کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-24 ساعت 18:01)arash1392 نوشته:  با سلام
دوستان کسی می دونه که ساعت حرکت اولین اتوبوس از دبی به ابوظبی چه ساعتی هست و اینکه ایا این اتوبوس ها به صورت 24 ساعته کار می کنند یا نه؟

من توی دوبی هاستل رزرو کردم و با خانم ملیکا که تلفنی صحبت کردم ایشون گفتن که منطقه ش نسبتا دوره و برداشتم اینه که شاید نتونم با دوستانی که کار ترنسفر رو انجام میدن ، راهی ابوظبی شم و بایستی به فکر یه راه دیگه برای رفتن باشم.

مرسی

سلام.
راهنمای اتوبوسرانی امارات نوشته :

از پنج صبح تا دوازده شب اتوبوس ها کارمیکنند.
شما از دو ایستگاه به مقصد ابوظبی میتونین برین :

خط E 100 Al Ghubaiba-- با 25 درهم و هر 15 دقیقه یک اتوبوس .

خط E 101 Ibn Battuta -- با 25 درهم و هر سی دقیقه یک اتوبوس.
در اولین ایستگاه مترو راهنمای مترو و اتوبوسرانی دبی را جهت اطلاع از ساعات کار و فواصل زمانی و مسیرها مطالعه کنید و سپس برنامه ریزی .
(2014-01-24 ساعت 17:44)A10A نوشته:  سلام دوستان...
اگر کسی در مورد هتل های ارزان قیمت(پانسیون ، هاستل ها و ...) اطلاعی داره ممنون می شم... مرسی
سلام دوست خوبم.
پاسخ شما در لینک موجود در امضای بنده هست .
موففق باشید .

[quote='A10A' pid='459799' dateline='1390569247']
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، قصه گو
(2014-01-24 ساعت 13:28)A10A نوشته:  دوستان سلام...
یه سوال من ویزای دوبی رو از سفارت بگیرم بهتره(به لحاظ قیمت و ...) یا نه از این شرکت های بیرون بگیرم؟

منطقیش اینه که هرجا دست واسطه رو کوتاه کنی بهتره .
تشکر کنندگان: ffrfar ، soli asali ، قصه گو
ازایرعربیا این را معرفی کردندو بروشور دادند...شبی55درهم. ولی خب فکرکنم مناسب خانمها نبادشه ونرسیده به شهر توجاده است
http://camelcampus.com/fun-stuff/
هاستل دبی گوگل کنی جواب مبگیرید
[quote='A10A' pid='459799' da teline='1390569ا247'
سلام دوستان...
اگر کسی در مورد هتل های ارزان قیمت(پانسیون ، هاستل ها و ...) اطلاعی داره ممنون می شم... مرسی
[/quote]
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-23 ساعت 12:30)arnish نوشته:  
(2014-01-21 ساعت 09:44)bahram2014 نوشته:  سلام دوستان
به نظرتون بهتر نیست از همون اول بریم ابوظبی مخصوصا کسانی که فکر میکنند یکضرب میگیرند.
اگر داریم میریم سفارت فقط .
حالا اونهائی که دفعه اولشون و میخواهند اونجارو ببینند بحث دیگست .

ببینید باید همه چیزو در نظر بگیرید اگه یضرب بودید که 2 یا 3 روز بیشتر باید بمونید در حالت بعدیم میتونید همون روز اگه پرواز جای خالی داشته باشه برگردید بخاطر همین ما بلیطمون رو open گزاشتیم برگشت رو . ولی بهر حال شما دارید اصل خرج را میکنید تنها تفاوت دبی با ابوظبی رفت و برگشت به سفارت هست که با تاکسی 350 درهم میشه ولی ما با اتوبوس رفتیم نفری 25 درهم هر رفتی ! بعدشم تو ابوظبی آدم استرسش بیشتر میشه چون جای چندانی برا دیدن نداره که سرگرم بشین . جاهایی داره از دبی هم بهتر مثل فراری ورد ولی ورودی هر نفر برا یک ساعت اول 280 درهم هست . به نظر من دبی انتخاب بهتری هست تا ابوظبی برا این چند روز
چه جوری بلیط را open گذاشتید؟برای ما ماهان است و آژانس این گزینه را به ما نداد.
***2014AS3 ‫-مصاحبه مارچ-ابوظبی.
سلام به همه
کسی از دوستان میتونه از روی گوگل مپ ترمینال اتوبوس در ابوظبی رو اینجا نشون بده
خیلی احتیاج فوری دارم
ممنون ...

(2014-01-24 ساعت 18:34)behfaza نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 18:01)arash1392 نوشته:  با سلام
دوستان کسی می دونه که ساعت حرکت اولین اتوبوس از دبی به ابوظبی چه ساعتی هست و اینکه ایا این اتوبوس ها به صورت 24 ساعته کار می کنند یا نه؟

من توی دوبی هاستل رزرو کردم و با خانم ملیکا که تلفنی صحبت کردم ایشون گفتن که منطقه ش نسبتا دوره و برداشتم اینه که شاید نتونم با دوستانی که کار ترنسفر رو انجام میدن ، راهی ابوظبی شم و بایستی به فکر یه راه دیگه برای رفتن باشم.

مرسی

سلام.
راهنمای اتوبوسرانی امارات نوشته :

از پنج صبح تا دوازده شب اتوبوس ها کارمیکنند.
شما از دو ایستگاه به مقصد ابوظبی میتونین برین :

خط E 100 Al Ghubaiba-- با 25 درهم و هر 15 دقیقه یک اتوبوس .

خط E 101 Ibn Battuta -- با 25 درهم و هر سی دقیقه یک اتوبوس.
در اولین ایستگاه مترو راهنمای مترو و اتوبوسرانی دبی را جهت اطلاع از ساعات کار و فواصل زمانی و مسیرها مطالعه کنید و سپس برنامه ریزی .
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، حاجی واشنگتن ، sa_za
(2014-01-19 ساعت 23:18)farzad.farzaad نوشته:  من هم هفته آخر مارس مصاحبه دارم کسی هست همسفر بشیم ؟

ما هستیم....

تشکر کنندگان: soli asali ، farzad.farzaad
https://maps.google.com/maps/place?ie=UT...6653221067

(2014-01-24 ساعت 23:45)derakht01 نوشته:  سلام به همه
کسی از دوستان میتونه از روی گوگل مپ ترمینال اتوبوس در ابوظبی رو اینجا نشون بده
مرسی
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable
توی دیرکشن گوگل مپ دو ا آدرس را بدید
https://maps.google.com/maps/place?ie=UT...6653221067
سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .
سه شنبه مصاحبه داریم برامون دعا کنید.
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: philter ، taleghani ، saeedhei ، arash1392 ، EKAM ، قصه گو ، soli asali ، mpas89 ، amin arefi ، pari pari
(2014-01-25 ساعت 10:33)hariri-a نوشته:  سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .

موفق باشید دوست عزیز. خیلی براتون دعا میکنم: ایشالا یضرب.
شما اگر فردا هم می رفتید برای مدیکال کارتون انجام میشد درسته؟ خودتون خواستید زودتر برید یا اینطوری وقت دادن؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-01-25 ساعت 11:13)aaraam نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 10:33)hariri-a نوشته:  سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .

شما اگر فردا هم می رفتید برای مدیکال کارتون انجام میشد درسته؟ خودتون خواستید زودتر برید یا اینطوری وقت دادن؟

ما جون دوشنبه می خوایم بریم ابوظبی برنامه ریزی کردیم که تا یکشنبه شب جواب حاضر بشه ولی تو ایمیل وقت دکتر، گفته شده که پاسخ 2 روز طول میکشه
2014AS24XX // تعداد 2 نفر //
ارسال فرمها با ایمیل 16 جولای // تأییدیه 19 جولای
دریافت نامه دوم: 20 نوامبر// تاریخ مصاحبه: هفته آخر ژانویه، ابوظبی، یک ضرب Cool
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: aaraam ، EKAM ، rahbar ، قصه گو ، soli asali
شما چطوری نوبت مدیکال تست گرفتید؟باچه ایمیلی؟
drshukla@nmc.ae
درسته؟ یا ایمیل دیگری دارید؟
باتشکرازتوجه شما
(2014-01-25 ساعت 11:51)hariri-a نوشته:  

ما جون دوشنبه می خوایم بریم ابوظبی برنامه ریزی کردیم که تا یکشنبه شب جواب حاضر بشه ولی تو ایمیل وقت دکتر، گفته شده که پاسخ 2 روز طول میکشه
(2014-01-25 ساعت 14:31)rahbar نوشته:  شما چطوری نوبت مدیکال تست گرفتید؟باچه ایمیلی؟
drshukla@nmc.ae
درسته؟ یا ایمیل دیگری دارید؟
باتشکرازتوجه شما
(2014-01-25 ساعت 11:51)hariri-a نوشته:  

ايميل به appointmentdeiradxb@nmc.ae
بزنيد و لي دوست عزيز نيازي به وقت نيست 2 روز قبل مصاحبه تشريف ببرين به همه كاراتون ميرسين
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: aaraam ، قصه گو ، rahbar ، soli asali ، behfaza

ﺳﻠﺎﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ ﺍﻧﺸﺎﺍﻟﻪ ﺑﻪ ﺳﻠﺎﻣﺘﻲ بريدو ﺑﺎ ﻭﻳﺰﺍﻱ ﻳﻚ ﺿﺮﺏ بركرديدBig Grin ﺟﻨﺎﺏ ﺑﻪ ﻣﺎ ﻭﻗﺖ ﺩﺍﺩﻥ 17 ﻓﻮﺭﻳﻪ ﺑﻌﺪ ﺭﻭﺯ ﺗﻌﻂﻴﻞ ﻫﺴﺘﺶ ﻟﻂﻔﺎ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻴﻜﻨﻴﺪ ﻣﺎ ﺑﺎﻳﺪ ﺟﻪ ﻛﻨﻴﻢ ﺑﺎ تشكر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان