi ، قصه گو
(2014-01-21 ساعت 00:31)A10A نوشته: قیمت های بلیط های هوایی کدوم ایرلاین ارزون تره... ما که نمی تونیم ریسک کنیم چارتری بگیریم... چون واقعا معلوم نیست چند روز می خواهیم بمونیم... به نظرتون بلیط دوطرفه بگیریم یا یکطرفه؟ ما خوشبختانه دیروزبلیطمان را با پرواز امارات گرفتیم که شد دو نفری 2.965 تومان و اما از امروز پرواز امارات تقریبا نفری 150 تومان گرونتر شده. پرواز آسمان که از اولش گرونتر نزدیک به 3.200 برای دو نفر بود اما هنوز پرواز ماهان در این سایت http://www.mahan.aero/ads.asp?ad=6&lang=fa داره به قیمت 2.950 برای دو نفر جا می ده. البته باید خودتان اینترنتی بگیرین چون آژانس ها می گن هنوز سیستمی ماهان براشون باز نشده.
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day *** همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه تشکر کنندگان: soli asali ، philter
2014-01-21 ساعت 22:08
سلام
تاریخ پرواز برگشت چند روز بعد مصاحبه باشه بهتره؟ سپاس
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت. تشکر کنندگان: soli asali
2014-01-22 ساعت 01:51
با سلام.
من تا به امروز فقط سوال پرسیدم. اما مصاحبه ما تمام شد و الان وقت گذاشتن اطلاعاتی هست که شاید به شما کمک کنه. سفارت ما ابوظبی بود. 1- هتل City star هتل معمولی و خوب ایرانی هست (نمره 65 از 100) که در زمان های عادی قیمتش برای 3 تخته حدودا شبی 400 درهم هست. توصیه می کنم خودتون اول با هتل ها مکاتبه کنید و قیمت بگبربد و بعد به آزانس اون رو تحمیل کنید. من این کار رو کردم. از جمله اینکه شرایط کنسلی رو قبول کردند و نرخ رو شکوندند. راستی گرفتن تور از آژانس مزیت داره. بیمه و تراسفر رایگان و وعده ناهار هم به هتل زیاد میشه. 2- بلیط در زمان رفتن ما در اوج قیمت ژانویه بود و خوشبختانه من پرواز امارات رو با قیمت ماهان خریدم. نفری 1080000 تومان. از مزایای Emirate تغییر بلیط بدون پرداخت هزینه هست در کلاس خودش و کلی پرواز به ایران داره. این فرصا رو می ده که مصاحبه تموم بشه بسته به نیاز در امارات بمونید. 3- آژانس خورشید شهداد به شماره 88772070 خانم اکبری برای پرواز خارجی و خانم شفیعی برای پکیج تور خوب عمل کرد. 4- برای آزمایش پزشکی 2 روز کامل وقت لازم دارید که با در نظر گرفتن یه روز احتیاطی و رفتن به امارات میشه 3 روز. یک روز سفارت. اگر بهتون برگه آبی بدند و معلوم نشه که چی میشه، کلاً 4 روز نهایتاً 5 روز. اگر ویزای یک ضرب باشه حدود 7 روز لازم هست. (رفت و برگشت.) 5- از دوبی تا ابوظبی حدود 1 ساعت و 45 دقیقه راه هست . 4.5 صبح راه بیفتید اولین نفرها درب سفارتید. لباس گرم یادتون نره. 6- اگر هیچ تفریحی نمی کنید، حتماً پیشنهاد می کنم یک تور سافاری با لندکروز ثبت نام کنید (همونجا در امارات لیدر تور کمکتون می کنه) ساعت 3 عصر میان دنبالتون و 9 شب بر می گردید با شام، رقص، آواز، ماشین سواری و ..... هزینه 150 درهم. چونه بزنید. در آخر بگم بسیار بسیار راحت باشید. هیچ مشکلی نیست. خیلی مسائل رو جدی نگیرید. کل پروسه از راحت ترین کار اداری ایران هم راحت تره. کاری به این ندارم قبول بشه آدم یا نه. اگر سوال ویژه ای داشتید می تونید از ایمیل من benjamin_pyk@yahoo.com بپرسید. سعی می کنم جواب بدم.
CN: 2014AS----21xx
ABU DHABI Cleared 2 June 2014 with 1 other family member تشکر کنندگان: pari pari ، hamid.eng ، sib 24 ، philter ، poem ، mehdikhosro ، nedaba ، azadeh2014 ، amin arefi ، soli asali ، amohammadiazar ، قصه گو ، smh1614 ، behi.v ، exxedus
(2014-01-21 ساعت 22:08)saeedhei نوشته: سلامبرای گرفتن ویزا میخوای؟ بستگی به روز مصاحبتون داره. اگه اول هفته باشه و به تعطیلی نخوره و زود رفته باشین سفارت و یکضرب بگیرین 2 روزه ویزا میدن. (ما دوشنبه مصاحبه داشتیم، چهارشنبه ویزا) ولی اگه آخر هفته باشه وقت بیشتری لازم داری. تعطیلات سفارتو چک کن.
شماره کیس: 2014AS00002xxx
کارنت/نامه دوم: Nov سفارت: Abu Dhabi مصاحبه: Jan ویزا یکضرب، ورود به خارج! May دریافت سوشیال: May دریافت گرین کارت: Jul تشکر کنندگان: nedaba ، philter ، amin arefi ، soli asali ، saeedhei ، قصه گو
2014-01-23 ساعت 12:30
(2014-01-21 ساعت 09:44)bahram2014 نوشته: سلام دوستان ببینید باید همه چیزو در نظر بگیرید اگه یضرب بودید که 2 یا 3 روز بیشتر باید بمونید در حالت بعدیم میتونید همون روز اگه پرواز جای خالی داشته باشه برگردید بخاطر همین ما بلیطمون رو open گزاشتیم برگشت رو . ولی بهر حال شما دارید اصل خرج را میکنید تنها تفاوت دبی با ابوظبی رفت و برگشت به سفارت هست که با تاکسی 350 درهم میشه ولی ما با اتوبوس رفتیم نفری 25 درهم هر رفتی ! بعدشم تو ابوظبی آدم استرسش بیشتر میشه چون جای چندانی برا دیدن نداره که سرگرم بشین . جاهایی داره از دبی هم بهتر مثل فراری ورد ولی ورودی هر نفر برا یک ساعت اول 280 درهم هست . به نظر من دبی انتخاب بهتری هست تا ابوظبی برا این چند روز تشکر کنندگان: soli asali ، حاجی واشنگتن ، bahram2014
2014-01-23 ساعت 13:41
دوستان برای سفارت ابوظبی نیازی به police certificate داریم یانه؟ من حدود 17 سال پیش در سن 10 سالگی، 2 سال در امارات زندگی کردم.
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: soli asali
2014-01-23 ساعت 13:55
سلام دوستان
کسی شماره خانم ملیکا رو داره؟ برای انتقال از دبی به ابوظبی میخوام باهاشون هماهنگ کنم
ابوظبي کيس نامبر:حدود ۴٠٠٠ ، مصاحبه :مارچ
2014-01-23 ساعت 14:53
باسلام
دوستان به هر حال شما در امارات وقت تلف شده خواهید داشت پس چه بهتر که از این اوقات بهترین استفاده را ببرید که قسمتی ازآن میتواند گشت و گذار و دیدن بعضی عجایب و لطایف آن دیار خشک و سوزان باشد. بازهم تمنا میکنم دوستان قبل از پرسیدن هر سوالی فقط صفحه اول این تاپیک را یک بار کامل و با دقت مطالعه کنند. تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، nedaba ، amin arefi
2014-01-24 ساعت 13:28
دوستان سلام...
یه سوال من ویزای دوبی رو از سفارت بگیرم بهتره(به لحاظ قیمت و ...) یا نه از این شرکت های بیرون بگیرم؟ تشکر کنندگان: soli asali ، philter
2014-01-24 ساعت 13:47
سلام دوستان...
سایت ابوظبی برای نتیجه مصاحبه ها که هر هفته آپدیت میشه چیه؟ مرسی تشکر کنندگان: soli asali
2014-01-24 ساعت 16:12
(2014-01-24 ساعت 13:47)A10A نوشته: سلام دوستان... ابوظبی نداره همچین سایتی ... شما باید خودتون کیس نامبرو وارد کنید و متوجه وضعیتتون بشید ! [font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیرد [font=Verdana][/font] کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند [/font]تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، philter ، behfaza ، قصه گو
2014-01-24 ساعت 17:44
سلام دوستان...
اگر کسی در مورد هتل های ارزان قیمت(پانسیون ، هاستل ها و ...) اطلاعی داره ممنون می شم... مرسی تشکر کنندگان: philter ، soli asali
2014-01-24 ساعت 18:01
با سلام
دوستان کسی می دونه که ساعت حرکت اولین اتوبوس از دبی به ابوظبی چه ساعتی هست و اینکه ایا این اتوبوس ها به صورت 24 ساعته کار می کنند یا نه؟ من توی دوبی هاستل رزرو کردم و با خانم ملیکا که تلفنی صحبت کردم ایشون گفتن که منطقه ش نسبتا دوره و برداشتم اینه که شاید نتونم با دوستانی که کار ترنسفر رو انجام میدن ، راهی ابوظبی شم و بایستی به فکر یه راه دیگه برای رفتن باشم. مرسی
**2014as39 / ابوظبی / مصاحبه : 12 اسفند
هزینه های سفر مصاحبه : ویزا 250 تومن/ اقامت 3شب 200 تومن پانسیون (فقط مجردی) /خورد وخوراک / بلیط 750 تومن. تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، حاجی واشنگتن
|