موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-23 ساعت 12:30)arnish نوشته: (2014-01-21 ساعت 09:44)bahram2014 نوشته: سلام دوستان
به نظرتون بهتر نیست از همون اول بریم ابوظبی مخصوصا کسانی که فکر میکنند یکضرب میگیرند.
اگر داریم میریم سفارت فقط .
حالا اونهائی که دفعه اولشون و میخواهند اونجارو ببینند بحث دیگست .
ببینید باید همه چیزو در نظر بگیرید اگه یضرب بودید که 2 یا 3 روز بیشتر باید بمونید در حالت بعدیم میتونید همون روز اگه پرواز جای خالی داشته باشه برگردید بخاطر همین ما بلیطمون رو open گزاشتیم برگشت رو . ولی بهر حال شما دارید اصل خرج را میکنید تنها تفاوت دبی با ابوظبی رفت و برگشت به سفارت هست که با تاکسی 350 درهم میشه ولی ما با اتوبوس رفتیم نفری 25 درهم هر رفتی ! بعدشم تو ابوظبی آدم استرسش بیشتر میشه چون جای چندانی برا دیدن نداره که سرگرم بشین . جاهایی داره از دبی هم بهتر مثل فراری ورد ولی ورودی هر نفر برا یک ساعت اول 280 درهم هست . به نظر من دبی انتخاب بهتری هست تا ابوظبی برا این چند روز
چه جوری بلیط را open گذاشتید؟برای ما ماهان است و آژانس این گزینه را به ما نداد.
***2014AS3 -مصاحبه مارچ-ابوظبی.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
کسی از دوستان میتونه از روی گوگل مپ ترمینال اتوبوس در ابوظبی رو اینجا نشون بده
خیلی احتیاج فوری دارم
ممنون ...
(2014-01-24 ساعت 18:34)behfaza نوشته: (2014-01-24 ساعت 18:01)arash1392 نوشته: با سلام
دوستان کسی می دونه که ساعت حرکت اولین اتوبوس از دبی به ابوظبی چه ساعتی هست و اینکه ایا این اتوبوس ها به صورت 24 ساعته کار می کنند یا نه؟
من توی دوبی هاستل رزرو کردم و با خانم ملیکا که تلفنی صحبت کردم ایشون گفتن که منطقه ش نسبتا دوره و برداشتم اینه که شاید نتونم با دوستانی که کار ترنسفر رو انجام میدن ، راهی ابوظبی شم و بایستی به فکر یه راه دیگه برای رفتن باشم.
مرسی
سلام.
راهنمای اتوبوسرانی امارات نوشته :
از پنج صبح تا دوازده شب اتوبوس ها کارمیکنند.
شما از دو ایستگاه به مقصد ابوظبی میتونین برین :
خط E 100 Al Ghubaiba-- با 25 درهم و هر 15 دقیقه یک اتوبوس .
خط E 101 Ibn Battuta -- با 25 درهم و هر سی دقیقه یک اتوبوس.
در اولین ایستگاه مترو راهنمای مترو و اتوبوسرانی دبی را جهت اطلاع از ساعات کار و فواصل زمانی و مسیرها مطالعه کنید و سپس برنامه ریزی .
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .
سه شنبه مصاحبه داریم برامون دعا کنید.
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب
مقصد: هیوستون
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-25 ساعت 10:33)hariri-a نوشته: سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .
سه شنبه مصاحبه داریم برامون دعا کنید.
موفق باشید دوست عزیز. خیلی براتون دعا میکنم: ایشالا یضرب.
شما اگر فردا هم می رفتید برای مدیکال کارتون انجام میشد درسته؟ خودتون خواستید زودتر برید یا اینطوری وقت دادن؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند