کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
دوستان کسی آژانس مناسب که راضی باشه یا هتلی که اکثراً بچه ها میرن میشناسه ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان سلام...
ما ابوظبی مصاحبه داریم... کسی لینک مدارک لازم برای مصاحبه و مدیکال در سایت ابوظبی رو داره... مرسی

(2014-02-01 ساعت 23:07)A10A نوشته:  دوستان سلام...
ما ابوظبی مصاحبه داریم... کسی لینک مدارک لازم برای مصاحبه و مدیکال در سایت ابوظبی رو داره... مرسی

سلام
پرینت ایمیل نوبت مدیکال ، اگه از طریق ایمیل نوبت گرفتین که اکثر دوستان گفتن نیازی نیست،
نامه دعوت به مصاحبتون
سوابق پزشکیتون + کارت زرد بین المللی
پاسپورت و 2 قطعه عکس 5*5
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: قصه گو ، hossien_501 ، soli asali
بالاخره امسال ابوظبي ثبت نام پستي مي خواد يا حضوري بايستي بريم پاسو بگيريم.
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

(2014-02-02 ساعت 12:18)morteza88 نوشته:  بالاخره امسال ابوظبي ثبت نام پستي مي خواد يا حضوري بايستي بريم پاسو بگيريم.

امسال هر کس رفته مصاحبه و ویزاشو گرفته حضوری گرفته هیچکدوم از بچه های امسال نیومدن بگن ثبت نام پستی لازم بوده دوست عزیز. خیالت راحت باشه.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: ffrfar ، philter ، morteza88 ، derakht01 ، قصه گو ، behfaza ، soli asali ، inforfang
درود رفقا
یه سوال فنی:nmc دوبی ساعت 12 ظهر بریم کارمون رو میکنه؟دکتر شوکولات هستش؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
(2014-02-02 ساعت 13:38)hossien_501 نوشته:  درود رفقا

یکی از دوستان تو سفرنامه ش نوشته بود ساعت 12 رسیده و بهش گفتن بره عصر بیاد.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
(2014-02-02 ساعت 14:11)aaraam نوشته:  

من خودم که تماس گرفتم، با یه خانم هندی صحبت کردم که به زبون بومی های آواتار صحبت میکرد، خلاصه من هرچی میگفتم متوجه نمیشد، آخرشم گفتم که کسی فارسی صحبت نمیکنه اونجا؟ که فقط کلمه Persian رو فهمید از حرفام،
خلاصه یه خانمی که اونجا اسمش ملیکا بود و کارمند NMC فکر کنم بود بعد از ظهر ساعت 5 برام وقت تعیین کرد.
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
تشکر کنندگان: soli asali ، amin arefi ، inforfang
(2014-02-02 ساعت 15:26)mohammad19911991 نوشته:  

من خودم که تماس گرفتم، با یه خانم هندی صحبت کردم که به زبون بومی های آواتار صحبت میکرد، خلاصه من هرچی میگفتم متوجه نمیشد، آخرشم گفتم که کسی فارسی صحبت نمیکنه اونجا؟ که فقط کلمه Persian رو فهمید از حرفام،
خلاصه یه خانمی که اونجا اسمش ملیکا بود و کارمند NMC فکر کنم بود بعد از ظهر ساعت 5 برام وقت تعیین کرد.
دوست عزیز اشتباه نکنید خانم ملیکا یک ایرانی مقیم دبی است و کارمند nmc نیست و کار این خانم انتقال مسافر از دبی به ابوظبی برای رقتن به سفارت آمریکا است و همچنین تور گشت زنی برا مسافر داخل امارات است و چون متقاضیان ویزای آمریکا بایستی مراحل پرونده پزشکیشان را در کلینیک nmc انجام دهند بیشتر برای پیدا کردن مسافر به این کلینیک سر میزند و با کار کنان این کلینیک هم آشنا شده و چون در آن لحظه که شما تلفنی صحبت می کردید خانوم ملیکا هم همانجا بوده و کارمند کلینیک گوشی را به او داده تا با شما فارسی صحبت کند .کلا برا انجام معاینه پزشکی احتیاج به وقت قبلی نیست اگر شما صبح ساعت 7 تا 8 در کلینیک باشید تا ساعت 11 کار تان تمام است اگر ساعت 4 بعد ازظهر در کلینیک باشید بسته به تعداد مریض ها که نوبتشان جلوتر از شما باشد تا ساعت 8 شب کار معاینات شما تمام است .
تشکر کنندگان: philter ، ffrfar ، aghaghia ، قصه گو ، behfaza ، soli asali ، maria2000 ، hossien_501
(2014-02-02 ساعت 16:04)ali 1346 نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 15:26)mohammad19911991 نوشته:  

دوست عزیز اشتباه نکنید خانم ملیکا یک ایرانی مقیم دبی است و کارمند nmc نیست و کار این خانم انتقال مسافر از دبی به ابوظبی برای رقتن به سفارت آمریکا است و همچنین تور گشت زنی برا مسافر داخل امارات است و چون متقاضیان ویزای آمریکا بایستی مراحل پرونده پزشکیشان را در کلینیک nmc انجام دهند بیشتر برای پیدا کردن مسافر به این کلینیک سر میزند و با کار کنان این کلینیک هم آشنا شده و چون در آن لحظه که شما تلفنی صحبت می کردید خانوم ملیکا هم همانجا بوده و کارمند کلینیک گوشی را به او داده تا با شما فارسی صحبت کند .کلا برا انجام معاینه پزشکی احتیاج به وقت قبلی نیست اگر شما صبح ساعت 7 تا 8 در کلینیک باشید تا ساعت 11 کار تان تمام است اگر ساعت 4 بعد ازظهر در کلینیک باشید بسته به تعداد مریض ها که نوبتشان جلوتر از شما باشد تا ساعت 8 شب کار معاینات شما تمام است .
بله من ملیکا رو میشناسم، اما گفتم شاید اینم یه ملیکای دیگس، انقدر اونجا میره که تمام پرسنل بیمارستان میشناسنش، تازه وقت هم میزنه برا مردم

تشکر کنندگان: ffrfar ، قصه گو ، soli asali
(2014-02-01 ساعت 23:07)A10A نوشته:  دوستان سلام...
دوست عزیز از همین ساعت برو به مراکز بهداشت و واکسنها را در ایران بزن و کارت زرد مخصوص واکسناسیون بین المللی را از مرکز بهداشت بگیر و نوبت واکسنها را هم رعایت کن تا با امید خدا قبل از سفر به امارات تمام واکسن ها را در ایران زده باشی در غیر اینصورت برای واکسنها در دبی هزینه زیادی باید پرداخت کنی در حالی که در ایران آنها را می توانی مجانی بزنی بجز یک مورد که باید آن را در حلال احمر بزنی حدود 33900 تومان . موفق باشی.
دوست عزیز یا 7 و 8 صبح برو کلینیک یا ساعت 3 و 4 بعد ازظهر . چون ساعت 12 ظهر نوبت نمی دهند موفق باشی
تشکر کنندگان: ffrfar ، behfaza ، soli asali ، hossien_501
(2014-01-30 ساعت 23:13)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 17:57)aaraam نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 16:52)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها لطفا هتل های ارزون رو چندتاشو معرفی کنید ...
راستی من بلیط برای 8 مارس از اهواز گرفتم 350 البته فقط رفت

چرا برگشت نگرفتید؟ اگه برگشتو بخواید اونطرف تو دوبی بگیرید ممکنه خیلی گرون دربیاد.

آخه من نه کار تا حالا داشتم و نه سربازی، احتمال یکضرب رو میدم ... البته هرچی خدا بخاد، اما اگه ویزا رو گرفتم از اون طرف راهی میشم، شما هم دعا کنید برامون
ای جان به این اعتماد بنفس شما دوست عزیزم انشاالله که یکضرب بگیری و بیای همینجا و خبر خوشحالی رو بدی . انشاالله که میگیری . موفق باشی
تشکر کنندگان: mohammad19911991 ، قصه گو ، soli asali
(2014-02-02 ساعت 16:27)ali 1346 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 23:13)mohammad19911991 نوشته:  
(2014-01-30 ساعت 17:57)aaraam نوشته:  
(2014-01-28 ساعت 16:52)mohammad19911991 نوشته:  بچه ها لطفا هتل های ارزون رو چندتاشو معرفی کنید ...
راستی من بلیط برای 8 مارس از اهواز گرفتم 350 البته فقط رفت

چرا برگشت نگرفتید؟ اگه برگشتو بخواید اونطرف تو دوبی بگیرید ممکنه خیلی گرون دربیاد.

آخه من نه کار تا حالا داشتم و نه سربازی، احتمال یکضرب رو میدم ... البته هرچی خدا بخاد، اما اگه ویزا رو گرفتم از اون طرف راهی میشم، شما هم دعا کنید برامون
ای جان به این اعتماد بنفس شما دوست عزیزم انشاالله که یکضرب بگیری و بیای همینجا و خبر خوشحالی رو بدی . انشاالله که میگیری . موفق باشی

مرسی، ایشالا واسه همه همینجور باشه ،

تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
وای اعصاب ندارم از سفارت زنگ زدن خونمون که مصاحبتون هشت روز عقب افتاده، ایمیل نزدن به خودم هم زنگ نزدن. جالب اینجاست که به مادرم گفتن اگه زودتر بخواد بیاد میشه ولی روز مصاحبه افسر مصاحبه کنندمون نیست. تازه گفتن ایمیل هم نزنه کسی جوابگو نیست. تلفن هم که میزنم کسی جواب نمیده. بعد من موندم حالا چه کنم. بلیط و هتل رو کنسل کنم؟ همه چی برام قاطی شده
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان