کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مصاحبه: تور، هتل، بلیط و ...
رفقا کسی هست که تو تاریخه 11 february10 february یا 9 february مصاحبه داشته باشه و کنسل نشده باشه براش؟
2014AS00003$$$ Abu dhabi
خوشا نه اگر رها زیستن,مردن به دریایی
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، mehrdad-mah
دوستان این تغییر تاریخا چیه واسه همه اینجوری میشه؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: soli asali
دوستان چند تا سوال...
1 - در مورد بلیط های مترو(نقره ای و طلایی) می خواستم بشتر بدونم که شارژشون یک روزست یا مثل ایران اعتباری هستش...؟
2 - در مورد قیمت مواد غذایی در دبی برای درست کردن غذا یا ساندویچ کسی اطلاعی داره؟
3 - ساحل آزاد در دبی برای شنا کردن کجا هستش؟

تشکر کنندگان: soli asali ، yasejavan
(2014-02-07 ساعت 00:02)mahan1331 نوشته:  دوستان این تغییر تاریخا چیه واسه همه اینجوری میشه؟

مگه زمان مصاحبه شما هم تغییر کرده؟
کیس نامبر: **2014AS42/محل مصاحبه: انکارا---> ابوظبی/ تعداد نفرات: 2/ کارنت : 9 ژانویه/ نامه دوم:17 ژانویه/مصاحبه:4W مارچ/ویزا یکضرب/ورود به امریکا:20 شهریور 93/ ساکن : لس آنجلس/دریافت گرین: 26 روز و سوشال:9 روز بعد از ورود
*** Seize the day ***
همسر من در بانکی در لس انجلس( منطقه انسینو) کار می کنه اگر کاری داشتین می تونه کمکتون کنه
(2014-02-07 ساعت 00:59)A10A نوشته:  دوستان چند تا سوال...
1 - در مورد بلیط های مترو(نقره ای و طلایی) می خواستم بشتر بدونم که شارژشون یک روزست یا مثل ایران اعتباری هستش...؟
2 - در مورد قیمت مواد غذایی در دبی برای درست کردن غذا یا ساندویچ کسی اطلاعی داره؟
پاسخ سوال 2-قيمت مواد غذايي زياد با اينجا فرقي نداره . فست فود ها اون جا بخصوص در سيتي سنتر ارزون هست
پاسخ سوال 3- ساحل جميرا و پارك الممزر ، دومي به نظر من بهتره البته وروديه كمي داره براي ورود به پارك و استفاده از ساحل ،فكر مي كنم 5 درهم بود.
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2014AS1xxx / ﺳﻔﺎﺭﺕ: ابوظبی 4 نفر / کلیر: بعد از 178 روز / دريافت ويزا: جون / مقصد: سفر اول اگوست 2014 بستن
تشکر کنندگان: soli asali ، yasejavan ، amin arefi

کارت‌ها قابل شارژ هستند و بستگی به تعداد ایستگاه هایی داره که طی‌ می‌کنید مثلا ممکنه مسیرتون تمام شده باشه و مبلغی هم بدهکار بشین که در صورت شارژ مجدد ازش کم می‌شه

هر کارت مخصوص یک نفره

به نسبت ایران مواد خوراکی گرونه البته به خاطره بی‌ ارزش بودن پول ایرانه برای خودشون خیلی‌ خیلی‌ مناسبه مک دونالد با سیب زمینی‌ و نوشابه ۱۶ درهم ساندویچ شاورما بین ۱۴ تا ۱۷ درهم که من دوست نداشتم البته ما از کرفور خرید میکردیم (گوشت مرغ برنج و .. ) و اغلب نهار رو تو خونه میخوردیم و بد از نهار می‌رفتیم بیرون و فقط شام بیرون میخوردیم به نظرم خیلی‌ بهتر بود

ساحل آزادی که ما می‌رفتیم ساحل جمیرا بود بین ایستگاه‌های jomeira lake tower و marina mall بود تمیزو عالی‌ بودCool
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
تشکر کنندگان: soli asali ، yasejavan ، amin arefi
(2014-02-07 ساعت 12:14)mpas89 نوشته:  
پاسخ سوال 2-قيمت مواد غذايي زياد با اينجا فرقي نداره . فست فود ها اون جا بخصوص در سيتي سنتر ارزون هست
پاسخ سوال 3- ساحل جميرا و پارك الممزر ، دومي به نظر من بهتره البته وروديه كمي داره براي ورود به پارك و استفاده از ساحل ،فكر مي كنم 5 درهم بود.
یه سوال دیگه ما توی ساحل جایی امنی برای نگه داشتن وسایلمون هست یا نه؟

(2014-02-07 ساعت 14:08)ali 1346 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 23:43)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 23:26)hossien_501 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 23:02)farshadm999 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 22:08)derakht01 نوشته:  آدرس ایمیلی که براتون ارسال شده را اینجا بذارین تا ببینیم از کجا بوده

اگه احساس می‌کنید ایمیل fake هستش ، اگه جیمیل دارید از کنار سمت راست گزینه Show original رو بزنید بد یه صفجه باز می‌شه توش آی‌پی ایمیل سندر هست ببینید چه آیپی و اگه دیدید آی‌پی از ایرانه اون آی‌پی رو اینجا به اشتراک بذرید که بقیه هم آگاه باشن.
من هم با دوست مهاجر سرایمان موافقم که خودتان مستقیم با سفارت تماس بگیرید و مطمئن شوید

گزینه show detail هست که اونم میزنهno detail

منظورم این دکمه هست.

[عکس: 69648017605649635213.jpg]

ولی‌ در کلّ اگه خیلی‌ شک دارید ایمیل از طرف سفارت باشه به نظرم با سفارت تماس بگیرید ببینید واقعاً تغییر کرده یا نه. و اینکه شاید ایمیل رو اینجا کپی‌ پست کنید دوستان با تجربه تر بتونن نظر بدن.

و در عین حل اینکه از طرف چه امیلی‌ براتون ایمیل اومده؟
دوستان این آدرسی بوده که در تاریخ 28 اکتبر 2013 از سفارت ابوظبی جواب ایمیل من را داده اند ( abudhabiIV@state.gov) . از دوستان عزیزی که ایمیلی در یافت کرده اند خواهش میکنم که آدرس فرستنده ایمیل و دیگر اطلاعتی را که کارشناسان عزیز لازم دارند در اختیار کارشناسان محترم قرار دهند تا بررسی شود و از کارشناس محترم خواهش می کنم با بررسی آدرسی که از آنجا به دوستان ایمیل زده می شود مبنی بر تغییر تاریخ مصاحبه به دوستان عزیز مان کمک کنید تا صحت درستی آنها بررسی شود . با تشکر از همکاری همه دوستان عزیز
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، alitab ، ebi1988
(2014-02-07 ساعت 12:03)atriana نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 00:02)mahan1331 نوشته:  دوستان این تغییر تاریخا چیه واسه همه اینجوری میشه؟

نه تغییر نکرده اما یکم استرس گرفتم مال همه تغییر خواهد کرد یا خیر ؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، ebi1988
(2014-02-07 ساعت 18:23)mahan1331 نوشته:  
(2014-02-07 ساعت 12:03)atriana نوشته:  

نه تغییر نکرده اما یکم استرس گرفتم مال همه تغییر خواهد کرد یا خیر ؟

سلام. اگر مصاحبتون هفته دوم فوریه هست و می خواستن تغییر بدن فک کنم تا الآن بهتون ایمیل میزدن یا تماس میگرفتن. مثل خود من. ولی نگران نباشید فکر نکنم دیگه مشکلی پیش بیاد براتون
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
دوستان سفر کرده به دبی .
مترو دبی 24 ساعته کار میکنه ؟
ما اگه بخوایم بریم ابوظبی ساعت 5 صبح باید راه بیوفتیم . مترو هست اون موقع ؟
برای تعویض خط سبز و قرمز چه باید کرد؟ کلا از ایستگاه خارج میشیم یا همونجا مثل مترو تهران ( امام خمینی ) خط عوض میکنیم ؟
ایستگاه اتوبوس ابوظبی همون ابن بتوته س ؟ اینجا باید پیاده بشیم ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshadm999 ، arash1392 ، philter
(2014-02-08 ساعت 17:37)soli asali نوشته:  دوستان سفر کرده به دبی .
برای تعویض خط سبز و قرمز چه باید کرد؟ کلا از ایستگاه خارج میشیم یا همونجا مثل مترو تهران ( امام خمینی ) خط عوض میکنیم ؟

من یه پیشنهاد دارم اگه دوست دارید البته. این هتل‌ها همشون تا سفارت فاصلهٔ کمی‌ دارن و حتی می‌شه صبح پیاده رفت تا سفارت برای مصاحبه. قیمتشون هم مناسب هستن.

Hyatt Capital Gate Abu Dhabi
Centro Capital Centre By Rotana
Aloft Abu Dhabi
Premier Inn Abu Dhabi Capital Centre

اینجا اسم هتلو سرچ کنید.
http://www.booking.com

من خودم این هتل رو گرفتم.

Aloft Abu Dhabi

تقریبا ارزون هست و امکاناتش هم خوبه، ۴ ستارس.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، philter ، azadeh2014 ، yasejavan
(2014-02-08 ساعت 18:00)farshadm999 نوشته:  

من یه پیشنهاد دارم اگه دوست دارید البته. این هتل‌ها همشون تا سفارت فاصلهٔ کمی‌ دارن و حتی می‌شه صبح پیاده رفت تا سفارت برای مصاحبه. قیمتشون هم مناسب هستن.

Aloft Abu Dhabi

اینجا اسم هتلو سرچ کنید.

Aloft Abu Dhabi

دوست من من قصد ابوظبی رفتن ندارم Smile
از سوالم کاملا مشخصه که دبی رو برای مقصدم انتخاب کردم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، philter
(2014-02-08 ساعت 19:56)soli asali نوشته:  
(2014-02-08 ساعت 18:00)farshadm999 نوشته:  

Aloft Abu Dhabi

اینجا اسم هتلو سرچ کنید.

Aloft Abu Dhabi

دوست من من قصد ابوظبی رفتن ندارم Smile
از سوالم کاملا مشخصه که دبی رو برای مقصدم انتخاب کردم !
البته مقصد من هم دوبی‌ هست ، ولی‌ حساب کتاب کردم فقط روزی که مصاحبه دارم رو شبش میرم هتل ابو ذبی‌ که دیگه استرس سفارت نداشته باشم.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو
سلام...
ما ساعت مصاحبه مون 8 صبح هستش... ما نهایتا تا چه ساعتی خودمون رو باید برسونیم سفارت که پذیرش بشیم(بعد ساعت 8)؟
به خاطر اینکه ما شاید صیح زود با اتوبوس از دبی به ابوظبی بیاییم... کسی از زمان شروع کار اتوبوس ها اطلاعی داره؟ مرسی

تشکر کنندگان: soli asali ، ebi1988

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان