کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-25 ساعت 10:33)hariri-a نوشته:  سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .
سه شنبه مصاحبه داریم برامون دعا کنید.

ﺍﻛﻪ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﺯ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺳﻮﺍﻝ ﻛﻨﻴﺪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺧﺒﺮ ﺑﺪﻳﺪ ﻟﻂﻒ ميكنيد
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-01-25 ساعت 02:07)A10A نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 23:18)farzad.farzaad نوشته:  من هم هفته آخر مارس مصاحبه دارم کسی هست همسفر بشیم ؟

ما هستیم....

من مجرد هستم Smile
اگه دوست داشتید با هم برنامه ریزی کنیم و بلیط و هتل رو بگیریم این جور که معلومه تعدادمون هم زیاده فکر میکنم یه تخفیف خیلی خوب بتونیم بگیریم. نظر من روی ایرلاین ایر عربیا ست فک کنم خیلی خوبه قیمتش نظر شما چیه ؟
دوستانی که هفته آخر مارس مصاحبه دارن موافقید با هم اقدام کنیم ؟
تشکر کنندگان: soli asali ، حاجی واشنگتن
سلام
از دوستان کسی هست که طرفای 18 19 فوریه مصاحبه داشته باشن؟
(2014-01-25 ساعت 20:51)farzad.farzaad نوشته:  
(2014-01-19 ساعت 23:18)farzad.farzaad نوشته:  من هم هفته آخر مارس مصاحبه دارم کسی هست همسفر بشیم ؟

ما هستیم....

من مجرد هستم Smile
اگه دوست داشتید با هم برنامه ریزی کنیم و بلیط و هتل رو بگیریم این جور که معلومه تعدادمون هم زیاده فکر میکنم یه تخفیف خیلی خوب بتونیم بگیریم. نظر من روی ایرلاین ایر عربیا ست فک کنم خیلی خوبه قیمتش نظر شما چیه ؟

سلام... من به همراه همسرم هستم... امروز بلیط رفت و برگشت رو از ایر عربیا گرفتیم...
از شیراز به شارجه 740/000 ضمنا داره گرون میشه زودتر اقدام کنید...
در مورد هتل هم داریم تحقیق می کنیم...

تشکر کنندگان: philter ، soli asali
(2014-01-25 ساعت 22:51)A10A نوشته:  
(2014-01-25 ساعت 20:51)farzad.farzaad نوشته:  

ما هستیم....

من مجرد هستم Smile

سلام... من به همراه همسرم هستم... امروز بلیط رفت و برگشت رو از ایر عربیا گرفتیم...
از شیراز به شارجه 740/000 ضمنا داره گرون میشه زودتر اقدام کنید...
در مورد هتل هم داریم تحقیق می کنیم...
میشه بگید از کجا گرفتید؟آزانس ؟سایت؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
دوستان یه سوال:
مبنای محاسبه قیمت بلیط هواپیما همون ارز مرجع می باشد؟
دلار : 2485
درهم : 676

(2014-01-26 ساعت 00:16)A10A نوشته:  دوستان یه سوال:
مبنای محاسبه قیمت بلیط هواپیما همون ارز مرجع می باشد؟
دلار : 2485
درهم : 676

معلومه که نه دوست عزیز!! اینجوری بود که الان مردم سالی‌ ۳۰۰ بار میرفتن مسافرت! بیش از ۱ ساله که ارز مرجع رو برای بلیط برداشتن.
کساییم که شک دارن می‌تونن قیمت بلیط ماهان و ایران ایر رو از اینجا چک کنن

http://www.skyscanner.se/
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، EKAM ، tartar ، soli asali ، ffrfar
بلیط امارات ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ نزدیک قیمت ماهان. تاریخ عوض کردن هم جریمه نداره. بسیار بهتر و ایمن تر و با کلاس تر .
1158000 تومان...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: amin arefi ، farshadm999 ، nedaba ، soli asali ، philter ، حاجی واشنگتن
(2014-01-26 ساعت 18:02)armin021 نوشته:  بلیط امارات ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ نزدیک قیمت ماهان. تاریخ عوض کردن هم جریمه نداره. بسیار بهتر و ایمن تر و با کلاس تر .
1158000 تومان...

از کجا...؟
چند نفر...؟
رفت و برگشت...؟

سلام دوستان
کسی در مورد هتل ارکید اطلاعاتی داره؟ به من گفته شده اینترنت رایگان داره میخواستم ببینم از بین دوستان کسی از این هتل استفاده کرده؟ امکانات هتل در چه حدیه؟
با تشکر
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: smh1614 ، soli asali
(2014-01-26 ساعت 18:02)armin021 نوشته:  بلیط امارات ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ نزدیک قیمت ماهان. تاریخ عوض کردن هم جریمه نداره. بسیار بهتر و ایمن تر و با کلاس تر .
1158000 تومان...

آقا این بلیط رو از کجا گرفتید؟ من حتی از سایت
cheapoair.com
skyscanner.com
نتونستم به این ارزونی پیدا کنم. من برای یکی‌ از دوستم می‌خواد ارزون‌ترین چیزی که پیدا کرده ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومن بوده.
خوشحالم.
(2014-01-27 ساعت 01:34)aaraam نوشته:  سلام دوستان
کسی در مورد هتل ارکید اطلاعاتی داره؟ به من گفته شده اینترنت رایگان داره میخواستم ببینم از بین دوستان کسی از این هتل استفاده کرده؟ امکانات هتل در چه حدیه؟
با تشکر

من چند سال قبل ارکید رفتم..بین سه ستاره های اون منطقه.. بدک نیست..دیسکوی هندی داره..اتاق هاش کوچیکه ..اینترنت رایگان تو اتاق نداره از تو بوکینگ هم میشه دید اینو.. تمیزیش معمولی..رفتار پرسنل خوب.. غذاهاش هم باب طبع ماست و خوبه..موقعیت هم عالی ..نزدیک مترو رقه
با اون قیمت هتل بهتری هم گیرتون میاد چون ارکید خیلی ارزون هم نیست
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: amin arefi ، smh1614 ، philter ، soli asali ، aaraam
(2014-01-27 ساعت 02:23)masuodrh نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 01:34)aaraam نوشته:  سلام دوستان
با تشکر

من چند سال قبل ارکید رفتم..بین سه ستاره های اون منطقه.. بدک نیست..دیسکوی هندی داره..اتاق هاش کوچیکه ..اینترنت رایگان تو اتاق نداره از تو بوکینگ هم میشه دید اینو.. تمیزیش معمولی..رفتار پرسنل خوب.. غذاهاش هم باب طبع ماست و خوبه..موقعیت هم عالی ..نزدیک مترو رقه
با اون قیمت هتل بهتری هم گیرتون میاد چون ارکید خیلی ارزون هم نیست

قیمتی که آژانس بهمون داده نزدیک به قیمت دیره تاون و رویال گاردن بود اما مزایایی که نسبت به اون گفت داره استخر و سونا و اینترنت رایگان و تمیزی هتل بود.
منظور شما اینه که اینترنت رایگان داره اما تو لابیه و تو اتاقا نیست؟
دوست عزیز من همراه یکی از دوستام میخوام برم و هیچ کدوممون اهل تو هتل نشستن نیستیم هوا هم که برای گشتن عالیه اینه که امکانات هتل خیلیم برامون مهم نیست شما چه هتلی پیشنهاد میکنید؟(از نظر دسترسی به مترو و مراکز خرید و البته قیمت مناسب)
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
(2014-01-27 ساعت 01:40)farshadm999 نوشته:  
1158000 تومان...

آقا این بلیط رو از کجا گرفتید؟ من حتی از سایت
cheapoair.com
skyscanner.com
نتونستم به این ارزونی پیدا کنم. من برای یکی‌ از دوستم می‌خواد ارزون‌ترین چیزی که پیدا کرده ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومن بوده.
من 26 ژانویه بلیط سیستمی ایران ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ از شیراز 640 هزار تومن....به نظرم خیلی مناسب بود
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: amin arefi ، EKAM ، smh1614 ، payman115 ، soli asali ، behfaza
دیشب بابا مامان خواهر و داماد رفتند دبی واسه ادامه مراحل
بعد از کلی چونه زدن با اژانسهای مختلف در نهایت پدر گرامی رضایت ندادند به هیچ هتلی و همینطوری رفتند دبی
البته الان خدا رو شکر هتل شون درست شد و تماس گرفتند گفتند تو هتل هستیم جامون خوبه
امروز میرن واسه مدیکال
روز 30 وقت دارن در ابوظبی
انشالاه که قبول بشنBig Grin
CN:2017AS0000/Ankara/برنده :دوست عزیز/تعداد:4نفر Big Grin
تشکر کنندگان: arash1392 ، philter ، ssara ، aghaghia ، ghafari88 ، soli asali ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان