کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
(2014-01-28 ساعت 14:28)saharnaz..md نوشته:  سلام:
من و خانواده ام برای ماه march مصاحبه داریم در ابوظبی مدارک یا فرمی که نباید پر کنیم و ارسال کنیم؟!!
و یک سوال دیگه کسی هتل اپارتمان نمیشناسه؟!!!!

سلام برای ابوظبی مدرکی ارسال نمیشه و تمام مدارک خواسته شده رو دستی و در روز مصاحبه میبرید
هتل آپارتمان لوتوس که در کنار هتل چهار ستاره به همین اسم و با یک کیفیت(بالا) روبروی ایستگاه مترو یونیون(الاتحاد) و نزدیک به مرکز خرید الغریر با اینترنت پرسرعت رایگان و استخر. اگر این امکانات براتون اهمیت زیادی نداره هتل آپارتمان حافظ (البته فک کنم خودشون می خونن حفیظ) نزدیک به مترو (بنا به گفته های دوستانی که رفتن خودتون از آژانس بپرسید) هم هست که هزینه اش کمتره.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: soli asali
نه پنج شنبه مصاحبه داشت، اما بهش گفتن چهارشنبه اماده میشه، البته شایدم چون ما وقت بیشتری داشتیم دیرتر گفت بیایین بگیرین

(2014-01-28 ساعت 01:03)aaraam نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 23:15)derakht01 نوشته:  خواهر من که 2شنبه برای مدیکال رفته بود، گفت اگه سه شنبه بخوام چقدر میشه، جواب دادن دو برابر یعنی 425 * 2
(2014-01-27 ساعت 22:49)atriana نوشته:  با سلام
در صورتیکه قرار باشد نتیجه مدیکال همانروز دریافت شود چقدر هزینه خواهد داشت؟

اگه دوشنبه رفته باشن که بطور معمول جوابش سه شنبه هشت شب آماده اس خواهرتون جوابو دوشنبه شب میخواستن تحویل بگیرن و سه شنبه برن مصاحبه؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
بچه ها لطفا هتل های ارزون رو چندتاشو معرفی کنید ...
راستی من بلیط برای 8 مارس از اهواز گرفتم 350 البته فقط رفت
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi
کسی از شیراز واسه هفته سوم مارچ بلیط گرفته؟
من که هر جا میرم میگن پروازها هنوز باز نشده شماره بده خبر میدیم(فقط ایران ایر هست که اونم یکشنبه و پنج شنبه به برنامه من نمیخوره)
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
(2014-01-28 ساعت 15:55)saharnaz..md نوشته:  کسی 4 فروردین ینی 24 مارچ مصاحبه داره؟!!!!

دوست عزیز،
برای احتیاط، روز مصاحبتون رو اعلام نکنید تا عواقب بدی براتون نداشته باشه
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: ghafari88 ، soli asali ، behfaza ، philter ، vesal_20x
اگه میخوایین هتل براتون ارزون بیفته بهتره در ابوظبی هتل بگیرین، قیمتاش از دبی خیلی ارزونتره
(2014-01-28 ساعت 16:52)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها لطفا هتل های ارزون رو چندتاشو معرفی کنید ...
راستی من بلیط برای 8 مارس از اهواز گرفتم 350 البته فقط رفت
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، behfaza ، mohammad19911991
دوستان اگر ممکن هست محبت کنید و اسم هتل هایی رو که در دبی رفتید و از نظر مسیر و امکانات و قیمت خوب بوده رو معرفی کنید.
چون تاریخ مصاحبه ی ما متاسفانه با عید نوروز مصادف شده و قیمت ها افزایش یافته.
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza
(2014-01-28 ساعت 17:46)saharnaz..md نوشته:  دوستان اگر ممکن هست محبت کنید و اسم هتل هایی رو که در دبی رفتید و از نظر مسیر و امکانات و قیمت خوب بوده رو معرفی کنید.
اسامی هتل و هتل آپارتمان های ۲ ستاره و مقرون به صرفه در منطقه ایرونی پسند دیره که با کلی تحقیق و جستجو لیست کردم و از لحاظ موقعیت مکانی و نزدیکی به مدیکال و مراکز خرید و غیره بسیار عالی و مطلوب هستند و امیدوارم براتون خوش یمن باشن و یه ضرب و با یاریه خداوند عزیز بگیرین و خاطره خوش از این اقامت براتون حاصل بشه.
1. Al jawhara metro hotel
2. Al khaleej holiday hotel apartment
3. Eureka hotel
4. Express by holiday inn dubai
5. Fortune hotel apartment
6. Gulf desert hotel
7. Ibis deira city centre hotel
8. Mount royal hotel
9. Panorama deira hotel
10. Queens hotel
11. Ramee international hotel dubai
به این نکته توجه کنید که هتلهای دیگری با این اسامی در مناطق دیگر موجود هستند. پس برای سرچ کردن یا مشورت و قیمت کردن با آژانس دلخواه حتما اسم کامل این هتلها رو ببرین.
مثلا هتل های ramee, ibis, al khaleej, al jawhara. مناطق دیگه هم هستند وباپیشوند یا پسوند های دیگه، پس دقت کنین حتما اشتباه نشن با هم...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-01-28 ساعت 17:09)alimomen نوشته:  کسی از شیراز واسه هفته سوم مارچ بلیط گرفته؟
من که هر جا میرم میگن پروازها هنوز باز نشده شماره بده خبر میدیم(فقط ایران ایر هست که اونم یکشنبه و پنج شنبه به برنامه من نمیخوره)
دوست عزیز
ایر عربیا جا میده دفترش بلوار چمرانه انلین هم میشه گرفت شارجه میره ولی شارجه به دبی اتویوس داره و تا دبی راهی نیس 20 کیلومتره
تشکر کنندگان: soli asali ، behfaza ، philter ، amin arefi ، nedaba
(2014-01-28 ساعت 17:46)saharnaz..md نوشته:  دوستان اگر ممکن هست محبت کنید و اسم هتل هایی رو که در دبی رفتید و از نظر مسیر و امکانات و قیمت خوب بوده رو معرفی کنید.

هتل رویال گاردن Royal Garden دو ستاره .
تمیز با غذای خوب و پرسنل منظم و زحمتکش
روبروی ایستگاه مترو پالم دیره. تقریبا نزدیک ایستگاه اتوبوس السبخه

تلفن : 2255100 - 04 -
فکس 2260400 - 04 -
تشکر کنندگان: soli asali ، حاجی واشنگتن ، قصه گو ، EKAM ، amin arefi
سلام میتونید واسه هتل به سایتhttp://www.chehoteli.com/ سر بزنید من تا حالا هر هتلی رو با توجه به عکسها و نظرات مهمانهاش انتخاب کردم با واقعیت هماهنگ بوده چه خوب و چه بد برای من نسبت به booking.com به واقعیت نزدیکتر بود و وب هتل رو هم میده همونطور که قبلا گفتم میتونین به irantravels.ir هم سر بزنید تقریبا پکیج بیشتر ازانسها اونجاست برای همه مکانهایی مورد توجه ایرانیها افر هتل ها رو هم از اژانس های عمده داره
یک سری نکات رو هم درباره هتل کپثورن و الجوهره گاردنز در منطقه سیتی سنتر دیره صفحه 38 همین تاپیک گذاشتم شاید مفید باشه
آقا ما اطلاعات بیشتر در مورد هاستل ها(یا هتل های ارزون) می خواهیم... چیکار کنیم... کسی تجربه ای داره... مرسی

(2014-01-28 ساعت 23:31)A10A نوشته:  آقا ما اطلاعات بیشتر در مورد هاستل ها(یا هتل های ارزون) می خواهیم... چیکار کنیم... کسی تجربه ای داره... مرسی

lاگر مرد مجرد باشید پانسیون خوب است .
بطور کلی در لینک امضای بنده آخرای پست اطلاعاتی از هاستل و پانسیون هست .
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، قصه گو ، حاجی واشنگتن
(2014-01-28 ساعت 18:42)tartar نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 17:09)alimomen نوشته:  کسی از شیراز واسه هفته سوم مارچ بلیط گرفته؟
دوست عزیز
ایر عربیا جا میده دفترش بلوار چمرانه انلین هم میشه گرفت شارجه میره ولی شارجه به دبی اتویوس داره و تا دبی راهی نیس 20 کیلومتره

اره بلوار چمران سر نبش کوچه ابیوردی 2
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-01-28 ساعت 14:43)armin021 نوشته:  
(2014-01-27 ساعت 20:39)farzad.farzaad نوشته:  [quote='ssara' pid='460379' dateline='1390809355']
[quote='farshadm999' pid='460324' dateline='1390770653']
[quote='armin021' pid='460235' dateline='1390743149']
بلیط امارات ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ نزدیک قیمت ماهان. تاریخ عوض کردن هم جریمه نداره. بسیار بهتر و ایمن تر و با کلاس تر .
1158000 تومان...

آقا این بلیط رو از کجا گرفتید؟ من حتی از سایت
cheapoair.com
skyscanner.com
نتونستم به این ارزونی پیدا کنم. من برای یکی‌ از دوستم می‌خواد ارزون‌ترین چیزی که پیدا کرده ۱،۵۰۰،۰۰۰ تومن بوده.
من 26 ژانویه بلیط سیستمی ایران ایر گرفتم برای هفته سوم مارچ از شیراز 640 هزار تومن....به نظرم خیلی مناسب بود
من از نمایندگی ایران ایر میدون فردوسی گرفتیم
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: farshadm999 ، EKAM ، amin arefi ، azadeh2014 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان