کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-27 ساعت 13:18)smh1614 نوشته:  دیشب بابا مامان خواهر و داماد رفتند دبی واسه ادامه مراحل
بعد از کلی چونه زدن با اژانسهای مختلف در نهایت پدر گرامی رضایت ندادند به هیچ هتلی و همینطوری رفتند دبی
البته الان خدا رو شکر هتل شون درست شد و تماس گرفتند گفتند تو هتل هستیم جامون خوبه
امروز میرن واسه مدیکال
روز 30 وقت دارن در ابوظبی
انشالاه که قبول بشنBig Grin

دوست عزیز حتما در مورد کیستون اطلاعات بدید، این که تکلیف خواهرتون و دامادتون چی میشه، چون از موارد نادر هست، دوست داریم بدونیم تصمیم سفارت در چنین مواردی چی هست، شاید حدس های ما اشتباه باشه و به خواهر و دامادتون هم ویزا بدن!!!
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، aaraam ، smh1614
(2014-01-27 ساعت 01:40)farshadm999 نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 18:02)armin021 نوشته:  بلیط امارات ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ نزدیک قیمت ماهان. تاریخ عوض کردن هم جریمه نداره. بسیار بهتر و ایمن تر و با کلاس تر .
1158000 تومان...

آقا این بلیط رو از کجا گرفتید؟ من حتی از سایت
cheapoair.com
skyscanner.com
نتونستم به این ارزونی پیدا کنم. من برای یکی‌ از دوستم می‌خواد ارزون‌ترین چیزی که پیدا کرده ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومن بوده.

سلام ببخشین دیر جواب دادم
من این بلیط و یکی از دوستان برام زحمتشو کشید
البته این رو هم بگم فکر نکنین از آسمون برام افتاده پایین.
بعد از اینکه بلیط و تهیه کردم به راهنمای همشهری قسمت بلیط خارجی رجوع کردم و دیدم اکثرا با همین قیمت بلیط امارات میشه گرفت. پس با این تفاسیر بهترین مرجع راهنمای همشهریه. البته اینم بگم که خیلی مهمه که آژانسی که بلیط ازش میخرین مجری مستقیم باشه و نه واسطه. اگه واسطه باشن یه مقدار به قیمت اضافه میشه. تفاوت قیمت حدودا 150000 تومان.
ضمنا من یه نفرم و رفت و برگشت گرفتم. تاریخ عوض کردن برگشت هم مشمول جریمه نمیشه، به شرطی که تو همون کلاس پرواز یعنی اکونومی جا پیدا شه. یعنی تو تاریخ مد نظر اگه جا نداد و بری بیزینس کلاس باید تفاوت قیمت و پرداخت کنی.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، smh1614 ، amin arefi
درود رفقا
از nmcوقت گرفتم واسه دو روز قبل از مصاحبه ولی 3 روز قبل از مصاحبه میرسم دوبی طرفای ظهر,تا چه ساعتی بریم nmc کارامون رو میکنه؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: soli asali ، smh1614
(2014-01-27 ساعت 18:32)hossien_501 نوشته:  درود رفقا
از nmcوقت گرفتم واسه دو روز قبل از مصاحبه ولی 3 روز قبل از مصاحبه میرسم دوبی طرفای ظهر,تا چه ساعتی بریم nmc کارامون رو میکنه؟
فکر کنم همون ظهر یا بعد از ظهر هم انجام بدن ، البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم یه جایی خوندم، شما فردا صبحش هم می تونید برید، جوابش فرداش می یاد
تشکر کنندگان:
(2014-01-25 ساعت 10:33)hariri-a نوشته:  سلام به همه دوستان،ما الان توی NMC نشستیم ومنتظریم که صدامون کنن .
سه شنبه مصاحبه داریم برامون دعا کنید.

امیدوارم به امید خدا یه ضرب بگیریدSmile، حتما سه شنبه خبر بدید که چی شد، منم دعا کنید چند روز دیگه مصاحبمههههههه
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، قصه گو ، pari pari
(2014-01-27 ساعت 12:25)ssara نوشته:  
(2014-01-26 ساعت 18:02)armin021 نوشته:  بلیط امارات ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ نزدیک قیمت ماهان. تاریخ عوض کردن هم جریمه نداره. بسیار بهتر و ایمن تر و با کلاس تر .
1158000 تومان...

cheapoair.com
skyscanner.com
نتونستم به این ارزونی پیدا کنم. من برای یکی‌ از دوستم می‌خواد ارزون‌ترین چیزی که پیدا کرده ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومن بوده.
من 26 ژانویه بلیط سیستمی ایران ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ از شیراز 640 هزار تومن....به نظرم خیلی مناسب بود

آخهههههههههه چطور گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1،600،000 از تهران ... خوب من میام از شیراز میرم .. فقط یه لطفی کنید بگید از کجا گرفتید بلیطتون رو

(2014-01-27 ساعت 18:27)armin021 نوشته:  
1158000 تومان...

cheapoair.com
skyscanner.com

بعد از اینکه بلیط و تهیه کردم به راهنمای همشهری قسمت بلیط خارجی رجوع کردم و دیدم اکثرا با همین قیمت بلیط امارات میشه گرفت. پس با این تفاسیر بهترین مرجع راهنمای همشهریه. البته اینم بگم که خیلی مهمه که آژانسی که بلیط ازش میخرین مجری مستقیم باشه و نه واسطه. اگه واسطه باشن یه مقدار به قیمت اضافه میشه. تفاوت قیمت حدودا 150000 تومان.
ضمنا من یه نفرم و رفت و برگشت گرفتم. تاریخ عوض کردن برگشت هم مشمول جریمه نمیشه، به شرطی که تو همون کلاس پرواز یعنی اکونومی جا پیدا شه. یعنی تو تاریخ مد نظر اگه جا نداد و بری بیزینس کلاس باید تفاوت قیمت و پرداخت کنی.

میشه به این دوست عزیزتون بید برای بقیه بچه ها هم یه آستین بالا بزنن دعاشون میکنیم ! جدا"
تشکر کنندگان:
با سلام
در صورتیکه قرار باشد نتیجه مدیکال همانروز دریافت شود چقدر هزینه خواهد داشت؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: philter ، soli asali
سلام به دوستان من به همراه همسرم ودختر 6 ساله ام 15 بهمن مصاحبه داریم جمعه 10 بهمن میریم اگه کسی هست پیام بده
خواهر من که 2شنبه برای مدیکال رفته بود، گفت اگه سه شنبه بخوام چقدر میشه، جواب دادن دو برابر یعنی 425 * 2
(2014-01-27 ساعت 22:49)atriana نوشته:  با سلام
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
(2014-01-27 ساعت 23:15)derakht01 نوشته:  خواهر من که 2شنبه برای مدیکال رفته بود، گفت اگه سه شنبه بخوام چقدر میشه، جواب دادن دو برابر یعنی 425 * 2

اگه دوشنبه رفته باشن که بطور معمول جوابش سه شنبه هشت شب آماده اس خواهرتون جوابو دوشنبه شب میخواستن تحویل بگیرن و سه شنبه برن مصاحبه؟
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: soli asali
سلام
از دوستان کسی هست که هفته سوم فوریه مصاحبه داشته باشه و بخواد همسفر بشهWink
(2014-01-27 ساعت 17:43)aghaghia نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 13:18)smh1614 نوشته:  دیشب بابا مامان خواهر و داماد رفتند دبی واسه ادامه مراحل
بعد از کلی چونه زدن با اژانسهای مختلف در نهایت پدر گرامی رضایت ندادند به هیچ هتلی و همینطوری رفتند دبی
البته الان خدا رو شکر هتل شون درست شد و تماس گرفتند گفتند تو هتل هستیم جامون خوبه
امروز میرن واسه مدیکال
روز 30 وقت دارن در ابوظبی
انشالاه که قبول بشنBig Grin

دوست عزیز حتما در مورد کیستون اطلاعات بدید، این که تکلیف خواهرتون و دامادتون چی میشه، چون از موارد نادر هست، دوست داریم بدونیم تصمیم سفارت در چنین مواردی چی هست، شاید حدس های ما اشتباه باشه و به خواهر و دامادتون هم ویزا بدن!!!
سلام
فعلا که تو مکاتبات گفته بودند داماد هم فرمها رو پر کنه
مدارکش رو هم برده با خودش الان هم رفته اونجا
باید ببینیم چی میشه
حتما توضیح کامل میدم واسه دوستان
CN:2017AS0000/Ankara/برنده :دوست عزیز/تعداد:4نفر Big Grin
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، aghaghia

سلام رفیق
تو ایمیلی که مدیکال فرستاده برام نوشته اگه همون روز عصر جواب بخوای 225درهم اضافه میگیرن
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: aaraam ، atriana ، soli asali
سلام:
من و خانواده ام برای ماه march مصاحبه داریم در ابوظبی مدارک یا فرمی که نباید پر کنیم و ارسال کنیم؟!!
و یک سوال دیگه کسی هتل اپارتمان نمیشناسه؟!!!!
(2014-01-27 ساعت 20:39)farzad.farzaad نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 12:25)ssara نوشته:  
1158000 تومان...

cheapoair.com
skyscanner.com
من 26 ژانویه بلیط سیستمی ایران ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ از شیراز 640 هزار تومن....به نظرم خیلی مناسب بود

آخهههههههههه چطور گرفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1،600،000 از تهران ... خوب من میام از شیراز میرم .. فقط یه لطفی کنید بگید از کجا گرفتید بلیطتون رو

(2014-01-27 ساعت 18:27)armin021 نوشته:  
1158000 تومان...

cheapoair.com
skyscanner.com

میشه به این دوست عزیزتون بید برای بقیه بچه ها هم یه آستین بالا بزنن دعاشون میکنیم ! جدا"
دوست عزیز یه زنگ به آژانس سام سیر خانم فهیمی بزن. شماره تماس 0212324
بلیطی که من گرفتم و نرخ الان 1300 میفروشه
شدیدا تاکید میکنم که هرچی زمان بره جلو قیمت هم بالاتر میره. الان توی ۳ روز بلیط من 150 گرون شده.
بازم به نظر من نسبت به ماهان مسلما پرواز امارات خیلی خیلی سر تره. اونم با اختلاف 100 تومانی.
راستی بازم میگم این قیمت برای هفته ی سوم مارچه و نه آخر مارچ.
البته حتما میدونین آخر مارچ میشه عید نوروز و کلی قیمتها شارژ میشن. ولی بازم تاکید میکنم سریع عمل کنید.
راستی به هیچ وجه ویزای فوری نگیرین، چون ۲ روز مونده به پرواز ویزاتون دستتون میرسه. بگین ویزای نرمال یا همون عادی میخواین و کار مهمی دارین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، amin arefi ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان