کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
ایمیل بزن بهشون بگو فلان روز (زودتر)میتونید برید یا اینکه وقت جدید را برات کتبا ایمیل کنند مطمئن بشید. یکی دوروزه ایمیل جواب میدن
یاباهاشون تماس بگیرتلفنی جواب سریعتری میدن
https://usvisa-info.com/en-AE/selfservic...ce_options
If you are calling from within the United States, please dial +1 703 4392352.
(2014-02-02 ساعت 20:31)m.sabet نوشته:  وای اعصاب ندارم از سفارت زنگ زدن خونمون که مصاحبتون هشت روز عقب افتاده، ایمیل نزدن به خودم هم زنگ نزدن. جالب اینجاست که به مادرم گفتن اگه زودتر بخواد بیاد میشه ولی روز مصاحبه افسر مصاحبه کنندمون نیست. تازه گفتن ایمیل هم نزنه کسی جوابگو نیست. تلفن هم که میزنم کسی جواب نمیده. بعد من موندم حالا چه کنم. بلیط و هتل رو کنسل کنم؟ همه چی برام قاطی شده
تشکر کنندگان: m.sabet ، soli asali ، poem ، amin arefi
(2014-02-02 ساعت 20:31)m.sabet نوشته:  وای اعصاب ندارم از سفارت زنگ زدن خونمون که مصاحبتون هشت روز عقب افتاده، ایمیل نزدن به خودم هم زنگ نزدن. جالب اینجاست که به مادرم گفتن اگه زودتر بخواد بیاد میشه ولی روز مصاحبه افسر مصاحبه کنندمون نیست. تازه گفتن ایمیل هم نزنه کسی جوابگو نیست. تلفن هم که میزنم کسی جواب نمیده. بعد من موندم حالا چه کنم. بلیط و هتل رو کنسل کنم؟ همه چی برام قاطی شده

هشت روز یعنی مصاحبه شما به ماه مارچ تغییر زمان داده ( به خاطر نزدیک به 3700 بودن کسیتون حدس زدم که مصاحبه شما حدودای هفته سوم فوریه بوده). امیدوارم برای ما یک همچین اتفاقی نیافته چون تو عید امکان تغییر بلیط و هتل خیلی سخته. امیدورام که کار شما هم به خوبی انجام بشه
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
تشکر کنندگان: soli asali ، m.sabet
(2014-02-02 ساعت 21:28)atriana نوشته:  

هشت روز یعنی مصاحبه شما به ماه مارچ تغییر زمان داده ( به خاطر نزدیک به 3700 بودن کسیتون حدس زدم که مصاحبه شما حدودای هفته سوم فوریه بوده). امیدوارم برای ما یک همچین اتفاقی نیافته چون تو عید امکان تغییر بلیط و هتل خیلی سخته. امیدورام که کار شما هم به خوبی انجام بشه

مصاحبم هفته دوم فوریه تعیین شده بود،امیدوارم همه چی برای همه خوب پیش بره
تشکر کنندگان: philter ، soli asali ، meisam14
من 10 feb زمان مصاحبه داشتم ولي امروز براي من ايميل اومده كه 20 feb بيا ميخواستم بدونم كسه ديگه اي هم اينطور شده؟حالا چي كار كنم بليط و همه چيزاما گرفتم..
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، shervin4d ، قصه گو
(2014-02-03 ساعت 00:59)mahsa201 نوشته:  من 10 feb زمان مصاحبه داشتم ولي امروز براي من ايميل اومده كه 20 feb بيا ميخواستم بدونم كسه ديگه اي هم اينطور شده؟حالا چي كار كنم بليط و همه چيزاما گرفتم..

مصاحبه دوست دیگه مون با نام کاربری m.sabet هم مثل شما از هفته دوم به هفته سوم تغییر کرده. شاید تو هفته دوم مشکلی هست البته امیدوارم تاریخ مصاحبه کس دیگه ای تغییر نکنه.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: philter ، shervin4d ، soli asali ، قصه گو ، ffrfar ، m.sabet
دوستان با این اب و هوا اگر پروازا لغو بشه چکار باید کرد؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
بله برای ما هم که ماه پیش بود، تغییر داده بودن و چند روز جابجا شد
(2014-02-03 ساعت 00:59)mahsa201 نوشته:  من 10 feb زمان مصاحبه داشتم ولي امروز براي من ايميل اومده كه 20 feb بيا ميخواستم بدونم كسه ديگه اي هم اينطور شده؟حالا چي كار كنم بليط و همه چيزاما گرفتم..
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali
(2014-02-03 ساعت 00:27)m.sabet نوشته:  
(2014-02-02 ساعت 21:28)atriana نوشته:  

مصاحبم هفته دوم فوریه تعیین شده بود،امیدوارم همه چی برای همه خوب پیش بره
خوب یه روز زود تر برید سفارت اگه میتونید. مطمئنا پروازتون رو 2و3 روز قبلش گرفتید
تشکر کنندگان: soli asali
(2014-02-04 ساعت 09:56)B@H@R نوشته:  دوستان با این اب و هوا اگر پروازا لغو بشه چکار باید کرد؟

خیالت راحت اصلا تغییر نمیکنه لغو هم نمیشه با این جور آبو هوا ها.
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: sa_za ، mohammad19911991 ، ffrfar ، behfaza ، قصه گو ، hossien_501 ، EKAM
بچه ها تاریخ مصاحبه من هم عوض شده.ولی من شک دارم که این ایمیل از طرف سفارت باشه آخه عنوان ایمیل یه اسم ایرانی هست.چه کار کتم؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: soli asali ، philter
آدرس ایمیلی که براتون ارسال شده را اینجا بذارین تا ببینیم از کجا بوده
(2014-02-05 ساعت 21:13)hossien_501 نوشته:  بچه ها تاریخ مصاحبه من هم عوض شده.ولی من شک دارم که این ایمیل از طرف سفارت باشه آخه عنوان ایمیل یه اسم ایرانی هست.چه کار کتم؟
CN: 2014ASXXXX / Abu Dhabi ارسال فرمها(31jul) کارنت(+) دعوت به مصاحبه(20 نوامبر دریافت نامه دوم) زمان مصاحبه(ماه ژانویه 2014) --->> برگه صورتی
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، EKAM
(2014-02-05 ساعت 22:08)derakht01 نوشته:  آدرس ایمیلی که براتون ارسال شده را اینجا بذارین تا ببینیم از کجا بوده
(2014-02-05 ساعت 21:13)hossien_501 نوشته:  بچه ها تاریخ مصاحبه من هم عوض شده.ولی من شک دارم که این ایمیل از طرف سفارت باشه آخه عنوان ایمیل یه اسم ایرانی هست.چه کار کتم؟

اگه احساس می‌کنید ایمیل fake هستش ، اگه جیمیل دارید از کنار سمت راست گزینه Show original رو بزنید بد یه صفجه باز می‌شه توش آی‌پی ایمیل سندر هست ببینید چه آیپی و اگه دیدید آی‌پی از ایرانه اون آی‌پی رو اینجا به اشتراک بذرید که بقیه هم آگاه باشن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، aghaghia ، EKAM
(2014-02-05 ساعت 23:02)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 22:08)derakht01 نوشته:  آدرس ایمیلی که براتون ارسال شده را اینجا بذارین تا ببینیم از کجا بوده

اگه احساس می‌کنید ایمیل fake هستش ، اگه جیمیل دارید از کنار سمت راست گزینه Show original رو بزنید بد یه صفجه باز می‌شه توش آی‌پی ایمیل سندر هست ببینید چه آیپی و اگه دیدید آی‌پی از ایرانه اون آی‌پی رو اینجا به اشتراک بذرید که بقیه هم آگاه باشن.

گزینه show detail هست که اونم میزنهno detail
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
(2014-02-05 ساعت 23:26)hossien_501 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 23:02)farshadm999 نوشته:  

گزینه show detail هست که اونم میزنهno detail

منظورم این دکمه هست.

[عکس: 69648017605649635213.jpg]

ولی‌ در کلّ اگه خیلی‌ شک دارید ایمیل از طرف سفارت باشه به نظرم با سفارت تماس بگیرید ببینید واقعاً تغییر کرده یا نه. و اینکه شاید ایمیل رو اینجا کپی‌ پست کنید دوستان با تجربه تر بتونن نظر بدن.

و در عین حل اینکه از طرف چه امیلی‌ براتون ایمیل اومده؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، poem ، aghaghia ، EKAM
يه هوراااااا براي ojee يكضرب ويزاشو گرفت مباركه دوستمWink
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: m.sabet ، قصه گو ، philter ، soli asali ، rtt ، mohammad19911991 ، azadeh2014 ، atriana ، lighter ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان